کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-02-09 ساعت 11:40)maryami2k4 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 19:44)mohammad fazli نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 18:28)maryami2k4 نوشته:  سلام دوستام،
من دکتر وقت گرفتم برای روز جمعه 8 march ساعت 9:15 صبح ... هنوز کانفیرمیشنش نیمده ... به نظرتون با توجه به اینکه من یه نفرم این زمان خوبه ؟ فرداش شنبه جوابمو میدن که دوشنبه وقت مصاحبه دارم؟
سلام
ممکن هست چندروز طول بکشه تا تاتییده بیاد.اره اگر مشکل خاصی پیش نیاد (که نمیاد) روز شنبه تا بعدازظهر جوابتو گرفتی

خیلی جالبه ! همون دیشب تاییدیه من اومد ... سرشون حسابی خلوته Smile

منم با نطر شما موافقم بعضی وقتها چیزای پیش میاد که انتظارشو نداریم به خاطر اطمینان بیشتر 1 یا 2 روز زود تر اونجا باشیم و وقت دکتر بگیریم بهتره مخصوصآ اخر هفته که تعطیلی هم هست من خودم همین کارو کردم
تشکر کنندگان: rezagh ، oghs ، shani89
(2013-02-12 ساعت 11:38)diako1972 نوشته:  
من دکتر وقت گرفتم برای روز جمعه 8 march ساعت 9:15 صبح ... هنوز کانفیرمیشنش نیمده ... به نظرتون با توجه به اینکه من یه نفرم این زمان خوبه ؟ فرداش شنبه جوابمو میدن که دوشنبه وقت مصاحبه دارم؟
سلام
ممکن هست چندروز طول بکشه تا تاتییده بیاد.اره اگر مشکل خاصی پیش نیاد (که نمیاد) روز شنبه تا بعدازظهر جوابتو گرفتی

منم با نطر شما موافقم بعضی وقتها چیزای پیش میاد که انتظارشو نداریم به خاطر اطمینان بیشتر 1 یا 2 روز زود تر اونجا باشیم و وقت دکتر بگیریم بهتره مخصوصآ اخر هفته که تعطیلی هم هست من خودم همین کارو کردم

یعنی شما میگین وقتمو همون پنج شنبه بگیرم !؟
من پنج شنبه صبح میرسم آنکارا برای جمعه وقت گرفتم ... تاییدیشم اومده....
به نظرتون ایمیل بزنم عوض کنم وقتمو؟
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: Ehsan1358
سلام دوستان خسته نباشید
1- در آنکارا دکتر اونگان و در استانبول بیمارستان آمریکائی ها مورد تائید سفارت آمریکاست. ما مصاحبه مان در سفارت آنکاراست. اما با توجه به شلوغ بودن مطب دکتر اونگان و یک سری دلائل شخصی آیا امکان داره ما در استانبول و بیمارستان آمریکائی ها معاینات پزشکی رو انجام بدیم و نتایج را برای سفارت آنکارا ببریم؟ آیا سفارت قبول میکنه؟
2- من وارد سایت بیمارستان آمریکائی ها شدم ولی متوجه نشدم که کجا و چطوری باید وقت مصاحبه بگیرم اگه دوستی هست که اقدام کرده و اطلاع داره میشه منو راهنمائی بفرمائید؟
متشکرم
تشکر کنندگان: oghs
(2013-02-12 ساعت 19:22)afrash نوشته:  سلام دوستان خسته نباشید
1- در آنکارا دکتر اونگان و در استانبول بیمارستان آمریکائی ها مورد تائید سفارت آمریکاست. ما مصاحبه مان در سفارت آنکاراست. اما با توجه به شلوغ بودن مطب دکتر اونگان و یک سری دلائل شخصی آیا امکان داره ما در استانبول و بیمارستان آمریکائی ها معاینات پزشکی رو انجام بدیم و نتایج را برای سفارت آنکارا ببریم؟ آیا سفارت قبول میکنه؟
2- من وارد سایت بیمارستان آمریکائی ها شدم ولی متوجه نشدم که کجا و چطوری باید وقت مصاحبه بگیرم اگه دوستی هست که اقدام کرده و اطلاع داره میشه منو راهنمائی بفرمائید؟
متشکرم
دوست عزیز
برای سال 2013 متاسفانه سفارت آمریکا دیگه با بیمارستان استانبول قرارداد نداره و شما باید برای معاینات پزشکی حتما به آنکارا مراجعه کنین:
http://turkey.usembassy.gov/medical_requirements.html
تشکر کنندگان: afrash ، Soap McTavish ، rezagh ، mohajer13 ، oghs ، shani89
دوست عزیز، تا اونجایی که من اطلاع دارم، قرارداد سفارت با بیمارستان استانبول به اتمام رسیده و شما حتما باید به اونگان مراجعه کنید
(2013-02-12 ساعت 19:22)afrash نوشته:  سلام دوستان خسته نباشید
متشکرم
تشکر کنندگان: afrash ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، rezagh
(2013-02-12 ساعت 13:08)maryami2k4 نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 11:38)diako1972 نوشته:  
سلام

یعنی شما میگین وقتمو همون پنج شنبه بگیرم !؟
من پنج شنبه صبح میرسم آنکارا برای جمعه وقت گرفتم ... تاییدیشم اومده....
به نظرتون ایمیل بزنم عوض کنم وقتمو؟

البته هر طور که خودتون صلاح میدونید من چون در سفرنامه بعضی از دوستان خونده بودم که موردی بوده که دکتر آزمایشو تکرار کرده به خاطر اطمینان خاطر منم دو شنبه مصاحبه دارم و چهار شنبه وقت گرفتم شما هم میتونید همون پنج شنبه که میرسید وقت بگیرید که جوابش رو پنج شنبه بگیرید و با خیال آسوده آماده بشین برای مصاحبه به امید خدا
تشکر کنندگان: rezagh ، amir82 ، maryami2k4 ، Judy Abbott 13 ، oghs ، shani89
دوستان بنده شنبه می خواهم معاینات رودردبی انجام دهم ویکشنبه مصاحبه دارم دوتابچه 8و10ساله وخودم وهمسرم هستیم بنظرشمابه مشکل نمی خوریم البته هزینه اضافه پزشکی هم متقبل می شم چون ایام عیدبودنتوانستم بلیط مناسبترپیداکنم
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2013-02-13 ساعت 17:26)mori5050 نوشته:  دوستان بنده شنبه می خواهم معاینات رودردبی انجام دهم ویکشنبه مصاحبه دارم دوتابچه 8و10ساله وخودم وهمسرم هستیم بنظرشمابه مشکل نمی خوریم البته هزینه اضافه پزشکی هم متقبل می شم چون ایام عیدبودنتوانستم بلیط مناسبترپیداکنم

منظورتون از مشکل چیه ؟! امیدتون به خدا ... قرار نیست مشکلی باشه ... کارت واکسیناسیون شما اگه کامل باشه ، هیچ مشکل دیگه ای نخواهید داشت
تشکر کنندگان: rezagh ، mori5050
(2013-02-13 ساعت 18:21)30NAP30 نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 17:26)mori5050 نوشته:  دوستان بنده شنبه می خواهم معاینات رودردبی انجام دهم ویکشنبه مصاحبه دارم دوتابچه 8و10ساله وخودم وهمسرم هستیم بنظرشمابه مشکل نمی خوریم البته هزینه اضافه پزشکی هم متقبل می شم چون ایام عیدبودنتوانستم بلیط مناسبترپیداکنم

منظورتون از مشکل چیه ؟! امیدتون به خدا ... قرار نیست مشکلی باشه ... کارت واکسیناسیون شما اگه کامل باشه ، هیچ مشکل دیگه ای نخواهید داشت

آقا چون معمولا اين پروسه مديكال يك روز طول ميكشه و براى بچه ها كمى بيشتر حتما با خود كلينيكى كه وقت گرفتيد تماس بگيريد و همه ى قضيه رو با خودشون هماهنگ كنيد .من مديكالم در انكارا انجام شد و نميدونم توى دوبى چه مقدار زمان براى مديكال لازمه..تو انكارا براى بزرگسالان( ١٥ به بالا)يك روز و براى بچه ها ٤ روز كارى وقت لازمه......اما حتما با كلينيك دوبى چك كنيد تا مطمئن بريد .
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، mori5050 ، nika ، shani89
بچه ها یه نکته رو همیشه به خاطر داشته باشین و اون اینه که شما هزینه میکنید و تشریف میبرید کشور محل مصاحبه پس اگه کاراتون رو با خیال راحت انجام بدید بهتره، دیدم دوستانی یک روز قبل مصاحبه میرن دکتر که همون شب تاییدیه بگیرن چون چند نفری جواب آزمایشاتشون همون روز آماده شده، اینکار رو نکنید اگر یک درصد هم احتمال آماده نشدن وجود داشته باشه و برای روز مصاحبه جواب آزمایش آماده نباشه شما دچار استرس خواهید شد و مهمتر اینکه هزینه دو برابر خواهد شد ، و شانس ویزای یک ضرب رو به خاطرنقص مدرک( مدیکال) از دست خواهید پس لطفاً زمانی وقت بگیرید که با خیال راحت برید مدیکالتون رو انجام بدید،جواب رو بگیرید و برید مصاحبه رو انجام بدهید،
و دوستانی که بچه زیر ۱۵ سال دارن هم توجه کنند که جواب آزمایشات بچه ها ۴روز کاری زمان میخواد ،
تشکر کنندگان: saeid-ss ، nina22 ، Soap McTavish ، amir82 ، kavirr ، rezagh ، Saeedv13 ، mori5050 ، sumya ، oghs ، shekari
سلام
از دوستانی که بچه ی زیر ۱۵ دارن و رفتن برای مدیکال ازشون یه کم اطلاعات می خواستم.ممنون
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
تشکر کنندگان: shani89
(2013-02-14 ساعت 22:05)mhe7857 نوشته:  سلام
از دوستانی که بچه ی زیر ۱۵ دارن و رفتن برای مدیکال ازشون یه کم اطلاعات می خواستم.ممنون

اطلاعات دکتر در مورد بچه های زیر ۱۵ سال.
Child (before 15th birthday, after 2nd birthday) need for 4 working days: We need to apply here a “TB Skin Test”, Medical Examination and Vaccination. 3 days after the TB skin test (TST) we read the test result. If the test result is 10mm or more, we order a Chest X-ray. We do not apply a TB test on Thursdays. Do not let your child to have a live vaccine in 4 weeks time before coming here. In that case, we need to tell you to wait for the next 4 weeks, which is the necessary time interval to apply a TST after a live vaccine. There must be a time interval of at least 4 weeks between the vaccine and the TST. We are not able to skip the TST test procedure for your child and we do not accept the test result from another medical center.

2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، nina22 ، rezagh ، mhe7857 ، Saeedv13
سلام
من شماره ان کارنت شده . ایمیل زدم که وقت مصاحبه بگیرم. حالا میشه منو راهنمایی کنین که باید همراه مدارکم به آنکارا چه فرمی که باید یاهاشون بفرستم؟ و وقت دکتر را کی و چطوری بگیرم؟ حیلی ممنون میشم اگر من را راهنمایی کنین
تشکر کنندگان:
(2013-02-15 ساعت 16:03)nana_jat1 نوشته:  سلام
من شماره ان کارنت شده . ایمیل زدم که وقت مصاحبه بگیرم. حالا میشه منو راهنمایی کنین که باید همراه مدارکم به آنکارا چه فرمی که باید یاهاشون بفرستم؟ و وقت دکتر را کی و چطوری بگیرم؟ حیلی ممنون میشم اگر من را راهنمایی کنین

شما نباید وفت مصاحبه بگیرید، صبر کنید تا نامه مصاحبه برای شما ارسال بشه، این نامه رو میتونید همون جایی که نامه برنده شدنتون رو مشاهده کردید، ببینید.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: mohajer13 ، amir82 ، rezagh ، Saeedv13 ، nina22 ، shani89
(2013-02-15 ساعت 16:03)nana_jat1 نوشته:  سلام

سلام نانا جان ، ببین عزیزم شما که کارنت شدی باید همون سایتی که قبولیتو دیدی بری و زمان مصاحبه رو ببینی،برا گرفتن وقت مصاحبه که نباید ایمیل بزنی، خودشون واست تعیین میکنن، معمولاً یه ایمیل میزنن که بری سایت رو چک کنی و نامه ی مصاحبه رو ببینی، و اینو هم بگم که شده واسه بعضیا ایمیل نزنن، شما تقریباً هر روز سایت و ایمیلت رو چک کن، ( معمولاً از ۱۹ ام هر ماه یه سری نامه ها میاد)، منتظر بمون نامه دوم که اومد و زمان و مکان مصاحبه مشخص شد اون موقع اگه آنکارا بودی مدارک رو ۱۵ روز قبل میفرستی ولی اگه ایروان یا ابوظبی بود نیاز نیس بفرستی با خودت میبری سفارت،وقت دکتر هم همینطور ، بذار مکان مصاحبه مشخص که شد اون موقع بگیر
مدارک موردنیاز هم واسه آنکارا تو امضای من PDF آنکارا رو بخون واسه ایروان هم امضای عمو سعید
از الان مدارک رو ببین و آماده کن، واکسنها رو بزن، تاپیکهای مربوطه رو بخون و بعد اگه سوالی بود بپرس من و بقیه ی بچه ها کمکت میکنیم
تشکر کنندگان: asal1907 ، amir82 ، rezagh ، nina22 ، kavirr ، Saeedv13 ، سمانه777 ، nika ، shani89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان