موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-21 ساعت 08:08)shiraz mamali نوشته: سلام دوستان.یه سوال ناشیانه دارم.نخندین.من میخوام الان بلیت بگیرم ولی نمیدونم واسه چندروز قبل از مصاحبه بگیرم.برا ابوظبی.!!?ایا اول باید وقت از دکتر بگیرم بعد واسه بلیت اقدام کنم=??
الان برای بلیط گرفتن یکم زوده. به این دلیل که ویزای امارات از تاریخ صدورش یک ماه برای ورود به کشور اعتبار داره. و از تاریخی که وارد امارات بشید 14 روز میتونید اونجا بمونید.
خب حالا مشکل کجاست؟
مشکل اینه که از الان تا زمان مصاحبه شما بیشتر از یک ماه زمان مونده و اگه الان بلیط و ویزا رو با هم بگیری تاریخ اعتبار ویزات تموم میشه.
اگه فقط بلیط بگیری بعدا گرفتن ویزا به تنهایی و بدون بلیط سخته و اکثر آژانسهای مسافرتی بدون بلیط کار ویزا انجام نمیدن.
مگه اینکه جایی سراغ داری که بدون اینکه بلیط ازشون بخری کار ویزا رو برات انجام بدن که در این صورت به من هم بگو کجاست تا من هم بلیطم رو همین الان بگیرم.
اگه مصاحبت روز یکشنبه باشه باید 3 روز قبل از روز مصاحبه یعنی پنجشنبه مدیکال تست بدی که روز شنبه جواب تستها رو بگیری. اگه سایر روزهای هفته بجز یکشنبه باشه دو روز قبل از مصاحبه تست میدی و یک روز قبل از مصاحبه جواب می گیری. البته میتونی درخواست کنی همون روزی که تست میدی جوابشو بگیری، ولی با هزینه تقریبا دو برابر.
در ضمن توی امضات هم زدی سفارت آنکارا که ممکنه باعث بشه کسی اشتباهی راهنماییت کنه.
اگه اشتباه شده درستش کن.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کسی میدون برای گرفتن وقت از دکتر انگان چند روز قبل از روز مصاحبه باید اقدام کرد؟
۲) دکتر چند تا عکس از ما میخواد و چه سایزی باشه؟
با سپاس فراوان
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
تعطيلي هاي مطب دكتر اونگان را از كجا ميشه چك كرد؟
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
از دكتر كريسين وقت گرفتم و يك ايميل هم براي comfirmation فرستادم آيا دكتر كريستين در جواب بايستي ايميلي بفرسته و ساعت معاينه پزشكي را تعيين كنه يا نه ؟
لطفا كساني كه اطلاع دارند توضيح دهند . متشكرم
كيس نامبر ٢٠١٣as00008xxx
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-22 ساعت 22:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-22 ساعت 22:38 توسط lonelyman.)
(2013-04-22 ساعت 15:35)amir82 نوشته: (2013-04-22 ساعت 14:53)hutsa83 نوشته: (2013-04-22 ساعت 13:55)mohammad fazli نوشته: (2013-04-22 ساعت 11:36)hutsa83 نوشته: تعطيلي هاي مطب دكتر اونگان را از كجا ميشه چك كرد؟
در داخل سايتش نوشته تعطيلات بر اساس سفارت ام.ريكاس.ولي اينطور نيست اولا شمابه صورت انلاين وقت ميگيريد ژس اگر روزي تعطيل باشد شما عملا نمي توانيد در آن روز وقت بگيريد از سوي ديگر مي توانيد بهش ايميل بزنيد و مطمئن بشيد. براي مثال بنده در 18 فوريه مديكال انجام دادم كه اين روز در ام.ريكا تعطيل است ولي اونگان كار ميكنه. خيالت راحت
فكر ميكنم يه جايي تو اين سايت خوندم كه دكتر تو سايتش قسمتي داره كه نوشته تعطيلات مطب چه روزهايي هستند. اما هرچي سايتش رو زيرو رو كردم نيافتم.
شما چنين چيزي تو سايتش نديدين؟
خودش تعطیلات رو ارجاع داده به تقویم سفارت:
Working Days
Please consider the days which we do not work and make your appointment accordingly. We do not work on Sunday in Turkey as it is official weekend holiday; and we may not be available in some of the National & Religious Holidays. Please look at a local calendar before you start (
http://turkey.usembassy.gov/holidays.html).
انتهای این لینک رو ببینین.
دوست گرامي ، من قبلاً كه چك كردم يكشنبه ها تعطيل بود و شنبه ها نيمه وقت.
(2013-04-21 ساعت 01:48)sadeghi897 نوشته: (2013-04-20 ساعت 23:47)واله نوشته: دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟؟اگه دیرتر از 1 ماه بشه چی؟؟؟؟؟
یک ماه زودتر دکتر اوگان باز می شه
خوب حالا اگر پر بشه باید تلفنی وقت بگیری
حالا دیروز بسته بوده امروز امتحان می کردی خوب؟ پر نمی شه همون روز که ، ولی بگیرید دیگه کاراتون به موقع انجام بدین
دوست گرامي اتفاق خاصي نميافته من هم كمتر از يكماه مونده بود وقت گرفتم ولي خب بايد شانس بياريد اون روز كه ميخوايد وقت بگيريد وقت پر نشه.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-22 ساعت 22:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-22 ساعت 22:49 توسط lonelyman.)
(2013-04-20 ساعت 13:08)shaso نوشته: (2013-04-20 ساعت 12:27)سونیک نوشته: با سلام به دوستان
شما را به خدا یک راهنمایی روشن به من بدهید:
june تاریخ مصاحبه منه(در آنکارا ) . برای وقت مدیکال یکماه زودتر باید اقدام کنم یعنی ظرف همین یک هفته آینده
ولی در سایت ثبت نام دکتر اونگان باید تاریخ پرواز ساعت ورود و نام هتل محل استقرار را بنویسیم . واین در حالیکه هیچ توری از الان ثبت نام نداره برای اون تاریخ.
ضمنا من یک پسر 6 ساله ویک دختر 11 ساله دارم شنیدم بخاطر بچه ها باید 3 یا 4 روز زودتر از تاریخ مصاحبه وقت بگیرم ، ولی مطمئن نیستم.
سئوال دوم اینکه ثبت نام در csc بابت دریافت پاسپورت وویزا که باید انجام دهم کدام شرکت پستی را انتخاب کنم. مثلا برای انکارا حدود 20تا30 دفتر معرفی شده
فرق انها چیه؟ هرکدومو انتخاب کنیم فرقی نمیکنه.
ممنون میشم کمکم کنید
دوست عزيز سلام
١- تاريخ دقيق مصاحبه رو ننويسيد اديت كنيد
٢- دقيقا ايك ماه مونده به روزي كه ميخواهيد وقت دكتر بگيريد ميريد تو سايت دكتر و وقت رو رزو ميكنيد اطلاعاتي كه گفتيد لازم نيست فقط فيلد هاي ستاره دار رو پر كنيد
پس اگر مصاحبه شما ٢١ يك ماهي هست چون بچه داريد ١٨ همان ماه وقت بگيريد يعني ١٨ يك ماه مونده به مصاحبه بريد سايت دكتر
در ضمن سايت ساعت ٢:٣٠ شب باز ميشه
٣- در مورد ثبت نام csc انتخاب مركز پستي فرقي نداره يكيش هست كه شنبه ها هم بازه
معمولا با توجه به هتل معين ميكنيم كه نزديك باشه ولي زياد مهم نيست شما ميتونيد همون ptt5 رو بزنيد كه مركزييه
پيروز باشيد
دوست گرامي تو سايت دكتر نوشته اگر بچه داريد ٤ روز كاري وقت ميخواد . (چون تست سل ميگيرن از بچه ها و بعد از تست يكبارديگه بايد بچه ها رو ببريد معاينه كنه و يكبار هم كه بايد بريد نتيجه رو بگيريد)
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013