کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
ممنون میشم راهنمایی کنید .

من دیپلم نظام ترمی واحدی 3 سال دبیرستان 96 واحد کامل پاس کردم ولی پیش دانشگاهی 4 واحد موند که دیگه ادامه ندادم ( فکر نکنم هم بخوام ادامه بدم )

2 تا مدرک فنی حرفه ای هم دارم که هردوتاش از خود سازمان فنی حرفه ای
Grade II Computer User
Technical & Vocational Training (TVTO)
Grade I Computer User
سابقه کاری هم بدون بیمه حدود 7-8 سال دارم که از نظر لینک های که معرفی کرده بودید برای جاب زون رده 4 بود که میتونم ثابت کنم که کار کردم توی این زمینه
http://www.onetonline.org/link/summary/27-1024.00

به نظر شما بهترین گزینه تحصیلی برای من چیه ؟

ممنون
تشکر کنندگان:
طبق راهنمای های که گرفتم مثل اینکه Vocational School برای من مناسب تر
ممنون
تشکر کنندگان:
دوستان همسر من مدرک فوق دیپلم از دانشکده فنی داره و دیپلم 11 ساله فنی حرفه ای...میشه ثبت نام کنه؟مدرکش رو چی بنویسه؟؟

تروخدا کمککککککککککککککککککککککککک من جا نمونم از امریکا من ساکم رو بستم
تشکر کنندگان:
با سلام من تازه امروز عضو شدمو اولین باره که میخواهم تو لاتاری شرکت کنم اما یه مشکل دارم .من مدرک دیپلم کامپیوتر کاردانش دارم و پیش دانشگاهی هم ندارم الانم دانشجوی ترم آخر کاردانی هستم .تو فرم ثبت نام کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم .لطفا راهنماییم کنین
تشکر کنندگان:
سلام .ببخشید میشه کمکم کنید.من دیپلم فنی و حرفای داشتم.بعدش فوق دیپلم دانشگاه ازاد را گرفتم در چند سال پیش.الان هم ترم 3 کارشناسی هستم چی باید بزنم.چون اگر هم قبول بشم لیسانسمو نمیتونم تا اون موقع بگیرم.
تشکر کنندگان:
(2012-10-08 ساعت 16:23)hashemi_83 نوشته:  سلام .ببخشید میشه کمکم کنید.من دیپلم فنی و حرفای داشتم.بعدش فوق دیپلم دانشگاه ازاد را گرفتم در چند سال پیش.الان هم ترم 3 کارشناسی هستم چی باید بزنم.چون اگر هم قبول بشم لیسانسمو نمیتونم تا اون موقع بگیرم.
دوست عزیز شما باید گزینه زیر وارد کنید.
Some University Courses
تشکر کنندگان:
(2012-10-08 ساعت 16:31)pariya2 نوشته:  
(2012-10-08 ساعت 16:23)hashemi_83 نوشته:  سلام .ببخشید میشه کمکم کنید.من دیپلم فنی و حرفای داشتم.بعدش فوق دیپلم دانشگاه ازاد را گرفتم در چند سال پیش.الان هم ترم 3 کارشناسی هستم چی باید بزنم.چون اگر هم قبول بشم لیسانسمو نمیتونم تا اون موقع بگیرم.
دوست عزیز شما باید گزینه زیر وارد کنید.
Some University Courses

فوق دیپلم یا همون associate degree یاAdvanced Degree که شما الان دارید یک مدرک دانشگاهی هست و شما باید مدرکی رو که در حال حاضر دارید عنوان کنید و به نظر من University Degree صحیح هست.
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: hashemi_83
درود بر دوستان
من الان دانشجوی ترم یک کارشناسی ارشد هستم ولی خب از آنجا که ترم یکم تا این لحظه هنوز واحدی پاس نکردم حالا به نظر شما اگر در زمان ثبت نام گزینه "some graduated courses" انتخاب کنم مشکلی پیش نمی آید؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-08 ساعت 20:48)kavehirani نوشته:  درود بر دوستان
من الان دانشجوی ترم یک کارشناسی ارشد هستم ولی خب از آنجا که ترم یکم تا این لحظه هنوز واحدی پاس نکردم حالا به نظر شما اگر در زمان ثبت نام گزینه "some graduated courses" انتخاب کنم مشکلی پیش نمی آید؟

خودت داری جواب خودت رو میدی دیگه. الان باید گزینه قبلی که فارغ التحصیل کارشناسی هستی رو بزنی. ملاک ثبت نام موقعیت فعلی شماست که شما هنوز واحدی از ارشد پاس نکردیCool
تشکر کنندگان: kavehirani
با سلام من تازه امروز عضو شدمو اولین باره که میخواهم تو لاتاری شرکت کنم اما یه مشکل دارم .من مدرک دیپلم کامپیوتر کاردانش دارم و پیش دانشگاهی هم ندارم الانم دانشجوی ترم آخر کاردانی هستم .تو فرم ثبت نام کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم .لطفا راهنماییم کنین
تشکر کنندگان:
(2012-10-08 ساعت 21:41)Asefi نوشته:  با سلام من تازه امروز عضو شدمو اولین باره که میخواهم تو لاتاری شرکت کنم اما یه مشکل دارم .من مدرک دیپلم کامپیوتر کاردانش دارم و پیش دانشگاهی هم ندارم الانم دانشجوی ترم آخر کاردانی هستم .تو فرم ثبت نام کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم .لطفا راهنماییم کنین

سلام

دوست عزیز خوش اوومدی.

یکی از شروط لازم شرکت و برنده شدن داشتن مدرک تحصیلی دیپلم( ۱۲ سال تحصیل) و یا ۲ سال سابقه کار در رشته ای که حداقل ۶ ماه آموزش در اوون زمینه دیده باشید و بتونید مدارکش رو هم ارائه کنید هست.ببنید شما دارید این شرط رو یا خیر.چون در صورت قبولی در قرعه کشی باز هم ویزا به شما تعلق نخواهد گرفت.
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
تشکر کنندگان:
(2012-10-08 ساعت 04:45)imanshirani نوشته:  ممنون میشم راهنمایی کنید .

من دیپلم نظام ترمی واحدی 3 سال دبیرستان 96 واحد کامل پاس کردم ولی پیش دانشگاهی 4 واحد موند که دیگه ادامه ندادم ( فکر نکنم هم بخوام ادامه بدم )

2 تا مدرک فنی حرفه ای هم دارم که هردوتاش از خود سازمان فنی حرفه ای
Grade II Computer User
Grade I Computer User
سابقه کاری هم بدون بیمه حدود 7-8 سال دارم که از نظر لینک های که معرفی کرده بودید برای جاب زون رده 4 بود که میتونم ثابت کنم که کار کردم توی این زمینه
http://www.onetonline.org/link/summary/27-1024.00

به نظر شما بهترین گزینه تحصیلی برای من چیه ؟

ممنون

دوست عزیز بنظر من اون چهار واحدت رو تموم کن و پیش دانشگاهیت رو بگیر / رو تجربه کاری زیاد حساب باز نکن / چون تجربه کاری رو زیاد سخت میگیرند /
تشکر کنندگان:
(2012-10-08 ساعت 20:48)kavehirani نوشته:  درود بر دوستان

دوست عزیزم آخرین وضعیت تحصیلی شما و مدرکی که دارید کارشناسی هست.شما گزینه University Degree رو می بایست انتخاب کنید

(2012-10-08 ساعت 00:36)ostokhan نوشته:  
(2012-10-07 ساعت 23:05)lottery_23 نوشته:  
(2012-10-07 ساعت 20:48)ostokhan نوشته:  
(2012-10-07 ساعت 19:58)lottery_23 نوشته:  
(2012-10-07 ساعت 04:05)lottery_23 نوشته:  سلام
توی قسمت مدرک تحصیلی برای ثبت نام ، ؛کسی که سال ۶ پزشکی است باید چه گزینه ای رو انتخاب کنه؟ یعنی یک ساله دیگه پزشکی عمومی میگیره. فکر میکنم پزشکی عمومی Phd حساب نمیشه. برای همین فکر میکنم گزینه ی Some Doctorate Level Courses درست نباشه.
ممنون
کسی نمیدونست؟ Sad

حق با شماست. شما که هنوز مدرک دکتری رو نگرفتی که phd رو بزنی. بنابراین همون گزینه که گفتی رو باید بزنیBig Grin
یعنی پرشکی عمومی رو Doctorate حساب میکنن؟ آخه تخصص نیست که.
شماکه نباید بدونید اونا مدرکتونو چی حساب میکنن. اگه اون جوری باشه که تو آمریکا مدارک پزشکی حرفه ای رو معادل فوق لیسانس میدونن. فعلا که شما تو ایران هستیدو دارید از این سیستم استفاده میکنیدو من که هنوز فکر میکنم شما باید Some Doctorate Level Courses رو بزنید. ولی ازافراد دیگه که اطلاعات دقیق تری در این مورد دارن هم سوال کنیدWink

جناب دکتر دوستمون درست راهنمایی کردن وضعیت شما می شود (چند ترم از دوره پزشکی رو گذرانده اید) یعنی Some Doctorate Level Courses
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
تشکر کنندگان: pariya2 ، lottery_23
(2012-10-09 ساعت 12:09)vahidshakib نوشته:  سلام.من همسرم فوق دیپلم حسابداری هستن و چند سال مدرکشون رو گرفتن.موقع ثبت نام با توجه به راهنمای سایت(ویکی مهاجر سرا)گزینه Some University Courses رو انتخاب کردم.حالا که مطالب تاپیک رو میخونم خیلی ها میگن بایدUniversity Degree رو انتخاب میکردم.در حالی که تو راهنمای ثبت نام سایت University Degree واسه مدرک کارشناسی هست.خیلی استرس دارم کمکم کنیین یعنی اشتباه کردم؟
دوست عزیز عبارت " University Degree" به معنای "مدرک دانشگاهی" است.
پس شما ، چه مدرک فوق دیپلم دانشگاهی و چه مدرک لیسانس دانشگاهی ( باستثناء مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر) داشته باشی ، باید گزینه University Degree رو انتخاب می کردید.
عبارت "Some University Courses" به معنای "برخی دروس دانشگاهی" برای دانشجویان فعلی مقطع فوق دیپلم و لیسانس ( به استثناء مقطع کارشناسی ارشد و بالاتر) است که یعنی چند درس (واحد) در این مقطع گذرانده اند و مشغول ادامه تحصیل هستند ( نه ترک تحصیل کرده باشند قبل از دریافت مدرک )
منطق هم همینو میگه . چون به نظر من دارنده مدرک فوق دیپلم ، از دانشجوی کارشناسی ( که معلوم نیست ترم چنده و یا اصلاً درسش رو تموم بکنه یا نه ) از نظر مدرک تحصیلی بالاتره.
در هر صورت ان شاء الله بعد از قبولی گمان نکنم مشکلی پیش آید ، چون شما مدرکی بالاتر از آنچه اعلام کردید در اختیار دارید.
باز هم همه چی بستگی به نظر آفیسر مصاحبه کننده دارد.
موفق باشید
تشکر کنندگان: nooshin kh
جناب مدیر و یا ادمیدن چرا بجای جواب به سوال من پست منو پاک میکنید؟؟؟اگه اشتباه کردید صادقانه جواب بدهید دیگه نیازی به این کارها نیست.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان