کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-02-06 ساعت 00:25)amir2013 نوشته:  سلام بچه ها...
تو فرم ثبت نام دکتر اونگان یه جا پرسیده که medical examination قبلا دادین یا نه؟ این واکسن هایی که زدیم رو بگیم یا منظورش چیز دیگه است؟

منم همین سوال را دارم و نمیدونم Rolleyes
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان: shani89
(2013-02-06 ساعت 00:25)amir2013 نوشته:  تو فرم ثبت نام دکتر اونگان یه جا پرسیده که medical examination قبلا دادین یا نه؟ این واکسن هایی که زدیم رو بگیم یا منظورش چیز دیگه است؟
(2013-02-06 ساعت 10:13)AFSHIN-PIC نوشته:  منم همین سوال را دارم و نمیدونم Rolleyes
اون قسمت ها رو نمی خواد پر کنین. شما فقط یک وقت از سایت دکتر بگیرین. در مورد سوابق پزشکیتون رو در رو باهاش صحبت می کنین.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، AFSHIN-PIC ، Soap McTavish ، rezagh ، nina22 ، lilac ، mirzamemar ، dana ، shani89 ، shekari
(2013-02-06 ساعت 11:46)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 00:25)amir2013 نوشته:  تو فرم ثبت نام دکتر اونگان یه جا پرسیده که medical examination قبلا دادین یا نه؟ این واکسن هایی که زدیم رو بگیم یا منظورش چیز دیگه است؟
(2013-02-06 ساعت 10:13)AFSHIN-PIC نوشته:  منم همین سوال را دارم و نمیدونم Rolleyes
اون قسمت ها رو نمی خواد پر کنین. شما فقط یک وقت از سایت دکتر بگیرین. در مورد سوابق پزشکیتون رو در رو باهاش صحبت می کنین.

سلام سعید جان، خیلی ممنون..
من میخواستم 10 روز زودتراز مصاحبه ام برم آنکارا مدیکال بدم، تو این فرم جایی نداره که من تاریخی که میخوام رو بهشون بگم!! راهی وجود داره؟
تشکر کنندگان: oghs ، shani89
دوستان کسی آدرس پستی دکتر اونگان رو داره به من بده؟ کدوم خیابونه؟
تشکر کنندگان: oghs
(2013-02-06 ساعت 13:19)StarIR نوشته:  دوستان کسی آدرس پستی دکتر اونگان رو داره به من بده؟ کدوم خیابونه؟

این آدرسی هست که تو سایش گذاشته
Ataturk Bulvari Nr: 237/45, 4th floor, Kavaklidere ANKARA / TURKEY
تشکر کنندگان: shimoda ، rezagh ، nina22 ، lilac ، oghs
(2013-02-06 ساعت 12:11)amir2013 نوشته:  ...من میخواستم 10 روز زودتراز مصاحبه ام برم آنکارا مدیکال بدم، تو این فرم جایی نداره که من تاریخی که میخوام رو بهشون بگم!! راهی وجود داره؟
وقتی میرین تو قسمت "Make a New Appointment" و مشخصات رو وارد می کنین تا چند روز بعد رو بهتون میده که می تونین انتخاب کنین. اگر تا اون روز فاصله زیادی (بیش از یک ماه) داشته باشین باید صبر کنین تا تاریخ های دورترش باز بشن. در کل بهتون بگم که اگر موفق نشدین که وقت بگیرین زیاد هم مهم نیست. گویا به تنها چیزی که نوجه نمی کنن وقت معاینه است و بیشتر رنگ سبز دلارهای شما اهمیت دارهTongue.
تشکر کنندگان: ensan ، mrr777 ، Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، lilac ، oghs
سلام من 3 شنبه وقت مصاحبه دارم اگه شنبه بلیط بگیرم خوبه؟ تا دوشنبه مدیکال تموم میشه؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
دوستان راهنمائي كنند
روزجمعه وشنبه دوبي nmcتعطيل ياخير
بنده يكشنبه مصاحبه دارم بادوتابچه چه روزي دوبي باشم بهتره
ممنون مي شم راهنمائي كنيد
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
(2013-02-06 ساعت 18:25)mori5050 نوشته:  دوستان راهنمائي كنند
روزجمعه وشنبه دوبي nmcتعطيل ياخير
بنده يكشنبه مصاحبه دارم بادوتابچه چه روزي دوبي باشم بهتره
ممنون مي شم راهنمائي كنيد
شنبه ها باز ولی جمعه رو نمیدونم ولی احتمال زیاد تعطیل
من ایمیل زدم گفت بچه داری 3 روز زودتر بیا ولی با تجربه بچهای قبلی 2 روز هم خوبه اگرم یه پولی به شوکلا بدی شاید 1 روزه هم جواب داد ولی باید 8 اونجا باشی
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفیBig Grin. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید
تشکر کنندگان: shimoda ، rezagh ، sumya ، shani89
سلام دوستام،
من دکتر وقت گرفتم برای روز جمعه 8 march ساعت 9:15 صبح ... هنوز کانفیرمیشنش نیمده ... به نظرتون با توجه به اینکه من یه نفرم این زمان خوبه ؟ فرداش شنبه جوابمو میدن که دوشنبه وقت مصاحبه دارم؟
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: rezagh ، shani89
(2013-02-08 ساعت 18:28)maryami2k4 نوشته:  سلام دوستام،
من دکتر وقت گرفتم برای روز جمعه 8 march ساعت 9:15 صبح ... هنوز کانفیرمیشنش نیمده ... به نظرتون با توجه به اینکه من یه نفرم این زمان خوبه ؟ فرداش شنبه جوابمو میدن که دوشنبه وقت مصاحبه دارم؟
سلام
ممکن هست چندروز طول بکشه تا تاتییده بیاد.اره اگر مشکل خاصی پیش نیاد (که نمیاد) روز شنبه تا بعدازظهر جوابتو گرفتی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rezagh ، maryami2k4 ، lilac ، shani89
اگه از دو تا دکتر برای مدیکال وقت بگیریم اشکال داره؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: oghs ، nika
(2013-02-09 ساعت 01:42)refiusa نوشته:  اگه از دو تا دکتر برای مدیکال وقت بگیریم اشکال داره؟

به نظرم لازم نیست
هر کدوم که به تاریخ مصاحبتون نزدیکتر هست رو برید اون یکی دیگه رو ایمیل بزنید و کنسل کنید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: refiusa ، rezagh ، oghs
(2013-02-09 ساعت 02:17)shimoda نوشته:  
(2013-02-09 ساعت 01:42)refiusa نوشته:  اگه از دو تا دکتر برای مدیکال وقت بگیریم اشکال داره؟

به نظرم لازم نیست
هر کدوم که به تاریخ مصاحبتون نزدیکتر هست رو برید اون یکی دیگه رو ایمیل بزنید و کنسل کنید
از نظر نزدیکتر که برای من فرقی نداره چون به فاصله یه روزه و پروازی نیست تو اون فاصله که مثلا بگم یه شب هزینه هتل کمتره. ولی مثلا به هر دلیلی گفتم اگه به یکی نرسیم اون یکی هست( اینم وسواس فکریه دیگه )
اشکال که نداره؟
(2013-02-08 ساعت 19:44)mohammad fazli نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 18:28)maryami2k4 نوشته:  سلام دوستام،
سلام
ممکن هست چندروز طول بکشه تا تاتییده بیاد.اره اگر مشکل خاصی پیش نیاد (که نمیاد) روز شنبه تا بعدازظهر جوابتو گرفتی

خیلی جالبه ! همون دیشب تاییدیه من اومد ... سرشون حسابی خلوته Smile
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rezagh ، refiusa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان