کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-04-17 ساعت 09:18)سلی نوشته:  سلام .مصاحبه من اول جون کی باید برای گرفتن وقت با دکتر تماس بگیرم از الان میشه وقت رو تعیین کرد یا هنوز زورده؟؟؟

بله . برای ایروان میتونید از حالا اقدام کنید.
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: سلی ، parsush ، payam62
از دکتر وقت میگیریم بهمون برگه خاصی نمیدن ؟؟؟؟؟؟

ایروان؟؟؟؟
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-04-17 ساعت 13:27)nikan_sh نوشته:  از دکتر وقت میگیریم بهمون برگه خاصی نمیدن ؟؟؟؟؟؟

ایروان؟؟؟؟

سلام. نه برگه خاصی نمیدند. فقط یه فایل PDF حاوی مدارک مورد نیاز روز مدیکال براتون می فرسته. میتونید از ایمیلی که زمان ویزیت رو براتون تعیین کرده یه پرینت بگیرید...
2013AS7XXX
تشکر کنندگان: parsush
من با بچه های ایروان که کارای رزرو و این کارا رو برامون انجام میدن صحبت کردم .. گفتن دو روز زود تر از وقت مصاحبه برام وقت میگیرن . گفتن که 1 روز میری پیش دکتر فردا بعد از ظهر هم جوابت آمادست .
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: سلی ، parsush ، shani89
سلام بچه ها مصاحبه من افتاه هفته دوم June از همین حالا وقت بگیرم (آنکارا) ؟؟؟

تشکر کنندگان: shaso
(2013-04-17 ساعت 19:38)Aida.s نوشته:  سلام بچه ها مصاحبه من افتاه هفته دوم June از همین حالا وقت بگیرم (آنکارا) ؟؟؟
براي انكارا دقيقا يك ماه مونده وقت بگيريد
مثلا اگر هفت جون مصاحبه داريد ٥مي ساعت ١:٣٠ شب سايت باز ميشه
البته گاها ٢:٣٠ سايت باز ميشه.
اگر هم بچه داشتيد به جاي دو روز چهار روز قبل از مصاحبه
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، Aida.s ، Niushagh ، shani89
سلام دوستان
من برای دکتر کریستین برای وقت مدیکال ایمیل زدم که برگشت خورد احتمالا ایمیل اشتباه بوده است لطفا ایمیل ایشان رابرایم بفرستید. باسپاس
ایمیل در دسترس من به شرح ذیل است. kristinekhachatryankristine@ymail.com
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان:
(2013-04-17 ساعت 19:42)shaso نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 19:38)Aida.s نوشته:  سلام بچه ها مصاحبه من افتاه هفته دوم June از همین حالا وقت بگیرم (آنکارا) ؟؟؟
براي انكارا دقيقا يك ماه مونده به مصاحبه وقت بگيريد
مثلا اگر هفت جون مصاحبه داريد ٧ مي ساعت ١:٣٠ شب سايت باز ميشه

بسیار ممنون از لطف شما، خیلی لطف کردین آخه فکر میکردم از الان باید این کار رو بکنم

(2013-04-17 ساعت 20:35)Aida.s نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 19:42)shaso نوشته:  
براي انكارا دقيقا يك ماه مونده به مصاحبه وقت بگيريد
مثلا اگر هفت جون مصاحبه داريد ٧ مي ساعت ١:٣٠ شب سايت باز ميشه

بسیار ممنون از لطف شما، خیلی لطف کردین آخه فکر میکردم از الان باید این کار رو بکنم

ضمن تشکر از دوست عزیز shaso اگه مثلاً ۷ جون وقت مصاحبه دارید واسه دو روز قبلش باید وقت دکتر بگیرید (اگه بچه ندارید) یعنی ۵ جون و بنابراین ۵ می سایت باز میشه
و باید وقت بگیرید
[/quote]

[/quote]

ضمن تشکر از دوست عزیز shaso اگه مثلاً ۷ جون وقت مصاحبه دارید واسه دو روز قبلش باید وقت دکتر بگیرید (اگه بچه ندارید) یعنی ۵ جون و بنابراین ۵ می سایت باز میشه
و باید وقت بگیرید
[/quote]
ممنون جودي جون
اين روز ها اصلا حواس درست و حسابي ندارم
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
اینم از وقت پزشک .. بازم ممنون دوستای خوبم . خیلی خوبه که شما ها رو دارم .Smile ممنون از همه .
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: mlo ، jazirehh ، moti1369
من هفته دوم جون مصاحبه دارم.. از الان باید وقت بگیرم؟؟
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: jazirehh
(2013-04-17 ساعت 20:30)sadfar نوشته:  سلام دوستان
من برای دکتر کریستین برای وقت مدیکال ایمیل زدم که برگشت خورد احتمالا ایمیل اشتباه بوده است لطفا ایمیل ایشان رابرایم بفرستید. باسپاس
ایمیل در دسترس من به شرح ذیل است. kristinekhachatryankristine@ymail.com

سلام . ایمیل اشتباهه ! ایمیل صحیح دکتر : kristinekhachatryan@ymail.com

(2013-04-18 ساعت 08:08)Nasimmmm نوشته:  من هفته دوم جون مصاحبه دارم.. از الان باید وقت بگیرم؟؟

بله میتونید وقت بگیرید. پست های قبلی رو مطالعه بفرماييد.
2013AS7XXX
تشکر کنندگان: parsush ، Nasimmmm
دوستان كسي اطلاع داره مديكال چك ايروان روزهاي شنبه و يكشنبه هم انجام ميشه يا نه؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تشکر کنندگان: jazirehh
(2013-04-18 ساعت 08:51)parsush نوشته:  دوستان كسي اطلاع داره مديكال چك ايروان روزهاي شنبه و يكشنبه هم انجام ميشه يا نه؟

سلام. شنبه نیمه وقت و یکشنبه تعطیل
2013AS7XXX
تشکر کنندگان: parsush ، سمانه777 ، jazirehh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان