کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-03-21 ساعت 23:29)ninimi نوشته:  
(2013-03-21 ساعت 22:43)shimoda نوشته:  
(2013-03-21 ساعت 14:30)ninimi نوشته:  سلام
یهو استرس بدی گرفتم، من هفته دوم آپریل مصاحبه دارم ، دکتر کریستین در جواب ایمیلم نوشت که اگر اوکی دادی برای وقتی که بهت میدم، اطلاعات بعدی رو بهت میدم، اما به غیر از شمارش و ساعت حضورم اونجا چیز دیگه ای نگفت! در مورد واکسن ها یا هر چیز دیگه ای ... Sad

وقتی زمان مدیکال از دو طرف تایید شد, شما زمان پیشنهادی شون رو تایید کنید
احتمالا یه ایمیل می زنند که چه چیزهایی با خودتون بیارید
نمی دونم شاید از اینکه مصرانه تاکید کردم رو روزی که خودم می خواستم ( یک روز دیرتر از زمانی که ایشون تعیین کردن ) ، ناراحت شدن!! و فقط در ایمیلشون برام نوشتن که به محض ورودت به ایروان با من تماس بگیر و شمارشون رو گذاشتن با ساعت و روز و طبقه ای که هستن!!! می ترسم دوباره ایمیل بزنم و از طرفی هم نمی دونم چه آیتم هایی برای ایشون مهم هستند که باید بدونم و انجامشون بدم Sad

معمولا دکتر کریستین و دکتر انوش به صورت یک روز در میان معاینات مدیکال رو انجام میدن پس ممکنه اون روزی که مد نظر شماست نوبت دکتر کریستین نباشه. پیشنهاد میکنم با دکتر انوش هم در این رابطه مکاتبه کنید.
در ضمن مدیکال ایروان بسیار راحته و تنها مدارکی که میخواد اصل پاسپورت و کپی از صفحه اول، 3 قطعه عکس 3 در 4 و برگه واکسیناسیونتونه که البته روی واکسنها اصلا حساسیتی ندارند و کافیه همون واکسنهای روتینی که براتون تجویز شده رو در کارتتون داشته باشید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، Soap McTavish ، ninimi ، Judy Abbott 13 ، iman63ir ، rezagh
(2013-03-22 ساعت 02:26)mrr777 نوشته:  
یهو استرس بدی گرفتم، من هفته دوم آپریل مصاحبه دارم ، دکتر کریستین در جواب ایمیلم نوشت که اگر اوکی دادی برای وقتی که بهت میدم، اطلاعات بعدی رو بهت میدم، اما به غیر از شمارش و ساعت حضورم اونجا چیز دیگه ای نگفت! در مورد واکسن ها یا هر چیز دیگه ای ... Sad

نمی دونم شاید از اینکه مصرانه تاکید کردم رو روزی که خودم می خواستم ( یک روز دیرتر از زمانی که ایشون تعیین کردن ) ، ناراحت شدن!! و فقط در ایمیلشون برام نوشتن که به محض ورودت به ایروان با من تماس بگیر و شمارشون رو گذاشتن با ساعت و روز و طبقه ای که هستن!!! می ترسم دوباره ایمیل بزنم و از طرفی هم نمی دونم چه آیتم هایی برای ایشون مهم هستند که باید بدونم و انجامشون بدم Sad

معمولا دکتر کریستین و دکتر انوش به صورت یک روز در میان معاینات مدیکال رو انجام میدن پس ممکنه اون روزی که مد نظر شماست نوبت دکتر کریستین نباشه. پیشنهاد میکنم با دکتر انوش هم در این رابطه مکاتبه کنید.
در ضمن مدیکال ایروان بسیار راحته و تنها مدارکی که میخواد اصل پاسپورت و کپی از صفحه اول، 3 قطعه عکس 3 در 4 و برگه واکسیناسیونتونه که البته روی واکسنها اصلا حساسیتی ندارند و کافیه همون واکسنهای روتینی که براتون تجویز شده رو در کارتتون داشته باشید.
ممنون، خیالم یکم راحت شد
یعنی شما منظورتون اینه که از دکتر انوش هم وقت بگیرم؟؟؟
و یک سوال دیگه؛ عکس 4*3 میخواد یا 5*5 ؟؟
ممنون از جوابتون Smile
تشکر کنندگان:
(2013-03-22 ساعت 09:49)ninimi نوشته:  
(2013-03-22 ساعت 02:26)mrr777 نوشته:  

ممنون، خیالم یکم راحت شد
یعنی شما منظورتون اینه که از دکتر انوش هم وقت بگیرم؟؟؟
و یک سوال دیگه؛ عکس 4*3 میخواد یا 5*5 ؟؟
ممنون از جوابتون Smile

بله، با دکتر انوش هم تماس بگیرید و ببینید برای اون روزی که مد نظرتونه بهتون وقت می ده یا خیر.
عکس برای مدیکال ۴*۳ میخواد.
فراموش نکنید که یک پرینت از نامه دومتون که وقت مصاحبه رو مشخص کرده براشون ببرید.
موفق باشید
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: ASALI ، Judy Abbott 13 ، shimoda ، ninimi ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، rezagh ، amiz.abdollah
سلام، من خيلي تلاش كردم از طريق موبايل با دكترهاي ايروان ارتباط برقرار كنم و وقت مديكال رزرو كنم كه موفق نشدم. در نهايت براشون ايميل فرستادم و منتظر جوابشون هستم ... شاد باشيد
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: jazirehh ، amiz.abdollah
دوستان سلام. دکتر کریستین جواب ایمیل رو داد . فایل ارسالی برای استفاده دوستانی که در ایروان مصاحبه دارند رو اینجا براتون می زارم : شاد و پیروز باشید:
For the medical examination for US immigration process you need to prepare:
1) 3 recent photos ( 3*4 cm) for each person
2) Valid passport and copy of the 1-st page( page with the photo)
3) Case number (bring your US Government appointment letter with you).
4) In order to assist the panel physician, and to avoid delays in processing of an immigrant visa, all immigrant visa applicants should have their vaccination records available for the panel physician’s review at the time of the immigrant medical examination. Visa applicants should consult with their regular health care provider to obtain a copy of their immunization record, if one is available. If you do not have a vaccination record, the panel physician will work with you to determine which vaccinations you may need to meet the requirement. Certain waivers of the vaccination requirement are available upon the recommendation of the panel physician. Only a physician can determine which of the listed vaccinations are medically appropriate for you, given your age, medical history and current medical condition. Missing vaccines are available in our hospital, but for additional charge.
5) If you suffer from chronic illness, have been treated for any disease or are under psychiatric care, please, present these medical files in English on your medical examination.
6) The fee for the medical examination (including Chest X- Ray, Lab. tests and medical check- up) for people older than15 years is 45 000 AMD and for those younger than 15 years – 31 500 AMD.

409 AMD. = 1 $
45 000 AMD = 110 $
31500 AMD = 77 $

Please, take into account the currency instability.
The payment must be done in cash in AMD. No credit cards can be serviced.

7) For preparing your medical report we need at least 3 days, in the case when you have all necessary documentation with you. To escape the rush, please, schedule your appointment 1 week in advance.
8) Please, e-mail or phone me as soon as you will be ready for making your appointment.
9) My phone number 00374-91-205143 if phoning from abroad.
If you phone from Yerevan, just dial 091 205143 or (10)567265
People speaking only Farsi can call 00374-96-047-333
E-mail – kristinekhachatryankristine@ymail.com
10) My office address;
114 Muratsan str., < Muratsan> University Clinic, II floor, Room N222
Yerevan, Armenia
2013AS7XXX
با سلام به همه دوستان عزیز.من یه سوال داشتم مصاحبه من افتاده ارمنستان باید از چند روز قبل وقت دکتر گرفت .ممنون میشم اگه کسی بتونه من راهنمایی کنه.
تشکر کنندگان: jazirehh ، amiz.abdollah ، shani89
(2013-03-25 ساعت 12:16)بهنوش نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز.من یه سوال داشتم مصاحبه من افتاده ارمنستان باید از چند روز قبل وقت دکتر گرفت .ممنون میشم اگه کسی بتونه من راهنمایی کنه.

سلام از همین الان میتونید نسبت به گرفتن وقت طبق شرایطی که دارید اقدام کنید. هم از طریق تماس تلفنی هم ایمیل که بنده راه دوم رو انتخاب کردم اینم از اطلاعات تماس دکتر کرستین :
Please, e-mail or phone me as soon as you will be ready for making your appointment
My phone number 00374-91-205143 if phoning from abroad.
If you phone from Yerevan, just dial 091 205143 or (10)567265
People speaking only Farsi can call 00374-96-047-333
E-mail – kristinekhachatryankristine@ymail.com
برای فارسی زبانان با شماره آخر تماس بگیرید.
پیشنهاد : اجازه بدهید براساس تاريخ مصاحبه ، دکتر وقت مدیکال رو تعيين کند.
2013AS7XXX
تشکر کنندگان: amir82 ، بهنوش ، rezagh ، nooshshahnar ، amiz.abdollah
اینطور که mlo عزیز پست گذاشتن، دکتر کریستین نوشتن که حداقل 3 روز وقت لازمه برای دادن جواب! اما من دو روز قبل وقت گرفتم! بنظرتون ایرادی داره دوستان؟؟ ضمن اینکه احساس میکنم خیلی خوشایند جوابمو ندادن! Sad این جوابیه که به من دادن : Dear ... 2,

Please, phone me right after arrival in Yerevan.
Phone number is 091205143 or 096047333(f you need speak Farsi).
I will be on 4-th Floor!!! Not on 2. at ............. t .

Thanks
نمی دونم چیکار کنم؟ میترسم سر اینکه خواستم یه روز دیرتر برم برای میکال، لج کرده باشن با من! Sad آخه طبقشون هم نوشتن 4 نه 2!!!!

لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم!
تشکر کنندگان: Soap McTavish
(2013-03-25 ساعت 23:48)ninimi نوشته:  اینطور که mlo عزیز پست گذاشتن، دکتر کریستین نوشتن که حداقل 3 روز وقت لازمه برای دادن جواب! اما من دو روز قبل وقت گرفتم! بنظرتون ایرادی داره دوستان؟؟ ضمن اینکه احساس میکنم خیلی خوشایند جوابمو ندادن! Sad این جوابیه که به من دادن : Dear ... 2,

Thanks
نمی دونم چیکار کنم؟ میترسم سر اینکه خواستم یه روز دیرتر برم برای میکال، لج کرده باشن با من! Sad آخه طبقشون هم نوشتن 4 نه 2!!!!

دوست عزیز، من قبلا جواب شما رو در صفحه قبل همین تاپیک داده ام،
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، shimoda ، afshinghwink
Big Grin 
(2013-03-17 ساعت 03:05)shaso نوشته:  [quote='shaso' pid='293171' dateline='1363336546']
سلام دوستان
ما دو نفريم مصاحبه ما روز ٤ شنبه است
ايا دو شنبه وقت بگيريم خوبه؟
و لطف كنيد در
مورد تعطيلات رسمي تركيه و تعطيلات دكتر اونگان راهنمايي كنيد؟
مرسي

اخه يادمه تو يكي از پست ها در مورد تعطيلات رسمي تركيه خونده بودم ولي حالا پيداش نمي كنم.

دوست عزيز دكتر يكشنبه تعطيله و شنبه هم تا ساعت ١٣ هست و پنجشنبه هم از بچه ها تست نميگيره و بنظرم اگر وقت دكتر رو براي يكشنبه ميگرفتيد بهتر بود ولي فكر كنم دوشنبه هم بريد سه شنبه جواب رو ميدن.
موفق باشيد
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: Soap McTavish
دوستان یه لطفی میتونن بکنن من زیاد انگلیسیم خوب نیست میترسم اشتباه کنم یکی میتونه این سایت دکتر انکارا رو قسمتهایی که باید پر بشه رو ترجمه کنه و بزاره؟ یه جا دیدم که نوشته فلایت نامبر یعنی قبل از وقت گرفتن از دکتر باید بلیط هم تهیه کنیم؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، shani89
(2013-03-26 ساعت 01:21)mrr777 نوشته:  
(2013-03-25 ساعت 23:48)ninimi نوشته:  اینطور که mlo عزیز پست گذاشتن، دکتر کریستین نوشتن که حداقل 3 روز وقت لازمه برای دادن جواب! اما من دو روز قبل وقت گرفتم! بنظرتون ایرادی داره دوستان؟؟ ضمن اینکه احساس میکنم خیلی خوشایند جوابمو ندادن! Sad این جوابیه که به من دادن : Dear ... 2,

Thanks

دوست عزیز، من قبلا جواب شما رو در صفحه قبل همین تاپیک داده ام،

یله گفتین با دکتر انوش هم یه وقت مشخص کنم،منم ایمیل زدم به ایشون اما از طرف اشیون هم خبری ذریافت نکردم! نمی دونم، این دو تا دکتر از وقت های همدیگه خبر ندارن؟!!
تشکر کنندگان: mlo
(2013-03-26 ساعت 03:13)edibk نوشته:  دوستان یه لطفی میتونن بکنن من زیاد انگلیسیم خوب نیست میترسم اشتباه کنم یکی میتونه این سایت دکتر انکارا رو قسمتهایی که باید پر بشه رو ترجمه کنه و بزاره؟ یه جا دیدم که نوشته فلایت نامبر یعنی قبل از وقت گرفتن از دکتر باید بلیط هم تهیه کنیم؟

فقط اون فیلدهایی که BOLD شده رو پر کنید بقیه فیلدها احتیاج به جواب دادن ندارن.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، r91 ، ani_sheiton
(2013-03-26 ساعت 02:56)lonelyman نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 03:05)shaso نوشته:  [quote='shaso' pid='293171' dateline='1363336546']
سلام دوستان
ما دو نفريم مصاحبه ما روز ٤ شنبه است
ايا دو شنبه وقت بگيريم خوبه؟
و لطف كنيد در
مورد تعطيلات رسمي تركيه و تعطيلات دكتر اونگان راهنمايي كنيد؟
مرسي

اخه يادمه تو يكي از پست ها در مورد تعطيلات رسمي تركيه خونده بودم ولي حالا پيداش نمي كنم.

دوست عزيز دكتر يكشنبه تعطيله و شنبه هم تا ساعت ١٣ هست و پنجشنبه هم از بچه ها تست نميگيره و بنظرم اگر وقت دكتر رو براي يكشنبه ميگرفتيد بهتر بود ولي فكر كنم دوشنبه هم بريد سه شنبه جواب رو ميدن.
موفق باشيد
شما که خودتم میگی 1 شنبه تعطیله پس چطور بهتره یکشنبه باشه؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: shaso
دوستان سلام
من مصاحبم هفته آخر آپریله الان یک هفته میشه سایت دکتر اونگان روی 22 آپریل مونده و جلوتر نمیره که من بدونم آیا واقعا 23 آپریل که تعطیل رسمیه دکتر بازه یا نه ؟
هنوز وقت دکتر نتونستم بگیرم چون نمی دونم 23 آپریل برنامه پذیرش دکتر چه جوریه ؟ لطفا راهنمایی کنین ممنون
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان