کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-03-26 ساعت 07:54)ninimi نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 01:21)mrr777 نوشته:  
(2013-03-25 ساعت 23:48)ninimi نوشته:  اینطور که mlo عزیز پست گذاشتن، دکتر کریستین نوشتن که حداقل 3 روز وقت لازمه برای دادن جواب! اما من دو روز قبل وقت گرفتم! بنظرتون ایرادی داره دوستان؟؟ ضمن اینکه احساس میکنم خیلی خوشایند جوابمو ندادن! Sad این جوابیه که به من دادن : Dear ... 2,

Please, phone me right after arrival in Yerevan.
Phone number is 091205143 or 096047333(f you need speak Farsi).
I will be on 4-th Floor!!! Not on 2. at ............. t .

Thanks
نمی دونم چیکار کنم؟ میترسم سر اینکه خواستم یه روز دیرتر برم برای میکال، لج کرده باشن با من! Sad آخه طبقشون هم نوشتن 4 نه 2!!!!

لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم!

دوست عزیز، من قبلا جواب شما رو در صفحه قبل همین تاپیک داده ام،

یله گفتین با دکتر انوش هم یه وقت مشخص کنم،منم ایمیل زدم به ایشون اما از طرف اشیون هم خبری ذریافت نکردم! نمی دونم، این دو تا دکتر از وقت های همدیگه خبر ندارن؟!!

اگر دکتر انوش هنوز پاسخی بهتون نداده باز هم نگران نباشید. هیچ دلیلی وجود نداره که اونا بخوان با شما لج کنند. اصلا اونطوری که تصور می کنید نیست و اونها هر کاری لازم باشه برای کمک بهتون انجام میدن.
در مورد طبقه ۴ هم لازمه بدونید اونها یه دفتر هم اونجا دارند از اسانسور که میاید بیرون در اول سمت راست. که من جوابمو از اون دفتر گرفتم.
همون طوری که ازتون خواستن عمل کنید و نگران نباشید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13
دوستان دکتر ها ی ایرون تا ساعت چند معاینه میکنن ؟ ایا بعد ارظهر هاهم کار میکنن؟ میخوام ببینم اگر زودتر برسیم عصرش میشه بریم مدیکال و بدیم؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان عزیز تا حالا کسی بوده که تست بچه رو تو ایران انجام داده باشن و نتیجه رو ببرن مطب دیگه 4 روز علافی نداشته باشن؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان:
(2013-03-28 ساعت 14:54)r91 نوشته:  سلام
دوستان عزیز تا حالا کسی بوده که تست بچه رو تو ایران انجام داده باشن و نتیجه رو ببرن مطب دیگه 4 روز علافی نداشته باشن؟
دوست عزيز اين كار رو نميتونيد انجام بديد قبول نميكنند.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: r91 ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، nina22
[quote='سمانه777' pid='297957' dateline='1364463893']
دوستان دکتر ها ی ایرون تا ساعت چند معاینه میکنن ؟ ایا بعد ارظهر هاهم کار میکنن؟ میخوام ببینم اگر زودتر برسیم عصرش میشه بریم مدیکال و بدیم؟
[/quoteهمسفر! معاینات و آزمایش ها در صبح انجام میشه..خواهش می کنم استرس نداشته باشین خیالتون راحت از این ساده تر دیگه نمیشهRolleyes
تشکر کنندگان: سمانه777
(2013-03-28 ساعت 14:14)سمانه777 نوشته:  دوستان دکتر ها ی ایرون تا ساعت چند معاینه میکنن ؟ ایا بعد ارظهر هاهم کار میکنن؟ میخوام ببینم اگر زودتر برسیم عصرش میشه بریم مدیکال و بدیم؟

مگه شما ساعت چند پرواز دارین؟ اگه سر موقع هم پرواز کنه (ساعت ۳ بعد از ظهر) ساعت ۶ زودتر نمی تونید اونجا (بیمارستان) باشید و اونموقع ۱۰۰٪ نیستند. اگر هم باشند بعیده بدون وقت بپذیرند.
اصلا نگران نباش سمانه خانم همونطور که قبلا هم بهت گفتم مدیکال خیلی راحته و زود تموم می شه.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، iman63ir ، shani89
(2013-03-28 ساعت 23:13)mrr777 نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 14:14)سمانه777 نوشته:  دوستان دکتر ها ی ایرون تا ساعت چند معاینه میکنن ؟ ایا بعد ارظهر هاهم کار میکنن؟ میخوام ببینم اگر زودتر برسیم عصرش میشه بریم مدیکال و بدیم؟

مگه شما ساعت چند پرواز دارین؟ اگه سر موقع هم پرواز کنه (ساعت ۳ بعد از ظهر) ساعت ۶ زودتر نمی تونید اونجا (بیمارستان) باشید و اونموقع ۱۰۰٪ نیستند. اگر هم باشند بعیده بدون وقت بپذیرند.
اصلا نگران نباش سمانه خانم همونطور که قبلا هم بهت گفتم مدیکال خیلی راحته و زود تموم می شه.
اخه شاید با ماشین شخصی یا اتوبوس بریم . ما از پرواز ایرانی و همچنین فرودگاه امام متنفریم با اجازتون .
اینجوری که تنظیم کردیم احتمالا 5شنبه ظهر برسیم میخواستم ببینم اگر هستن همون روز بریم بهتره اخه به ما جمعه وقت داده و میترسم که جواب برای شنبه اماده نشه و برای مصاحبه به مشکل نخوریم
2013000063xx
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: sadeghi897
سمانه جان معمولا جواب همون فردا اماده میشه البته در صورت نبودن مشکل خاصی من جای شما بودم 1 روز هم برای بروز خطاهای غیر ارادی در نظر میگرفتم چرا روزه شک دار میگیرید.
با اجازتون در مورد پرواز های ایرانی هم باید به اطلاع برسونم بنده رو با طناب هم اویزون کنی حاضر نیستم با خودرو تو جاده های ایران و ایروان رانندگی کنم یه جور خودکشی به حساب میاد میانگین تلفات سالیانه به صورت هوایی 500 نفر و جاده ای در سال 25000 نفره حالا باز تصمیم با شماست:-)
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، سمانه777
سلام اگه امکان داره نامه درخواست تاریخ معاینه را برام بگذارید ممنون میشمSmile
تشکر کنندگان:
(2013-03-29 ساعت 08:11)سمانه777 نوشته:  

اخه شاید با ماشین شخصی یا اتوبوس بریم . ما از پرواز ایرانی و همچنین فرودگاه امام متنفریم با اجازتون .
اینجوری که تنظیم کردیم احتمالا 5شنبه ظهر برسیم میخواستم ببینم اگر هستن همون روز بریم بهتره اخه به ما جمعه وقت داده و میترسم که جواب برای شنبه اماده نشه و برای مصاحبه به مشکل نخوریم

ما که ۴ نفر بودیم جوابمون فردای مدیکال سر موقع حاضر شد.
اگه یه روز زودتر بخواین برین ممکنه همون دکتری که ازش وقت گرفتین در دسترس نباشه.
می تونید یه ایمیل بهش بزنید و موضوع رو باهاش درمیون بزارین خودشون راهنماییتون می کنن.
تشکر کنندگان: shimoda ، amir82 ، Saeedv13 ، sadeghi897 ، rezagh
(2013-03-29 ساعت 16:42)abdolghafoor نوشته:  سلام اگه امکان داره نامه درخواست تاریخ معاینه را برام بگذارید ممنون میشمSmile

Dear Dr ....
kindly be informed that we will have an interview on May .........at U.S embassy in Yerevan, our case number is 2013AS0000.....,It will be high appreciated if you make an appointment for .....person , .
Look forward to receive your kind reply
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: iman63ir ، nooshshahnar ، jazirehh ، shani89
(2013-03-29 ساعت 17:31)mlo نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 16:42)abdolghafoor نوشته:  سلام اگه امکان داره نامه درخواست تاریخ معاینه را برام بگذارید ممنون میشمSmile

Dear Dr ....
kindly be informed that we will have an interview on May .........at U.S embassy in Yerevan, our case number is 2013AS0000.....,It will be high appreciated if you make an appointment for .....person , .
Look forward to receive your kind reply
متن خوبیه، فقط بهتره high رو به highly تغییر بدید.
تشکر کنندگان: mlo ، sadeghi897 ، iman63ir ، nooshshahnar ، shani89
(2013-03-29 ساعت 16:47)mrr777 نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 08:11)سمانه777 نوشته:  

ما که ۴ نفر بودیم جوابمون فردای مدیکال سر موقع حاضر شد.
اگه یه روز زودتر بخواین برین ممکنه همون دکتری که ازش وقت گرفتین در دسترس نباشه.
می تونید یه ایمیل بهش بزنید و موضوع رو باهاش درمیون بزارین خودشون راهنماییتون می کنن.
ممنون به دوستان دیگه هم جمعه وقت داده اما من نمیدونم مصاحبشون کی هست که . چون میترسم شنبه تعطیل باشه مگر نه که مشکلی نیست با هر دکتری بود میخوام فقط ببینم بعد از ظهر هستن که بهش یه ایمیل دیگه بزنم بگم اینجوری؟
درست میگید خطر تصادف در جاده ها زیاده اما............!!!!!!
2013000063xx
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: sadeghi897
(2013-03-28 ساعت 09:24)parvin_peikani نوشته:  دوستان سلام
من مصاحبم هفته آخر آپریله الان یک هفته میشه سایت دکتر اونگان روی 22 آپریل مونده و جلوتر نمیره که من بدونم آیا واقعا 23 آپریل که تعطیل رسمیه دکتر بازه یا نه ؟
هنوز وقت دکتر نتونستم بگیرم چون نمی دونم 23 آپریل برنامه پذیرش دکتر چه جوریه ؟ لطفا راهنمایی کنین ممنون

سلام دوست عزیز
من چک کردم دکتر اونگان 23 آپریل کار می کنند و دوستان دیگر هم در این تاریخ وقت گرفته اند.
2013AS35xx ،رؤیت قبولی:21sep،ارسال : 10 ژانویه 2013،آنکارا ،تعداد: 2 ،مصاحبه: 24April ،دریافت ویزا : Jul 24
تشکر کنندگان: amir82 ، Judy Abbott 13 ، sadeghi897
كسي پرينت نقشه محل دكتر اونگان و داره؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان