موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-15 ساعت 14:34)kavirr نوشته: (2013-02-14 ساعت 22:05)mhe7857 نوشته: سلام
از دوستانی که بچه ی زیر ۱۵ دارن و رفتن برای مدیکال ازشون یه کم اطلاعات می خواستم.ممنون
اطلاعات دکتر در مورد بچه های زیر ۱۵ سال.
Child (before 15th birthday, after 2nd birthday) need for 4 working days: We need to apply here a “TB Skin Test”, Medical Examination and Vaccination. 3 days after the TB skin test (TST) we read the test result. If the test result is 10mm or more, we order a Chest X-ray. We do not apply a TB test on Thursdays. Do not let your child to have a live vaccine in 4 weeks time before coming here. In that case, we need to tell you to wait for the next 4 weeks, which is the necessary time interval to apply a TST after a live vaccine. There must be a time interval of at least 4 weeks between the vaccine and the TST. We are not able to skip the TST test procedure for your child and we do not accept the test result from another medical center.
ممنون از راهنماییتون اما بازم یه سوال اینکه این skin test چی جور تستیه؟
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
شما كه پنج شنبه صبح ميرسيد همون پنجشنبه وقت بگيريد..تا١٠-١١ هم برسيد مطب هيچ مشكلى پيش نمياد.....جوابتون رو هم نهايتا با احتساب همون مشكلات احتمالى كم احتمال تا شنبه ميگيريد...
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-15 ساعت 22:33)mhe7857 نوشته: (2013-02-15 ساعت 14:34)kavirr نوشته: (2013-02-14 ساعت 22:05)mhe7857 نوشته: سلام
از دوستانی که بچه ی زیر ۱۵ دارن و رفتن برای مدیکال ازشون یه کم اطلاعات می خواستم.ممنون
اطلاعات دکتر در مورد بچه های زیر ۱۵ سال.
Child (before 15th birthday, after 2nd birthday) need for 4 working days: We need to apply here a “TB Skin Test”, Medical Examination and Vaccination. 3 days after the TB skin test (TST) we read the test result. If the test result is 10mm or more, we order a Chest X-ray. We do not apply a TB test on Thursdays. Do not let your child to have a live vaccine in 4 weeks time before coming here. In that case, we need to tell you to wait for the next 4 weeks, which is the necessary time interval to apply a TST after a live vaccine. There must be a time interval of at least 4 weeks between the vaccine and the TST. We are not able to skip the TST test procedure for your child and we do not accept the test result from another medical center.
ممنون از راهنماییتون اما بازم یه سوال اینکه این skin test چی جور تستیه؟
عرض کنم که، من اطلاعی از این تست ندارم، دوستانی که بچه کوچیک دارند فکر کنم بهتر بتونن راهنمایی کنن.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من رفتم سایت دکتر اونگان وقت واس 11 مارچ بگیرم پر شده حالا چکار کنم؟
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان شماره من برای آوریل کارنت میشه فکر میکنید کی برای گرفتن وقت از سایت دگتر اونگان اقدام کنم بهتره؟ و لطف میکنید پروسه وقت گرفتن رو بهم توضیح بدین؟ کیس من دو نفر هستیم من و همسرم
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
کمی شانسی هست
اما به نظرم ریسک نکنید
بدون نوبت نرید
نوبت کسی رو نیگاه نمی کنند
اما لیست اون روز هست وقتی مدارک رو می دی
حالا اگر خیلی شلوغ باشه بدون نوبت فردا می شه دیگه
اگر نه همون روز ویزیت می کنن
بستگی به سادگی کیس هم داره
اگر یک مدیکال ساده باشه با یک مدیکال که مثل مدیکال من
بیشتر از یک مدیکال ساده بود خوب فرق می کنه دیگه
اما یا تماس بگیرید یا ایمیل بزنید با مطب دکتر
وقت بگیرید راحت بدون استرس برید اوضاع ردیفه حتمن
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-19 ساعت 12:34)sepid_a نوشته: (2013-02-19 ساعت 11:57)farhad1985 نوشته: سلام دوستان شماره من برای آوریل کارنت میشه فکر میکنید کی برای گرفتن وقت از سایت دگتر اونگان اقدام کنم بهتره؟ و لطف میکنید پروسه وقت گرفتن رو بهم توضیح بدین؟ کیس من دو نفر هستیم من و همسرم
دوست عزیز ارسالهاتون 11 تا شده بهتره یه امضا واسه خودتون درست کنید و مشخصاتتون رو بنویسید مثل من و بقیه بچه ها
اجازه بدید کارنت بشید و نامه ی دوم (نامه مصاحبه) رو بگیرید وقتی محل مصاحبه مشخص شد اقدام کنید چون ممکنه محل مصاحبه شما ایروان , ابوظبی یا آنکارا باشه,پس اجازه بدید کارنت که شدید اقدام کنید
کاری نداره اگر آنکارا بودید از سایت دکتر اونگان وقت میگیرید و اگه ایروان و ابوظبی بودید که ایمیل و شماره هاشون هست از طریق ایمیل و تماس تلفنی میتونید به راحتی وقت بگیرید
مرسی دوست عزیز,اما تو همون نامه اول قبولی محل مصاحبه رو که مشخص کردن! آنکارا... یعنی امکانش هست دوباره جا رو عوض کنن؟!!
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-19 ساعت 19:25)sepid_a نوشته: (2013-02-19 ساعت 19:21)Sivdal نوشته: (2013-02-19 ساعت 00:28)ali heydari نوشته: سلام دوستان
من رفتم سایت دکتر اونگان وقت واس 11 مارچ بگیرم پر شده حالا چکار کنم؟
من هم نتونستم برای این روز وقت بگیرم. یعنی از وقتی که این روز باز شد پر بود!بلیط هم گرفتم . چیکار باید بکنم؟ خواهش می کنم راهنمایی کنید. بدون نوبت نمی شه رفت؟
دوست عزیز بچه ها قبلا رفته بودن و تو سفرنامه هاشون نوشته بودن که بدون نوبت هم میشه رفت ولی تو یه تاپیکی یکی از دوستان گفته بود موقعی که ایشون اونجا بودن دکتر بدون نوبت هارو ویزیت نکرده بود و گفته بود فردا بیاین , نظر من اینه یه ایمیل به دکتر اونگان بزنید و بگید که وقت برا اونروز پره و اگه امکان داره واستون از طریق ایمیل وقت بده ,یا زنگ بزنید
مرسی از راهنمایی شما ولی من چه متنی رو بنویسم اگه میشه واسم بفرستین؟
واینکه ایمیل دکتر اونگان چی هست؟نگران شدم اخه من یلیط هم گرفتم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
قبلاً وقت گرفتن از دكتر اونگان بي اهميت ترين قسمت سفر بود ، قبلاً كه ميگم منظورم قبل از سال ميلاديه ، ولي الان به خاطر اينكه بيمارستان امريكاييها در استانبول ديگه فعاليتي براي سفارت نداره و تمام مراجعات به اونگانه ، سرش حسابي شلوغه . حالا اگر بليط گرفتين ، چاره اي ندارين ، يا يك روز قبل و يا يك روز بعد از بليطتون وقت بگيرين . وقتي رفتين بگين تاريخ بليط عوض شد و شما هم ديگه وقت نداشتين ، يك كمي ريسك داره ولي قابل انجامه . اگر هم بليط نگرفتين كه بهتر ميتونين هماهنگ كنيد .
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما با این فرمت برای دکتر ایروان نامه فرستادیم نمیدونم درسته یا نه اگر اشتباه ممنون میشیم بگین کجاش؟ و اگر هم درسته برای استفاده دوستان.
جاهای خالی اطلاعات ما هست.
Dear mrs kristine khachatryan
we will have an interview on...........2013 .its on........ our case number is 2013AS000063xx.
we need an appointment for medical for 2 persons.
please answer our mail and say us ,when will we be in yerevan for medical? how long is going to take for result?
we look forward to hearing from you
sincerely
(name of us)
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان