کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2012-10-31 ساعت 18:11)boshra نوشته:  
(2012-10-31 ساعت 17:39)Mohammad MG نوشته:  
(2012-10-31 ساعت 14:58)Mohammad MG نوشته:  درود

یه سوال داشتم کسی که لیسانس داشته باشه بعد بزنه Master degree اگه برنده بشه براش مشکلی بوجود میاد؟ میتونه بعدا اصلاح کنه؟

تروخدا یکی پاسخ ما رو بده :-(((
باید یه دروغ کوچولو بگید اگر ازتون پرسید
مثلا من دانشجوی مستر بودم اما مدرک نداشتم و میتونید بگید که قبول شدید اما ثبت نام نکردید چون لاتاری بردید گفتید برید آمریکا درس بخونید بهتره.

دوست عزیز , Master degree به کسی میگن که مدرک فوق لیسانس داره
نه کسی که تازه قبول شده یا داره درس می خونه
بعد هم مدرک میخوان واسه هر صحبتی که بخواد بکنه

بهترین کار راستگویی هست در صورت قبولی
تشکر کنندگان: Mohammad MG
بنده رو هوا حرف نزدم
خودم دانشجوی فوق بودم ترم اول
و زده بودم که فوق دارم
اما ازم مدرکی هم نخواست
ولی دوست خودم که این مشکل مثل شما رو داشت البته میخواست واسه پیام نور ثبت نام کنه و زده بود فوق
گفت من ثبت نام کردم واسه فوق و اون هم هیچی نگفته
برای من عجیبه کسی که مدرک فوق نداره یا لااقل واسه فوق ثبت نام نکرده چطور میگه مدرک فوق دارم: امریکایی ها مثه ما مدرک پرست نیستند اصلا.
تشکر کنندگان: Mohammad MG
سلام دوست عزیز.برای کسی که دکتر عمومی هست مدرک تحصیلی رو چی باید بزنیم؟ ممنون میشم کسی اطلاعات دقیق داره پاسخ بده
تشکر کنندگان:
سلام
لطفا راهنمائی کنید
خانومی است که سنش بالا است و اون زمان مدرک تحصیلاتش دبستان بوده یعنی دیپلم نگرفته خوب حالا باید کدام گذینه را انتخاب کند و از لحاظ این تحصیلات مشکلی نیست ؟
ممنون میشوم راهنمائی کنید
خداحافظ
تشکر کنندگان:
(2012-11-01 ساعت 11:19)good نوشته:  سلام
لطفا راهنمائی کنید
خانومی است که سنش بالا است و اون زمان مدرک تحصیلاتش دبستان بوده یعنی دیپلم نگرفته خوب حالا باید کدام گذینه را انتخاب کند و از لحاظ این تحصیلات مشکلی نیست ؟
ممنون میشوم راهنمائی کنید
خداحافظ

تا اونجایی که من میدونم یا باید حداقل مدرک دیپلم رو داشته باشند یا 2سال تجربه کاری داشته باشند
تشکر کنندگان:
دوست عزیز برای ثبت نام داشتن دیپلم 12 ساله الزامی است یعنی سن بالا هیچ تاثیری ندارد تا این جایی که من میدانم و کسی با دبستان نمیتواند ثبت نام کند

موفق باشید
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان:
سلام
ممنون
پس چرا گذینه High School, no degree یا فقط School را هم گذاشته
خوب اگر حداقل باید دیپلم باشد ایشون میتونند زیر مجموعه همسرشون باشه اونطوری دیگه مشکلی نیست ؟
ممنون
خداحافظ
تشکر کنندگان:
(2012-11-01 ساعت 12:48)good نوشته:  سلام
ممنون
پس چرا گذینه High School, no degree یا فقط School را هم گذاشته
خوب اگر حداقل باید دیپلم باشد ایشون میتونند زیر مجموعه همسرشون باشه اونطوری دیگه مشکلی نیست ؟
ممنون
خداحافظ

والا این پاسخی که من به شما دادم چون تاپیک ها رو زیاد مطالعه کردم گفتم
در مورد سوال بعدیتون بنده اطلاعی ندارم

سلام به همه ی دوستان گل
من مدرکم دیپلم هست ( پیش دانشگاهی ندارم)
ولی الان دانشجوی کاردانی علمی کاربردی هستم
برام مشکلی پیش نمیاد که ؟
تشکر کنندگان:
بله میتونند زیرمجموعه همسرشون باشند یعنی فقط یک شانس دارند(چون اگر دیپلم داشتند میتونستند یک بار دیگر همسرشون رو زیرمجموعه خودشون کنند و دو شانس داشته باشند اما الان یک شانس دارند)

موفق باشید
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان:
سلام به همه ی دوستان گل
من مدرکم دیپلم هست ( پیش دانشگاهی ندارم)
ولی الان دانشجوی کاردانی علمی کاربردی هستم
برام مشکلی پیش نمیاد که ؟
تشکر کنندگان:
سلام
ممنون
یه سوال دیگر خوب اون سابقه کاری 2 ساله چی منظورم این است که ایشون مثل اینکه چند جا قبلا کار کرده البته بطور خصوصی نه دولتی و میتونه سابقه کاری نشان بدهد حالا مدرک تحصیلی دبستانی است مشکلی نداره چون میتونه سابقه دو ساله کاری نشان دهد ؟ یعنی بزنه همون School و بعدا از میخواهند که سابقه کاری را نشان بدهد ؟ میشود کمی توضیح دهید
مرسی
تشکر کنندگان:
(2012-11-01 ساعت 14:47)good نوشته:  سلام
ممنون
یه سوال دیگر خوب اون سابقه کاری 2 ساله چی منظورم این است که ایشون مثل اینکه چند جا قبلا کار کرده البته بطور خصوصی نه دولتی و میتونه سابقه کاری نشان بدهد حالا مدرک تحصیلی دبستانی است مشکلی نداره چون میتونه سابقه دو ساله کاری نشان دهد ؟ یعنی بزنه همون School و بعدا از میخواهند که سابقه کاری را نشان بدهد ؟ میشود کمی توضیح دهید
مرسی

هر سابقه کاری قبول نیست دوست من
در صورتیکه زیر دیپلم هستند، بایستی دو سال سابقه کار تخصصی طی 5 سال اخیر داشته باشند. عنوان شغلی تخصصی شما بایستی منطبق با شرایط اداره کار ایالات متحده باشد. این شغل ها در شبکه اطلاعات شغلی آمریکا در Zone های مختلف دسته بندی شده اند و تخصص شما بایستی در Zone 4-5 باشد.

باید بگم که اونا سابقه کاری های ایرانیا رو به این سادگیا قبول نمی کنن
تشکر کنندگان:
(2012-11-01 ساعت 02:21)saman.saman نوشته:  سلام دوست عزیز.برای کسی که دکتر عمومی هست مدرک تحصیلی رو چی باید بزنیم؟ ممنون میشم کسی اطلاعات دقیق داره پاسخ بده

کسی اطلاع دقیق نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-01 ساعت 16:27)saman.saman نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 02:21)saman.saman نوشته:  سلام دوست عزیز.برای کسی که دکتر عمومی هست مدرک تحصیلی رو چی باید بزنیم؟ ممنون میشم کسی اطلاعات دقیق داره پاسخ بده

کسی اطلاع دقیق نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مدرک میشه دکترا
تشکر کنندگان:
سلام

من خانمم سال 7 پزشکیشو تموم کرده و باید بره طرح و تا 2 سال دیگه هم مدرک نمیتونه بگیره.
حالا توی قسمت تحصیلات چی باید بزنم؟

Some university courses یا Some doctorate level courses

اگر Some doctorate level courses بزنم نکنه بگن خوب فوق لیسانستو نشون بده.

لطفاً راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان