موضوعها: 0
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-05 ساعت 19:52)S0SHiANT نوشته: (2012-10-05 ساعت 16:16)farzad-it نوشته: درود دوستان عزيز:
آقا يکي از دوستاي من میزان تحصیلاتش دیپلم ردی نظام قدیم بود رشته ریاضی تا سوم دبیرستان چهارم رد شده
بعد ها رفته تطبیق و خلاصه فنی حرفه ای دیپلم کامپیوتر گرفته مجبور بوده به خاطر استخدام
حالا این دیپلم مورد قبول هست يا نه ؟
من بهش گفتم يا بايد مدرک پيش دانشگاهي ارائه کنه يا سابقه بالاتر از 2 سال ، درست گفتم بهش؟
از بچه ها کسي ميتونه راهنمائي کنه ؟
بله دقیقا همینجوره که گفتید....
هر دیپلم فنی حرفه ای یا کار و دانش ، میشه دیپلم 11 ساله و برای دولت آمریکا غیر قابل قبول هست .
باید توی همین هفته بره پیش دانشگاهی یه رشته(ترجیحا رشته علوم انسانی) رو ثبت نام کنه و بخونه چون درسهای پیش هم تعدادیشون نهایی شده !
مسلما ارزش خوندن داره .
بعد که مدرک رو گرفت دیگه مدرکی میشه برای اینکه 12 سال درس خونده .
چون اگر امسال قبول نشه دوباره سال بعد هم باز بخواد شرکت کنه همین آش هست و همین کاسه
مرسي از جوابتون .
اگر سابقه ارائه کنه موردي نداره ؟
چند سال بايد باشه سابقش و آيا بايد سابقه ارائه شده مربوط به مدرک ديپلم باشه يا ربطي نداره ؟؟
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
توی قسمت مدرک تحصیلی برای ثبت نام ، ؛کسی که سال ۶ پزشکی است باید چه گزینه ای رو انتخاب کنه؟ یعنی یک ساله دیگه پزشکی عمومی میگیره. فکر میکنم پزشکی عمومی Phd حساب نمیشه. برای همین فکر میکنم گزینه ی Some Doctorate Level Courses درست نباشه.
ممنون
Category: F2B
خداوندا، سرنوشت مرا خیر بنویس. تقدیری مبارک؛ تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کمک
سوالم رو دریابید
در ضمن من یک بار ثبت نام کنم و یک بار همسرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، یه سوال داشتم من پدرم ایرانی هستش ولی مادرم در یک کشوری که واجد شرایط ثبتِ نام در قرعه کشی ویزا ی گوناگونی (نیست) به دنیا اومده، آیا من واجد شرایط ثبت نم هستم یا خیر؟
مرسی.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-07 ساعت 04:05)lottery_23 نوشته: سلام
توی قسمت مدرک تحصیلی برای ثبت نام ، ؛کسی که سال ۶ پزشکی است باید چه گزینه ای رو انتخاب کنه؟ یعنی یک ساله دیگه پزشکی عمومی میگیره. فکر میکنم پزشکی عمومی Phd حساب نمیشه. برای همین فکر میکنم گزینه ی Some Doctorate Level Courses درست نباشه.
ممنون
کسی نمیدونست؟
خداوندا، سرنوشت مرا خیر بنویس. تقدیری مبارک؛ تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-07 ساعت 20:48)ostokhan نوشته: (2012-10-07 ساعت 19:58)lottery_23 نوشته: (2012-10-07 ساعت 04:05)lottery_23 نوشته: سلام
ممنون
کسی نمیدونست؟
حق با شماست. شما که هنوز مدرک دکتری رو نگرفتی که phd رو بزنی. بنابراین همون گزینه که گفتی رو باید بزنی
یعنی پرشکی عمومی رو Doctorate حساب میکنن؟ آخه تخصص نیست که.