موضوعها: 1
رتبه:
2
3 تشکر در 1 ارسال
2013-05-13 ساعت 21:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-13 ساعت 22:01 توسط mamad_msp.)
با سلام
دوستان با این که نیاز مبرم به وقت گرفتن نیس برا ابوظبی .
این دکتر شوکلا در کدوم اپارتمان هست؟!
تو سایت قیمت کاردیولوژیست اسم این دکتر هست اما برای رزرو کردن میزنم
location dubai
hospital : NMC deira
department هر چی میگردم دکتر شوکلا رو نمی بینم!
که وقت بگیرم
با تشکر
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تاریخ مدیکالی که خانم کریستین و خانم لوسی به من دادن برای ارمنستان دوشنبه 27 می هستش که فرداش سه شنبه 28 می تعطیلیه و مصاحبه من هم 29 می هستش. بهم گفتن سه شنبه جواب رو بهت تضمین میکنیم که میدیم که برای فرداش در روز مصاحبه دستت باشه چون با وجود تعطیلی برای جواب ها باید سه شنبه بیایم کلینیک و اگر یک درصد هم اختلالی بوجود بیاد ما خودمون مدیکال رو به سفارت میدیم و شما بدون اون هم میتونید مصاحبه انجام بدید. واقعا" اینجوریم میشه؟ خواستم بدونم نظرتون چیه؟ چه کنم؟ چون گفتند بخاطر کمتر هزینه کردن شما که از ایران میاید میگیم دوشنبه وگرنه سه روز قبلش جمعه باید میامدید به خاطر اینکه 3 روز جلوتر باشه بهتره. نمیدونم اگه کسی تجربه داره بگه که میشه رو حرف این دو نفر حساب کرد؟ کلا" چجوری هستن؟ در ضمن من هم با ایمیل باهاشون صحبت کردم هم تلفنی.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوب
سلام
من دوشنبه مصاحبه دارم ايروان،
تعطيلي هاي سفارت و دكتر در ارمنستان را از كجا ميشه فهميد؟
آيا دكترهاي ارمنستان هم شنبه نيمه وقتن و يكشنبه تعطيل؟
به نظرتون واسه جمعه وقت بگيرم ، خوبه؟
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-18 ساعت 09:22)hutsa83 نوشته: دوستان خوب
سلام
من دوشنبه مصاحبه دارم ايروان،
تعطيلي هاي سفارت و دكتر در ارمنستان را از كجا ميشه فهميد؟
آيا دكترهاي ارمنستان هم شنبه نيمه وقتن و يكشنبه تعطيل؟
به نظرتون واسه جمعه وقت بگيرم ، خوبه؟
تعطیلی های سفارت
دکتر ها شنبه یکشنبه تعطیلند
شما تاریخ مصاحبه رو براشون ایمیل کنید وزمان پیشنهادیتون رو هم بنویسید
خودشون می گن که اون روز رو می تونن بهتون وقت بدن یا نه و اگر نمی تونن یه وقت دیگه معین می کنند
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-20 ساعت 08:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-20 ساعت 09:49 توسط Saeedv13.)
بچه ها من .... مصاحبه دارم بچه زیر15 سال هم داریم از دکتر کریستین می خواهم نوبت بگیرم با توجه به اینکه شنبه ویکشنبه هم وسط مدیکال ومصاحبه هست من به نظر شما کی وقت دکتر بگیرم؟ می خواستم نظر شما رو بدونم ......میشه دوشنبه .دوستان لطفا راهنمایی کنید .ممنون و مرسی دکتر کریستین روزهای زوج هست.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-17 ساعت 16:31)feri efa نوشته: (2013-05-02 ساعت 22:48)mrr777 نوشته: (2013-05-02 ساعت 20:26)negar_karimi6 نوشته: سلام
گاهی احساس میکنم درمیان خوشبخت ترین آدما بدبخت ترینشونم امروزهم ازهمون روزهاست
من به همراه همسرم که برنده لاتاری است بایدبرای مصاحبه بریم
اون هیچ مشکل توکاراش نیست
وامامن نمیدونم سالهاست باهپاتیت بی زندگی کردم ازدواج کردم بچه دارهم شدم هیچ مشکلی برای هیچکدوم پیش نیومده حتی خودمم صحیح و سالمم انزیمهای کبدیم نرمال انتی بادیم خوبه همه چی خوبه اما برای محکم کاری رفتم دکترخون که اگه لازمه گواهی بده که مشکلی ندارم حتی خانوادم هیچکدام هپاتیت ندارن که کاش نمیرفتم
اون ازبس بیماری های تالاسمی و سرطانیو قبل ازمن داشت معاینه میکرد یه جورایی زورش گرفت من برای این مسئله بااون چهره شادو سرحال رفتم برای اینکه باهاش مشورت کنم که برای واکسن هپایتت که هلال احمرنمیتونم بزنم چیکارکنم و خلاصه گفتیم شایداسترس رودروجودم احساس کرده باشه خلاف ظاهرم و کمی بهم اطمینان بده
دربرابرسوالی که ازش کردم که اقای دکتربه نظرتون بااین اوصاف موردی پیش نمی یادتوسفارت حسابی زدتوکاسه کوزه مون
گفت خوب این خودش ضعفه
معلومه برای مهاجرت بهت اجازه نمیدن و خلاصه ماتومبهوت شدم ازاین همه کارروانشناسانه اش
نه گذاشتو نه برداشت
بازم خودمو بی خیال نشون دادموگفتم میخوام دست پربرم سفارت ممکنه هرکاری لازمه برام بکنید
که کلی آزمایش آنزیمهای کبدی و سونوگرافی و تعدادویروس فعالو غیره نوشت که 600 هزارتومن ناقابل شدن
بهش میگفتم یعنی دکتراوناببینن خانواده من هیچکدوم نگرفتن پی به بی خطریش نمیبرن؟
باتکون سری گفت چه میدونم
خلاصه ماروبگوبه چه امیدی یه تنه دارم تمام تدارکات رفتنو اماده میکنم بدون کوچکترین و زحمتی ازجانب همسرم
ازظهرتاحالاخیلییییییییییی ناراحتم لطفا اگرکسی هست که به همچین موردی برخورده چه خودش چه موردی بوده لطفا درایمیل خصوصی هم خواستید مکاتبه میکنیم نخواستین هم که ازنظرمن طوری نیست همینجا بگیم شایدبدردعده ای بخوره
واقعا روی هپایتت بی حساسن اونم به این شکل؟
یه سوال دیگه
برنده اصلی مهمه که مشکلی نداشته باشه یاهمراهانش هم مهمند؟
خلاصه بدادمن خوشبخت که طعمش مزه زهره مارمیدهد برسید
نگران نباش دوست من، بیماری ای در گرفتن ویزا تاثیر خواهد گذاشت که واگیر دار شدید باشه و خطری در حضور شما در آمریکا محسوب بشه، تازه اینگونه بیماریها نیز فرصت برای درمان بهشون داده می شه و در ضورت درمان ویزا رو خواهند گرفت. یه دکتر بهتر پیدا کنید و سوابق بیماری و درمانتون رو هم با خودتون ببرید و نگرانی رو از خودتون دور کنید.
در ضمن بگید که کدوم سفارت می خواید برید تا راهنمایی بیشتری بشه انجام داد.
نگار حان نگران نباش.فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.امبدوارم روز مصاحبه گیر آدم بدی نیفتی .در خصوص برنده اصلی سوال کرده بودی که آیا فرقی داره (چون شما برنده اصلی نیستید). طبق گفته دوستان مهاجرسرایی (تاپیک هایی که تاحالا خوندم).اگر گیر آدم اذیت کنی بیفتید و میتونن به برنده اصلی و دیگر همراهان ویزا بدن و ویزای شما رو به تاخیر بندازند.ولی اگر شما برنده اصلی بودید وقتی به شما ویزا ندن پس همراهانتون هم نمیتونن بگبرن.ولی امیدوارم گیر آدم بدی نیفتی. باز این شانسیه که برنده اصلی همسرتونه
دوست عزیز مشکلی نیست، ولی اگر هم مشکلی باشه خواست خدا بوده که همسرتون برنده اصلی باشه و مشکلی سر راه کیس خانواده شما پیش نیاد . امیدوارم ویزای یک ضرب بگیرید و شاد و سعادتمند در کنار خانوادتون باشید.
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)