کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-04-13 ساعت 20:43)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 19:35)edibk نوشته:  دوستان یه راهنمایی ما دوشنبه مصاحبه داریم برای چهارشنبه از دکتر وقت جدید بگیرم خوبه؟ (بدون بچه همراه)
پنجشنبه هم بگیری جوابتون فکر کنم جمعه ظهر آمادس

ضمن تایید فرمایش دوستمون در مورد وقت گرفتن برای 5شنبه باید عرض کنم اگر نتونستید وقت بگیرید میتونید زنگ بزنید و با منشی دکتر صحبت کنید و اگر مشکل زبان دارید میتونید حوالی ظهر تماس بگیرید و با خود دکتر که فارسی بلده صحبت کنید. موفق باشید.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: Niushagh
دوستان عزیز در خصوص دکتر اونگان میخواستم عرض کنم من با خوندن مطالبی که خیلی از دوستان در مورد دکتر گفته بودن وقتی میخواستم برم خدمت ایشون استرس بدی داشتم ولی تصمیم گرفتم من روش تاثیر بزارم و اجازه ندم ایشون رو من تاثیر بد بزاره برای همین از وقتی دیدمش با لبخند و احترام با ایشون برخورد کردم و همین انرژی که من با رفتارم دادم رو بازخوردشو دیدم و ایشون هم خیلی خوب برخورد کرد و خانمش هم که خانم و کوچولوهای من رو ویزیت کرد همین برخورد خوب رو داشت و حتی با دختر کوچیکم کمی بازی کرده بود. و من این رفتار خوب رو از منشیهای ایشون هم دیدم برای همین فکر میکنم اگر ما انرژی مثبت بدیم میتونیم همون انرژی رو هم بگیریم. Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، shaso ، Judy Abbott 13 ، payam62 ، سلی ، amir82 ، Niushagh ، shani89
سلام بچه ها . تاریخ مصاحبه ما طوری هستش که میفته یکشنبه . از انجایی که دبی جمعه و شنبه تعطیلی هستش آیا باید من چهارشنبه برم برای مدیکال یا اینکه نه nmc جمعه و شنبه ها هم کار میکنن و جواب آزمایش رو میدن.

اگه تعطیل باشن باید چند روز الکی اونجا وقت بگذرونیم و دو سه روز زودتر بریم دبی

دوستان كسي اطلاع داره مديكال چك ابوظبی روزهاي جمعه و شنبه هم انجام ميشه يا نه؟
تشکر کنندگان:
(2013-04-18 ساعت 13:54)mehran_salavati نوشته:  دوستان من سوالی داشتم. با وجود اینکه بیمارستان NMC در ابوظبی هم وجود دارد و تایید سفارت هم هست چرا دوستان در دبی اینکار را انجام میدهند؟

به خاطر اینکه ابوظبی اصلا جای گشتن نداره و فقط شما یک بار اونم 2 یا 3 ساعت برای دکتر رفتن و یه نصفه روز برای سفارت باید وقت بذاری
تشکر کنندگان: mehran_salavati
بچه ها من دیروزبه دکتر کریستین ایمیل زدم اما هنوز جوابمو نداده معمولا چقدر طول میکشه تا جواب بده؟؟؟
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر

تشکر کنندگان: shiraz mamali
(2013-04-18 ساعت 15:05)سلی نوشته:  بچه ها من دیروزبه دکتر کریستین ایمیل زدم اما هنوز جوابمو نداده معمولا چقدر طول میکشه تا جواب بده؟؟؟

معمولا سريع بايد جواب بده....
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: سلی ، iman63ir ، shani89
دوستان، دکتر انوش و دکتر کریستین هر دو برای یک روز به من وقت دادند و منتظر کانفرم من هستند.
به نظرتون با کدوم یکی بگیرم؟ نگرانی من بیشتر اینه که نتایج مدیکال تست سر وقت و تو سفارت باشه.
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Saeedv13 ، shaso ، iman63ir ، nooshshahnar ، roeentan ، payam62 ، ابی هانی ، amiz.abdollah
(2013-04-19 ساعت 11:03)امیر مهاجر نوشته:  دوستان، دکتر انوش و دکتر کریستین هر دو برای یک روز به من وقت دادند و منتظر کانفرم من هستند.
به نظرتون با کدوم یکی بگیرم؟ نگرانی من بیشتر اینه که نتایج مدیکال تست سر وقت و تو سفارت باشه.
اگر بیماری خاصی یا مشکل خاسی ندارید که به انگلیسی سخت باشه قاتع کذدن دکتر خب دکتر انوش اما اگر ترجیح می دید که فارسی باشه تا توشیحاتشو بهتر متوجه بشین کریستین منشیش که خیلی خوب فارسی حرف میزنه . ما با اینکه مشکلی نداریم اما با کریستین وقت داریم ترجیح میدیم تا بفهمیم دکتر چرا هر کاری رو انجام میده
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
(2013-04-19 ساعت 11:03)امیر مهاجر نوشته:  دوستان، دکتر انوش و دکتر کریستین هر دو برای یک روز به من وقت دادند و منتظر کانفرم من هستند.

امیرجان،‌ من با دکتر انوش وقت داشتم و به نظر من خیلی منظم و دقیق اومد. قرار شد روز بعد از مدیکال ساعت ۱۲ و نیم جواب ما حاضر باشه و من با نیم ساعت تاخیر رسیدم و دیدم جواب به دست منتظر ما بوده. ولی دکتر کریستین رو ندیدم. کلا کسی با هر دو اینها سر و کار نداشته که بتونه مقایسه درستی برات انجام بده. ولی به طور کلی همه چیز در ایروان خیلی سهل و اسون انجام می شه و مدیکال آسون ترینشونه پس بهتره نگران نباشی.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-04-19 ساعت 12:54)mrr777 نوشته:  امیرجان،‌ من با دکتر انوش وقت داشتم و به نظر من خیلی منظم و دقیق اومد. قرار شد روز بعد از مدیکال ساعت ۱۲ و نیم جواب ما حاضر باشه و من با نیم ساعت تاخیر رسیدم و دیدم جواب به دست منتظر ما بوده. ولی دکتر کریستین رو ندیدم. کلا کسی با هر دو اینها سر و کار نداشته که بتونه مقایسه درستی برات انجام بده. ولی به طور کلی همه چیز در ایروان خیلی سهل و اسون انجام می شه و مدیکال آسون ترینشونه پس بهتره نگران نباشی.

پس دکتر انوش جواب رو میده دست خودمون؟
چون یادمه دکتر کریستین جواب رو خودش برای افشین فرستاده بود سفارت.
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، payam62 ، jazirehh
امیر جان من اینجوری فهمیدم فقط عکس فقسه سینه رو میدن دست خودمون بقیه جواب آزمایشاتو خودشون میفرستن سفارت
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تشکر کنندگان: amir82 ، Judy Abbott 13 ، امیر مهاجر ، nooshshahnar ، shani89
ما هم امروز کارهای مدیکالمون انجام شد خیلی راحت و ساده بود همه چیز..هیچ واکسن اضافه ای هم نخوردیم... واکسن td را 14 ماه پیش زده بودم یک نوبت (دوستان میگفتن 2 نوبت باید بزنیم ولی همون یک نوبت کافیه واسه ایروان ) ,mmr (دو نوبت زده بودیم) ..مننژیت هم ما زده بودیم..هپاتیت هم 3 نوبت زده بودیم چون فکر میکردیم ترکیه هستیم واکسنارو اضافی هم زده بودیم..آنفولانزا(برای این فصل) و آبله مرغون هم نیاز نیست بزنید..

(2013-04-19 ساعت 13:35)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 12:54)mrr777 نوشته:  امیرجان،‌ من با دکتر انوش وقت داشتم و به نظر من خیلی منظم و دقیق اومد. قرار شد روز بعد از مدیکال ساعت ۱۲ و نیم جواب ما حاضر باشه و من با نیم ساعت تاخیر رسیدم و دیدم جواب به دست منتظر ما بوده. ولی دکتر کریستین رو ندیدم. کلا کسی با هر دو اینها سر و کار نداشته که بتونه مقایسه درستی برات انجام بده. ولی به طور کلی همه چیز در ایروان خیلی سهل و اسون انجام می شه و مدیکال آسون ترینشونه پس بهتره نگران نباشی.

پس دکتر انوش جواب رو میده دست خودمون؟
چون یادمه دکتر کریستین جواب رو خودش برای افشین فرستاده بود سفارت.
امیر جان ما امروز با دکتر کریستین وقت داشتیم گفت پس فردا بریم همونجا بگیریم جوابشو ..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
فکر کنم با دکتر کریستین بگیرم بهتر باشه.
چون خانمم انگلیسی راحت نیست.
هر چی باشه چند ساعت هم زودتر از دکتر انوش جواب ایمیل منو داد.
تشکر کنندگان: mlo ، iman63ir ، el333 ، nooshshahnar ، Saeedv13 ، rezagh ، payam62 ، ابی هانی ، shani89
(2013-04-19 ساعت 14:13)parsush نوشته:  امیر جان من اینجوری فهمیدم فقط عکس فقسه سینه رو میدن دست خودمون بقیه جواب آزمایشاتو خودشون میفرستن سفارت

نه پرستوی عزیز. هر دو شو می دن دست خودت، فقط باید عکس رو پیش خودت نگهداری و جوابا رو که در یک پاکت در بسته هست، بدی به سفارت.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: iman63ir ، parsush ، nooshshahnar ، امیر مهاجر ، Saeedv13 ، rezagh ، shani89
(2013-04-19 ساعت 16:16)امیر مهاجر نوشته:  فکر کنم با دکتر کریستین بگیرم بهتر باشه.
چون خانمم انگلیسی راحت نیست.
هر چی باشه چند ساعت هم زودتر از دکتر انوش جواب ایمیل منو داد.

امیر جان دکتر من کریستین بود هیچ مشکلی هم نبود 1 روزه هم جواب داد تمامه کارارو هم لوسی انجام میداد که حداقل از من فارسیش بهتر بود Big Grin جفتشون هم جوابو میدن به خودتون که ببرید سفارت Wink مدیکال تو ایروان از آمپول زدن تو تهران کم دردسر تره Tongue
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، el333 ، parsush ، nooshshahnar ، mrr777 ، امیر مهاجر ، Saeedv13 ، mlo ، سلی ، payam62 ، jazirehh ، shani89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان