موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
کسی می دونه دکتر آنکارا واسه اپریل کی سایتش باز می شه؟
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان که برای مدیکال ابوظبی می خوان وقت بگیرن از بیمارستان nmc
از دوایمیل زیر می تونن وقت مدیکال بگیرند که اونی که عسل خانم نوشتن ایمیل مستقیم هست و دومی ایمیل با واسته (هر دوش هم زود بهتون جواب می دن...صبح ایمیل بزنید تا شب جواب می دن احتمالا ...برای من که اینطوریه بود)
appointmentdeiradxb@nmc.ae
hospitaldxb@nmc.ae
( در نظر داشته باشید که برای ابوظبی طبق نظرات بچه هایی که مصاحبه رفتن وقت گرفتن از بیمارستان مهم نبوده و هر وقت برید می تونید بدون در نظر گرفتن وقت به انجام پروسه مدیکال بپردازید)
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون کلیرنس:May 14 سفرنامه
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت تمام دوستان.
من متاسفانه علی رغم این که در این دوره کارنت میشم اما متاسفانه به جز هپاتیت هنوز هیچ واکسن دیگه ای نزدم.از طرفی شیراز(نزدیک ترین مرکز واکسیناسیون به بوشهر که محل زندگی منه) حتما شروع واکسیناسیونو منوط کرده به آوردن نامه دوم.این یعنی فقط یه نوبت MMR.از طرفی اگه بخوام از بوشهر بیام تهران و برگردم به نظرم ترجیح میدم همین هزینه رو واسه تزریق واکسن تو آنکارا بزارم.من چند تا سئوال واسم پیش اومده :
1-اولا با یک نوبت MMR امکانش هست نوبت دوم تزریق بشه و هزینش چنده ؟
2-برای آخرای اردیبهشت یا اوایل خرداد آیا نیازی به تزریق آنفلوآنزا هست یا خیر ؟
3-من مننژیتو سال 82 واسه سربازی زدم ، به نظرتون نیازی به تزریق هست یا خیر ؟
و در پایان این که به نظر شما اول بلیطمو بگیرمو هتل رزرو کنم یا اول و یک ماه قبل نوبت دکتر بگیرم ؟آخه واسه نوبت گرفتن دیدم که شماره پرواز میخواد و آدرس هتل.
ممنون.
لاتاری 2013