موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
موقع ثبت نام با توجه به راهنمای سایت(ویکی مهاجر سرا)گزینه Some University Courses رو انتخاب کردم.حالا که مطالب تاپیک رو میخونم خیلی ها میگن بایدUniversity Degree رو انتخاب میکردم.در حالی که تو راهنمای ثبت نام سایت University Degree واسه مدرک کارشناسی هست.جناب مدیر سایت واسه این موضوع توضیح میخوام.بهتره هرچه سریعتر سایت ویکی مهاجر سرا رو هم اصلاح بکنید تا دیر نشده و خیلیها رو به اشتباه نیانداخته
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-09 ساعت 17:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-09 ساعت 17:04 توسط idn.)
1 بار بگم برای تمام دوستان
مقاطع به ترتیب از بالا به پایین تو فرم ثبت نام لاتاری بالا میره یعنی بعد از دیپلم دوره لیسانس ، بعد از دوره لیسانس ، مدرک لیسانس ...
دیپلم : high school degree
مشغول لیسانس و یا فوق دیپلم : Some University Courses
لیسانس : university degree
مشغول فوق لیسانس : Some Graduate Level Courses
مدرک فوق لیسانس : Master's Degree
.
.
کسی که به ما توضیح نمیداد اون زمانا من توضیح هم دادم
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزکسی با استفاده از گوگل کروم ثبت نام کرده است؟ آخه نمیدونم چرا از زمان اعلام نتایج 2013 تا حالا دیگه با اینترنت اکسپلورر نمی تونیم صفحه ثبت نام و چک کردن رو باز بکنیم. البته زیر قسمت ورود نوشته که این سایت با بیشتر مرورگرها کار میکنه اما گفته که بهترین عمل رو در اینترنت اکسپلورر 7 به بالا داره،
برای 2014 هنوز ثبت نام نکردیم اما میخوام ببنیم که
1- آیا کسی با گوگل کروم فرم ثبت نام پر کرده و مشکلی نبوده؟
2_ این مشکل اینترنت اکسپلورر ما که ورژن 9 هم هست از چی میتونه باشه؟
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
اکسپلورر با خودش مشکل داره شما با هرچی میتونید ثبت نام کنید
fire fox یا chrome خیلی خوب عمل میکنن
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-09 ساعت 20:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-09 ساعت 21:00 توسط Hadi_20.)
سلام دوستان من یه سوالی بدجوری ذهنم رو مشغول کرده ببینید من در حال حاضر ترم آخر کارشناسی هستم حالا به من گفتن تو باید دانشگاه بدون پایان نامه رو بزنی.خب من اینو بزنم بعدش اگه قبول شدم چیو باید نشون بدم.(آیا دیپلم +پیش دانشگاهی هم باید نشون بدم)از سایتی که اقدام به این کار میکنه پرسیدم گفتن باید مدرک دانشگاهی رو نشون بدی و نیازی به نشون دادن مدرک لیسانس نیست.چون من لیسانس رو نزدم.حالا موندم که این مدرک دانشگاهی چی هست؟اصلا چه شکلی هست؟کاغذش چه فرمی است؟
در ضمن من به این فکر میکنم که مثلا موقع مصاحبه من دیگه لیسانس رو تموم کردم.مدرک دانشگاهی بدون پایان نامه رو اون موقع چطوری باید جور کنم؟من در حال حاضر دیپلم زدم آیا عوضش کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-10 ساعت 03:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-10 ساعت 03:37 توسط DreamTeam.)
سلام و خسته نباشید .
من الان دیپلم 11 ساله دارم . البته پیش دانشگاهی ثبت نام کردم و اگر برنده شم تا موقع مصاحبه مدرک پیش دانشگاهیم رو میگیرم .
مدرک تحصیلی رو چی باید بزنم ؟
High School degree
یا
High School, no degree