کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
با سلام به دوستان
شما را به خدا یک راهنمایی روشن به من بدهید:
juتاریخ مصاحبه منه(در آنکارا ) . برای وقت مدیکال یکماه زودتر باید اقدام کنم یعنی ظرف همین یک هفته آینده
ولی در سایت ثبت نام دکتر اونگان باید تاریخ پرواز ساعت ورود و نام هتل محل استقرار را بنویسیم . واین در حالیکه هیچ توری از الان ثبت نام نداره برای اون تاریخ.
ضمنا من یک پسر 6 ساله ویک دختر 11 ساله دارم شنیدم بخاطر بچه ها باید 3 یا 4 روز زودتر از تاریخ مصاحبه وقت بگیرم ، ولی مطمئن نیستم.
سئوال دوم اینکه ثبت نام در csc بابت دریافت پاسپورت وویزا که باید انجام دهم کدام شرکت پستی را انتخاب کنم. مثلا برای انکارا حدود 20تا30 دفتر معرفی شده
فرق انها چیه؟ هرکدومو انتخاب کنیم فرقی نمیکنه.
ممنون میشم کمکم کنید
تشکر کنندگان: sce ، soroshnia
(2013-04-20 ساعت 12:27)سونیک نوشته:  با سلام به دوستان
شما را به خدا یک راهنمایی روشن به من بدهید:
june تاریخ مصاحبه منه(در آنکارا ) . برای وقت مدیکال یکماه زودتر باید اقدام کنم یعنی ظرف همین یک هفته آینده
ولی در سایت ثبت نام دکتر اونگان باید تاریخ پرواز ساعت ورود و نام هتل محل استقرار را بنویسیم . واین در حالیکه هیچ توری از الان ثبت نام نداره برای اون تاریخ.
ضمنا من یک پسر 6 ساله ویک دختر 11 ساله دارم شنیدم بخاطر بچه ها باید 3 یا 4 روز زودتر از تاریخ مصاحبه وقت بگیرم ، ولی مطمئن نیستم.
سئوال دوم اینکه ثبت نام در csc بابت دریافت پاسپورت وویزا که باید انجام دهم کدام شرکت پستی را انتخاب کنم. مثلا برای انکارا حدود 20تا30 دفتر معرفی شده
فرق انها چیه؟ هرکدومو انتخاب کنیم فرقی نمیکنه.
ممنون میشم کمکم کنید

دوست عزيز سلام
١- تاريخ دقيق مصاحبه رو ننويسيد اديت كنيد
٢- دقيقا ايك ماه مونده به روزي كه ميخواهيد وقت دكتر بگيريد ميريد تو سايت دكتر و وقت رو رزو ميكنيد اطلاعاتي كه گفتيد لازم نيست فقط فيلد هاي ستاره دار رو پر كنيد
پس اگر مصاحبه شما ٢١ يك ماهي هست چون بچه داريد ١٨ همان ماه وقت بگيريد يعني ١٨ يك ماه مونده به مصاحبه بريد سايت دكتر
در ضمن سايت ساعت ٢:٣٠ شب باز ميشه
٣- در مورد ثبت نام csc انتخاب مركز پستي فرقي نداره يكيش هست كه شنبه ها هم بازه
معمولا با توجه به هتل معين ميكنيم كه نزديك باشه ولي زياد مهم نيست شما ميتونيد همون ptt5 رو بزنيد كه مركزييه
پيروز باشيد
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: sce ، Soap McTavish
(2013-04-19 ساعت 16:16)امیر مهاجر نوشته:  فکر کنم با دکتر کریستین بگیرم بهتر باشه.
چون خانمم انگلیسی راحت نیست.
هر چی باشه چند ساعت هم زودتر از دکتر انوش جواب ایمیل منو داد.

برای اطمینان بیشتر یه ایمیل به هر دو دکتر فرستادم و پرسیدم اگر فلان روز که شما میگید بیام جواب مدیکال تستم کی به دستم میرسه.
هر دو یک جواب رو دادند. (روز قبل از مصاحبه).
ولی جالبه که دکتر کریستین جوابشو با این جمله شروع کرد:
‪See you on June xx at 11:00.
یعنی مشتری رو رو هوا زد. دیگه شرمم میاد بهش بگم: حالا تا ببینم!
الان بهش ایمیل میدم و میگم منم سی یو همون موقع. Big Grin
امیر مهاجر چقدر چزوندی دکتر انوشه بدبختو Wink منم دکتر کریستین برام ساعت مشخص کرد دیدم همه چی خیلی خوبو منطقی داره پیش میره دوبار بجای کانفیرم کردن ازش یک سوال برای تاریخ گرفتن جواب پرسیدم. به نظرتون طبیعیه که جوابو 24 ساعت بعد بدن؟ یعنی میشه انقدر زود؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تشکر کنندگان: سمانه777 ، shaso ، payam62 ، امیر مهاجر ، amir82 ، sce ، jazirehh ، iman63ir ، shani89
(2013-04-20 ساعت 14:09)parsush نوشته:  امیر مهاجر چقدر چزوندی دکتر انوشه بدبختو Wink منم دکتر کریستین برام ساعت مشخص کرد دیدم همه چی خیلی خوبو منطقی داره پیش میره دوبار بجای کانفیرم کردن ازش یک سوال برای تاریخ گرفتن جواب پرسیدم. به نظرتون طبیعیه که جوابو 24 ساعت بعد بدن؟ یعنی میشه انقدر زود؟

دکتر انوش به من گفت دو روز کاری و دکتر کریستین گفت سه روز کاری زمان لازمه برای آماده شدن جواب مدیکال تست.
البته دو روز کاری منظور اینه که روز مدیکال و روز بعدش رو روی کیس کار میکنند و مثلا ظهر بهتون تحویل میدن.
دکتر کریستین هم که گفته سه روز کاری نمیدونم رو چه حسابی بوده. شاید به قول دوستان شنبه‌ها هم کار میکنه.
تشکر کنندگان: payam62 ، parsush ، sadeghi897 ، sce ، ابی هانی ، shiraz mamali ، shani89
(2013-04-20 ساعت 13:37)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 16:16)امیر مهاجر نوشته:  فکر کنم با دکتر کریستین بگیرم بهتر باشه.
چون خانمم انگلیسی راحت نیست.
هر چی باشه چند ساعت هم زودتر از دکتر انوش جواب ایمیل منو داد.

برای اطمینان بیشتر یه ایمیل به هر دو دکتر فرستادم و پرسیدم اگر فلان روز که شما میگید بیام جواب مدیکال تستم کی به دستم میرسه.
هر دو یک جواب رو دادند. (روز قبل از مصاحبه).
ولی جالبه که دکتر کریستین جوابشو با این جمله شروع کرد:
‪See you on June xx at 11:00.
یعنی مشتری رو رو هوا زد. دیگه شرمم میاد بهش بگم: حالا تا ببینم!
الان بهش ایمیل میدم و میگم منم سی یو همون موقع. Big Grin
کلی ماه هست منتظر پست هایی این چنینی از امیر مهاجر هستم همش با خودم می گفتم بابا کی می شه ما زودتر ببینم امیر مهاجر بیاد درمورد دکتر و مصاحبه و کارهای خودش پست بزاره
CoolCoolCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
من پرسیدم ، شنبه ها تا ظهر هستن .
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تشکر کنندگان: amir82 ، امیر مهاجر ، shani89
دکتر کریستین فوق العادست. گفت اگه لازم باشه حتی یکشنبه هم که بیمارستان تعطیله میاد تا جواب آزمایشاتو بده!!!!!
سفرنامه
تشکر کنندگان: سمانه777 ، mlo ، amir82 ، امیر مهاجر ، payam62 ، jazirehh ، iman63ir
با سلام خدمت دوستان
تا حالا دو بار براي دكتر كريستين ايميل فرستادم ولي جواب داده ميشه كه آدرسي به نام kristinekhachatryankristine@ymail.com وجود ندارد ظاهرا تلفن ها هم به ارمنستان قطع است
آيا آدرس ايميلي كه دارم غلط است لطفا راهنمايي كنيد با تشكر
تشکر کنندگان:
ما دیروز باید وقت می گر فتیم انکارا ولی هر چی میریم تو سایت باز نمیشه چی کار کنم می ترسم وقتمون بگذره ؟؟
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان: shani89
سلام به همه دوستای گل...
میشه یکی راهنمایی کنه دکتر خوب تو امارات کدوم یکیه؟! یکی که هم به صرفه باشه هم این که جواب رو زود آماده کنه. و اینکه از این دکترها چه جوری باید وقت گرفت؟ من به دکتر سلیمان نیال میل زدم اما میلم فیل میشه! کسی ایشونو میشناسه، اگر خوبه من زنگ بزنم وقت بگیرم از ایشون.
منتظر راهنماییتون هستم دوستای خوبم
تشکر کنندگان:
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟؟اگه دیرتر از 1 ماه بشه چی؟؟؟؟؟
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان:
(2013-04-20 ساعت 23:47)واله نوشته:  دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟؟اگه دیرتر از 1 ماه بشه چی؟؟؟؟؟
یک ماه زودتر دکتر اوگان باز می شه
خوب حالا اگر پر بشه باید تلفنی وقت بگیری
حالا دیروز بسته بوده امروز امتحان می کردی خوب؟ پر نمی شه همون روز که ، ولی بگیرید دیگه کاراتون به موقع انجام بدین Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.یه سوال ناشیانه دارم.نخندین.من میخوام الان بلیت بگیرم ولی نمیدونم واسه چندروز قبل از مصاحبه بگیرم.برا ابوظبی.!!?ایا اول باید وقت از دکتر بگیرم بعد واسه بلیت اقدام کنم=??
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: mehdi110
(2013-04-20 ساعت 23:26)Ahmad0756 نوشته:  با سلام خدمت دوستان
تا حالا دو بار براي دكتر كريستين ايميل فرستادم ولي جواب داده ميشه كه آدرسي به نام kristinekhachatryankristine@ymail.com وجود ندارد ظاهرا تلفن ها هم به ارمنستان قطع است
آيا آدرس ايميلي كه دارم غلط است لطفا راهنمايي كنيد با تشكر

این آدرسی که شما ایمیل میفرستید صحیح نیست.
آدرس ایمیل صحیح : kristinekhachatryan@ymail.com
لطفا برای مابقی اطلاعات مربوط به دکتر در ایروان اینجا رو مطالعه بفرماييد.
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: Ahmad0756 ، payam62 ، Soap McTavish ، nooshshahnar ، sce ، امیر مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان