کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
سلام چه جوری می شه از ابوظبی وقت مد یکال گر فت من یک هفته ی دیگه مصا حبه دارم خواهش می کنم جواب بدید ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-05-05 ساعت 15:28)anahitanahid نوشته:  سلام چه جوری می شه از ابوظبی وقت مد یکال گر فت من یک هفته ی دیگه مصا حبه دارم خواهش می کنم جواب بدید ممنون
{ پست موقت }

با توجه به گفته ی دوستان نیازی هم به گرفتن وقت نیست ولی میتونید وقت بگیرید
New Medical Centre Hospital L.L.C. Dubai

PO Box: 7832, Deira, Dubai, UAE

Tel: +971-4-2689800/ 2339900

Appointments: +971-4-2339966/67

Fax : +971-4-2682353/ 2698997

Email : appointmentdeiradxb@nmc.ae

Web : http://www.nmchealthcare.com
تشکر کنندگان: payam62 ، farshadsh ، nika ، proje ، feri efa
سلام به همهٔ شما عزیزان.سالی‌ داشتم،ممنون میشم جواب بدین.

اگه کسی‌ سه‌شنبه مصاحبه داشته باشه و،یکشنبه بره واسه مدیکال اونم ابوظبی به وقتش جوابشو میگیره؟یعنی‌ دیگه نمیخوات هزینه بده بابت اینکه زودتر جواب مدیکال رو بگیره؟

من بهشون ایمیل زدم و وقت گرفتم ولی‌ توی جوابی‌ که بهم دادن گفتن که ۲روز کاری طول میکش که جواب بدن.به نظرتون دوباره میل بزنم و وقت عوض کنم یا خودم همینطوری یک روز زودتر برم واسه مدیکال؟

البته اینم می‌دونم که واسه ابوظبی نیازی به وقت گرفتن از قبل نیست.ولی‌ خوب کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: mehdi110 ، farshadsh ، nika ، proje
(2013-05-06 ساعت 01:12)shiraz mamali نوشته:  سلام به همهٔ شما عزیزان.سالی‌ داشتم،ممنون میشم جواب بدین.

اگه کسی‌ سه‌شنبه مصاحبه داشته باشه و،یکشنبه بره واسه مدیکال اونم ابوظبی به وقتش جوابشو میگیره؟یعنی‌ دیگه نمیخوات هزینه بده بابت اینکه زودتر جواب مدیکال رو بگیره؟

من بهشون ایمیل زدم و وقت گرفتم ولی‌ توی جوابی‌ که بهم دادن گفتن که ۲روز کاری طول میکش که جواب بدن.به نظرتون دوباره میل بزنم و وقت عوض کنم یا خودم همینطوری یک روز زودتر برم واسه مدیکال؟

البته اینم می‌دونم که واسه ابوظبی نیازی به وقت گرفتن از قبل نیست.ولی‌ خوب کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه.

چرا مدیکال میری ابوظبی؟
آره مدیکال 2 روز کافیه. اگر یکشنبه بری و برای عصری بخوای باید هزینه اضافی بدی
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، shimoda ، mahdi/sh ، mehdi110 ، farshadsh ، proje ، soruosh
(2013-05-06 ساعت 01:39)bayat_r نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 01:12)shiraz mamali نوشته:  سلام به همهٔ شما عزیزان.سالی‌ داشتم،ممنون میشم جواب بدین.

چرا مدیکال میری ابوظبی؟
ببخشیدnmc منظورم بود.بیات جون کافیه؟یعنی چیزی اضافه نمیخوات بپردازم؟من 1شنبه میرم مدیکال ولی مصاحبه 3شنبه هست.این فرجه کافیه؟
تشکر کنندگان: nika ، proje ، shani89
(2013-05-06 ساعت 01:44)shiraz mamali نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 01:39)bayat_r نوشته:  

چرا مدیکال میری ابوظبی؟
ببخشیدnmc منظورم بود.بیات جون کافیه؟یعنی چیزی اضافه نمیخوات بپردازم؟من 1شنبه میرم مدیکال ولی مصاحبه 3شنبه هست.این فرجه کافیه؟

زیادهم هست .اگر عصر یکشنبه هم بری آماده میشه.نه هیچ پول اضافی نمیخواد بدی
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: shimoda ، shiraz mamali ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، nika ، proje ، lilac ، soruosh
دوستان تاریخ مدیکالی که خانم کریستین و خانم لوسی به من دادن برای ارمنستان دوشنبه 27 می هستش که فرداش سه شنبه 28 می تعطیلیه و مصاحبه من هم 29 می هستش. بهم گفتن سه شنبه جواب رو بهت تضمین میکنیم که میدیم که برای فرداش در روز مصاحبه دستت باشه چون با وجود تعطیلی برای جواب ها باید سه شنبه بیایم کلینیک و اگر یک درصد هم اختلالی بوجود بیاد ما خودمون مدیکال رو به سفارت میدیم و شما بدون اون هم میتونید مصاحبه انجام بدید. واقعا" اینجوریم میشه؟ خواستم بدونم نظرتون چیه؟ چه کنم؟ چون گفتند بخاطر کمتر هزینه کردن شما که از ایران میاید میگیم دوشنبه وگرنه سه روز قبلش جمعه باید میامدید به خاطر اینکه 3 روز جلوتر باشه بهتره. نمیدونم اگه کسی تجربه داره بگه که میشه رو حرف این دو نفر حساب کرد؟ کلا" چجوری هستن؟ در ضمن من هم با ایمیل باهاشون صحبت کردم هم تلفنی.
تشکر کنندگان: payam62 ، nika ، proje
(2013-05-11 ساعت 23:35)MONA FB نوشته:  من 2 شنبه بعد انکارا وقت مصاحبه دارم
برای 5 شنبه وقت گرفتم ولی پروازم هم همون 5 شنبه است و یه کم دیر میرسم .
به نظرتون ایرادی نداره و ازم ازمایشات رو میگیرند که جمعه جواب بدهند ؟

روز مصاحبتون رو از پستتون پاک کنید .

پروار ماهان معمولا 7.5 میره . و اگه وقتتون ظهر باشه میرسید .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: farshadsh ، proje ، soruosh
دوستان کسی میدونه که هزینه آزمایشات پزشکی در دبی چقدر میشه؟
شماره کیس ***4 , افراد :2نفر ,کنسولگری : ابوظبی, مصاحبه :june، مقصد :لس آنجلس Smile ويزا يك ضرب Cool
تشکر کنندگان: proje
(2013-05-12 ساعت 13:58)poonehpopo نوشته:  دوستان کسی میدونه که هزینه آزمایشات پزشکی در دبی چقدر میشه؟

این ایمیلی هست که واسه من فرستادن:

Routine cost (without vaccination) is AED 425 for Adult & AED 250 for Children 14years below. In case of urgent reports, additional charges are applicable.
برای بزرگ سالان نفری425 درهم بدون تزریق واکسن ولی واسه بچه ها تا 14ساله نفری250 درهم.Wink
تشکر کنندگان: payam62 ، farshadsh ، proje ، lilac
(2013-05-12 ساعت 15:14)shiraz mamali نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 13:58)poonehpopo نوشته:  دوستان کسی میدونه که هزینه آزمایشات پزشکی در دبی چقدر میشه؟

این ایمیلی هست که واسه من فرستادن:

Routine cost (without vaccination) is AED 425 for Adult & AED 250 for Children 14years below. In case of urgent reports, additional charges are applicable.
برای بزرگ سالان نفری425 درهم بدون تزریق واکسن ولی واسه بچه ها تا 14ساله نفری250 درهم.Wink

ممنونم ازتون که پاسخ دادین Smile
شماره کیس ***4 , افراد :2نفر ,کنسولگری : ابوظبی, مصاحبه :june، مقصد :لس آنجلس Smile ويزا يك ضرب Cool
تشکر کنندگان: payam62 ، proje ، soruosh
2 تا سوال
1- میشه وقت دکتر رو به جای 2 روز، 1 هفته قبل مصاحبه گرفت؟
2- میشه فردای روز ویزیت، کس دیگه ای بره و از دکتر جواب آزمایشات پزشکی رو بگیره؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 15:14)proje نوشته:  2 تا سوال
1- میشه وقت دکتر رو به جای 2 روز، 1 هفته قبل مصاحبه گرفت؟
2- میشه فردای روز ویزیت، کس دیگه ای بره و از دکتر جواب آزمایشات پزشکی رو بگیره؟

اگر ابوظبی باشید هر دو امکانپذیر هست!Wink
تشکر کنندگان: payam62 ، roeentan
سلام دوستان
من یه دختر 1/5 ساله دارم، از بچه های زیر 2 سال که اون تست رو نمیگیرن، درسته؟ بنابراین اگه 5 شنبه مصاحبه داشته باشم دوشنبه از اونگان وقت مدیکال بگیرم خوبه؟؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: payam62
(2013-05-13 ساعت 16:42)ma300me نوشته:  سلام دوستان
من یه دختر 1/5 ساله دارم، از بچه های زیر 2 سال که اون تست رو نمیگیرن، درسته؟ بنابراین اگه 5 شنبه مصاحبه داشته باشم دوشنبه از اونگان وقت مدیکال بگیرم خوبه؟؟

خیر دوست عزیز از بچه های زیر 2 سال این تست رو نمیگیرند ولی زمان وقت گرفتن باز هم ازشون سوال کنید.
تشکر کنندگان: shaso ، ma300me ، payam62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان