2013-03-03 ساعت 00:28
(2013-02-28 ساعت 11:08)lilac نوشته:سلام به دوستان(2013-02-28 ساعت 01:38)rezagh نوشته:(2013-02-27 ساعت 23:41)lilac نوشته:(2013-02-26 ساعت 02:17)rezagh نوشته: دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارن... امروز از بیمارستان nmc جواب درخواست وقت من رو دادن که اینجا قرارش می دم.... توش توضیحات خوبی راجع به مدیکال دبی هست
Thank you for your interest in our organization regarding the US medicals. Your appointment is scheduled forXXX XXXX 2013 for XXXX
rezagh عزیز ممنون از اینکه متن نامه رو گذاشتی،
شما خودتون تاریخ و ساعت appointment رو درخواست کردید یا تاریخ مصاحبه تون رو دادید و خودشون واسه شما وقت تعیین کردند؟
خواهش می کنم دوست من
صد البته که خودم روز رو مشخص کردم و بهشون نامه زدم
البته نکته خیلی مهم که برای من پیش اومده اینه که بعد از اینکه من تاییدیه وقت مدیکال رو گرفتم رفتم بلیط پرواز و هتل رو ردیف کردم...ولی وقتی اومدم خونه ایمیلم رو که چک کردم دیدم دوباره بهم نامه زدن و ازم خواست که یک روز قبل تر بیام چون دکتر شوکلا اون روزی که بهم وقت دادن نیست... ولی من گقتم که نمی تونم زودتر بیام و فقط اون روز میام...الان ایمیل زدن که همون روزی که خودت می گی بیا
ولی فکر کنم دکترم فرق داشته باشه... خلاصه حواستون به این جور مسائل باشه که مثل من نشه
ایا تا بحال کسی بجز دکتر شوکلا با دکتر دیگه ای در بیمارستان مدیکال داشته؟؟؟
بله دوست عزیز ، به جز دکتر شوکلا یه خانم دکتر بنام Shenoy هم هست که ویزیت میکنه ولی فارسی بلد نیست و به دوستانی که مشکل زبان داشتند یک برگه ترجمه شده از سوالات میده که جواب بدهند.
من يه هفته است كه ايميل زدم به دكتر شوكلا ، ولي هنوز جوابي به من ندادن ، راهنمايي ميفرماييد كه چيكار بايد بكنم ؟
ممنون
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد