2013-03-08 ساعت 09:40
(2013-03-08 ساعت 03:02)rezagh نوشته:(2013-03-08 ساعت 02:22)Babak yeganeh نوشته: دوستان من چند تا سوال دارم میشه بگید وقت مصاحبه من سه شنبه است اگه یکشنبه صبح وقت مدیکال بگیرم تا اون روز جوابش اماده میشه ؟
ضمنا هتل و کجای دبی بگیرم که قیمتش مناسب باشه و آیا کسی اسم هتلو میتونه بم بگه ؟
سوال آخرم یه آژانس خوب واسه گرفتن تور و بلیط بم معرفی کنید.
مممممنون از همتون
همون طور که دوستمون هم گفتن هتل حافظ ارزونترین هستش ... ولی میگن جوش خوب نیست و بیشتر ماله چتربازها هستش(البته من این مطلبو از زبان چنتا اژانس شنیدم و خودم ندیدم )
کلا اگر یه روز وقت بزاری و چنتا اژانس معروف بری قیمت ها و کلا داستان هتل ها و اسم هتل ها دستت میاد ....بعدش بیا و از سایت بوکینگ نیگاه کن و شرایط هتل رو ببین و عکساشو ببین و تصمیم گیری کن و برو به اژانسی که فکر می کنی قابل اطمینان تر بود و باهاش مشورت کن و...چون به هر حال اونا شرایط رو بهتر می دونن
ضمنا بچه های پیش کسوت می گن تو منطقه دیره هتل بگیرید بهتره چون نزدیک تر به مدیکال هست
ضمنا دوستان من امروز ویزای دبی رو از اژانس گرفتم و مدت اعتبارش برای ورود به دبی تقریبا 2ماه هستش و وقتی وارد می شه 14روز می تونی با این ویزا بمونی
منطقه دیره ارزونتره و سمت بردبی هتل ها گرونتر و صد البته هتل های خیلی بهتر و مجلل تری پیدا میشه. جهت مدیکال هم جای نگرانی نیست چون مترو همه چیزو راحت کرده. از دورترین منطقه دبی (منظورم به NMC هستش) که دبی مارینا و منطقه اروپایی نشین دبی هست تا ایستگاه ابوهیل حدود 35 دقیقه با مترو فاصلشه. ولی اگه قصدتون این نیست که زیاد تو هتل بمونید (که اکثراً بدین صورت هستند) همون یه هتل 3 ستاره تو دیره کفایت میکنه.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه