کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2012-11-01 ساعت 22:17)mreza_ce نوشته:  سلام

من خانمم سال 7 پزشکیشو تموم کرده و باید بره طرح و تا 2 سال دیگه هم مدرک نمیتونه بگیره.
حالا توی قسمت تحصیلات چی باید بزنم؟

Some university courses یا Some doctorate level courses

اگر Some doctorate level courses بزنم نکنه بگن خوب فوق لیسانستو نشون بده.

لطفاً راهنمایی کنید.

باید Some doctorate level courses رو بزنه. تو مصاحبه باید وضعیتشو توضیح بده
تشکر کنندگان:
(2012-11-01 ساعت 23:04)ostokhan نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 22:17)mreza_ce نوشته:  سلام

من خانمم سال 7 پزشکیشو تموم کرده و باید بره طرح و تا 2 سال دیگه هم مدرک نمیتونه بگیره.
حالا توی قسمت تحصیلات چی باید بزنم؟

Some university courses یا Some doctorate level courses

اگر Some doctorate level courses بزنم نکنه بگن خوب فوق لیسانستو نشون بده.

لطفاً راهنمایی کنید.

باید Some doctorate level courses رو بزنه. تو مصاحبه باید وضعیتشو توضیح بده

آخه اگر مدرکی دال بر اشتغال تحصیل بخوان هیچ چی نمی تونیم ارائه بدیم، چون دانشگاه تا طرحشو نره هیچ گونه گواهی یا مدرکی نمیده، مگر اینکه وثیقه 50 ملیونی بگذاریم که اونم سخته.

البته اگر some university degree هم بزنم همین مشکل هست.

لطفاً راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
سلام
از راهنمائی هائی قبلی ممنون
سوال دیگر یکی از دوستان الان چند سال است که در آمریکا است و مدرک تحصیلی که اینجا داشت اول یا دوم دبیرستان بود حالا ایشون که در آمریکا است آیا میتونه ثبت نام کنه با این مدرک تحصیلی یا راهی داره فرقی داره ؟
ممنون
خداحافظ
تشکر کنندگان:
(2012-11-02 ساعت 01:20)good نوشته:  سلام
سوال دیگر یکی از دوستان الان چند سال است که در آمریکا است و مدرک تحصیلی که اینجا داشت اول یا دوم دبیرستان بود حالا ایشون که در آمریکا است آیا میتونه ثبت نام کنه با این مدرک تحصیلی یا راهی داره فرقی داره ؟
ممنون
خداحافظ

با سلام به شما.اونجا ادامه تحصیل ندادن؟اگه ندادن با این مدرک باید سابقه کار داشته باشند.با داشتن سابقه کار می تونند ثبت نام کنند.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان:
(2012-11-02 ساعت 01:20)good نوشته:  سلام
ممنون
خداحافظ

good عزیز , این سوال رو چندین مرتبه پرسیدی
و دوستان جواب دادن

در صورتیکه زیر دیپلم هستند، بایستی دو سال سابقه کار تخصصی طی 5 سال اخیر داشته باشند. عنوان شغلی تخصصی شما بایستی منطبق با شرایط اداره کار ایالات متحده باشد. این شغل ها در شبکه اطلاعات شغلی آمریکا در Zone های مختلف دسته بندی شده اند و تخصص شما بایستی در Zone 4-5 باشد.

باید بگم که اونا سابقه کاری های ایرانیا رو به این سادگیا قبول نمی کنن
تشکر کنندگان: storagemeter
سلام،ما ثبت نام كرديم براي لاتاري 2014 ولي پارسال از طريق يكي از اين سايت هاي پولي كه از اول هم نميدونستيم پولي هست شروع به ثبت نام كرديم وقتي ديديم پولي هست ولش كرديم و ثبت نام ناقص موند و از طريق يكي از دوستان خوب مهاجر سراي فهميديم اون سايت ها خيلي معتبر نيستن حالا اين سايت راه به راه ايميل ميزنه كه سريع تر ثبت نامتون رو كامل كنيد!!بنظر دوستان با تجربه مشكلي با براي ثبت نام جديد ما پيش نمياد؟؟؟مرسي
تشکر کنندگان: S0SHiANT
(2012-11-02 ساعت 11:33)اليس نوشته:  سلام،ما ثبت نام كرديم براي لاتاري 2014 ولي پارسال از طريق يكي از اين سايت هاي پولي كه از اول هم نميدونستيم پولي هست شروع به ثبت نام كرديم وقتي ديديم پولي هست ولش كرديم و ثبت نام ناقص موند و از طريق يكي از دوستان خوب مهاجر سراي فهميديم اون سايت ها خيلي معتبر نيستن حالا اين سايت راه به راه ايميل ميزنه كه سريع تر ثبت نامتون رو كامل كنيد!!بنظر دوستان با تجربه مشكلي با براي ثبت نام جديد ما پيش نمياد؟؟؟مرسي

خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد
خیالتون راحت باشه
تشکر کنندگان: S0SHiANT
ممنون از جوابتون
تشکر کنندگان:
(2012-10-31 ساعت 16:56)mehrdad.mohajersara نوشته:  
(2012-10-31 ساعت 16:26)hashemi_83 نوشته:  با درود فراوان خدمت مهاجر سرای عزیز
برای کسی که دانشجوی فوق لیسانس هست و فقط دفاعیه اش مونده .کدوم گزینه صحیح تر هست که بزنه.؟
مرسی از شما

آخرین مدرک تحصیلی که در حال حاضر موقع ثبت نام در دست دارید.پس این گزینه میشه==>(Some graduate level courses, degree, فوق ليسانس ناتمام، يا فقط چند واحد فوق ليسانس)
اگه منظورتون اینه که تا موقع مصاحبه فوق می گیرید باید بگم که تو همین سایت خوندم که افسر موقع مصاحبه تاریخ هارو چک میکنه.
از اونجایی هم که مدرک بالاتر امتیاز محسوب نمیشه پس ریسک نکنید.

اینها هم برای شفاف سازی بیشتر برای بعضی از دوستان:
(1) Primary school only, دبستان
(2) High school, no degree, دبيرستان ناتمام
(3)high school degree ديپلم دبيرستان
(4) vocational school, فوق دیپلم با هنرستان يا آموزشگاه فني يا خصوصي (يا هر نوع آموزشگاه تخصصي کوتاه مدت خصوصی یا دولتی که قبل یا بعد از دبیرستان و یا بدون داشتن دیپلم دبیرستان براي آموزش يک فن يا حرفه گذرانده ايد و خلاصه فعلا بالاترین مدرک شما محسوب میشه)
(5) Some university courses, دانشگاه ناتمام يا فقط چند واحد دانشگاهي- هنوز لیسانس نگرفته اید.
(6) University degree, ليسانس دانشگاه گرفته اید (فارغ التحصیل شده اید در لیسانس دانشگاهی).
(7) Some graduate level courses, degree, فوق ليسانس ناتمام، يا فقط چند واحد فوق ليسانس
(8) Master degree فوق ليسانس گرفته اید.
(9) Some doctorate level courses, دکتراي ( هر رشته اي) ناتمام يا فقط چند واحد دکترا
(10) Doctorate degree. مدرک دکترا (ي هر رشته اي) را گرفته اید/تمام کرده اید.

امیدوارم مفید بوده باشه.

بله مفید که بوده بسیار ممنون هستم.فوق لیسانس را برای دوستم پرسیدم.خودم فوق دیپلم دانشگاه آزاد دارم. و در حال خوندن لیسانس هستم.ولی یه مساله اینجا هست من قبل از اینکه جواب شما را بخونم ثبت نام کردم.ولی از یکی از دوستان شما قبلا پرسیدم برای فوق دیپلم university degree را گفت بزنم.نوشته بود چون اونا میدونن فوق دیپلم در ایران مدرک محسوب میشه.حالا به نظر شما اشتباه زدم ؟
بازم از شما دوست عزیز ممنونم.
تشکر کنندگان: بازگشت ، hesam.inanloo
سلام دوستان
با توجه به اینکه دلار گرون شده باید چند هزار دلار تو حساب بانکی من باشه با بتونم از اون بجای اسپانسر استفاده کنم؟ :-(
تشکر کنندگان:
(2012-11-03 ساعت 01:00)بازگشت نوشته:  سلام دوستان
با توجه به اینکه دلار گرون شده باید چند هزار دلار تو حساب بانکی من باشه با بتونم از اون بجای اسپانسر استفاده کنم؟ :-(

به میزان خط فقر سالانه آمریکا که هر ساله اعلام میشود
که حدود 20,000 $ می باشد
تشکر کنندگان: بازگشت
دوستان من 3 ماه دیگه مدرک فوق لیسانس می گیرم، موقع ثبت نام زدم Masters degree
نظرتون چیه؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-03 ساعت 01:06)BEHNAM1986 نوشته:  دوستان من 3 ماه دیگه مدرک فوق لیسانس می گیرم، موقع ثبت نام زدم Masters degree
نظرتون چیه؟

نگران نباش مسکلی نیست همه ی سعیت بکن تا مدرکت را بگیری امیدوارم جزو برندگان باشی
تشکر کنندگان:
بابا به خدامشکلی نیست منم دانشجوی ترم اول بودم و زدم مستر
اما اصلا به هیچ چی جز لیسانسم نگاهم نکرد
تشکر کنندگان: Omid-Aria ، mehrdad.mohajersara ، armin1
چند ساعت دیگه از ثبت نام امسال مونده؟
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان