کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-02-28 ساعت 11:08)lilac نوشته:  
(2013-02-28 ساعت 01:38)rezagh نوشته:  
(2013-02-27 ساعت 23:41)lilac نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 02:17)rezagh نوشته:  دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارن... امروز از بیمارستان nmc جواب درخواست وقت من رو دادن که اینجا قرارش می دم.... توش توضیحات خوبی راجع به مدیکال دبی هست

Thank you for your interest in our organization regarding the US medicals. Your appointment is scheduled forXXX XXXX 2013 for XXXX

rezagh عزیز ممنون از اینکه متن نامه رو گذاشتی،
شما خودتون تاریخ و ساعت appointment رو درخواست کردید یا تاریخ مصاحبه تون رو دادید و خودشون واسه شما وقت تعیین کردند؟

خواهش می کنم دوست من
صد البته که خودم روز رو مشخص کردم و بهشون نامه زدم
البته نکته خیلی مهم که برای من پیش اومده اینه که بعد از اینکه من تاییدیه وقت مدیکال رو گرفتم رفتم بلیط پرواز و هتل رو ردیف کردم...ولی وقتی اومدم خونه ایمیلم رو که چک کردم دیدم دوباره بهم نامه زدن و ازم خواست که یک روز قبل تر بیام چون دکتر شوکلا اون روزی که بهم وقت دادن نیست... ولی من گقتم که نمی تونم زودتر بیام و فقط اون روز میام...الان ایمیل زدن که همون روزی که خودت می گی بیا
ولی فکر کنم دکترم فرق داشته باشه... خلاصه حواستون به این جور مسائل باشه که مثل من نشه
ایا تا بحال کسی بجز دکتر شوکلا با دکتر دیگه ای در بیمارستان مدیکال داشته؟؟؟

بله دوست عزیز ، به جز دکتر شوکلا یه خانم دکتر بنام Shenoy هم هست که ویزیت میکنه ولی فارسی بلد نیست و به دوستانی که مشکل زبان داشتند یک برگه ترجمه شده از سوالات میده که جواب بدهند.
سلام به دوستان
من يه هفته است كه ايميل زدم به دكتر شوكلا ، ولي هنوز جوابي به من ندادن ، راهنمايي ميفرماييد كه چيكار بايد بكنم ؟
ممنون
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: lilac
(2013-03-03 ساعت 00:28)Pishoo_25 نوشته:  سلام به دوستان
من يه هفته است كه ايميل زدم به دكتر شوكلا ، ولي هنوز جوابي به من ندادن ، راهنمايي ميفرماييد كه چيكار بايد بكنم ؟
ممنون

سلام دوست عزیز،
به این ایمیل درخواستتون رو بفرستید... appointmentdeiradxb@nmc.ae
تشکر کنندگان: rezagh ، majorsoly ، asal1907 ، nika
به نظرتون چه اتفاقی میفته اگه با یه روز تاخیر بریم پیش اونگان؟ من برای خودم و دخترم تونستم واسه 7 مارچ وقت بگیرم ولی واسه پسرم نتونستم ولی 6 مارچ وقت ازاد بود و من واسه اینکه از دستش ندم وقت گرفتم ولی در واقع 6 مارچ ما در آنکارا نیستیم و همون 7 مارچ می تونیم بریم پیش اونگان. به نظرتون پسرمو ویزیت می کنه؟ البته من بهش یه ایمیل زدم و گفتم تاریخ پسرمو تغییر بده به 7 اما جواب داده که 7 مارچ همه وقتام پره!!! حالا چی کار کنم؟
تشکر کنندگان: shani89
(2013-03-04 ساعت 10:00)StarIR نوشته:  به نظرتون چه اتفاقی میفته اگه با یه روز تاخیر بریم پیش اونگان؟ من برای خودم و دخترم تونستم واسه 7 مارچ وقت بگیرم ولی واسه پسرم نتونستم ولی 6 مارچ وقت ازاد بود و من واسه اینکه از دستش ندم وقت گرفتم ولی در واقع 6 مارچ ما در آنکارا نیستیم و همون 7 مارچ می تونیم بریم پیش اونگان. به نظرتون پسرمو ویزیت می کنه؟ البته من بهش یه ایمیل زدم و گفتم تاریخ پسرمو تغییر بده به 7 اما جواب داده که 7 مارچ همه وقتام پره!!! حالا چی کار کنم؟
شما که یه خانواده اید چرا اینحوری وقت داده؟ من که فکر نمیکنم مسئله ای باشه
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
من ديشب به nmc ميل زدم و امروز ظهر جواب دادن و تاريخى كه درخواست كردم را تاييد كردن و توضيح داده كه چه چيزاى بايد همراه داشته باشيم و ٢ يا ٣ ساعت كار داريم و واكسن و راديولوژى و ازمايش كارايى هست كه بايد انجام بديم. كسى ميدونه عكس راديولوژى ميشه اينجا گرفت يا نه ، خلاصه گفته بزرگسال ٤٥٠ درهم و كودك زير ١٢ سال ٢٥٠ درهم . 
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: rezagh ، kuhi1977 ، sumya ، nika ، shani89
به نظرتون اگه به دلیل مصادف شدن با روز تعطیلی گزارش پزشکی یکی از افراد زیر مجموعه حاضر نشه مشکلی در مصاحبه ایجاد میشه؟ یا میشه گزارش پزشکی رو با تاخیر یکی دو روزه تحویل بدیم؟
تشکر کنندگان: nika ، shani89
دوستان میشه نامه وقت گرفتن از nmc را به زبان انگلیسی برام بزارین خیلی ممنون میشم.
تشکر کنندگان:
(2013-03-06 ساعت 18:06)mamanraya نوشته:  دوستان میشه نامه وقت گرفتن از nmc را به زبان انگلیسی برام بزارین خیلی ممنون میشم.

اقا بیات زحمت کشیدن اینجا نمونه نامه خودشون رو گذاشتن. می تونید مثل ایشون بنویسید
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: solisam ، nima-92 ، shani89
سلام به همگي من براي 7 اپريل از دكتر وقت مي خواستم تا ديشب كه بسته بود و تا 6 اپريل باز بود الان هم كه 7 او باز كرده وقتها پره چگونه مي تونم مشكلم و حل كنم؟ مي شه كسي پاسخ بده ضمنا مي خواستم بدونم براي برنده اصلي فقط بايد وقت بگيريم يا براي تك تك اعضا. بسيار ممنون مي شم اگه زود جواب بديد. با تشكر
تشکر کنندگان: elhamin ، shani89
دوستأن اگر واسه 9 اپریل باز شد اگر تونستید به منم خبر بدید ممنون
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
(2013-03-07 ساعت 09:51)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام به همگي من براي 7 اپريل از دكتر وقت مي خواستم تا ديشب كه بسته بود و تا 6 اپريل باز بود الان هم كه 7 او باز كرده وقتها پره چگونه مي تونم مشكلم و حل كنم؟ مي شه كسي پاسخ بده ضمنا مي خواستم بدونم براي برنده اصلي فقط بايد وقت بگيريم يا براي تك تك اعضا. بسيار ممنون مي شم اگه زود جواب بديد. با تشكر

یه ایمیل بزنید و بگید که وقتا پره و شما نمیتونید انتخاب کنید ببینید جواب میدن یا نه، در مورد گرفتن وقت باید برای تک تک اعضا وقت جداگانه بگیرید ، اگه بچه دارید هم زمان رو در نظر بگیرید۴ روز کاری واسه بچه های ۲ تا ۱۵ سال ،
تشکر کنندگان: nina22 ، rezagh
(2013-03-07 ساعت 23:09)elhamin نوشته:  دوستأن اگر واسه 9 اپریل باز شد اگر تونستید به منم خبر بدید ممنون

دوست عزیز فردا باز میشه
تشکر کنندگان: elhamin ، nina22
(2013-03-07 ساعت 23:44)sepid_a نوشته:  
(2013-03-07 ساعت 09:51)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام به همگي من براي 7 اپريل از دكتر وقت مي خواستم تا ديشب كه بسته بود و تا 6 اپريل باز بود الان هم كه 7 او باز كرده وقتها پره چگونه مي تونم مشكلم و حل كنم؟ مي شه كسي پاسخ بده ضمنا مي خواستم بدونم براي برنده اصلي فقط بايد وقت بگيريم يا براي تك تك اعضا. بسيار ممنون مي شم اگه زود جواب بديد. با تشكر

یه ایمیل بزنید و بگید که وقتا پره و شما نمیتونید انتخاب کنید ببینید جواب میدن یا نه، در مورد گرفتن وقت باید برای تک تک اعضا وقت جداگانه بگیرید ، اگه بچه دارید هم زمان رو در نظر بگیرید۴ روز کاری واسه بچه های ۲ تا ۱۵ سال ،

دوست عزیز 7 اپریل یکشنبه که اونا تعطیلن . پس بهتره به دکتر ایمیل نزنین
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
دوستان من تو سایت دکتر انگان ثبت نام کردم ولی هرکاری کردم صفحه ذخیره نشد
حالا چی کار کنم؟ دوباره ثبت نام کنم مشکلی پیش نمی آد؟
لطفأ سریع کمکم کنید
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
تشکر کنندگان:
(2013-03-09 ساعت 09:37)elhamin نوشته:  دوستان من تو سایت دکتر انگان ثبت نام کردم ولی هرکاری کردم صفحه ذخیره نشد
حالا چی کار کنم؟ دوباره ثبت نام کنم مشکلی پیش نمی آد؟
لطفأ سریع کمکم کنید
چه صفحه ای ؟ اگه تا مرحله آخر پیش رفتین تا جایی که یادمه صفحه ای ذخیره نمیشه ، در نهایت یه صفحه میاره که مشخصاتتون رو نوشته و یه appointment number داده وAppointment date timeو در آخر نوشته unconfirmed که باید منتظر ایمیلش باشین تا confirm کنن
تشکر کنندگان: elhamin ، nika ، shani89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان