کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
سلام..من دانشچوی سال 4 رشته ی پزشکی هستم.. برای تحصیلات دیپلم رو بزنم یا some university courses؟
سوال دیگه اینکه اگه همه چی اوکی شد چه مدت باید اونجا باشیم؟ چیزایی که بقیه نوشته بودنو خوندم اما درست متوجه نشدم...
دیدم که میگن باید 6 ماه از سال حداقل اونجا بود اما ادمایی رو دیدم که سالی نهایتن 1 ماه میرن واسه باطل نشدن گرین کارتشون تا وقتی که مثلن درسشون تموم شه و بتونن کامل برن
تشکر کنندگان:
ممنون دوست گرامی
آیا اطلاع دارید که امسال 2014 در آسیا کدوم کشورها حذف شدند....
[/quote]

سلام ،

بله سنگاپور هست ؛

این کشور ها نمیتونند :

For DV-2014, natives of the following countries1 are not eligible to apply because the countries sent a total of more than 50,000 immigrants to the United States in the previous five years:
BANGLADESH, BRAZIL, CANADA, CHINA (mainland-born), COLOMBIA, DOMINICAN REPUBLIC, ECUADOR, EL SALVADOR, HAITI, INDIA, JAMAICA, MEXICO, PAKISTAN, PERU, PHILIPPINES, SOUTH KOREA, UNITED KINGDOM (except Northern Ireland) and its dependent territories, and VIETNAM.
Persons born in Hong Kong SAR, Macau SAR, and Taiwan are eligible.
[/quote]

جالبه پس دوستان به نظرتون با حذف این چند کشور آسیایی شانس ایران بیشتر شده یا فرقی نداره ؟Smile
تشکر کنندگان: pariya2 ، j@vad
به امید خدا شانس امسال بیشتر بشه

فقط شما را به هرچیزی که اعتقاد دارید برای کسانی ثبت نام کنید که تمامی شرایط را برای رفتن دارند و نمی خواهند باری به هر جهت از روی تفنن شرکت کنند

تر خدا الکی ثبت نام نکنید نگذارید حق دیگران پایمام بشه
پستهای این انجمن را بخوانید تا بیشتر و بیشتر با شرایط کار زندگی و .... آمریکا آشنا شوید
اگه يك روزي به يك ديوار بزرگ رسيدي و ديدي يك درب با قفل خيلي بزرگ داره نااميد نشو
" چون اگه قرار بود درب باز نشه بجاش حتماً ديوار مي گذاشتن "
تشکر کنندگان: Omid-Aria ، pariya2 ، Seattle2015 ، sam_sabz ، iSaeid ، tenesi ، roeentan ، sepidehrazavi93 ، j@vad
ادرس من اینه
خراسان شمالی , بجنورد , ولیعصر , ولیعصر7 , پلاک (پلاک نداریم ), کد پستی :9661675000
اینو چطوری بنویسم پلاک نداریم
انگلیسیش چطوریه میشه بدون پلاک

Address Line 1: .....................................

Address Line 2: ..................................

City/Town: ................................

District/County/Province/State: .........................................
Postal Code: .......................................

Country:IRAN
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من یه سوال دارم ایا میشه یه زن و شوهر 2 تا فرم رو جدا گانه پر کنن؟ و اگر یکی از اونها قبول شد میتونه اون یکی رو هم به عنوان همراه با خودش ببره؟

2- برای مدرک پیش دانشگاهی کدوم گزینه رو باید انتخاب کنیم؟
3- این اسم میانی middel name یعنی چی ؟؟ یعنی اگه یکی اسمش غلام حسین باشه باید غلامش رو تو این قسمت بنویسه و حسین رو تو قسمت اسم؟؟

ممنون میشم جواب بدید
تشکر کنندگان: j@vad
(2012-09-25 ساعت 13:12)persiian نوشته:  سلام دوستان من یه سوال دارم ایا میشه یه زن و شوهر 2 تا فرم رو جدا گانه پر کنن؟ و اگر یکی از اونها قبول شد میتونه اون یکی رو هم به عنوان همراه با خودش ببره؟

2- برای مدرک پیش دانشگاهی کدوم گزینه رو باید انتخاب کنیم؟
3- این اسم میانی middel name یعنی چی ؟؟ یعنی اگه یکی اسمش غلام حسین باشه باید غلامش رو تو این قسمت بنویسه و حسین رو تو قسمت اسم؟؟

ممنون میشم جواب بدید

1- زن و شوهر هرکدوم میتونن یک بار به طور جداگانه ثبت نام کنن و اسم همسرشون رو هم توی قسمت مربوطه بنویسن. هرکدمشون که برنده بشن هر 2 نفر میتونن برن.
2- High School degree
3- ایرانی ها middel name ندارند و باید اون قسمت خالی بمونه و گزینه No middle name زده بشه. غلام حسین هم باید به طور کامل توی قسمت اسم نوشته بشه!
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: persiian ، pariya2 ، j@vad ، barooni_sho
(2012-09-25 ساعت 04:36)zoire نوشته:  سلام..من دانشچوی سال 4 رشته ی پزشکی هستم.. برای تحصیلات دیپلم رو بزنم یا some university courses؟
سوال دیگه اینکه اگه همه چی اوکی شد چه مدت باید اونجا باشیم؟ چیزایی که بقیه نوشته بودنو خوندم اما درست متوجه نشدم...
دیدم که میگن باید 6 ماه از سال حداقل اونجا بود اما ادمایی رو دیدم که سالی نهایتن 1 ماه میرن واسه باطل نشدن گرین کارتشون تا وقتی که مثلن درسشون تموم شه و بتونن کامل برن
میزان تحصیلات در روز ثبت نام معادل تحصیلات در سیستم آموزشی آمریکا:
ابتدایی گزینه Primary school only را انتخاب کنید
.
دبیرستان بدون مدرک یا دیپلم ۱۱ ساله گزینه High School, no degree را انتخاب کنید.

دیپلم ۱۲ ساله یا مدرک پیش دانشگاهی گزینه High School degree را انتخاب کنید.

فنی و حرفه‌ای گزینه Vocational School را انتخاب کنید.

دانشجوی کاردانی یا کارشناسی یا مدرک کاردانی Some University
Courses

مدرک کارشناسیUniversity Degree

دانشجوی کارشناسی ارشدSome Graduate Level Courses

مدرک کارشناسی ارشدMaster's Degree

دانشجوی دکترا Some Doctorate Level Courses

مدرک دکترا Doctorate Degree
تشکر کنندگان: badbat ، pariya2 ، tenardie2bai ، j@vad
کسی نبود اقاین ادمین و مدیر یکم زود جواب بدید تروخدا داریم به روز موعود نزدیک میشیم
تشکر کنندگان: sepidehrazavi93
(2012-09-26 ساعت 10:47)mortezafox نوشته:  کسی نبود اقاین ادمین و مدیر یکم زود جواب بدید تروخدا داریم به روز موعود نزدیک میشیم
مرتضی جان اول اینکه تاپیک های دیگه رو میخوندی حتما جوابت رو پیدا میکردی.
دوم اینکه سخت نگیر.آدرس پستی زیاد به کار شما نمیاد به دلیل اینکه شما برنده شدنتون رو از طریق خود سایت dvlotteryچک میکنین و بس!
اما برای اطلاعاتت اینو بخون:

اگر از آدرس پستی شخص دیگری استفاده می‌کنید در قسمت In Care of اسمش را بنویسید. اگر از آدرس پستی خودتان استفاده می‌کنید نیاز به نوشتن نام خود در این قسمت ندارید. در قسمت Address Line 1 و Address Line 2 آدرس خود را بنویسید. در قسمت City/Town اسم شهر و در قسمت District/County/Province/State اسم استان خود را بنویسید. کد پستی خود را از روی قبوض تلفن یا برق استخراج نمایید و آن را در قسمت Postal Code/Zip Code بنویسید. سپس کشور محل سکونت خود را از لیست انتخاب کنید. مثال: تهران، خیابان خالد اسلامبولی، خیابان ۲۳، پلاک ۱۳ کدپستی: ۱۳۴۵۸۷۷۱۱۴

Address Line 1: No. 13, 23rd Street

Address Line 2: Khalid Islambuli Avenue

City/Town: Tehran

District/County/Province/State: Tehran

Postal Code: 1345877114

Country:IRAN
تشکر کنندگان: Omid-Aria ، mortezafox ، tenardie2bai ، sepidehrazavi93
دوستان من امسال سربازم تا ٥-٦ ماه ديگه تموم ميشه
Military service رو بايد چي بزنم ؟
تشکر کنندگان:
(2012-09-25 ساعت 08:17)Tasnim banou نوشته:  دوستان به نظرتون با حذف این چند کشور آسیایی شانس ایران بیشتر شده یا فرقی نداره ؟Smile
قطعاً همینطوره.
مطمئن باشید وقتی چین و هند مجاز به شرکت نباشند ، یعنی شانس هرکس 10 برابر شده !!!

(2012-09-28 ساعت 00:16)iSaeid نوشته:  دوستان من امسال سربازم تا ٥-٦ ماه ديگه تموم ميشه
تا پارسال (DV-2013) که چنین قسمتی در فرم ثبت نام وجود نداشت ! احتمال 99% امسال و سالهای بعد هم وجود نخواهد داشت. چی شد که این سوال به ذهنتون رسید ؟؟؟ نکنه چیزی هست که من هنوز از آن بی خبرم ؟؟؟ این قسمت در چند فرم از فرم هایی که مخصوص قبول شدگان هست وجود داره اما در فرم ثبت نام اولیه نه
تشکر کنندگان: اردوان ، pariya2 ، j@vad
(2012-09-28 ساعت 00:16)iSaeid نوشته:  دوستان من امسال سربازم تا ٥-٦ ماه ديگه تموم ميشه
Military service??
سعید عزیز من فکر نمیکنم همچین چیزی باشه!شما جایی دیدی این گزینه رو؟!
تشکر کنندگان:
(2012-09-28 ساعت 02:48)اردوان نوشته:  
Military service??
سعید عزیز من فکر نمیکنم همچین چیزی باشه!شما جایی دیدی این گزینه رو؟!
فرم های ارسالی به کنتاکی فکر کنم این گزینه داشته باشه.داداش ویکی مهاجر سرا سری بزن نمونه فرم ثبت نام وجود داره
تشکر کنندگان: j@vad
سلام

برای ثبت نام کسی که تمام بچه هاش بالای 21 سال هستند در فرم ثبت نام که تعداد بچه ها رو می می خواد باید اسم بچه ها رو با عکس بگیم. اینو می دونم که که به بالای 21 سال ویزا نمیدن فقط می خوام بدونم که باید جهت تکمیل اطلاعات اسم بچه ها رو هم باید وارد کنند. با تشکر
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
تشکر کنندگان: pariya2
(2012-08-11 ساعت 20:40)daria نوشته:  سلام
دیگه داریم به زمان ثبت نام لاتاری 2014 نزدیک میشیم و Saint عزیز هم زحمت ایجاد تاپیک رو کشیدن. خواستم اولین اطلاعات رو راجع به 2014 من پست کرده باشم.

زمان ثبت نام لاتاری 2014 از روز سه شنبه 2 اکتبر 2012 ساعت 12 ظهر به وقت شرق آمریکا برابر با 11 مهر 1391 ساعت 7:30 عصر به وقت ایران آغاز میشه و تا روز شنبه 3 نوامبر 2012 ساعت 12 ظهر باز به وقت شرق آمریکا برابر با 13 آبان (روز دانش آموز و عید غدیر خم) ساعت 7:30 عصر به وقت ایران به مدت 33 روز ادامه داره و مثل سالهای قبل ثبت نام به صورت آنلاین و از طریق سایت (http://dvlottery.state.gov) انجام میشه. (منبع: سایت US Department of State)

توضیح اینکه اصولا ساعت شرق آمریکا 8 ساعت و نیم از ساعت رسمی ایران عقب تره. ولی ساعت تابستانی در ایران روز 30 شهریور به اتمام میرسه و یک ساعت عقب میریم، در حالیکه در آمریکا پایان ساعت تابستانی 2 صبح اولین یک شنبه نوامبر (که امسال میشه 4 نوامبر) انجام میشه. برای همین در طول مدت ثبت نام ساعت رسمی ایران تنها 7 ساعت و نیم از شرق آمریکا جلوتره. از اونجاییکه ما ایرانیها اکثرا دقیقه نودی هستیم این رو گفتم که در نظر داشته باشیم روز 13 آبان تا ساعت 19:30 وقت داریم، نه تا 20:30

مرسی از راهنماییت

مرسی از راهنماییتون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان