کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-02-23 ساعت 17:25)aminkhoshgeleh نوشته:  سلم بنظرتون كدام يك از اين دكترها بهتره؟
Dr. Mehmet Ungan Atatürk Bulvarı 237/45 +90-312- 427-6626 Weekdays 09:00-19:00
Dr. Handan Ungan Kavaklıdere, Ankara +90-532-245-1388 Saturdays 10:00-17:00 for an

کلا یکدونه دکتر در ترکیه وجود داره که مورد اطمینان سفارت است. این دوتا با هم کار میکنند و زن و شوهر هستند. پس فقط از این سایت www.doctorun.com وقت دکتر بگیر.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: amir82 ، Soap McTavish ، rezagh ، asal1907 ، Saeedv13 ، shani89
(2012-08-08 ساعت 19:15)alirezass نوشته:  باسلام
یه سوال دارم در مورد وقت گرفتن دکتر آنکارا
1. زمانی که مصاحبه ما مشخص شد باید از تهران وقت بگیریم یا میتونیم بریم آنکارا و مستقیم بریم دکتر؟
2. آیا منشی انکارا فارسی میتونه حرف بزن یا باید با انگلیسی با او صحبت کنیم و وقت بگیریم؟
3. چه مدت کار دکتر طول میکشه بعضی ها میگویند 1 روزه تمومه؟
سوال آخر چند روز ما باید در آنکارا هتل رزور کنیم و بمونیم؟
با تشکر از همه بچه های این سایت مفید.
دمتون گرم

اینها سوالهای من هم هست من شماره کیسم2013as000065xx میباشد لطفا دوستان راهنمایی کنند تاریخ مصاحبه و معاینه را چطوری چک کنم . انکارا محل مصاحبه است ، ما انکارا بیمارستان دازیم من قبلا امریکا بودهام ، خوشحال میشم دوستان تماس بگیرن. 09141512084
تشکر کنندگان: shani89
دوستان میشه ایمیل دکتر کریستین رو برام بذارید؟ ممنونم
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
(2013-02-24 ساعت 13:47)circle نوشته:  دوستان میشه ایمیل دکتر کریستین رو برام بذارید؟ ممنونم

kristinekhachatryan@ymail.com
2013AS4xxx
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، rezagh ، dana ، shani89
دوستان وقت مصاحبه من دوشنبه هست با دو فرزند 4 و 13 ساله (ابو ظبی)
چند روز زودتر بریم بهتره؟
تشکر کنندگان: rezagh ، shani89
سلام
چرا تا الان سایت دکتر اونگان برای تاریخ 19 march وقت نزده ؟ الان که رفتم تا 16 march را زده بود .
دوستان عزیز سلام
برای تعیین وقت از دکتر، اطلاعات مربوط به واکسنهایی رو که قبلا زدید و کی به آنکارا میرسید، شماره پروازتون چنده رو خواسته، به همه اینها باید جواب بدیم؟؟؟ ممنون از راهنمایی دوستان عزیز در ضمن من آپریل مصاحبه دارم
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
(2013-02-25 ساعت 01:37)heidari1248 نوشته:  دوستان عزیز سلام
برای تعیین وقت از دکتر، اطلاعات مربوط به واکسنهایی رو که قبلا زدید و کی به آنکارا میرسید، شماره پروازتون چنده رو خواسته، به همه اینها باید جواب بدیم؟؟؟ ممنون از راهنمایی دوستان عزیز در ضمن من آپریل مصاحبه دارم

هيچ كدوم از اين اطلاعات نياز نيست و بدون نوشتن اينها هم كارتون انجام ميشه در سايت.البته شما حداكثر يك ماه قبل از مصاحبه مي تونيد براى وقت گرفتن اقدام كنيد، زودتر از اون امكانش نيست.
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: elhamin ، shani89
(2013-02-23 ساعت 13:33)ashkan1188 نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 13:21)سمانه777 نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 00:54)ashkan1188 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 18:25)سمانه777 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 00:36)afs نوشته:  یک پیشنهادی دارم. برای اینکه بتونید برنامه سفر بهتری بچینید به نظرم بد نیست دقیقا به دکتر بگید ما در فلان تاریخ می خواهیم تست پزشکی داشته باشیم. اگر قبول کنه که خوب دقیقا همون برنامه زمانی که مدنظرتون هست رو می تونید دنبال کنید اگر هم قبول نکنه یک تاریخ خودش پیشنهاد می کنه. اما اگر بار اول تاریخ نگید ممکنه روزی که بهتون وقت می ده خیلی با مصاحبه فاصله داشته باشه که شاید با برنامه شما جور در نیاد.

معقول و مطمئن هست که 2 روز قبل از مصاحبه وقت بگیرید. هرچند حتی یک روز هم جواب می تونه مشخص بشه اما اگر پس فردای مدیکال مصاحبه باشه ریسکش کمتره و اگر مشکلی وجود داشته باشه امکان تجدید آزمایش ممکن می شه.
متاسفانه مصاحبمون روز تعطیلی قبلش داره و خود دکتر هم هرحور برنامه ریزی کنه تعطیلات خرابش میکنه . بازم مرسی از نکته دقیقتون .

مصاحبه ما هم افتاده دوشنبه (هفته دوم اپریل)، دکتر کریستین جمعه وقت داد، ازش پرسیدم که با توجه به تعطیلی شنبه و یکشنبه، همون جمعه جواب میده یا نه؟ هنوز منتظر ایمیلشم.

به ما هم جمعه وقت داد اگر جواب گرفتید به منم لطفا بگید منشیش گفت 4شنبه بیاید اما اون واسه ما خیلی زوده اگر جمعه باشه بهتره البته منشی به ما گفت شنبه تعطیل. اما دوستان میگن شنبه دکتر هست حالا تا ببینیم چی جواب میده

ایمیلش اومد :
Hello,

See you on 5 Apr. at 10:30.
Your medical exam results will be ready on Saturday.

Thanks

پس شنبه حتما سر کارن.
سلام دوستان. من همین امشب به دکتر کریستین ایمیل زدم برای تعیین وقت مدیکال که سریع جواب داد و روز جمعه رو پیشنهاد داد (مصاحبه ما سه شنبه ست). من در جوابش گفتم که اگر شنبه کار می کنید شنبه برای ما بهتره. الان جواب داده که ما شنبه ها نیمه وقت هستیم. اما اگه شنبه برای شما بهتره ما شنبه کار شمارو انجام میدیم.
حالا میخواستم ببینم با توجه به اینکه شنبه نیمه وقت هستن میرسن کار مارو انجام بدن و مشکلی کمبود وقت پیش نمیاد؟ یا به ریسکش نمی ارزه و همون جمعه رو فیکس کنم؟ ممنون از نظراتتون
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
دوست عزیز شما علاوه بر شنبه، دوشنبه را هم برای مدیکال وقت دارید. پس نگران چی هستید؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
من برای دکتر شوکلا به همین ایمیل که تو فایله سفارت هست ایمیل زدم ولی برگشت خورد

nmchospt@emirates.net.ae

این ایمیل صحیح هست خواستین بفرستین :

drshukla@nmc.ae
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: rezagh ، sumya ، shani89
(2013-02-25 ساعت 13:00)asal1907 نوشته:  من برای دکتر شوکلا به همین ایمیل که تو فایله سفارت هست ایمیل زدم ولی برگشت خورد

nmchospt@emirates.net.ae

این ایمیل صحیح هست خواستین بفرستین :

drshukla@nmc.ae

خیلی ممنون عسل خانم... درست می گید ایمیل اولی مثل اینکه دیگه باهاش کار نمی کنند و نامه برگشت می خورهSad

بابت این ایمیل دومی هم ممنون من هم به این فرستادم.
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: asal1907 ، Judy Abbott 13 ، shani89
دوستان: تلفنی هم میتونیم از دکتر ایروان وقت بگیریم یا اینکه حتما باید ایمیل بزنیم؟
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
(2013-02-25 ساعت 14:43)dana نوشته:  دوستان: تلفنی هم میتونیم از دکتر ایروان وقت بگیریم یا اینکه حتما باید ایمیل بزنیم؟
اره عزیزم هردوتا راه میشه دکتر کریستین حتی منشی فارسی داره و خیلی هم خوب صحبت میکنه
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: rezagh ، Judy Abbott 13 ، nika ، dana ، shani89
دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارن... امروز از بیمارستان nmc جواب درخواست وقت من رو دادن که اینجا قرارش می دم.... توش توضیحات خوبی راجع به مدیکال دبی هست

Thank you for your interest in our organization regarding the US medicals. Your appointment is scheduled forXXX XXXX 2013 for XXXX

Below are the details and requirements you will need in doing the medical test.
On the day of the appointment, the applicant should come in the morning for the tests (includes Clinical examination with the doctor, Vaccinations*, X-ray and Lab tests), no need for fasting. The whole examination will take about 2-3 hours.
The results would be ready after two (2) working days, provided the clinical examination, x-ray and blood tests are all normal. Any abnormalities would require further evaluation.
Routine cost (without vaccination) is AED 425 for Adult & AED 250 for Children 14years below. In case of urgent reports, additional charges are applicable.
The need for vaccination is assessed by the physician based on clinical history, gender, age, and past history of vaccination. If vaccination is required charges are added appropriately.
Documents required to be brought along are: original passport, 3 passport size photographs with white background, authentic vaccination record in English (if any) and embassy appointment letter.

Thank you and Good Day!
Best Regards,
Banu

New Medical Centre Hospital L.L.C. Dubai

PO Box: 7832, Deira, Dubai, UAE

Tel: +971-4-2689800/ 2339900

Appointments: +971-4-2339966/67

Fax : +971-4-2682353/ 2698997

Email : appointmentdeiradxb@nmc.ae

Web : www.nmchealthcare.com
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: nina22 ، asal1907 ، Judy Abbott 13 ، امير جو ، lilac ، hosseinshokri ، sumya ، nima-92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان