2013-03-01 ساعت 21:01
(2013-02-25 ساعت 19:06)mahdi/sh نوشته:(2013-02-25 ساعت 13:44)امير جو نوشته:(2013-02-25 ساعت 13:37)s.pm نوشته: بچه ها من یه سوال دارم اکثر بچه ها میگن با تور نریم برای مصاحبه ابوظبی .بلیط جدا بگیریم و هتل رو هم همونجا رزرو کنیم ارزونتر در میاد ولی من هر جور حساب میکنم میبینم واقعا ارزونتر از تور در نمیاد نمیدونم نظر شما چیه و چه تصمیمی دارید ....برای سفر کم هزینه ترتور 100 % ارزونتر در میاد
(2013-02-25 ساعت 13:50)2013selectee نوشته: تور خيلي ارزونتر از اين درمياد که شما مستقيم خودتون هتل رو رزرو کنيد. منظور از اينکه گفته ميشه جدا بگيريد اينه که، معمولا پکيجهايي که آژانسها ميذارن با پرواز چارتره. شما اگر احتمال ميديد که يکضرب بگيريد، موقع خريد تور، حتما تاکيد کنيد که بليط رو سيستمي ميخوايد، نه چارتر.
دوستان به خدا به پیر به پیغمبر تور خیلی گرونتر میشه
مهدی جان، برای شمایی که اونجا زندگی میکنی و به خم و چم اونجا آگاهی گرفتن هتل ارزون تر کار آسونیه، ولی فرض کن یه خانواده با یه بچه پاشن بیان اونجا برای اولین یار تو اون شهر شلوغ و بزرگ کدوم هتل برن؟ بدون ماشین اول کار که از راه رسیدن با بار و ... تازه بیفتن دنبال هتل تو این خیابونا!!!بعد فکر کن شما یه خانواده ای تو یه موقعیتی مثل همین 4 5 روز پیش که نمایشگاه بود از همه چیز بی خبر بیان دبی و بخوان یه هتل انتخاب که نه پیدا کنن!!! من به عینه دیدم که هتل تو این شرایط واقعاً پیدا نمیشه!!! تمام هتل های 3 و 4 ستاره پر میشه و نهایت چند تا هتل 5 ستاره جا داره اونم با شبی 1200 درهم!!!! هتل های 3 ستاره هم اگه پیدا شه که نمیشه همون اتاقی که شبی 180 200 درهمه رو میده 600 700 درهم شبی!!! به نظر من تمام کسانی که میرن از اینجا تور کامل بگیرن و حتماً کسانی که احتمال یک ضرب میدن از روز مصاحبشون حداقل 5 روز بیشتر اقامتشون رو تمدید کنن. من که یکشنبه مصاحبه داشتم و ویزامو پنج شنبه گرفتم شرایطم با بقیه فرق میکرد و استثنا بودم. دوستی که یکشنبه با من مصاحبه داشت و اقامتش دبی بود تا الان که من ایرانم ایشون دبی هستش و منتظر. زنگ زده گفتن یکشنبه میاد دبی. حالا آیا بیاد آیا نیاد!!! ولی به هر حال من پیشنهاد نمیکنم کسانی که 100 درصد دبی رو نمیشناسن بدون رزرو هتل برن.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه