کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-04-21 ساعت 08:08)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستان.یه سوال ناشیانه دارم.نخندین.من میخوام الان بلیت بگیرم ولی نمیدونم واسه چندروز قبل از مصاحبه بگیرم.برا ابوظبی.!!?ایا اول باید وقت از دکتر بگیرم بعد واسه بلیت اقدام کنم=??
الان برای بلیط گرفتن یکم زوده. به این دلیل که ویزای امارات از تاریخ صدورش یک ماه برای ورود به کشور اعتبار داره. و از تاریخی که وارد امارات بشید 14 روز میتونید اونجا بمونید.
خب حالا مشکل کجاست؟
مشکل اینه که از الان تا زمان مصاحبه شما بیشتر از یک ماه زمان مونده و اگه الان بلیط و ویزا رو با هم بگیری تاریخ اعتبار ویزات تموم میشه.
اگه فقط بلیط بگیری بعدا گرفتن ویزا به تنهایی و بدون بلیط سخته و اکثر آژانسهای مسافرتی بدون بلیط کار ویزا انجام نمیدن.
مگه اینکه جایی سراغ داری که بدون اینکه بلیط ازشون بخری کار ویزا رو برات انجام بدن که در این صورت به من هم بگو کجاست تا من هم بلیطم رو همین الان بگیرم.
اگه مصاحبت روز یکشنبه باشه باید 3 روز قبل از روز مصاحبه یعنی پنجشنبه مدیکال تست بدی که روز شنبه جواب تستها رو بگیری. اگه سایر روزهای هفته بجز یکشنبه باشه دو روز قبل از مصاحبه تست میدی و یک روز قبل از مصاحبه جواب می گیری. البته میتونی درخواست کنی همون روزی که تست میدی جوابشو بگیری، ولی با هزینه تقریبا دو برابر.
در ضمن توی امضات هم زدی سفارت آنکارا که ممکنه باعث بشه کسی اشتباهی راهنماییت کنه.
اگه اشتباه شده درستش کن.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: amir82 ، nooshshahnar ، sce ، lilac ، امیر مهاجر ، ابی هانی ، mehdi110 ، nika ، usa lover
دوستان عزیز کسی‌ میدون برای گرفتن وقت از دکتر انگان چند روز قبل از روز مصاحبه باید اقدام کرد؟

۲) دکتر چند تا عکس از ما می‌خواد و چه سایزی باشه؟

با سپاس فراوان
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
تشکر کنندگان: sce
امير خان من احساس كردم دلت پيش دكتر انوش هستش براي مديكال، ولي با كريستين گرفتي ... به خاطر زبان انگليسي خانم و راحتي بيشتر ايشون . خواستم ببينم انوش بهتره از كريستين عايا ؟
من مشكل زبان انگليسي ندارم زياد Smile با انوش بگيرم ؟
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، sce ، امیر مهاجر
(2013-04-22 ساعت 02:23)rose_2000 نوشته:  دوستان عزیز کسی‌ میدون برای گرفتن وقت از دکتر انگان چند روز قبل از روز مصاحبه باید اقدام کرد؟

۲) دکتر چند تا عکس از ما می‌خواد و چه سایزی باشه؟

با سپاس فراوان
براي گرفتن وقت از اونگان بايد يك ماه قبل از تاريخ مديكالت از طريق سايتش وقت بگيري. www.doctorun.com
اگر مجردي و يا بچه بين 2تا 15 سال نداري 2 روز قبل از مصاحبت ميتوني مديكال انجام بدي در غير اين صورت 4روز قبل از مصاحبت بايد براي مديكال بري (روزها، روزهاي كاري است)شنبه ها نيمه وقت هستند و يكشنبه ها تعطيل.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، amir82 ، rose_2000 ، sce ، rezagh ، ali.agha ، amiz.abdollah
تعطيلي هاي مطب دكتر اونگان را از كجا ميشه چك كرد؟
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز Big Grin
تشکر کنندگان: sce ، shani89
(2013-04-22 ساعت 11:36)hutsa83 نوشته:  تعطيلي هاي مطب دكتر اونگان را از كجا ميشه چك كرد؟
در داخل سايتش نوشته تعطيلات بر اساس سفارت ام.ريكاس.ولي اينطور نيست اولا شمابه صورت انلاين وقت ميگيريد ژس اگر روزي تعطيل باشد شما عملا نمي توانيد در آن روز وقت بگيريد از سوي ديگر مي توانيد بهش ايميل بزنيد و مطمئن بشيد. براي مثال بنده در 18 فوريه مديكال انجام دادم كه اين روز در ام.ريكا تعطيل است ولي اونگان كار ميكنه. خيالت راحت
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، payam62 ، niko ، sce ، rezagh ، shekari
(2013-04-22 ساعت 13:55)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 11:36)hutsa83 نوشته:  تعطيلي هاي مطب دكتر اونگان را از كجا ميشه چك كرد؟
در داخل سايتش نوشته تعطيلات بر اساس سفارت ام.ريكاس.ولي اينطور نيست اولا شمابه صورت انلاين وقت ميگيريد ژس اگر روزي تعطيل باشد شما عملا نمي توانيد در آن روز وقت بگيريد از سوي ديگر مي توانيد بهش ايميل بزنيد و مطمئن بشيد. براي مثال بنده در 18 فوريه مديكال انجام دادم كه اين روز در ام.ريكا تعطيل است ولي اونگان كار ميكنه. خيالت راحت

فكر ميكنم يه جايي تو اين سايت خوندم كه دكتر تو سايتش قسمتي داره كه نوشته تعطيلات مطب چه روزهايي هستند. اما هرچي سايتش رو زيرو رو كردم نيافتم.
شما چنين چيزي تو سايتش نديدين؟
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-04-22 ساعت 14:53)hutsa83 نوشته:  

فكر ميكنم يه جايي تو اين سايت خوندم كه دكتر تو سايتش قسمتي داره كه نوشته تعطيلات مطب چه روزهايي هستند. اما هرچي سايتش رو زيرو رو كردم نيافتم.
خودش تعطیلات رو ارجاع داده به تقویم سفارت:
Working Days

Please consider the days which we do not work and make your appointment accordingly. We do not work on Sunday in Turkey as it is official weekend holiday; and we may not be available in some of the National & Religious Holidays. Please look at a local calendar before you start (http://turkey.usembassy.gov/holidays.html).
انتهای این لینک رو ببینین.
تشکر کنندگان: hutsa83 ، sce ، Soap McTavish ، rezagh
(2012-09-20 ساعت 22:26)ali234 نوشته:  دوستان این لیست تعطیلی های رسمی ترکیه است قبل از گرفتن وقت دکتر حتما بهش دقت کنید:

http://turkey.usembassy.gov/holidays.html

لیست تعطیلات رسمی امارات (ابوظبی)دو از کجا باید ببینم؟ کسی میتونه کمکم کنه؟

(2013-04-20 ساعت 23:40)minatatu نوشته:  سلام به همه دوستای گل...
میشه یکی راهنمایی کنه دکتر خوب تو امارات کدوم یکیه؟! یکی که هم به صرفه باشه هم این که جواب رو زود آماده کنه. و اینکه از این دکترها چه جوری باید وقت گرفت؟ من به دکتر سلیمان نیال میل زدم اما میلم فیل میشه! کسی ایشونو میشناسه، اگر خوبه من زنگ بزنم وقت بگیرم از ایشون.
منتظر راهنماییتون هستم دوستای خوبم

سلام من فقط این رو میدونم که مدیکال تو دبی به صرفه تر از ابوظبی هست 2 روز کاری هم جوابش طول میکشه.البته لازم است بگم که تعطیلی های امارات جمعه ها وشتبه هاست
کیس نامبر***8 /مصاجبه: نیمه دوم جونWink /سه نفز/ابوظبی/ مقصد:سیاتل/کلیرنس/
تشکر کنندگان: sce ، shani89
(2013-04-21 ساعت 08:08)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستان.یه سوال ناشیانه دارم.نخندین.من میخوام الان بلیت بگیرم ولی نمیدونم واسه چندروز قبل از مصاحبه بگیرم.برا ابوظبی.!!?ایا اول باید وقت از دکتر بگیرم بعد واسه بلیت اقدام کنم=??

برای دکتر ابوطبی نیازی به وقت قبلی نیست ولی 2 روز کاری طول میکشه تا حواب آماده بشه

(2013-04-18 ساعت 13:46)vorojak60 نوشته:  سلام بچه ها . تاریخ مصاحبه ما طوری هستش که میفته یکشنبه . از انجایی که دبی جمعه و شنبه تعطیلی هستش آیا باید من چهارشنبه برم برای مدیکال یا اینکه نه nmc جمعه و شنبه ها هم کار میکنن و جواب آزمایش رو میدن.

اگه تعطیل باشن باید چند روز الکی اونجا وقت بگذرونیم و دو سه روز زودتر بریم دبی

دوستان كسي اطلاع داره مديكال چك ابوظبی روزهاي جمعه و شنبه هم انجام ميشه يا نه؟

شما باید 4 شنبه تست مدیکال رو انجام بدین
کیس نامبر***8 /مصاجبه: نیمه دوم جونWink /سه نفز/ابوظبی/ مقصد:سیاتل/کلیرنس/
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان
از دكتر كريسين وقت گرفتم و يك ايميل هم براي comfirmation فرستادم آيا دكتر كريستين در جواب بايستي ايميلي بفرسته و ساعت معاينه پزشكي را تعيين كنه يا نه ؟
لطفا كساني كه اطلاع دارند توضيح دهند . متشكرم
كيس نامبر ٢٠١٣as00008xxx
تشکر کنندگان:
(2013-04-22 ساعت 15:35)amir82 نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 14:53)hutsa83 نوشته:  

خودش تعطیلات رو ارجاع داده به تقویم سفارت:
Working Days

Please consider the days which we do not work and make your appointment accordingly. We do not work on Sunday in Turkey as it is official weekend holiday; and we may not be available in some of the National & Religious Holidays. Please look at a local calendar before you start (http://turkey.usembassy.gov/holidays.html).
انتهای این لینک رو ببینین.

دوست گرامي ، من قبلاً كه چك كردم يكشنبه ها تعطيل بود و شنبه ها نيمه وقت.

(2013-04-21 ساعت 01:48)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 23:47)واله نوشته:  دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟؟اگه دیرتر از 1 ماه بشه چی؟؟؟؟؟
یک ماه زودتر دکتر اوگان باز می شه
خوب حالا اگر پر بشه باید تلفنی وقت بگیری
حالا دیروز بسته بوده امروز امتحان می کردی خوب؟ پر نمی شه همون روز که ، ولی بگیرید دیگه کاراتون به موقع انجام بدین Cool

دوست گرامي اتفاق خاصي نميافته من هم كمتر از يكماه مونده بود وقت گرفتم ولي خب بايد شانس بياريد اون روز كه ميخوايد وقت بگيريد وقت پر نشه.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: amir82
(2013-04-20 ساعت 13:08)shaso نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 12:27)سونیک نوشته:  با سلام به دوستان
شما را به خدا یک راهنمایی روشن به من بدهید:
june تاریخ مصاحبه منه(در آنکارا ) . برای وقت مدیکال یکماه زودتر باید اقدام کنم یعنی ظرف همین یک هفته آینده
ولی در سایت ثبت نام دکتر اونگان باید تاریخ پرواز ساعت ورود و نام هتل محل استقرار را بنویسیم . واین در حالیکه هیچ توری از الان ثبت نام نداره برای اون تاریخ.
ضمنا من یک پسر 6 ساله ویک دختر 11 ساله دارم شنیدم بخاطر بچه ها باید 3 یا 4 روز زودتر از تاریخ مصاحبه وقت بگیرم ، ولی مطمئن نیستم.
سئوال دوم اینکه ثبت نام در csc بابت دریافت پاسپورت وویزا که باید انجام دهم کدام شرکت پستی را انتخاب کنم. مثلا برای انکارا حدود 20تا30 دفتر معرفی شده
فرق انها چیه؟ هرکدومو انتخاب کنیم فرقی نمیکنه.
ممنون میشم کمکم کنید

دوست عزيز سلام
١- تاريخ دقيق مصاحبه رو ننويسيد اديت كنيد
٢- دقيقا ايك ماه مونده به روزي كه ميخواهيد وقت دكتر بگيريد ميريد تو سايت دكتر و وقت رو رزو ميكنيد اطلاعاتي كه گفتيد لازم نيست فقط فيلد هاي ستاره دار رو پر كنيد
پس اگر مصاحبه شما ٢١ يك ماهي هست چون بچه داريد ١٨ همان ماه وقت بگيريد يعني ١٨ يك ماه مونده به مصاحبه بريد سايت دكتر
در ضمن سايت ساعت ٢:٣٠ شب باز ميشه
٣- در مورد ثبت نام csc انتخاب مركز پستي فرقي نداره يكيش هست كه شنبه ها هم بازه
معمولا با توجه به هتل معين ميكنيم كه نزديك باشه ولي زياد مهم نيست شما ميتونيد همون ptt5 رو بزنيد كه مركزييه
پيروز باشيد
دوست گرامي تو سايت دكتر نوشته اگر بچه داريد ٤ روز كاري وقت ميخواد . (چون تست سل ميگيرن از بچه ها و بعد از تست يكبارديگه بايد بچه ها رو ببريد معاينه كنه و يكبار هم كه بايد بريد نتيجه رو بگيريد)
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان:
(2013-04-22 ساعت 22:47)lonelyman نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 13:08)shaso نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 12:27)سونیک نوشته:  با سلام به دوستان
شما را به خدا یک راهنمایی روشن به من بدهید:
june تاریخ مصاحبه منه(در آنکارا ) . برای وقت مدیکال یکماه زودتر باید اقدام کنم یعنی ظرف همین یک هفته آینده
ولی در سایت ثبت نام دکتر اونگان باید تاریخ پرواز ساعت ورود و نام هتل محل استقرار را بنویسیم . واین در حالیکه هیچ توری از الان ثبت نام نداره برای اون تاریخ.
ضمنا من یک پسر 6 ساله ویک دختر 11 ساله دارم شنیدم بخاطر بچه ها باید 3 یا 4 روز زودتر از تاریخ مصاحبه وقت بگیرم ، ولی مطمئن نیستم.
سئوال دوم اینکه ثبت نام در csc بابت دریافت پاسپورت وویزا که باید انجام دهم کدام شرکت پستی را انتخاب کنم. مثلا برای انکارا حدود 20تا30 دفتر معرفی شده
فرق انها چیه؟ هرکدومو انتخاب کنیم فرقی نمیکنه.
ممنون میشم کمکم کنید

دوست عزيز سلام
١- تاريخ دقيق مصاحبه رو ننويسيد اديت كنيد
٢- دقيقا ايك ماه مونده به روزي كه ميخواهيد وقت دكتر بگيريد ميريد تو سايت دكتر و وقت رو رزو ميكنيد اطلاعاتي كه گفتيد لازم نيست فقط فيلد هاي ستاره دار رو پر كنيد
پس اگر مصاحبه شما ٢١ يك ماهي هست چون بچه داريد ١٨ همان ماه وقت بگيريد يعني ١٨ يك ماه مونده به مصاحبه بريد سايت دكتر
در ضمن سايت ساعت ٢:٣٠ شب باز ميشه
٣- در مورد ثبت نام csc انتخاب مركز پستي فرقي نداره يكيش هست كه شنبه ها هم بازه
معمولا با توجه به هتل معين ميكنيم كه نزديك باشه ولي زياد مهم نيست شما ميتونيد همون ptt5 رو بزنيد كه مركزييه
پيروز باشيد
دوست گرامي تو سايت دكتر نوشته اگر بچه داريد ٤ روز كاري وقت ميخواد . (چون تست سل ميگيرن از بچه ها و بعد از تست يكبارديگه بايد بچه ها رو ببريد معاينه كنه و يكبار هم كه بايد بريد نتيجه رو بگيريد)
دوست من ، سلام .. من تو سايت دكتر اونكان وقتي صفحه اول رو تكميل ميكنم ، ميتونم تازه وقت بكيرم ، حالا تو اين مرحله هر ساعتي رو بخوام تيك ميزنم .. فقط از كجا بفهمم كه وقت مديكالم okشده ؟ ايا بعدش بايد ايميل هم بزنم به دكتر ؟؟ممنون
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: shani89
(2013-04-22 ساعت 06:16)jazirehh نوشته:  امير خان من احساس كردم دلت پيش دكتر انوش هستش براي مديكال، ولي با كريستين گرفتي ... به خاطر زبان انگليسي خانم و راحتي بيشتر ايشون . خواستم ببينم انوش بهتره از كريستين عايا ؟
من مشكل زبان انگليسي ندارم زياد Smile با انوش بگيرم ؟

گویا فرقی ندارند. ولی من چون دیدم دکتر کریستین زرنگ تره و به نظر اکتیو تر میاد و زود ایمیل جواب میده و بیمار میقاپه گفتم دلشو نشکنم.

(2013-04-22 ساعت 22:21)Ahmad0756 نوشته:  با سلام خدمت دوستان
از دكتر كريسين وقت گرفتم و يك ايميل هم براي comfirmation فرستادم آيا دكتر كريستين در جواب بايستي ايميلي بفرسته و ساعت معاينه پزشكي را تعيين كنه يا نه ؟
لطفا كساني كه اطلاع دارند توضيح دهند . متشكرم

شما تاریخ مصاحبه رو به دکتر میگی. دکتر پاسخ میده و تاریخ و ساعت ملاقات تعیین میکنه.
تشکر کنندگان: shimoda ، amir82 ، rezagh ، jazirehh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان