کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2012-11-03 ساعت 16:01)sadeghi897 نوشته:  چند ساعت دیگه از ثبت نام امسال مونده؟

فقط تا ساعت ۸ و نیم شب شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۱ به وقت ایران برای ثبت نام سایت فعال خواهد بود.
تشکر کنندگان:
من تاریخ تولدمو اشتباه زدم ؛ اصلا حواسم به تاریخ تولد شناسنامه ایم که 2 ماه عقبتر کشیدن که زودتر برم مدرسه نبود Sad حالا اگه قبول شم چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ Sad(((
تشکر کنندگان:
(2012-11-03 ساعت 16:57)erfanslash نوشته:  
(2012-11-03 ساعت 16:01)sadeghi897 نوشته:  چند ساعت دیگه از ثبت نام امسال مونده؟

فقط تا ساعت ۸ و نیم شب شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۱ به وقت ایران برای ثبت نام سایت فعال خواهد بود.

دوست گرامی تا ساعت 7:30 سایت بازه!

(2012-11-03 ساعت 17:26)monomono نوشته:  من تاریخ تولدمو اشتباه زدم ؛ اصلا حواسم به تاریخ تولد شناسنامه ایم که 2 ماه عقبتر کشیدن که زودتر برم مدرسه نبود Sad حالا اگه قبول شم چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ Sad(((

طبق نظر دوستان بعد از قبولی از طریق مکاتبه با KCC قابل اصلاح است
تشکر کنندگان: cyber.zer0 ، monomono
راستی دوستان من دیپلم دبیرستان دارم یعنی مدرک پیش دانشگاهی ندارم
ولی دانشجوی کاردانی علمی کاربردی هستم
اگه قبول شم تو مصاحبه به دیپلم گیر نمیدن چون پیش دانشگاهی ندارم؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-04 ساعت 18:14)erfanslash نوشته:  راستی دوستان من دیپلم دبیرستان دارم یعنی مدرک پیش دانشگاهی ندارم

این دیپلم 12 ساله حداقل مدرک مورد نیاز هست شما که الان داری بالاترشو میخونی پس فکر نکنم مشکلی باشهBig Grin

اما باز هم دوستان مطلع تر هم پاسخ بدند
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان: abas_kashan
(2012-11-04 ساعت 19:12)beelzebub نوشته:  
(2012-11-04 ساعت 18:14)erfanslash نوشته:  راستی دوستان من دیپلم دبیرستان دارم یعنی مدرک پیش دانشگاهی ندارم

این دیپلم 12 ساله حداقل مدرک مورد نیاز هست شما که الان داری بالاترشو میخونی پس فکر نکنم مشکلی باشهBig Grin

دوستان خواهشا جواب بدن موقع قبولی میشه نامه براشون از دانشگاه برد تا مشکل حل شه؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-04 ساعت 19:48)erfanslash نوشته:  

دوستان خواهشا جواب بدن موقع قبولی میشه نامه براشون از دانشگاه برد تا مشکل حل شه؟

آره عرفان جان ، تاپیک های برندگان سالهای پیش رو بخونی متوجه میشی که خیلی از دوستان نامه از دانشگاه گرفتن ، ترجمه کردن و دادن سفارت .
در ضمن بخون که انشالله تا موقع مصاحبه مدرکت دستت باشه و با اطمینان بری

موفق باشی
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤

تشکر کنندگان:
(2012-11-04 ساعت 21:41)Omid-Aria نوشته:  
(2012-11-04 ساعت 19:48)erfanslash نوشته:  

آره عرفان جان ، تاپیک های برندگان سالهای پیش رو بخونی متوجه میشی که خیلی از دوستان نامه از دانشگاه گرفتن ، ترجمه کردن و دادن سفارت .
در ضمن بخون که انشالله تا موقع مصاحبه مدرکت دستت باشه و با اطمینان بری

موفق باشی

مرسی امید جان خیالم راحت شد
پس با نامه مشکل حل میشه
بازم تشکر
تشکر کنندگان:
(2012-11-03 ساعت 06:27)iner_eye نوشته:  
(2012-11-03 ساعت 01:06)BEHNAM1986 نوشته:  دوستان من 3 ماه دیگه مدرک فوق لیسانس می گیرم، موقع ثبت نام زدم Masters degree
نظرتون چیه؟

نگران نباش مسکلی نیست همه ی سعیت بکن تا مدرکت را بگیری امیدوارم جزو برندگان باشی

چرا مشکلی نیست. هر کسی باید اطلاعات مربوط به زمان ثبت نام رو وارد لیست میکرده!!!!!!!! نه مال 6 یا 3 ماهه دیگشو
تشکر کنندگان:
سلام
من 2014 ثبت نام کردم ولی پیش دانشگاهی ندارم دیپلم دبیرستان دارم
ولی الان دانشجوی کاردانی علمی کاربردی ام
اگه قبول بشم باید نامه از دانشگاه ببرم یا باید حتما پیش دانشگاهی داشته باشم؟
خواهشا دوستان با تجربه پاسخ بدن
تشکر کنندگان:
(2012-11-04 ساعت 23:05)ostokhan نوشته:  
(2012-11-03 ساعت 06:27)iner_eye نوشته:  
(2012-11-03 ساعت 01:06)BEHNAM1986 نوشته:  دوستان من 3 ماه دیگه مدرک فوق لیسانس می گیرم، موقع ثبت نام زدم Masters degree
نظرتون چیه؟

نگران نباش مسکلی نیست همه ی سعیت بکن تا مدرکت را بگیری امیدوارم جزو برندگان باشی

چرا مشکلی نیست. هر کسی باید اطلاعات مربوط به زمان ثبت نام رو وارد لیست میکرده!!!!!!!! نه مال 6 یا 3 ماهه دیگشو

شما اگه قبول بشید 100% mismat خواهید خورد. شما باید وضعیتی رو که در حاضر دارید رو بنویسید نه 3 ماه دیگه.
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
تشکر کنندگان:
(2012-11-05 ساعت 13:38)erfanslash نوشته:  سلام
من 2014 ثبت نام کردم ولی پیش دانشگاهی ندارم دیپلم دبیرستان دارم
ولی الان دانشجوی کاردانی علمی کاربردی ام
اگه قبول بشم باید نامه از دانشگاه ببرم یا باید حتما پیش دانشگاهی داشته باشم؟
خواهشا دوستان با تجربه پاسخ بدن

کارت دانشجویی و نامه دانشگاه و کارنامه ات رو ببر
ترجیحا هم ترجمشون رو ببر
تشکر کنندگان: erfanslash ، Omid-Aria ، armin1
سلام من ترم اخر دانشگاه هستم و 2 ماه دیگه فارغ التحصیل می شم تو فرم ثبت نام گزینه مدرک دانشگاهی رو زدمو تا برنده شدن مدرک می گیرم می خوام بدونم مشکلی پیش نمی یاد بعد از قبولی؟
یه سوال دیگه هم داشتم بر طبق همه دانشگاه های دنیا که دوره کارشناسیشون را 4 سال و یا 8 ترم تموم میکنن من لیسانسم را 7 ترمه دارم تموم می کنم مشکل خاصی بعد از قبولی پیش میاد یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-24 ساعت 02:23)sajedeh نوشته:  سلام من ترم اخر دانشگاه هستم و 2 ماه دیگه فارغ التحصیل می شم تو فرم ثبت نام گزینه مدرک دانشگاهی رو زدمو تا برنده شدن مدرک می گیرم می خوام بدونم مشکلی پیش نمی یاد بعد از قبولی؟
یه سوال دیگه هم داشتم بر طبق همه دانشگاه های دنیا که دوره کارشناسیشون را 4 سال و یا 8 ترم تموم میکنن من لیسانسم را 7 ترمه دارم تموم می کنم مشکل خاصی بعد از قبولی پیش میاد یا نه؟

سلام دوست عزیز ، شما باید گزینه Some University Courses رو میزدید که به معنای دانشجوی کاردانی / کارشناسی هستش ؛ که انشالله بعد از قبولی امکان تصحیحش هست .
در مورد زودتر تمام کردن که اصلا مشکلی نیست درسخون Big Grin
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤

تشکر کنندگان: arezoo bj
سلام دختر من 16 سال داره سال دوم دبيرستان لاتاري قبول شده و براي مصاحبه دعوت شده مدرك ديپلم نداره نيمدونم مراحل ادامه بدم و ايا در مصاحبه قبول ميشود؟ اگر مدرك ديپلم لازم بود چرا دعوت شده؟
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان