موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-20 ساعت 14:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-20 ساعت 14:36 توسط امیر مهاجر.)
دوستان سلام.
من وقت مصاحبه ام اواخر جولاي هست،ميخواستم ببينم كس ديگه اي هم توي همين روز وقت مصاحبه داره كه از همينجا باهم هماهنگ كنيم كارامونو،،،مثل تور و رفت و آمد و چك پزشكي و اينجور چيزا...؟
ممنون ميشم بهم اطلاع بديد
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با بلیط هواپیمای یک طرفه میشه ارز مسافرتی گرفت؟ ما برگشت نگرفتیم شاید با اتوبوس برگردیم
[font=Verdana]2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013
[/font]
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ماهفته سوم جون مصاحبه داریم یکشنبه
دوهفته پیش بلیطمو گرفتم
و چون اصفهان دوروزبیشترحرکت نداره دوشنبه و پنج شنبه
مجبورشدم دوشنبه بگیرم چهارشنبه هم برم مدیکال نوبت گرفتم و یکشنبه هم مصاحبه و دوشنبه برگشت به دیارخودمون
امروزبه سرم زدبرم بلیطموتغییربدم
یعنی به جای دوشنبه پنج شنبه برم و 8 صبح ازتهران پرواز داره
به نظرتون مدیکال روزپنج شنبه تاساعت چندبازه که احیانا اگرمثلا 12 ظهرازاصفهان برسیم دوبی بتونیم بریم دکی ( که مجبورنشیم ازتهران بریم دوبی ) و ایاازمایشات تاشنبه اماده میشن؟
یه سوال دیگه که خیلی برام مهمه و علتی بوده که بلیطومیخواستم زودبگیرم
اگرمثلا یه موردخونی توآزمایش باشه و بخوان بازازمایش بگیرن اگر تاروزمصاحبه جواب اماده نبودچه اتفاقی میافته؟ مصاحبه برگزارخواهدشد یانه؟
و سوال اخروقتی رسیدیم فرودگاه دوبی بااین چمدا ن و باروبندیل میشه مستقیم رفت مدیکال یانه؟
و بازقول میدم سوال اخرباشه فرض براینکه یه هفته دوبی باشیم اونقدرجای دیدنی داره که خودمونوسرگرم کنیم؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-20 ساعت 17:02)mangoolkhan نوشته: با سلام
نظر دوستان راجع به این عبارت چیه؟
یعنی برای یک خانواده 3 نفری باید 3 تا تمکن ببریم؟
Financial documents must be
prepared as one set for each family member
نمیدونم منظور کسی که این عبارت رو نوشته واقعا این بوده یا نه ولی چیزی که تجربه نشون داده اینه که برای بچه ها قطعا گواهی تمکن مالی لازم نیست و اکثرا برنده اصلی و همسر گواهی ارائه میدن که مبلغشون یا در یه حدوده یا مال برنده اصلی بیشتره. و کسایی هم بودن که گواهی رو فقط برای برنده اصلی ارائه دادن و مشکلی هم نبوده. من شخصا جایی ندیدم به دلیل اینکه فقط برنده اصلی گواهی تمکن مالی ارائه داده بوده مشکلی پیش اومده باشه. در کل ارائه گواهی برای برنده اصلی و همسر 100% مطمئنه.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سیمکارت اتصالات مال سه چهار سال پیش دارم و از اون موقع دیگه استفاده نشده.
از دوستان کسی میدونه که آیا هنوز کار می کنه یا خیر؟
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle