کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
در فرم تعیین وقت دکتر اونگان یک فیلد داره در رابطه با آزمایشات پزشکی که در رابطه با درخواست ویزا پیش از این انجام دادهایم و زمان و مکان آنرا خواسته بنویسیم
آیا کسی اینو پر کرده و آیا باید همین واکسنهایی ایران زدیم را بنویسیم یا اصلا لازم نیست مطلب و توضیحی بدیم Cool
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان: kiaaa ، oghs ، nika ، shani89
سلام آيا دكترهاي معتمد سفارت در ايروان اينها هستند و اگه هستند كسي ميدونه مدومش بهتره؟
Dr. Kristine R. Khachatryan
Muratsan University Hospital
2nd floor (entrance from policlinic side)
Examination Room 222
114 Muratsan St
9am – 4pm Monday-Saturday
Tel. (37410) 56-72-65 (work)
(37491) 20-51-43 (mobile)
E-mail: kristinekhachatryan@ymail.com
Dr. Anush M. Ordyan
Muratsan University Hospital
2nd floor (entrance from policlinic side)
Examination Room 222
114 Muratsan St
9am – 4pm Monday-Saturday
Tel. (37410) 55-69-06 (work)
(37491) 41-00-31 (mobile)
(37410) 26-58-55 (home)
E-mail: anushordyan@mail.ru
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من 22 ژانویه نوبت دکتر گرفتم برای 21 فوریه در سایت دکتر آن را تایید کرده ولی هنوز بعد از 7 روز ایمیل تایید ویا همان رسید را برای من نفرستاده تا کنون ده بار ایمیل برایش فرستادم ولی هر بار مینویسد این ایمیل ارسال نشد وسرور آنرا spam
می خواند چندین بار هم تلفن زدم ولی یک خانم به ترکی چند جمله حرف میزند وقطع میشود من را راهنمایی کنید چکار کنم
تشکر کنندگان: DEMAR001 ، rezagh ، oghs
(2013-01-29 ساعت 21:55)احمد رضا آبدار نوشته:  سلام دوستان
من 22 ژانویه نوبت دکتر گرفتم برای 21 فوریه در سایت دکتر آن را تایید کرده ولی هنوز بعد از 7 روز ایمیل تایید ویا همان رسید را برای من نفرستاده تا کنون ده بار ایمیل برایش فرستادم ولی هر بار مینویسد این ایمیل ارسال نشد وسرور آنرا spam
می خواند چندین بار هم تلفن زدم ولی یک خانم به ترکی چند جمله حرف میزند وقطع میشود من را راهنمایی کنید چکار کنم

سلام
با این آدرس مکاتبه کن
drungan@gmail.com
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: mirzamemar
(2013-01-28 ساعت 13:00)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام آيا دكترهاي معتمد سفارت در ايروان اينها هستند و اگه هستند كسي ميدونه مدومش بهتره؟

بله همین دو پزشک هستند
خوب و بد ندارند هردو مثل هم البته ممکنه روزهایی که در بیمارستان هستند فرق کنه
البته Dr. Kristine R. Khachatryan یک منشی هم داره که به زبان فارسی صحبت می کنه که از این جهت شاید ترجیح بدید با ایشون وقت بگیرید
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، rezagh ، Hedieh20
(2013-01-31 ساعت 13:26)afs نوشته:  
(2013-01-28 ساعت 13:00)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام آيا دكترهاي معتمد سفارت در ايروان اينها هستند و اگه هستند كسي ميدونه مدومش بهتره؟

بله همین دو پزشک هستند
البته Dr. Kristine R. Khachatryan یک منشی هم داره که به زبان فارسی صحبت می کنه که از این جهت شاید ترجیح بدید با ایشون وقت بگیرید

من با دکتر انوش تماس گرفتم
بهم برای 2 روز قبل از مصاحبه وقت داد؛ به نظرم عالی بود
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، el333 ، afs ، rezagh ، lilac ، oghs ، Hedieh20 ، shekari
سلام
بچه نخندید یکی ادرس مدیکال آنکارا را زحمت بکشه بزاره هرچی میگردم آدرس سفارت در میاد یا آدرس سفارت را میگردم آدرس مدیکال میاد لطفآ یکی بزاره
(2013-01-31 ساعت 20:29)HMRAH نوشته:  سلام
بچه نخندید یکی ادرس مدیکال آنکارا را زحمت بکشه بزاره هرچی میگردم آدرس سفارت در میاد یا آدرس سفارت را میگردم آدرس مدیکال میاد لطفآ یکی بزاره
جوابتون رو اینجادادم
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، تجریش ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، oghs
سلام ايا براي وقت دكتر در ايروان هم بايد ١ ماه قبل و إز سايت دكتر وقت بگيريم و اينكه اونجا چه زباني با ما حرف ميزنند؟

(2013-01-31 ساعت 13:34)shimoda نوشته:  

بله همین دو پزشک هستند

دكتر أنوش. به چه زباني با شما صحبت كرد؟ و چند وقت قبل إز مصاحبه وقت گرفتيد؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: rezagh
(2013-02-01 ساعت 17:16)shaso نوشته:  سلام ايا براي وقت دكتر در ايروان هم بايد ١ ماه قبل و إز سايت دكتر وقت بگيريم و اينكه اونجا چه زباني با ما حرف ميزنند؟

(2013-01-31 ساعت 13:34)shimoda نوشته:  

بله همین دو پزشک هستند

دكتر أنوش. به چه زباني با شما صحبت كرد؟ و چند وقت قبل إز مصاحبه وقت گرفتيد؟
دکتر انوش انگلیسی صحبت می کنه اما خیلی راحت می شه متوجه شد
مخصوصا اینکه هیچ چیزی جز زمان مصاحبه و زمانی که می تونه بهتون واسه مدیکال بده و تعدادتون لازم نیست بگید و اینکه بعد بهتون می گه براش یه ایمیل بزنید تا در جوابش مدارکی که لازم دارید رو لیست کنه
ضمنا به من دو روز قبل از مصاحبه وقت داد

موفق باشید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: shaso ، Judy Abbott 13 ، afs ، rezagh ، Saeedv13
من هم اول به دکتر کریستین ای میل زدم ولی گفت که در اون تاریخ در مسافرته و بعد از دکتر انوش برای ۲ روز قبل از مصاحبه وقت گرفتم.
فعلا مشکل اصلی بلیطه. Sad
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، afs ، shimoda ، amir82 ، rezagh ، Saeedv13
سلام به دوستان من براي فروردين بايد برم مصاحبه ايروان نميدونم بايد چه جوري وقت دكتر بگيرم لطفا من راهنمايي كنيد
کیس : 5000
تشکر کنندگان: oghs
(2013-01-24 ساعت 01:21)seti-n نوشته:  دوستان من دیروزصبح از دکتر اونگان وقت گرفتم شبش ایمیل تاییدیه اومد ولی فقط برای من و مامانم ایمیل تاییدیه بابام هنوز نیومده!!! از توی سایت چک کردم نوشته بود confirmed.حالا چی کار کنم؟؟؟بهشون ایمیل بزنم بگم ایمیل به من نرسیده؟؟؟

دوستان من اصلا خودتون با دریافت وقت از دکتر اونگان سرکار نذارید من خودم آنجا شاهد بودم هفته دوم دسامبر انجا بودم اول که وارد میشوید بایستی به طبقه 4 برای عکس قفسه سینه و آزمایش بروید اصلا از هیچکس ایمیل تایید نوبت نخواست اصلا حتی چند نفر آمدند که گفتن ما فردا وقت داریم اصلا به این چیزها توجه نمی کردند فقط پاسپورت را می گرفتند فرم میدهند که شما بایستی پر کنید بعد هم تشریف ببرید طبقه پایین خدمت خانم یا آقای دکتر اونگان (از نظر من خانمش خیلی خیلی خیلی آدم مزخرف هست) همسرش را من ندیدم. ولی اصلا نگران نباشید ایمیل نوبت کاملا فرمالیته هست آن چیزی که ما آنجا دیدیم همین بود.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، ensan ، seti-n ، Soap McTavish ، sayeh_m ، yasaman1111 ، nina22 ، lilac ، oghs
(2013-02-03 ساعت 12:19)gol gol نوشته:  سلام به دوستان من براي فروردين بايد برم مصاحبه ايروان نميدونم بايد چه جوري وقت دكتر بگيرم لطفا من راهنمايي كنيد

به یکی از دکتر ها ایمیل بزنید و وقت مصاحبه تون رو بهشون بگید و درخواست کنید بهتون وقت بدن ضمنا تعدادتون رو هم ذکر کنید
این ایمیل دکتر کریستین هست
kristinekhachatryan@ymail.com
و این هم ایمیل دکتر انوش
anushordyan@mail.ru
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، refiusa ، rezagh ، سمانه777 ، lilac ، nooshshahnar
سلام بچه ها...
تو فرم ثبت نام دکتر اونگان یه جا پرسیده که medical examination قبلا دادین یا نه؟ این واکسن هایی که زدیم رو بگیم یا منظورش چیز دیگه است؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان