کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
موقع ثبت نام با توجه به راهنمای سایت(ویکی مهاجر سرا)گزینه Some University Courses رو انتخاب کردم.حالا که مطالب تاپیک رو میخونم خیلی ها میگن بایدUniversity Degree رو انتخاب میکردم.در حالی که تو راهنمای ثبت نام سایت University Degree واسه مدرک کارشناسی هست.جناب مدیر سایت واسه این موضوع توضیح میخوام.بهتره هرچه سریعتر سایت ویکی مهاجر سرا رو هم اصلاح بکنید تا دیر نشده و خیلیها رو به اشتباه نیانداخته
تشکر کنندگان:
1 بار بگم برای تمام دوستان

مقاطع به ترتیب از بالا به پایین تو فرم ثبت نام لاتاری بالا میره یعنی بعد از دیپلم دوره لیسانس ، بعد از دوره لیسانس ، مدرک لیسانس ...

دیپلم : high school degree
مشغول لیسانس و یا فوق دیپلم : Some University Courses
لیسانس : university degree
مشغول فوق لیسانس : Some Graduate Level Courses
مدرک فوق لیسانس : Master's Degree
.
.
کسی که به ما توضیح نمیداد اون زمانا Big Grin من توضیح هم دادم
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: vahidshakib
(2012-10-09 ساعت 15:02)vahidshakib نوشته:  موقع ثبت نام با توجه به راهنمای سایت(ویکی مهاجر سرا)گزینه Some University Courses رو انتخاب کردم.حالا که مطالب تاپیک رو میخونم خیلی ها میگن بایدUniversity Degree رو انتخاب میکردم.در حالی که تو راهنمای ثبت نام سایت University Degree واسه مدرک کارشناسی هست.جناب مدیر سایت واسه این موضوع توضیح میخوام.بهتره هرچه سریعتر سایت ویکی مهاجر سرا رو هم اصلاح بکنید تا دیر نشده و خیلیها رو به اشتباه نیانداخته

دوست عزیز جناب tenesi پاسخ کاملی به شما دادند.اشتباه شما اصلا موردی ایجاد نمی کنه.اگر هم ۱ درصد ازتون سوال کردن شما می فرمایید اون زمان ثبت نام هنوز مدرکم دستم نبود و به همین خاطر ننوشتم تا مدرکم رو بگیرم.

در ضمن من بعد بحث در این مورد اون هم با این لحن میشه مصداق بارز "ترولینگ"
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: vahidshakib ، tenesi
دوستان عزیزکسی با استفاده از گوگل کروم ثبت نام کرده است؟ آخه نمیدونم چرا از زمان اعلام نتایج 2013 تا حالا دیگه با اینترنت اکسپلورر نمی تونیم صفحه ثبت نام و چک کردن رو باز بکنیم. البته زیر قسمت ورود نوشته که این سایت با بیشتر مرورگرها کار میکنه اما گفته که بهترین عمل رو در اینترنت اکسپلورر 7 به بالا داره،

برای 2014 هنوز ثبت نام نکردیم اما میخوام ببنیم که
1- آیا کسی با گوگل کروم فرم ثبت نام پر کرده و مشکلی نبوده؟
2_ این مشکل اینترنت اکسپلورر ما که ورژن 9 هم هست از چی میتونه باشه؟
تشکر کنندگان:
اکسپلورر با خودش مشکل داره Smile شما با هرچی میتونید ثبت نام کنید
fire fox یا chrome خیلی خوب عمل میکنن
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: Almond ، armin1
سلام دوستان من یه سوالی بدجوری ذهنم رو مشغول کرده ببینید من در حال حاضر ترم آخر کارشناسی هستم حالا به من گفتن تو باید دانشگاه بدون پایان نامه رو بزنی.خب من اینو بزنم بعدش اگه قبول شدم چیو باید نشون بدم.(آیا دیپلم +پیش دانشگاهی هم باید نشون بدم)از سایتی که اقدام به این کار میکنه پرسیدم گفتن باید مدرک دانشگاهی رو نشون بدی و نیازی به نشون دادن مدرک لیسانس نیست.چون من لیسانس رو نزدم.حالا موندم که این مدرک دانشگاهی چی هست؟اصلا چه شکلی هست؟کاغذش چه فرمی است؟
در ضمن من به این فکر میکنم که مثلا موقع مصاحبه من دیگه لیسانس رو تموم کردم.مدرک دانشگاهی بدون پایان نامه رو اون موقع چطوری باید جور کنم؟من در حال حاضر دیپلم زدم آیا عوضش کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
تشکر کنندگان:
(2012-10-09 ساعت 20:53)Hadi_20 نوشته:  سلام دوستان من یه سوالی بدجوری ذهنم رو مشغول کرده ببینید من در حال حاضر ترم آخر کارشناسی هستم حالا به من گفتن تو باید دانشگاه بدون پایان نامه رو بزنی.خب من اینو بزنم بعدش اگه قبول شدم چیو باید نشون بدم.(آیا دیپلم +پیش دانشگاهی هم باید نشون بدم)از سایتی که اقدام به این کار میکنه پرسیدم گفتن باید مدرک دانشگاهی رو نشون بدی و نیازی به نشون دادن مدرک لیسانس نیست.چون من لیسانس رو نزدم.حالا موندم که این مدرک دانشگاهی چی هست؟اصلا چه شکلی هست؟کاغذش چه فرمی است؟
در ضمن من به این فکر میکنم که مثلا موقع مصاحبه من دیگه لیسانس رو تموم کردم.مدرک دانشگاهی بدون پایان نامه رو اون موقع چطوری باید جور کنم؟من در حال حاضر دیپلم زدم آیا عوضش کنم؟
دوست عزیز شما فعلاً مدرک کارشناسی در اختیار ندارید و واحدهایی از این مقطع رو گذرانده اید.
پس فعلاً موقع ثبت نام باید گزینه Some University Courses به معنای چند درس دانشگاهی رو انتخاب کنید.
ان شاء الله بعد از قبولی ، اگر فارغ التحصیل شده بودید و مدرک کارشناسی شما آماده بود ، آن را ارائه خواهید داد.
اگر فارغ التحصیل نشده بودید و مدرک شما آماده نبود ، آخرین مدرک تحصیلی موجود (دیپلم و پیش دانشگاهی ) را به علاوه گواهی اشتغال به تحصیل و کارنامه کلی و ریزنمرات ارائه خواهید داد.
الان با دیپلم ثبت نام کردی؟؟؟؟ دیگه نمیتونی عوضش کنی که ! فکر دوباره ثبت نام کردن هم نکن که کلاً از قرعه کشی حذف میشی.
اگر با دیپلم هم ثبت نام کرده باشی باز هم مشکلی نیست.
در کل شما می توانید روز مصاحبه مدرکی بالاتر از آنچه موقع ثبت نام اعلام می کنید ، ارائه کنید ، اما پایین تر نه.
تشکر کنندگان: Hadi_20 ، nooshin kh
(2012-10-09 ساعت 22:00)tenesi نوشته:  
(2012-10-09 ساعت 20:53)Hadi_20 نوشته:  سلام دوستان من یه سوالی بدجوری ذهنم رو مشغول کرده ببینید من در حال حاضر ترم آخر کارشناسی هستم حالا به من گفتن تو باید دانشگاه بدون پایان نامه رو بزنی.خب من اینو بزنم بعدش اگه قبول شدم چیو باید نشون بدم.(آیا دیپلم +پیش دانشگاهی هم باید نشون بدم)از سایتی که اقدام به این کار میکنه پرسیدم گفتن باید مدرک دانشگاهی رو نشون بدی و نیازی به نشون دادن مدرک لیسانس نیست.چون من لیسانس رو نزدم.حالا موندم که این مدرک دانشگاهی چی هست؟اصلا چه شکلی هست؟کاغذش چه فرمی است؟
دوست عزیز شما فعلاً مدرک کارشناسی در اختیار ندارید و واحدهایی از این مقطع رو گذرانده اید.
پس فعلاً موقع ثبت نام باید گزینه Some University Courses به معنای چند درس دانشگاهی رو انتخاب کنید.
ان شاء الله بعد از قبولی ، اگر فارغ التحصیل شده بودید و مدرک کارشناسی شما آماده بود ، آن را ارائه خواهید داد.
اگر فارغ التحصیل نشده بودید و مدرک شما آماده نبود ، آخرین مدرک تحصیلی موجود (دیپلم و پیش دانشگاهی ) را به علاوه گواهی اشتغال به تحصیل و کارنامه کلی و ریزنمرات ارائه خواهید داد.
الان با دیپلم ثبت نام کردی؟؟؟؟ دیگه نمیتونی عوضش کنی که ! فکر دوباره ثبت نام کردن هم نکن که کلاً از قرعه کشی حذف میشی.
اگر با دیپلم هم ثبت نام کرده باشی باز هم مشکلی نیست.
در کل شما می توانید روز مصاحبه مدرکی بالاتر از آنچه موقع ثبت نام اعلام می کنید ، ارائه کنید ، اما پایین تر نه.

خیلی ممنون توضیحات شما فوق العاده مفید و دقیق بودWink
بحث من اینه که من فارغ التحصیل خواهم شد بدون شک مدرکم هم شاید آماده باشد ولی امکان ندارد که مدرک لیسانس را بهم بدهند چون سربازی نرفتم.پس مدرک لیسانسو باید بیخیال شم حالا موند مدرک دانشگاهی(گواهی اشتغال به تحصیل+ریز نمرات و کارنامه)حالا اون موقعی که مثلا من رفتم واسه مصاحبه که تحصیلم تموم شده پس اون موقع نمیشه گواهی اشتغال یه تحصیلو گرفت.در این مورد چیکار کنم؟(آیا الان برم گواهی اشتغال به تحصیلبگیرم واسه اون موقع)Sad (درمورد کارنامه و ریز نمرات فکر نمیکنم هیچین مشکلی داشته باشم)
درضمن برای حل مشکل سربازی ارشد میرم میخونم(اونم اگه دیدم قبول شدم تو لاتاری)فقط به این خاطر که معافیت تحصیلی میدن تا بشه رفت خارجWink
به نظر شما بهتر نیست همون دیپلم بزارم تا دردسرشم کمتر باشه ولی یه جورایی دروغ میشه دیگه چون بهرحال دانشگاه رفتم دیگه.اگه بشه مدرک دانشگاهی رو حلش کرد واقعا اون گزینه رو میزنم.در ضمن من از طریق سایت واسطه اقدام کردم و میتونم تغییرش بدمCool
تشکر کنندگان:
(2012-10-09 ساعت 23:13)Hadi_20 نوشته:  خیلی ممنون توضیحات شما فوق العاده مفید و دقیق بودWink
بحث من اینه که من فارغ التحصیل خواهم شد بدون شک مدرکم هم شاید آماده باشد ولی امکان ندارد که مدرک لیسانس را بهم بدهند چون سربازی نرفتم.پس مدرک لیسانسو باید بیخیال شم حالا موند مدرک دانشگاهی(گواهی اشتغال به تحصیل+ریز نمرات و کارنامه)حالا اون موقعی که مثلا من رفتم واسه مصاحبه که تحصیلم تموم شده پس اون موقع نمیشه گواهی اشتغال یه تحصیلو گرفت.در این مورد چیکار کنم؟(آیا الان برم گواهی اشتغال به تحصیلبگیرم واسه اون موقع)Sad (درمورد کارنامه و ریز نمرات فکر نمیکنم هیچین مشکلی داشته باشم)
درضمن برای حل مشکل سربازی ارشد میرم میخونم(اونم اگه دیدم قبول شدم تو لاتاری)فقط به این خاطر که معافیت تحصیلی میدن تا بشه رفت خارجWink
به نظر شما بهتر نیست همون دیپلم بزارم تا دردسرشم کمتر باشه ولی یه جورایی دروغ میشه دیگه چون بهرحال دانشگاه رفتم دیگه.اگه بشه مدرک دانشگاهی رو حلش کرد واقعا اون گزینه رو میزنم.در ضمن من از طریق سایت واسطه اقدام کردم و میتونم تغییرش بدمCool
به نظر من با گزینه Some University Courses که الان هستی ثبت نام کن.
احتیاجی به کتمان آنچه الان هستی نیست. همه خودشون رو بالاتر از آنچه هستن می خوان معرفی کنن ، تو برعکسی ؟؟؟
بعد از قبولی ، اگر در مقطع فوق لیسانس بودی ، گواهی اشتغال در اون مقطع رو بگیر.
موقع مصاحبه ، حتماً آفیسر متوجه این موضوع خواهد شد که شما لیسانس داشتی که داری الان فوق لیسانس می خونی و فقط به خاطر مسائل سربازی اصل مدرک دستت نیست. البته فکر کنم گواهی موقت رو بهت بدن هرچند روش نوشته ارزش ترجمه نداره.
موفق باشی
تشکر کنندگان:
(2012-10-10 ساعت 00:58)tenesi نوشته:  
(2012-10-09 ساعت 23:13)Hadi_20 نوشته:  خیلی ممنون توضیحات شما فوق العاده مفید و دقیق بودWink
به نظر من با گزینه Some University Courses که الان هستی ثبت نام کن.
احتیاجی به کتمان آنچه الان هستی نیست. همه خودشون رو بالاتر از آنچه هستن می خوان معرفی کنن ، تو برعکسی ؟؟؟
بعد از قبولی ، اگر در مقطع فوق لیسانس بودی ، گواهی اشتغال در اون مقطع رو بگیر.
موقع مصاحبه ، حتماً آفیسر متوجه این موضوع خواهد شد که شما لیسانس داشتی که داری الان فوق لیسانس می خونی و فقط به خاطر مسائل سربازی اصل مدرک دستت نیست. البته فکر کنم گواهی موقت رو بهت بدن هرچند روش نوشته ارزش ترجمه نداره.
موفق باشی

ممنون از پاسختون آره فکر کنم بزنم یونیورسیتی کورس بهتر باشه.
چون آدم باید راستشو بگه که بعدا مشکلی پیش نیاد.من اصلا با این مشکلی ندارم که خودمو پایین نشون بدم فقط نمی خوام به خاطر چیزای پوچ و بیهوده یک عمر حسرت بکشم.باز همون کارو میکنم و اگه ازم مدرک دانشگاهی یا همچین چیزی خواستن راستشو میگم فقط همینWink
تشکر کنندگان:
سلام و خسته نباشید .

من الان دیپلم 11 ساله دارم . البته پیش دانشگاهی ثبت نام کردم و اگر برنده شم تا موقع مصاحبه مدرک پیش دانشگاهیم رو میگیرم .

مدرک تحصیلی رو چی باید بزنم ؟

High School degree
یا
High School, no degree
تشکر کنندگان:
(2012-10-09 ساعت 17:23)Almond نوشته:  دوستان عزیزکسی با استفاده از گوگل کروم ثبت نام کرده است؟ آخه نمیدونم چرا از زمان اعلام نتایج 2013 تا حالا دیگه با اینترنت اکسپلورر نمی تونیم صفحه ثبت نام و چک کردن رو باز بکنیم. البته زیر قسمت ورود نوشته که این سایت با بیشتر مرورگرها کار میکنه اما گفته که بهترین عمل رو در اینترنت اکسپلورر 7 به بالا داره،

برای 2014 هنوز ثبت نام نکردیم اما میخوام ببنیم که
1- آیا کسی با گوگل کروم فرم ثبت نام پر کرده و مشکلی نبوده؟
2_ این مشکل اینترنت اکسپلورر ما که ورژن 9 هم هست از چی میتونه باشه؟

دوست عزیز ،
من با google chrome ثبت نام کردم و هیچ مشکلی هم نبود ، کانفیرم نامبر رو هم گرفتم.
بدون کوچکترین مشکلی .
اتفاقا با internet explorer مشکل داشتم و اصلا سایت برام باز نمیشد !
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان:
(2012-10-06 ساعت 08:03)farnaz14 نوشته:  سلام دوستان

من امروز عضو شدم و سوالی داشتم که امیدوارم بتونید کمکم کنید...

من حدود 10 سال پیش مدرک لیسانس مهندسی شیمی از یه دانشگاه معتبر دولتی گرفتم و چند سال بعد هم تو همین رشته مدرک فوق لیسانس گرفتم...اونم از یه دانشگاه دولتی ولی وابسته به ص ن ا ی ع د ف ا ع ...حالا می خواستم بدونم می تونم هنگام پر کردن فرم ها با مدرک لیسانسم اقدام کنم و حرفی از فوقم نزنم...ممکنه بعدا به مشکل بر بخورم؟

من با مدرک لیسانس استخدام شدم ولی در حال حاضر حکمم با مدرک فوق لیسانس هست...
ممنون...

حداقل می نوشتید که نمی دونم...واقعا هیچ کس نمی تونست یه راهنمایی کوچیک کنه!!!!!!
تشکر کنندگان:
(2012-10-13 ساعت 09:18)farnaz14 نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 08:03)farnaz14 نوشته:  سلام دوستان

من امروز عضو شدم و سوالی داشتم که امیدوارم بتونید کمکم کنید...

من حدود 10 سال پیش مدرک لیسانس مهندسی شیمی از یه دانشگاه معتبر دولتی گرفتم و چند سال بعد هم تو همین رشته مدرک فوق لیسانس گرفتم...اونم از یه دانشگاه دولتی ولی وابسته به ص ن ا ی ع د ف ا ع ...حالا می خواستم بدونم می تونم هنگام پر کردن فرم ها با مدرک لیسانسم اقدام کنم و حرفی از فوقم نزنم...ممکنه بعدا به مشکل بر بخورم؟

من با مدرک لیسانس استخدام شدم ولی در حال حاضر حکمم با مدرک فوق لیسانس هست...
ممنون...
حداقل می نوشتید که نمی دونم...واقعا هیچ کس نمی تونست یه راهنمایی کوچیک کنه!!!!!!
دوست عزیز ، دلخور نباشید ! Sad
اولاً باید بگم هیچ کس تعهدی مبنی بر پاسخ به همه سوال ها نداره چون هیچ کس 100% اطلاعات کامل و دقیق نداره ، دوماً هیچ کس از اعضای سایت از مسئولین قرعه کشی و سفارت و ... نیستند که با دلیل و منطق و مدرک جواب روشنی برای مورد شما داشته باشند ، سوماً قطعاً اگر کسی جواب مطمئنی داشت ارائه میداد و در مورد شما احتمالاً کسی مسئولیت پاسخ دادن را به عهده نمی گیرد. Shy

اگر بگیم با لیسانس ثبت نام کن و صحبتی از فوق لیسانس نکن ، یعنی دروغ بگو و ممکنه از این جهت که دروغ گفته باشی (اگر بفهمن) دردسر درست بشه و قبولت نکنن ، بعد میگی در مهاجرسرا اشتباه راهنمایی کردن. Sad

اگر بگیم با فوق لیسانس ثبت نام کن ، بعد میری مصاحبه به همان دلیلی که گفتی ممکنه دردسر درست بشه و قبولت نکنن ، بعد میگی در مهاجرسرا اشتباه راهنمایی کردن. Sad

پس در نهایت تصمیم با خودته یعنی 50 50 ! Cool

اما شخصاً پیشنهاد می کنم ( نه قطعاً ) با لیسانس ثبت نام کن. چون ان شاء الله بعد از قبولی یکی از مدارکی که ارائه خواهید داد ، مدرک اشتغال به کار است و چون در حکم با مدرک لیسانس استخدام شدی ، امیدوارم مشکلی پیش نیاد.Rolleyes

باز هم میگم تصمیم با خودته ، بعد نیای بگی در مهاجرسرا اشتباه راهنمایی کردن Big Grin
تشکر کنندگان:
[quote='tenesi' pid='224644' dateline='1350118274']

اما شخصاً پیشنهاد می کنم ( نه قطعاً ) با لیسانس ثبت نام کن. چون ان شاء الله بعد از قبولی یکی از مدارکی که ارائه خواهید داد، مدرک اشتغال به کار است و چون در حکم با مدرک لیسانس استخدام شدی، امیدوارم مشکلی پیش نیاد.Rolleyes

سلام و ممنون از راهنماییتون
یه سوالی برای من پیش اومد و اون اینکه اگر کاره دولتی داشته باشیم میتونیم اعلام نکنیم و به جاش گواهی از یک شغل آزاد ببریم؟ آیا حتماً سابقه بیمه میخوان یا نه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان