موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-12 ساعت 19:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-12 ساعت 19:23 توسط afrash.)
سلام دوستان خسته نباشید
1- در آنکارا دکتر اونگان و در استانبول بیمارستان آمریکائی ها مورد تائید سفارت آمریکاست. ما مصاحبه مان در سفارت آنکاراست. اما با توجه به شلوغ بودن مطب دکتر اونگان و یک سری دلائل شخصی آیا امکان داره ما در استانبول و بیمارستان آمریکائی ها معاینات پزشکی رو انجام بدیم و نتایج را برای سفارت آنکارا ببریم؟ آیا سفارت قبول میکنه؟
2- من وارد سایت بیمارستان آمریکائی ها شدم ولی متوجه نشدم که کجا و چطوری باید وقت مصاحبه بگیرم اگه دوستی هست که اقدام کرده و اطلاع داره میشه منو راهنمائی بفرمائید؟
متشکرم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بنده شنبه می خواهم معاینات رودردبی انجام دهم ویکشنبه مصاحبه دارم دوتابچه 8و10ساله وخودم وهمسرم هستیم بنظرشمابه مشکل نمی خوریم البته هزینه اضافه پزشکی هم متقبل می شم چون ایام عیدبودنتوانستم بلیط مناسبترپیداکنم
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه نکته رو همیشه به خاطر داشته باشین و اون اینه که شما هزینه میکنید و تشریف میبرید کشور محل مصاحبه پس اگه کاراتون رو با خیال راحت انجام بدید بهتره، دیدم دوستانی یک روز قبل مصاحبه میرن دکتر که همون شب تاییدیه بگیرن چون چند نفری جواب آزمایشاتشون همون روز آماده شده، اینکار رو نکنید اگر یک درصد هم احتمال آماده نشدن وجود داشته باشه و برای روز مصاحبه جواب آزمایش آماده نباشه شما دچار استرس خواهید شد و مهمتر اینکه هزینه دو برابر خواهد شد ، و شانس ویزای یک ضرب رو به خاطرنقص مدرک( مدیکال) از دست خواهید پس لطفاً زمانی وقت بگیرید که با خیال راحت برید مدیکالتون رو انجام بدید،جواب رو بگیرید و برید مصاحبه رو انجام بدهید،
و دوستانی که بچه زیر ۱۵ سال دارن هم توجه کنند که جواب آزمایشات بچه ها ۴روز کاری زمان میخواد ،
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستانی که بچه ی زیر ۱۵ دارن و رفتن برای مدیکال ازشون یه کم اطلاعات می خواستم.ممنون
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-15 ساعت 14:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-15 ساعت 14:35 توسط kavirr.)
(2013-02-14 ساعت 22:05)mhe7857 نوشته: سلام
از دوستانی که بچه ی زیر ۱۵ دارن و رفتن برای مدیکال ازشون یه کم اطلاعات می خواستم.ممنون
اطلاعات دکتر در مورد بچه های زیر ۱۵ سال.
Child (before 15th birthday, after 2nd birthday) need for 4 working days: We need to apply here a “TB Skin Test”, Medical Examination and Vaccination. 3 days after the TB skin test (TST) we read the test result. If the test result is 10mm or more, we order a Chest X-ray. We do not apply a TB test on Thursdays. Do not let your child to have a live vaccine in 4 weeks time before coming here. In that case, we need to tell you to wait for the next 4 weeks, which is the necessary time interval to apply a TST after a live vaccine. There must be a time interval of at least 4 weeks between the vaccine and the TST. We are not able to skip the TST test procedure for your child and we do not accept the test result from another medical center.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من شماره ان کارنت شده . ایمیل زدم که وقت مصاحبه بگیرم. حالا میشه منو راهنمایی کنین که باید همراه مدارکم به آنکارا چه فرمی که باید یاهاشون بفرستم؟ و وقت دکتر را کی و چطوری بگیرم؟ حیلی ممنون میشم اگر من را راهنمایی کنین
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-15 ساعت 16:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-15 ساعت 16:10 توسط kavirr.)
(2013-02-15 ساعت 16:03)nana_jat1 نوشته: سلام
من شماره ان کارنت شده . ایمیل زدم که وقت مصاحبه بگیرم. حالا میشه منو راهنمایی کنین که باید همراه مدارکم به آنکارا چه فرمی که باید یاهاشون بفرستم؟ و وقت دکتر را کی و چطوری بگیرم؟ حیلی ممنون میشم اگر من را راهنمایی کنین
شما نباید وفت مصاحبه بگیرید، صبر کنید تا نامه مصاحبه برای شما ارسال بشه، این نامه رو میتونید همون جایی که نامه برنده شدنتون رو مشاهده کردید، ببینید.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County