کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
کسی هست به غیر از rezagh که به درخواست وقت مدیکالش nmc جواب داده باشه؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: rezagh
دوستان من نامه ی دومم اومده می خواستم بدونم دقیقأ کی واسه گرفتن وقت دکتر اقدام کنم؟
و کی واسه پست csc؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
تشکر کنندگان: nika
(2013-02-26 ساعت 20:03)elhamin نوشته:  دوستان من نامه ی دومم اومده می خواستم بدونم دقیقأ کی واسه گرفتن وقت دکتر اقدام کنم؟

از همین الان می تونید اقدام کنید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: sayeh_m ، elhamin ، shani89
(2013-02-25 ساعت 00:33)genius_m9 نوشته:  سلام
چرا تا الان سایت دکتر اونگان برای تاریخ 19 march وقت نزده ؟ الان که رفتم تا 16 march را زده بود .
تشکر کنندگان: shani89
(2013-02-25 ساعت 09:32)circle نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 13:33)ashkan1188 نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 13:21)سمانه777 نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 00:54)ashkan1188 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 18:25)سمانه777 نوشته:  متاسفانه مصاحبمون روز تعطیلی قبلش داره و خود دکتر هم هرحور برنامه ریزی کنه تعطیلات خرابش میکنه . بازم مرسی از نکته دقیقتون .

مصاحبه ما هم افتاده دوشنبه (هفته دوم اپریل)، دکتر کریستین جمعه وقت داد، ازش پرسیدم که با توجه به تعطیلی شنبه و یکشنبه، همون جمعه جواب میده یا نه؟ هنوز منتظر ایمیلشم.

به ما هم جمعه وقت داد اگر جواب گرفتید به منم لطفا بگید منشیش گفت 4شنبه بیاید اما اون واسه ما خیلی زوده اگر جمعه باشه بهتره البته منشی به ما گفت شنبه تعطیل. اما دوستان میگن شنبه دکتر هست حالا تا ببینیم چی جواب میده

ایمیلش اومد :
Hello,

See you on 5 Apr. at 10:30.
Your medical exam results will be ready on Saturday.

Thanks

پس شنبه حتما سر کارن.
سلام دوستان. من همین امشب به دکتر کریستین ایمیل زدم برای تعیین وقت مدیکال که سریع جواب داد و روز جمعه رو پیشنهاد داد (مصاحبه ما سه شنبه ست). من در جوابش گفتم که اگر شنبه کار می کنید شنبه برای ما بهتره. الان جواب داده که ما شنبه ها نیمه وقت هستیم. اما اگه شنبه برای شما بهتره ما شنبه کار شمارو انجام میدیم.
حالا میخواستم ببینم با توجه به اینکه شنبه نیمه وقت هستن میرسن کار مارو انجام بدن و مشکلی کمبود وقت پیش نمیاد؟ یا به ریسکش نمی ارزه و همون جمعه رو فیکس کنم؟ ممنون از نظراتتون

سلام
میشه آدرس ایمیل دکتر کریستین رو بدید؟ برای آنکار هست دیگه؟
(2013-02-26 ساعت 20:03)elhamin نوشته:  دوستان من نامه ی دومم اومده می خواستم بدونم دقیقأ کی واسه گرفتن وقت دکتر اقدام کنم؟

دکتر اونگان پیشنهادش اینه که شما یکماه زودتر وقت بگیرید
برای CSC هم عجله نکنید فروم مربوطه رو مطالعه کنید تا اشتباهات دیگران رو ببینید و شما از تجربشون استفاده کنید دچار مشکل نشید عجله ای نیست برای CSC
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: elhamin ، amiz.abdollah ، shani89
دوستان من به مورد عجیبی برخوردم. چند بار هم نوشتم اما کسی جوابی نداده.
من برای خودم و دخترم تونستم از طریق سایت وقت بگیرم. اما عجیبه که برای پسرم هر چی تلاش می کنم نمیشه. یعنی سایت اونگان برای پسرم که اطلاعات وارد می کنم بیشتر از 6 مارچ باز نمیشه. الان یک ماه که هر روز چک می کنم ولی نمیشه. پسرم نزدیک 15 سالشه. حتی چند بار ایمیل زدم به اونگان ولی جوابی نداده. چرا واسه خودم یا دخترم تونستم وقت بگیرم اما واسه پسرم نمیشه؟
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، shani89
یک سوال. اگه وقت دکتر اونگان بگیریم اما با یکروز تاخیر بریم به نظرتون مشکلی پیش میاد؟
آخه هر کاری که کردم نتونستم برای پسرم که حدود 15 سالشه تو همون روز خودمون وقت بگیرم. فکر کنم سایت یه طوری طراحی شده که برای زیر 15 ساله ها باید 5 روز جلوتر اونجا باشیم. و تاریخ پرواز ما 4 روز قبل سفر هست. من واسه اینکه اطلاعات پسرم تو سیستم اونگان وارد بشه واسش وقت گرفتم ولی روز بعدش ما می رسیم آنکارا.
تشکر کنندگان:
کسانی که ابوظبی مصاحبه دارن چرا همه از nmc وقت میگیرن... چرا کسی از mideast poly clinic وقت نمیگیره؟ دلیل خاصی داره؟ گرونتره؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: lilac ، rezagh
(2013-02-27 ساعت 13:10)asal1907 نوشته:  کسانی که ابوظبی مصاحبه دارن چرا همه از nmc وقت میگیرن... چرا کسی از mideast poly clinic وقت نمیگیره؟ دلیل خاصی داره؟ گرونتره؟

مثل اینکه اونجا کمی گرونتره!
تشکر کنندگان: asal1907 ، rezagh
(2013-02-19 ساعت 19:25)sepid_a نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 19:21)Sivdal نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 00:28)ali heydari نوشته:  سلام دوستان
من رفتم سایت دکتر اونگان وقت واس 11 مارچ بگیرم پر شده حالا چکار کنم؟

من هم نتونستم برای این روز وقت بگیرم. یعنی از وقتی که این روز باز شد پر بود!بلیط هم گرفتم . چیکار باید بکنم؟ خواهش می کنم راهنمایی کنید. بدون نوبت نمی شه رفت؟
دوست عزیز بچه ها قبلا رفته بودن و تو سفرنامه هاشون نوشته بودن که بدون نوبت هم میشه رفت ولی تو یه تاپیکی یکی از دوستان گفته بود موقعی که ایشون اونجا بودن دکتر بدون نوبت هارو ویزیت نکرده بود و گفته بود فردا بیاین , نظر من اینه یه ایمیل به دکتر اونگان بزنید و بگید که وقت برا اونروز پره و اگه امکان داره واستون از طریق ایمیل وقت بده ,یا زنگ بزنید
سپاسگزارم از جوابتون ولی با توجه به اینکه وقت نتونستم بگیرم و هر چی به دکتر ایمیل می زنم جواب نمی دن ایا به نظرتون از این اژانس مسافرتی که ازشون پکیج سفرمو گرفتم وقت دکتر هم بخرم؟ چون ظاهرا اونا می تونن بگیرن.
داستان های ما و دکتر قرمزی

ما هم بالاخره بعد از چندین ماه رفتیم پیش دکتر دهقان نیری
باید خدمتتون عرض کنم که ما قبلا همگی واکسن هارو از ترس دکتر اونگان عزیز زدیم اما سفارتمون رو بعد از متوجه شدن الحاق ارمنستان به جمع سفارت ها عوش کرذیم تا چشمون به جمال دکتر های انکارا روشن نشه :d :

1. هپاتیت رو که سالیان پیش در زمان نوجوانی در مدرسه زده بودیم
2. mmr و td رو در شهریور زدیم و جاتون خالی نباشه تا چندین روز 2تا دستمون فلج بود
3. منژیت رو چند شب پیش زدیم رفتیم هلال احمر مشهد ( 36 هزارتومان )+ کارت زرد بین المللی رایگان
4. ابله مرغان هم که گرفته بودیم و حتی اثارش هم هست اما یه تست انتی بادی باید ببریم واسه دکتر
5. آنفولانزا هم که با توجه به تاریخ مصاحبمون نمیخواد( هفته اخر اپریل)
تمام واکسن های بچگیمون هم کامل بود و دادیم خدمت اقای دکتر
باید خدمتتون عرض کنم که اقای دکتر ویزیتشون 12 و هزینه صدور کارت های رایگانی ! که از هلال احمر میگرن شده 50 تومان پس اگر مشهدی هستید و هنوز کارت زرد نگرفتید زودتر برید تا به 100 تومان نرسیده . چون گویا دوستان تابستون با هزینه 30 تومان و کمتر هم رفتن .
دکتر به ما گفت که شما بعضی از این واکسن ها رو زیادی زدید مثل منژیت و هپاتیت حالا چراش و نمیدونم ؟!
گفت که واکسن انفولانزا تا شب عید نیاز هست .
و یک نوبت mmr هم کافی هست چون تمامی متولدین 60 به این طرف اگر اشتباه نکنم این واکسن رو در سال 82 به بعد زدن ولی هیچکس کارتشو نداره!
در اخر همه رو داخل برگه ای نوشت و برای ابله مرغون هم یه ازمایش انتی بادی برامون نوشت و گفت که دفعه بعد با خودتون بیارید تا ضمیمه کارتتون کنم
چند نکته
ما اول رفتیم از هلال احمر کارتمون رو بگیریم اما هلال احمرمشهد فقط منژیت رو داخل کارت مهر کرد و باقی واکسن ها رو اجازه ثبت نداشت
اما من در ارسال های بچه های شهر های دیگه خوندم که همه واکسن هارو براشون وارد کرده بودن شاید هم من اشتباه کردم !
واکسن هپاتیت رو اگر نزدید دنبالش نگردین نیست مگر اینکه از یه دکتر گواهی سوری( صوری:d) بگیرید که شخصی ناقل بیماری هپاتیت در خونتون هست و شما باید این واکسن رو بزنید و بیشتر مراکز بهداشت هم دارند اما من به شخصه با این کار مخالفم چون با وجدان خودم که حق اون فرد ناقل رو بخورم نمیتونم کنار بیام !
البته 2 نوبت این واکسن هم کفایت میکنه و تا سال ها در بدن شما ماندگار و نوبت سوم رو هرگاه بزنید اشکال نداره اینا اطلاعاتی بود که دکتر به ما داد و بهمون گفت که اصلا نیازی نبوده که این واکسن رو بزنید
کارت واکسن رو تا حد امکان پیش خودتون نگه دارید چون ممکن بخواید به یه کشور دیگه سفر کنید و لازمتون بشه بیشتر واکسن ها اعتبار 10 یا 5ساله یا گاهی تا پایان عمر دارن . شاید نیاز به تمدید اون ها نباشه
در اخر هم از مانترا عزیز که انقدر مزاحمش شدم تشکر میکنم Tongue
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: ensan ، Saeedv13 ، amir82 ، گل نهال ، tajhizgaran ، Soap McTavish ، rezagh ، dana ، saragh ، ani_sheiton ، shani89
(2013-02-25 ساعت 13:44)rezagh نوشته:  
(2013-02-25 ساعت 13:00)asal1907 نوشته:  من برای دکتر شوکلا به همین ایمیل که تو فایله سفارت هست ایمیل زدم ولی برگشت خورد

nmchospt@emirates.net.ae

این ایمیل صحیح هست خواستین بفرستین :

drshukla@nmc.ae

خیلی ممنون عسل خانم... درست می گید ایمیل اولی مثل اینکه دیگه باهاش کار نمی کنند و نامه برگشت می خورهSad

بابت این ایمیل دومی هم ممنون من هم به این فرستادم.

دوست عزيز دكتر شوكلا به شما جواب داد؟
من ديروز بهش ايميل زدم ولي جوابي نگرفتم.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: nika ، shani89
(2013-02-27 ساعت 16:08)سمانه777 نوشته:  داستان های ما و دکتر قرمزی

ما هم بالاخره بعد از چندین ماه رفتیم پیش دکتر دهقان نیری
باید خدمتتون عرض کنم که ما قبلا همگی واکسن هارو از ترس دکتر اونگان عزیز زدیم اما سفارتمون رو بعد از متوجه شدن الحاق ارمنستان به جمع سفارت ها عوش کرذیم تا چشمون به جمال دکتر های انکارا روشن نشه :d :
دوست عزیز
مثل اینکه ما با اینکه همشهری شما هستیم ، اما از شما عجول تر هستیم .
چون با کیس نامبر بالاتر سه ماه پیش رفتیم پیش دکتر دهقان نیری و هزینه کارت 30 هزار تومان دادیم و بعد از زدن کلیه واکسنهای مورد نیاز که زیاد هم نبود ، کارت تکمیل شده رو حدود بیست روز پیش گرفتیم .
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: سمانه777 ، shani89
(2013-02-26 ساعت 02:17)rezagh نوشته:  دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارن... امروز از بیمارستان nmc جواب درخواست وقت من رو دادن که اینجا قرارش می دم.... توش توضیحات خوبی راجع به مدیکال دبی هست

دوست عزيز شما ايميل زدي يا از طريق سايت بيمارستان اقدام كرديد؟
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان