کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2012-10-05 ساعت 19:52)S0SHiANT نوشته:  
(2012-10-05 ساعت 16:16)farzad-it نوشته:  درود دوستان عزيز:
آقا يکي از دوستاي من میزان تحصیلاتش دیپلم ردی نظام قدیم بود رشته ریاضی تا سوم دبیرستان چهارم رد شده
بعد ها رفته تطبیق و خلاصه فنی حرفه ای دیپلم کامپیوتر گرفته مجبور بوده به خاطر استخدام
حالا این دیپلم مورد قبول هست يا نه ؟
من بهش گفتم يا بايد مدرک پيش دانشگاهي ارائه کنه يا سابقه بالاتر از 2 سال ، درست گفتم بهش؟
از بچه ها کسي ميتونه راهنمائي کنه ؟

بله دقیقا همینجوره که گفتید....
هر دیپلم فنی حرفه ای یا کار و دانش ، میشه دیپلم 11 ساله و برای دولت آمریکا غیر قابل قبول هست .
باید توی همین هفته بره پیش دانشگاهی یه رشته(ترجیحا رشته علوم انسانی) رو ثبت نام کنه و بخونه چون درسهای پیش هم تعدادیشون نهایی شده !
مسلما ارزش خوندن داره .
بعد که مدرک رو گرفت دیگه مدرکی میشه برای اینکه 12 سال درس خونده .
چون اگر امسال قبول نشه دوباره سال بعد هم باز بخواد شرکت کنه همین آش هست و همین کاسه

مرسي از جوابتون .
اگر سابقه ارائه کنه موردي نداره ؟
چند سال بايد باشه سابقش و آيا بايد سابقه ارائه شده مربوط به مدرک ديپلم باشه يا ربطي نداره ؟؟
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان:
سلام
توی قسمت مدرک تحصیلی برای ثبت نام ، ؛کسی که سال ۶ پزشکی است باید چه گزینه ای رو انتخاب کنه؟ یعنی یک ساله دیگه پزشکی عمومی میگیره. فکر میکنم پزشکی عمومی Phd حساب نمیشه. برای همین فکر میکنم گزینه ی Some Doctorate Level Courses درست نباشه.
ممنون
Category: F2B
خداوندا، سرنوشت مرا خیر بنویس. تقدیری مبارک؛ تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم.
تشکر کنندگان:
دوستان کمک
سوالم رو دریابید
در ضمن من یک بار ثبت نام کنم و یک بار همسرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-07 ساعت 12:51)پرستو مهاجر نوشته:  دوستان کمک
سوالم رو دریابید
در ضمن من یک بار ثبت نام کنم و یک بار همسرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله.
یکبار شما ثبت نام کنید و مشخصات همسرتان را به عنوان وابسته ( در صفحه دوم ) وارد کنید و یکبار هم بالعکس
تشکر کنندگان:
(2012-10-06 ساعت 23:09)farzad-it نوشته:  
(2012-10-05 ساعت 19:52)S0SHiANT نوشته:  
(2012-10-05 ساعت 16:16)farzad-it نوشته:  درود دوستان عزيز:
آقا يکي از دوستاي من میزان تحصیلاتش دیپلم ردی نظام قدیم بود رشته ریاضی تا سوم دبیرستان چهارم رد شده
بعد ها رفته تطبیق و خلاصه فنی حرفه ای دیپلم کامپیوتر گرفته مجبور بوده به خاطر استخدام
حالا این دیپلم مورد قبول هست يا نه ؟
من بهش گفتم يا بايد مدرک پيش دانشگاهي ارائه کنه يا سابقه بالاتر از 2 سال ، درست گفتم بهش؟
از بچه ها کسي ميتونه راهنمائي کنه ؟

بله دقیقا همینجوره که گفتید....
هر دیپلم فنی حرفه ای یا کار و دانش ، میشه دیپلم 11 ساله و برای دولت آمریکا غیر قابل قبول هست .
باید توی همین هفته بره پیش دانشگاهی یه رشته(ترجیحا رشته علوم انسانی) رو ثبت نام کنه و بخونه چون درسهای پیش هم تعدادیشون نهایی شده !
مسلما ارزش خوندن داره .
بعد که مدرک رو گرفت دیگه مدرکی میشه برای اینکه 12 سال درس خونده .
چون اگر امسال قبول نشه دوباره سال بعد هم باز بخواد شرکت کنه همین آش هست و همین کاسه

مرسي از جوابتون .
اگر سابقه ارائه کنه موردي نداره ؟
چند سال بايد باشه سابقش و آيا بايد سابقه ارائه شده مربوط به مدرک ديپلم باشه يا ربطي نداره ؟؟

خواهش میکنم ،
نه مشکلی نداره .
یا سابقه کاری 2 ساله ای که کاری که انجام داده توی لیست job zone دولت آمریکا باشه و مورد قبول اونا باشه که با مدرک هم ثابت کنه اینو...
یا دیپلم 12 ساله .
یعنی اگه 1 کلاس هم درس نخونده باشه اما 2 سال سابقه کاری معتبر ارائه بده قابل قبول هست .
پس نیازی نیست حتما مربوط به مدرک دیپلمش باشه سابقه کاریش .
ملاک اینه که توی لیست کارهای استاندارد دولت آمریکا باشه.
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان:
سلام، یه سوال داشتم من پدرم ایرانی‌ هستش ولی‌ مادرم در یک کشوری که واجد شرایط ثبتِ نام در قرعه کشی ویزا ی گوناگونی (نیست) به دنیا اومده، آیا من واجد شرایط ثبت نم هستم یا خیر؟

مرسی‌.
تشکر کنندگان:
(2012-10-07 ساعت 16:35)Fa.z نوشته:  سلام، یه سوال داشتم من پدرم ایرانی‌ هستش ولی‌ مادرم در یک کشوری که واجد شرایط ثبتِ نام در قرعه کشی ویزا ی گوناگونی (نیست) به دنیا اومده، آیا من واجد شرایط ثبت نم هستم یا خیر؟

مرسی‌.
بله.
شما می توانید ثبت نام کنید.
اگر بالای 21 سال هستید که باید جداگانه ثبت نام کنید و ربطی به محل تولد پدر و مادر ندارد.
اگر زیر 21 سال هستید هم جداگانه ثبت نام کنید و هم در فرم پدر که اجازه ثبت نام دارد.
مادر شما اجازه ثبت نام جداگانه ندارد.
تشکر کنندگان: Fa.z
(2012-10-07 ساعت 16:42)tenesi نوشته:  
(2012-10-07 ساعت 16:35)Fa.z نوشته:  سلام، یه سوال داشتم من پدرم ایرانی‌ هستش ولی‌ مادرم در یک کشوری که واجد شرایط ثبتِ نام در قرعه کشی ویزا ی گوناگونی (نیست) به دنیا اومده، آیا من واجد شرایط ثبت نم هستم یا خیر؟

مرسی‌.
بله.
اگر بالای 21 سال هستید که باید جداگانه ثبت نام کنید و ربطی به محل تولد پدر و مادر ندارد.
اگر زیر 21 سال هستید هم جداگانه ثبت نام کنید و هم در فرم پدر که اجازه ثبت نام دارد.

من یه چیزی‌رو یادم رفت بگم من خودم هم در کشور مادرم به دنیا اومدم، هنوز واجد شرایطم ؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-07 ساعت 16:52)Fa.z نوشته:  
(2012-10-07 ساعت 16:42)tenesi نوشته:  

مرسی‌.
بله.

من یه چیزی‌رو یادم رفت بگم من خودم هم در کشور مادرم به دنیا اومدم، هنوز واجد شرایطم ؟
پس فقط پدر شما می تواند ثبت نام کند و مشخصات همسر و فرزندش را وارد کند.
تشکر کنندگان:
(2012-10-07 ساعت 04:05)lottery_23 نوشته:  سلام
توی قسمت مدرک تحصیلی برای ثبت نام ، ؛کسی که سال ۶ پزشکی است باید چه گزینه ای رو انتخاب کنه؟ یعنی یک ساله دیگه پزشکی عمومی میگیره. فکر میکنم پزشکی عمومی Phd حساب نمیشه. برای همین فکر میکنم گزینه ی Some Doctorate Level Courses درست نباشه.
ممنون
کسی نمیدونست؟ Sad
خداوندا، سرنوشت مرا خیر بنویس. تقدیری مبارک؛ تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم.
تشکر کنندگان:
(2012-10-07 ساعت 19:58)lottery_23 نوشته:  
ممنون
کسی نمیدونست؟ Sad

حق با شماست. شما که هنوز مدرک دکتری رو نگرفتی که phd رو بزنی. بنابراین همون گزینه که گفتی رو باید بزنیBig Grin
تشکر کنندگان:
(2012-10-06 ساعت 20:57)mehdi.h نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 08:58)mehdi.h نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 07:14)3rip نوشته:  
(2012-10-05 ساعت 23:57)mehdi.h نوشته:  
(2012-10-05 ساعت 20:15)mehdi.h نوشته:  با سلام
من مدرک دیپلم کاردانش هوانوردی و فوق دیپلم اویونیک دانشگاه علمی کاربردی و هشت سال سابقه کار در رشته سیستم های مخابراتی دارم
در زمان ثبت نام کدام گزینه را انتخاب کنم ؟؟ و در صورت قبولی دیپلمم مشکل ساز نیست؟

دوستان کسی هست راهنمایی کنه؟Sad
الان گواهی موقت کاردانیرو دارم که با سر برگ دانشگاه علمی کاربردیه.

دوست من شما می بایست گزینه some university courses رو انتخاب کنید.

چرا؟مگه اینطوری نیست که اگر گزینه some university courses رو انتخاب کنم باید گواهی تحصیلی یا ریز نمرات ببرم اما من الان مدرک پایان دوره دارم
دوستان لطفا کمک کنید.Sad
بایذ گزینه some university courses یا گزینه University Degree رو انتخاب کنم ؟

دوستان کسی نیست راهنمایی کنه
ما را دریابیدSad
تشکر کنندگان:
(2012-10-07 ساعت 21:07)mehdi.h نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 20:57)mehdi.h نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 08:58)mehdi.h نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 07:14)3rip نوشته:  
(2012-10-05 ساعت 23:57)mehdi.h نوشته:  دوستان کسی هست راهنمایی کنه؟Sad
الان گواهی موقت کاردانیرو دارم که با سر برگ دانشگاه علمی کاربردیه.

دوست من شما می بایست گزینه some university courses رو انتخاب کنید.

چرا؟مگه اینطوری نیست که اگر گزینه some university courses رو انتخاب کنم باید گواهی تحصیلی یا ریز نمرات ببرم اما من الان مدرک پایان دوره دارم
دوستان لطفا کمک کنید.Sad
بایذ گزینه some university courses یا گزینه University Degree رو انتخاب کنم ؟

دوستان کسی نیست راهنمایی کنه
ما را دریابیدSad

دوست عزیز اگه شما بخواین مدرک فوق دیپلمتون رو وارد کنین باید University Degree رو بزنین. مدرک دیپلمتون هم که 12 ساله نیستCool
تشکر کنندگان: pariya2
(2012-10-07 ساعت 20:48)ostokhan نوشته:  
ممنون
کسی نمیدونست؟ Sad

حق با شماست. شما که هنوز مدرک دکتری رو نگرفتی که phd رو بزنی. بنابراین همون گزینه که گفتی رو باید بزنیBig Grin
یعنی پرشکی عمومی رو Doctorate حساب میکنن؟ آخه تخصص نیست که.
تشکر کنندگان:
(2012-10-07 ساعت 23:05)lottery_23 نوشته:  
(2012-10-07 ساعت 20:48)ostokhan نوشته:  
ممنون
کسی نمیدونست؟ Sad

یعنی پرشکی عمومی رو Doctorate حساب میکنن؟ آخه تخصص نیست که.
شماکه نباید بدونید اونا مدرکتونو چی حساب میکنن. اگه اون جوری باشه که تو آمریکا مدارک پزشکی حرفه ای رو معادل فوق لیسانس میدونن. فعلا که شما تو ایران هستیدو دارید از این سیستم استفاده میکنیدو من که هنوز فکر میکنم شما باید Some Doctorate Level Courses رو بزنید. ولی ازافراد دیگه که اطلاعات دقیق تری در این مورد دارن هم سوال کنیدWink
تشکر کنندگان: lottery_23

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان