کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
دوستان عزیز میشه یه کم راهنمایی کنین ما ۲۳ می مصاحبه داریم که میشه پنج شنبه .با توجه به این که یه دختر ۸ ساله داریم و باید ۴ روز زودتر وقت مدیکال بگیریم و بازم اینکه یکشنبه تعطیل هست ما برای روز جمعه وقت بگیریم یا شنبه هم خوبه؟
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
تشکر کنندگان: shani89
(2013-03-16 ساعت 01:10)hana_fd نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 13:35)ninimi نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 20:19)ninimi نوشته:  سلام
من امروز از دکتر کریستین وقت خواستم اما از صبح تا حالا جوابی بهم نداده، عادی ؟ ایمیلش رو درست زدم دیگه؟؟ kristinekhachatryan@ymail.com
ممنون میشم از جوابتون

میشه لطفا جواب منم بدین Sad

از طریق تماس تلفنی راحت و سریع وقت میده. من امروز با یک بار زنگ زدن وفت گرفتم. Smile

ممنون و اما امروز به من هم ایمیل زدن و وقت دادن Shy
(2013-03-16 ساعت 15:40)mhe7857 نوشته:  دوستان عزیز میشه یه کم راهنمایی کنین ما ۲۳ می مصاحبه داریم که میشه پنج شنبه .با توجه به این که یه دختر ۸ ساله داریم و باید ۴ روز زودتر وقت مدیکال بگیریم و بازم اینکه یکشنبه تعطیل هست ما برای روز جمعه وقت بگیریم یا شنبه هم خوبه؟

بايد جمعه وقت بگيريد تا كاراتون سر وقت آماده شه ...شنبه ها هم نيمه وقت هستن .
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: mhe7857 ، shaso
[quote='shaso' pid='293171' dateline='1363336546']
سلام دوستان
ما دو نفريم مصاحبه ما روز ٤ شنبه است
ايا دو شنبه وقت بگيريم خوبه؟
و لطف كنيد در
مورد تعطيلات رسمي تركيه و تعطيلات دكتر اونگان راهنمايي كنيد؟
مرسي

اخه يادمه تو يكي از پست ها در مورد تعطيلات رسمي تركيه خونده بودم ولي حالا پيداش نمي كنم.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-03-17 ساعت 03:05)shaso نوشته:  [quote='shaso' pid='293171' dateline='1363336546']
سلام دوستان
ما دو نفريم مصاحبه ما روز ٤ شنبه است
ايا دو شنبه وقت بگيريم خوبه؟
و لطف كنيد در
مورد تعطيلات رسمي تركيه و تعطيلات دكتر اونگان راهنمايي كنيد؟
مرسي

اخه يادمه تو يكي از پست ها در مورد تعطيلات رسمي تركيه خونده بودم ولي حالا پيداش نمي كنم.

به اینجا مراجعه کن
http://turkey.usembassy.gov/holidays.html
البته اگر به تعطیلی خوردی حتما به اونگان ایمیل بزن چون احتمال داره باز باشه من خودم 18 فوریه (که سفارت تعطیل هست مدیکال انجام دادم)
http://turkey.usembassy.gov/holidays.html
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، sadeghi897 ، shaso ، Saeedv13 ، rezagh ، nina22
سلام از دوستانی که با بچه رفتن مدیکال میشه به من یه پیغام بدن چندتا سوال دارم.ممنون
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
سلام تشكر از سايت پر محتوي تون مي خواستم بدونم جواب آزمايش رو به كسي ديگه هم مي دن چون مي خوام يك روزه برم آزمايش ها رو بدم و برگردم و به يكي از آشناهام بگم جواب و تحويل بگيره يا جواب و فقط به خودم مي دن
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان:
(2013-03-20 ساعت 11:25)Niushagh نوشته:  سلام تشكر از سايت پر محتوي تون مي خواستم بدونم جواب آزمايش رو به كسي ديگه هم مي دن چون مي خوام يك روزه برم آزمايش ها رو بدم و برگردم و به يكي از آشناهام بگم جواب و تحويل بگيره يا جواب و فقط به خودم مي دن

سلام دوست عزیز
اگر انکارا مدیکال دارید این کار را نمیتوانید بکنید. من خودم به همراه یکی از دوستانم که از بچه های همین سایت است در یک روز مدیکال انجام دادیم و من از خانوم منشی پرسیدم آیا من میتوانم بیایم به همراه جواب خودم برای دوستم را هم بگیرم که ایشان فرمودند نمیشه و بایستی خودش بیاید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Niushagh ، Saeedv13 ، rezagh ، nina22 ، ani_sheiton ، nika ، shani89
(2013-03-20 ساعت 12:05)mohammad fazli نوشته:  
(2013-03-20 ساعت 11:25)Niushagh نوشته:  سلام تشكر از سايت پر محتوي تون مي خواستم بدونم جواب آزمايش رو به كسي ديگه هم مي دن چون مي خوام يك روزه برم آزمايش ها رو بدم و برگردم و به يكي از آشناهام بگم جواب و تحويل بگيره يا جواب و فقط به خودم مي دن

سلام دوست عزیز
اگر انکارا مدیکال دارید این کار را نمیتوانید بکنید. من خودم به همراه یکی از دوستانم که از بچه های همین سایت است در یک روز مدیکال انجام دادیم و من از خانوم منشی پرسیدم آیا من میتوانم بیایم به همراه جواب خودم برای دوستم را هم بگیرم که ایشان فرمودند نمیشه و بایستی خودش بیاید

خيلي ي ي ي ممنونمممم از جواب تون و همچنين از دست اندر كاران اين سايت وجود شماها باعث افتخار ماست
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، rezagh ، shaso ، shani89
ادرس بیمارستان محل معاینه پزشکی در ایروان به زبان ارمنی.
حتما این ادرس رو به همراه داشته باشین تا گم نشین Smile
“Մուրացան” հիվանդանոց,
Երևան, Մուրացանի փող., 114
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، rezagh ، nina22 ، mlo ، shani89
[quote='ایلیا8118' pid='263662' dateline='1358255836']
سلام و درود دوستان گرامی . من و همسر و فرزندم(8 ساله) اوایل مارس در ابوظبی وقت مصاحبه داریم .
سلام
اگه ممکنه نکات مهم مدیکال دبی(ابوظبی) رو یادآوری کنین که ما نت برداریم Smile
قایقی خواهم ساخت کیس نامبر: 2013AS00070xx سفارت: ابوظبی MAY ویزا: یکضرب مقصد:هرچه پیش آید خوش آید سفرنامه: http://goo.gl/jV9e2
تشکر کنندگان:
سلام
یهو استرس بدی گرفتم، من هفته دوم آپریل مصاحبه دارم ، دکتر کریستین در جواب ایمیلم نوشت که اگر اوکی دادی برای وقتی که بهت میدم، اطلاعات بعدی رو بهت میدم، اما به غیر از شمارش و ساعت حضورم اونجا چیز دیگه ای نگفت! در مورد واکسن ها یا هر چیز دیگه ای ... Sad
تشکر کنندگان:
سلام
من برای مصاحبم در ارمنستان هم بصورت تلفنی و هم با مکاتبه ایمیل از دکتر کریستین وقت گرفتم
ایشون سه روز قبل از مصاحبه به من وقت دادن. برای من در هفته سوم May هم روز و هم ساعت و هم مدارک رو تو ایمیلشون ارسال کردن
حتی برای وقت مدیکال از خودم هم کانفرمیشن گرفتن
تشکر کنندگان: shimoda ، nina22 ، ninimi ، nooshshahnar
(2013-03-21 ساعت 14:30)ninimi نوشته:  سلام
یهو استرس بدی گرفتم، من هفته دوم آپریل مصاحبه دارم ، دکتر کریستین در جواب ایمیلم نوشت که اگر اوکی دادی برای وقتی که بهت میدم، اطلاعات بعدی رو بهت میدم، اما به غیر از شمارش و ساعت حضورم اونجا چیز دیگه ای نگفت! در مورد واکسن ها یا هر چیز دیگه ای ... Sad

وقتی زمان مدیکال از دو طرف تایید شد, شما زمان پیشنهادی شون رو تایید کنید
احتمالا یه ایمیل می زنند که چه چیزهایی با خودتون بیارید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: ninimi ، enchantress_boy ، iman63ir ، rezagh
(2013-03-21 ساعت 22:43)shimoda نوشته:  
(2013-03-21 ساعت 14:30)ninimi نوشته:  سلام

وقتی زمان مدیکال از دو طرف تایید شد, شما زمان پیشنهادی شون رو تایید کنید
احتمالا یه ایمیل می زنند که چه چیزهایی با خودتون بیارید
نمی دونم شاید از اینکه مصرانه تاکید کردم رو روزی که خودم می خواستم ( یک روز دیرتر از زمانی که ایشون تعیین کردن ) ، ناراحت شدن!! و فقط در ایمیلشون برام نوشتن که به محض ورودت به ایروان با من تماس بگیر و شمارشون رو گذاشتن با ساعت و روز و طبقه ای که هستن!!! می ترسم دوباره ایمیل بزنم و از طرفی هم نمی دونم چه آیتم هایی برای ایشون مهم هستند که باید بدونم و انجامشون بدم Sad
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان