کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
دوستان بنابه صلاح دید دوستان خوب مهاجراسراقرارشدبرم بلیطمو عوض کنم چون یه هفته اونم قبل ازمصاحبه توی دوبی بودن هزینه برهست من قبلا دوشنبه بلیطم بودو چهارشنبه روهم نوبت مدیکال گرفتم
حالامیخوام بلیطموبه روزپنج شنبه صبح تغییربدم به نظرتون بازایمیل بزنم و بگم که وقت مدیکالمو یه روزعقب بندازن؟
و دوم اینکه ایا5 شنبه مدیکال یکسره بازه؟
مثلا ده صبح برسیم دوبی تابریم هتلو نهاری و استراحتی ایا 4 مدیکال باشه خوبه؟ یاتا ده صبح رسیدیم بعدازگذاشت اثاث توی هتل روانه مدیکال بشیم؟
درضمن ماامیدمون اینه که خانم ملیکاروشانسی روزمدیکال پیداش کنیم
کاردرستیه یاازدوبی یاایران بهش زنگ بزنیم؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 14:11)negar_karimi6 نوشته:  دوستان بنابه صلاح دید دوستان خوب مهاجراسراقرارشدبرم بلیطمو عوض کنم چون یه هفته اونم قبل ازمصاحبه توی دوبی بودن هزینه برهست من قبلا دوشنبه بلیطم بودو چهارشنبه روهم نوبت مدیکال گرفتم
حالامیخوام بلیطموبه روزپنج شنبه صبح تغییربدم به نظرتون بازایمیل بزنم و بگم که وقت مدیکالمو یه روزعقب بندازن؟
مثلا ده صبح برسیم دوبی تابریم هتلو نهاری و استراحتی ایا 4 مدیکال باشه خوبه؟ یاتا ده صبح رسیدیم بعدازگذاشت اثاث توی هتل روانه مدیکال بشیم؟

دوست عزیز ما ساعت ۴ با ملیکا برای مدیکال رفتیم و ساعت ۷ تمام کارهامون انجام شد برای صبح مطمئن نیستم تا چه ساعتی پذیرش دارند ولی میدونم که یکسره نیستند دکتر تا ساعت یک بعدازظهر بیشتر نیست و عصر باز میاد.
اگر میخواهید با ملیکا به ابوظبی بروید یکی دو روز قبل از رفتن باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنند و معمولاً با همون هزینه ای که برای ابوظبی میگیرند مدیکال رو هم براتون انجام میدن و نیاز به پرداخت وجه اضافه نیست ولی باز اگر مایل هستید از خودشون بپرسید و هماهنگ کنید.
تشکر کنندگان: amir82 ، negar_karimi6 ، usa lover
(2013-05-21 ساعت 14:11)negar_karimi6 نوشته:  دوستان بنابه صلاح دید دوستان خوب مهاجراسراقرارشدبرم بلیطمو عوض کنم چون یه هفته اونم قبل ازمصاحبه توی دوبی بودن هزینه برهست من قبلا دوشنبه بلیطم بودو چهارشنبه روهم نوبت مدیکال گرفتم

سلام.
به نظر من چون قبلا وقت گرفتين،واسه تغييرش هم اگه ايميل بزنين بد نيست.هر چند اگه وقت هم نداشته باشين مهم نيست.شما عصر طرفاي ساعت 4 يا 5 برو واسه مديكال.اينطوري بهتره.ان ام سي فقط جمعه ها تعطيله.ضمنا در مورد برنامه ريزي واسه سفر،اونم سفر مهمي مثل اين هيچ وقت چيزي رو منوط به شانس نكن.با مليكا اگه مي خواي بري از ايران باهاش هماهنگ كن.
بازم سوالي بود در خدمتم.
موفق باشين.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: lilac ، roeentan ، negar_karimi6 ، farshadsh ، nika
سلام دوستان من دیروز بعداظهر برای دکتر کریستین ایمیل زدم وتا الان جوابش نیومده من نگرانم نکنه ایمیل من نرسیده به نظر شما یه ایمیل دیگه بزنم ؟من به این ادرس ایمیل زدم kristinekhachatryan@ymail.com
تو رو به خدا جواب منو بدید کسی بوده اینقدر طول بکشه اصلا چقدر وقته جواب می ده؟مرسی از همه
تشکر کنندگان: nika
(2013-05-21 ساعت 14:22)lilac نوشته:  

دوست عزیز ما ساعت ۴ با ملیکا برای مدیکال رفتیم و ساعت ۷ تمام کارهامون انجام شد برای صبح مطمئن نیستم تا چه ساعتی پذیرش دارند ولی میدونم که یکسره نیستند دکتر تا ساعت یک بعدازظهر بیشتر نیست و عصر باز میاد.
اگر میخواهید با ملیکا به ابوظبی بروید یکی دو روز قبل از رفتن باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنند و معمولاً با همون هزینه ای که برای ابوظبی میگیرند مدیکال رو هم براتون انجام میدن و نیاز به پرداخت وجه اضافه نیست ولی باز اگر مایل هستید از خودشون بپرسید و هماهنگ کنید.

شماکی مصاحبه داشتیدو ازشماچندگرفت ملیکاخانم
توتلفن ازش بپرسم باهمون هزینه ابوظبی میتونید ماروببیرید مدیکال یا زشته ؟
ماایرانی هامتاسفانه گاهی رودرواسی داریم با یکی که نمیشناسیمش هم رک ازپول حرف بزنیم فکرمیکنیم بده و فکربدی درباره مون میکنه

اگرزحمتی نیست بگید چه ساعتی ازایران باهاش تماس بگیرم خوبه؟
تشکر کنندگان: nika ، shani89
سلام بر همگی دوستان
دوستان برای گرفتن وقت از دکتر در ارمنستان برای اواسط Jul از الان زوده یا نه ؟ ضمنا اگر برای مصاحبه چهارشنبه ، می تونم دوشنبه از دکتر کریستین وقت بگیرم و جواب به موقع حاضر میشه ؟ ضمنا به نظرتون هماهنگی تلفنی از خانم لوسی کافیه یا حتما باید با ایمیل با خودش باشه ؟
ممنون از همتون و به امید اخذ ویزای یکضرب توسط همگی
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: گل نهال ، nika
(2013-05-23 ساعت 11:45)kambiz12 نوشته:  سلام بر همگی دوستان
دوستان برای گرفتن وقت از دکتر در ارمنستان برای اواسط Jul از الان زوده یا نه ؟ ضمنا اگر برای مصاحبه چهارشنبه ، می تونم دوشنبه از دکتر کریستین وقت بگیرم و جواب به موقع حاضر میشه ؟ ضمنا به نظرتون هماهنگی تلفنی از خانم لوسی کافیه یا حتما باید با ایمیل با خودش باشه ؟
ممنون از همتون و به امید اخذ ویزای یکضرب توسط همگی
دوست عزیز حتما سریع وقت بگیرید و روز پیشنهادی خودتون رو به دکتر بگید و بگید چه تاریخی مصاحبه دارید. منشی دکتر بیشتر تاکید داره چند روز جلوتر برید اما به نظر من نیازی نیست . دکتر به موقع معاینات شمارو به دستتون میرسونه به خودشون ایمیل بدید و منتظر جوابشون باشید معمولا زود جواب دادن
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: kambiz12 ، milad_aae ، roeentan ، farshadsh ، گل نهال
(2013-05-20 ساعت 16:03)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 15:06)solak نوشته:  کسی تا حالا شده یکشنبه وقت مصاحبه داشته باشه انکارا،به کجا باید ایمیل بزنم؟باید درخواست یه وقت دیگه بکنم؟
آقاجان شما چرا به راهنمایی دوستان توجه نمی کنید؟! در جواب شما فرمودند که باید به سفارت ایمیل بزنین و تاریخ جدید براتون مشخص کنند. برای ایمیل به سفارت از این صفحه استفاده کنید. زمان مصاحبه تون که معلوم شد از سایت دکتر اونگان وقت می گیرید.

دوست عزیز حتما تاریخ شما را اصلاح و به روز بعد منتقل کرده اند جهت اطمینان به سایت زیر مراجعه کن تاریخ مصاحبه رو بر اساس کیس نامبرت در تاریخ یکشنبه به بعد پیدا میکنی
Immigrant Visas - Diversity Visas Interview Schedule - U_S_ Embassy Ankara, TURKEY.mht
تشکر کنندگان: payam62 ، farshadsh ، nika
(2013-05-24 ساعت 13:41)alihmh نوشته:  سلام به دوستان خوب مهاجرسرا
می خواستم بدونم که من که سه شنبه مصاحبه دارم (انکارا) اگر برای شنبه وقت بگیرم خوبه؟

دوست عزیز
من نمی دونم کیس شما چند نفرین بهر صودت اگر بچه زیر 15 سال ندارید و بالای 15 سالید همگی حالا چه یک نفر باشید چه چند نفر به شرطی که تعطیل رسمی نباشه خوبه شنبه مدیکال انجام میشود دوشنبه جواب می گیرید و انشالله سه شنبه میروید برای مصاحبه میشود همان دوروز کاری Shy
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: payam62 ، alihmh ، farshadsh ، nika
(2013-05-25 ساعت 11:19)parvin_peikani نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 13:41)alihmh نوشته:  سلام به دوستان خوب مهاجرسرا
می خواستم بدونم که من که سه شنبه مصاحبه دارم (انکارا) اگر برای شنبه وقت بگیرم خوبه؟

دوست عزیز
من نمی دونم کیس شما چند نفرین بهر صودت اگر بچه زیر 15 سال ندارید و بالای 15 سالید همگی حالا چه یک نفر باشید چه چند نفر به شرطی که تعطیل رسمی نباشه خوبه شنبه مدیکال انجام میشود دوشنبه جواب می گیرید و انشالله سه شنبه میروید برای مصاحبه میشود همان دوروز کاری Shy
سلام . مرسی از راهنمایی تون. ما ذونفر هستیم. من و همسرم.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: soruosh
دوستان کسی میدونه اگریه سری آزمایشرا روزمدیکال بخوایم نشون بدیم و همه نتیجه ازمایشهابه لاتین نوشته شده ایابازهم نیازه داره به دارالترجمه؟
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، nika
(2013-05-25 ساعت 17:31)negar_karimi6 نوشته:  دوستان کسی میدونه اگریه سری آزمایشرا روزمدیکال بخوایم نشون بدیم و همه نتیجه ازمایشهابه لاتین نوشته شده ایابازهم نیازه داره به دارالترجمه؟
اگر جواب آزمایشها به انگلیسی هست دیگه دارالترجمه چی رو ترجمه کنه
نیازی نیست همون جواب ها رو همراهتون ببرید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: payam62 ، negar_karimi6 ، farshadsh ، nika
سلام به دوستان عزیز ما مصاحبه مون در آنکارا هست و هفته دوم July هست که روز دوشنبه میشه
چند سوال دارم:
1. در ترکیه پیش کدوم دکتر باید رفت؟
2- آیا باید به دکتر قبل از رفتن امیل زد؟ ایمیل دکتر را از کجا میشه پیدا کرد؟ ما سه نفر هستیم
3- با توجه به اینکه پسرم 2 سال و 4 ماهه است ما چند روز زودتر باید اونجا باشیم با در نظر گرفتن روز مصاحبه که دوشنبه است . اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 18:45)uvthk نوشته:  سلام به دوستان عزیز ما مصاحبه مون در آنکارا هست و هفته دوم July هست که روز دوشنبه میشه
چند سوال دارم:
1. در ترکیه پیش کدوم دکتر باید رفت؟
2- آیا باید به دکتر قبل از رفتن امیل زد؟ ایمیل دکتر را از کجا میشه پیدا کرد؟ ما سه نفر هستیم
3- با توجه به اینکه پسرم 2 سال و 4 ماهه است ما چند روز زودتر باید اونجا باشیم با در نظر گرفتن روز مصاحبه که دوشنبه است . اگر راهنماییم کنید ممنون میشم

از اینجا وقت بگیرید برای تمام اعضا > لینک

با توجه به بچه و تعطیلی قبل از مصاحبه چهارشنبه وقت خوبیه ، سه شنبه اگه شد که چه بهتر . بازم اطلاعات دوستانی که فرزند کوچک داشتن بهره ببرید .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: farshadsh ، mohsen5 ، uvthk ، nika
دخترم متولد می 1998 هست یعنی 15 سال و 3 ماه . پس دیگه لازم نیست وقت مدیکال را بیشتر بگیرم؟آخه برا بچه های 2- 15 ساله؟ لطفففففففا؟
تشکر کنندگان: nika

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان