موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بنابه صلاح دید دوستان خوب مهاجراسراقرارشدبرم بلیطمو عوض کنم چون یه هفته اونم قبل ازمصاحبه توی دوبی بودن هزینه برهست من قبلا دوشنبه بلیطم بودو چهارشنبه روهم نوبت مدیکال گرفتم
حالامیخوام بلیطموبه روزپنج شنبه صبح تغییربدم به نظرتون بازایمیل بزنم و بگم که وقت مدیکالمو یه روزعقب بندازن؟
و دوم اینکه ایا5 شنبه مدیکال یکسره بازه؟
مثلا ده صبح برسیم دوبی تابریم هتلو نهاری و استراحتی ایا 4 مدیکال باشه خوبه؟ یاتا ده صبح رسیدیم بعدازگذاشت اثاث توی هتل روانه مدیکال بشیم؟
درضمن ماامیدمون اینه که خانم ملیکاروشانسی روزمدیکال پیداش کنیم
کاردرستیه یاازدوبی یاایران بهش زنگ بزنیم؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من دیروز بعداظهر برای دکتر کریستین ایمیل زدم وتا الان جوابش نیومده من نگرانم نکنه ایمیل من نرسیده به نظر شما یه ایمیل دیگه بزنم ؟من به این ادرس ایمیل زدم kristinekhachatryan@ymail.com
تو رو به خدا جواب منو بدید کسی بوده اینقدر طول بکشه اصلا چقدر وقته جواب می ده؟مرسی از همه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همگی دوستان
دوستان برای گرفتن وقت از دکتر در ارمنستان برای اواسط Jul از الان زوده یا نه ؟ ضمنا اگر برای مصاحبه چهارشنبه ، می تونم دوشنبه از دکتر کریستین وقت بگیرم و جواب به موقع حاضر میشه ؟ ضمنا به نظرتون هماهنگی تلفنی از خانم لوسی کافیه یا حتما باید با ایمیل با خودش باشه ؟
ممنون از همتون و به امید اخذ ویزای یکضرب توسط همگی
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست مقصد واشنگتن.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-25 ساعت 11:19)parvin_peikani نوشته: (2013-05-24 ساعت 13:41)alihmh نوشته: سلام به دوستان خوب مهاجرسرا
می خواستم بدونم که من که سه شنبه مصاحبه دارم (انکارا) اگر برای شنبه وقت بگیرم خوبه؟
دوست عزیز
من نمی دونم کیس شما چند نفرین بهر صودت اگر بچه زیر 15 سال ندارید و بالای 15 سالید همگی حالا چه یک نفر باشید چه چند نفر به شرطی که تعطیل رسمی نباشه خوبه شنبه مدیکال انجام میشود دوشنبه جواب می گیرید و انشالله سه شنبه میروید برای مصاحبه میشود همان دوروز کاری
سلام . مرسی از راهنمایی تون. ما ذونفر هستیم. من و همسرم.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه اگریه سری آزمایشرا روزمدیکال بخوایم نشون بدیم و همه نتیجه ازمایشهابه لاتین نوشته شده ایابازهم نیازه داره به دارالترجمه؟
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-25 ساعت 17:31)negar_karimi6 نوشته: دوستان کسی میدونه اگریه سری آزمایشرا روزمدیکال بخوایم نشون بدیم و همه نتیجه ازمایشهابه لاتین نوشته شده ایابازهم نیازه داره به دارالترجمه؟
اگر جواب آزمایشها به انگلیسی هست دیگه دارالترجمه چی رو ترجمه کنه
نیازی نیست همون جواب ها رو همراهتون ببرید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز ما مصاحبه مون در آنکارا هست و هفته دوم July هست که روز دوشنبه میشه
چند سوال دارم:
1. در ترکیه پیش کدوم دکتر باید رفت؟
2- آیا باید به دکتر قبل از رفتن امیل زد؟ ایمیل دکتر را از کجا میشه پیدا کرد؟ ما سه نفر هستیم
3- با توجه به اینکه پسرم 2 سال و 4 ماهه است ما چند روز زودتر باید اونجا باشیم با در نظر گرفتن روز مصاحبه که دوشنبه است . اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-25 ساعت 18:45)uvthk نوشته: سلام به دوستان عزیز ما مصاحبه مون در آنکارا هست و هفته دوم July هست که روز دوشنبه میشه
چند سوال دارم:
1. در ترکیه پیش کدوم دکتر باید رفت؟
2- آیا باید به دکتر قبل از رفتن امیل زد؟ ایمیل دکتر را از کجا میشه پیدا کرد؟ ما سه نفر هستیم
3- با توجه به اینکه پسرم 2 سال و 4 ماهه است ما چند روز زودتر باید اونجا باشیم با در نظر گرفتن روز مصاحبه که دوشنبه است . اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
از اینجا وقت بگیرید برای تمام اعضا > لینک
با توجه به بچه و تعطیلی قبل از مصاحبه چهارشنبه وقت خوبیه ، سه شنبه اگه شد که چه بهتر . بازم اطلاعات دوستانی که فرزند کوچک داشتن بهره ببرید .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دخترم متولد می 1998 هست یعنی 15 سال و 3 ماه . پس دیگه لازم نیست وقت مدیکال را بیشتر بگیرم؟آخه برا بچه های 2- 15 ساله؟ لطفففففففا؟