کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-03-31 ساعت 12:40)aminkhoshgeleh نوشته:  كسي پرينت نقشه محل دكتر اونگان و داره؟

سفرنامه achi بهترین منبع است
http://mohajersara.com/thread-5609-post-...#pid234924
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: kasrafo ، Saeedv13 ، rezagh ، iman63ir
(2013-03-31 ساعت 18:34)alireza222 نوشته:  با سلام به همه دوستان
من مصاحبه ام 17april چهارشنبه هستش
واسه وقت گرفتن به دکتر Dr. Kristine R. Khachatryan ایمیل زدم بهم روز دوشنبه 15 april وقت داد
یه فایل هم ضمیمه ایمیلش بود تو فایلش نوشته بود واسه معاینات سه روز وقت لازم هست.
دوباره به دکتر Dr. Kristine R. Khachatryan ایمیل زدم که ایا 15 april زمانش کافیه برای معاینات.
بهم دوباره ایمیل زده میگه اگه جمعه 12 april بیای واسه معاینه ایروان خیلی بهتر خواهد بود.
الان موندم چیکار کنم 12 april وقت بگیرم یا 15 april؟

به نظرم همون 15 آپریل خوب باشه, چون اغلب فردای روز مدیکال می تونید جوابش رو بگیرید.
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: mohajer13 ، iman63ir
واسه وقت گرفتن به دکتر Dr. Kristine R. Khachatryan ایمیل زدم بهم روز دوشنبه 15 april وقت داد
یه فایل هم ضمیمه ایمیلش بود تو فایلش نوشته بود واسه معاینات سه روز وقت لازم هست.
دوباره به دکتر Dr. Kristine R. Khachatryan ایمیل زدم که ایا 15 april زمانش کافیه برای معاینات.
بهم دوباره ایمیل زده میگه اگه جمعه 12 april بیای واسه معاینه ایروان خیلی بهتر خواهد بود.

شما بچه کم سال همراهتون دارین؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: rezagh
نه مجردم تنها هستم
ویزای یه ضرب ایروان april

تشکر کنندگان:

همونطور که دوستمون شیمودا گفتند 15 اپریل مناسبه.
وقتی بار اول دکتر کریستین بهتون برای 15 اپریل وقت داده یعنی اینکه وقتش مناسب بوده و قطعا اون به فرایند معاینات پزشکی و نتایج و زمان اون بیشتر از ما آشناست. ولی از اونجاییکه شما حساسیت به خرج دادید، ایشون هم زمانش رو تغییر داده.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: shimoda ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، iman63ir ، jazirehh
سلام از دوستان کسی هست که برای ماه می از دکتر اونگان وقت گرفته باشه ؟
ظاهرا تا یک ماه قبل از مصاحبه نمیتونی وقت بگیریم درست میگم یا اشتباه میکنم؟
میشه بگید؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: Aida.s
(2013-04-03 ساعت 02:54)edibk نوشته:  سلام از دوستان کسی هست که برای ماه می از دکتر اونگان وقت گرفته باشه ؟
ظاهرا تا یک ماه قبل از مصاحبه نمیتونی وقت بگیریم درست میگم یا اشتباه میکنم؟
میشه بگید؟
کاملا درست میگین...نگران نباشین...
شما هر روزی که میخواین مراجعه کنین برای آزمایش پزشکی، یک ماه قبل از اون میتونین رزرو کنین و زودتر از یک ماه امکان نداره.
تشکر کنندگان: edibk ، rezagh ، ASALI ، kasrafo ، Judy Abbott 13 ، shaso ، Soap McTavish ، Aida.s ، shani89
سلام دوستان
ما مصاحبمون افتاده ايروان روز پنجشنبه با توجه به اين که کیسمون 3 نفره هست و يه پسر 8 ساله داريم طبق مطالبی که من خوندم مثل اين که مديکال ما 4 روز کاری طول می کشه که با توجه به اين که می خوره به يکشنبه الان هنگ کردم کی وقت بگيرم جمعه يا شنبه SadSad
کاشکی می شد دوشنبه وقت بگيرم تا چهارشنبه جوابشو بگيزم کسی تجربه اش رو داشته ممنون میشم راهنمایی کنهRolleyes
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
تشکر کنندگان:
(2013-04-04 ساعت 12:33)sgkco24 نوشته:  سلام دوستان
ما مصاحبمون افتاده ايروان روز پنجشنبه با توجه به اين که کیسمون 3 نفره هست و يه پسر 8 ساله داريم طبق مطالبی که من خوندم مثل اين که مديکال ما 4 روز کاری طول می کشه که با توجه به اين که می خوره به يکشنبه الان هنگ کردم کی وقت بگيرم جمعه يا شنبه SadSad
کاشکی می شد دوشنبه وقت بگيرم تا چهارشنبه جوابشو بگيزم کسی تجربه اش رو داشته ممنون میشم راهنمایی کنهRolleyes

دوست عزیز شرایط ما هم شبیه به شرايط شماست. مصاحبه ما سه شنبه است که دکتر روز جمعه رو برای مدیکال به ما پیشنهاد داد. و ما هم مجبور شدیم قبول کنیم. ولی شما فکر کنم دوشنبه براتون مناسب باشه. تو ایمیلی که برای دکتر میزنید بگید دوشنبه برای ما بهتره و نهايتا یه روز رو بر این اساس خودشون تعيين می کنند.
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: sgkco24 ، Soap McTavish

سلام دوست عزیز منم کمی مثل شما هستم من مصاحبه ام چهارشنبه هستش اما مدیکال رو برای روز جمعه خانم دکتر دادن .جمعه بگیرین به نظرم استرس اینکه جوابتون زود اماده بشه رو ندارین.
امیدوارم موفق باشید.
تشکر کنندگان: mlo ، sgkco24
شايد سوالم تكراري باشه ببخشيد
براي هر نفر وقت جداگانه ميگيريم؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-04-05 ساعت 17:34)shaso نوشته:  شايد سوالم تكراري باشه ببخشيد
براي هر نفر وقت جداگانه ميگيريم؟
بله برای تمامی اعضای کیستان بایستی ثبت نام کنید
http://www.doctorun.com/en/make-an-appointment
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: shaso ، rezagh ، ASALI ، nina22 ، Aida.s ، shani89
(2013-04-04 ساعت 12:41)بهنوش نوشته:  

سلام دوست عزیز منم کمی مثل شما هستم من مصاحبه ام چهارشنبه هستش اما مدیکال رو برای روز جمعه خانم دکتر دادن .جمعه بگیرین به نظرم استرس اینکه جوابتون زود اماده بشه رو ندارین.
امیدوارم موفق باشید.

ما دوشنبه وقت سفارت داریم، دکتر جمعه بهم وقت داد، ازش پرسیدم که جوابها آماده میشه یا نه، اونم گفت که شنبه حاضره.
دیروز رفتیم پیش دکتر کریستین، خانم لوسی گفت که امروز (شنبه) برم جوابارو بگیرم ، رفتم ولی حاضر نبود. دوشنبه هم وقت سفارت داریم. دکتر کریستین گفت که فردا بعدازظهر خودش جوابارو میاره و تو شهر یک جا قرار میذاره بهم میده.
دوستان سعی کنید 3-4 روز کاری قبل از مصاجبه برید پیش دکتر تا استرس نداشته باشین. در ضمن اصلا به بچه ها کاری ندارن، من 2 تا بچه دارم و با اینکه بهش گفتم آبله مرغان نگرفتند ولی واکسن نزد.
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mlo ، shimoda ، mrr777 ، rezagh ، jazirehh
(2013-04-07 ساعت 15:09)sahels70 نوشته:  وستان محترم
من روز دوشنبه وقت مصاحبه دارم
دکتر کریستین روز جمعه به من وقت مدیکال داده
به نظر شما یک روز یعنی روز شنبه جواب مدیکال رو می دن
ممنون می شم راهنمایی کنید

اگر وقت مصاحبه تون رو به دکتر گفتید, نگران نباشید خودشون حسابشو کردن که بهتون وقت دادند
و قطعا هیچ کدوم از ما بیشتر از دکتری که کارش دقیقا همینه, نمی دونیم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، shani89
میشه لطفا آدرس میل این دکتر ارمنستان رو بدید برای گرفتن وقت پزشکی .. لطفا ؟
و میشه توضیح بدید که باید چی بزنم . مثل میل که برای kcc میزنم باید کیس نامبر اینا رو هم بنویسم . ؟؟؟
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: سمانه777 ، shani89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان