من چون پارسال به خاطر سربازي ثبت نام نكردم يادم نيست سال هاي قبل تو فرمهاشون اين گزينه وجود داشت يا نه ! اما چون فرمهاي كانادا همچين چيزي داشت فكر كردم اينجا هم داره. اگه نداره كه هيچي
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
|
(2012-09-28 ساعت 14:46)tala2013 نوشته: سلام نه . شما فقط و فقط باید بچه های مجرد زیر 21 سال تمام را وارد کنید. پس شامل شما نمی شود. Children include all biological children, legally adopted children, and stepchildren who are unmarried and under the age of 21 on the date that you submit your entry. Failure to include all children or inclusion of children who are not your biological children, legally adopted children, and stepchildren (regardless of whether they live with you and/or intend to apply for a visa as your derivative) is grounds for disqualification of the entire entry. Legal Permanent Residents (LPR) and American Citizens should not be included. ( مجرد و زیر 21 سال در تاریخی که شما ثبت نامتان را ارسال می کنید )
2012-09-29 ساعت 12:02
خدمت دوستان عزیزی که وقت خودشان راصرف جواب دادن به سئوالات دوستان ناواردمثل بنده میکنندکمال تشکررادارم میخواستم برای من که زیادبه کامپیوترواردنیستم این سایتهای ثبت نام میشه اطمینان کردیانه واگرامکانداره یکیشون که معتبره لطفامعرفی کنید
(2012-09-29 ساعت 12:02)hooman87 نوشته: خدمت دوستان عزیزی که وقت خودشان راصرف جواب دادن به سئوالات دوستان ناواردمثل بنده میکنندکمال تشکررادارم میخواستم برای من که زیادبه کامپیوترواردنیستم این سایتهای ثبت نام میشه اطمینان کردیانه واگرامکانداره یکیشون که معتبره لطفامعرفی کنیددوست عزیز ثبت نام بسیار بسیار بسیار راحته ! چند تا جای خالی هست که باید پر کنید. اسم و مشخصات و تاریخ تولد و آپلود عکس و ... ( چیزهای ساده و پیش پا افتاده ) فقط برای مشخصات عکس به تاپیک مربوطه مراجعه کنید. راهنمای تکمیل قسمت های مختلف فرم رو که خودم تهیه کردم براتون آپلود کردم. امیدوارم مفید واقع بشه صفحه اول با فرمت PDF ، صفحه اول با فرمت JPG صفحه دوم با فرمت PDF ، صفحه دوم با فرمت JPG (صفحه دوم مخصوص مشخصات همسر و فرزندان است که شبیه به صفحه اول فرم ثبت نام است. یعنی مشخصات همسر و فرزندان را وارد می کنید در این صفحه) اما اگر اصرار دارید از طریق سایت ها ثبت نام کنید سایت مهاجریار به نشانی http://www.MohajerYar.com رو پیشنهاد می کنم. موفق باشید تشکر کنندگان: sepidehrazavi93 ، pariya2 ، hooman87 ، S0SHiANT ، mike_martini ، j@vad ، shahin2737
2012-09-29 ساعت 17:16
(2012-09-28 ساعت 14:46)tala2013 نوشته: سلام سلام من خودنم که حتما باید وارد کنی ولی حالا صبرکن از مدیر ها با تجربه ترها بپرس
2014 منوازدست داد
2015 منوازدست داد به امید 2016
2012-09-29 ساعت 22:11
با سلام به همه دوستان
من اولین سوال خودم را توی این سایت می پرسم البته این سوال قبلا هم پرسیده شده ولی کسی جواب نداده.من الان توی یک کشور دیگه مشغول به کار هستم ولی به احتمال خیلی زیاد تا 2 ماه دیگه به کشور دیگه برای کار میرم.کشوری هم که میرم روسیه هست. 1 -من اگر آدرس خودمو اینجا بزنم و بعد که برنده شدم (انشاالله ) , بر اساس کشور محل اقامتم در زمان ثبت نام مکان مصاحبه مشخص میشه؟ -کلا کار کردن توی کشوری مثل روسیه , خدمت سربازی در 3pa , میتونه در مصاحبه احتمالی تاثیر بزاره؟ در ضمن این جمله رو برای تمام دوستان لاتاری 2014 مینویسم که به کاری که میکنید ایمان داشته باشید. از میان کسانی که برای دعا باران به صحرا میروند, تنها کسانی که با خود چتر می برند به کار خود ایمان دارند. موفق باشید. تشکر کنندگان: badbat
(2012-09-29 ساعت 22:11)payam373 نوشته: با سلام به همه دوستانسلامی گرم به شما. اولا که زمان مصاحبه بر اساس شماره کیس نامبر شما ست که هر ماه یک سری کیس نامبر رو کارنت میکنن. پس به کشور محل اقامت کار ندارن . هرچند که شماره کیس شما به اون قاره ای که زندگی میکنید میتونه مربوط باشه. دوما کسانی که در ارگان های حساس و کلا شرایط حساسی کار میکنن 100% تو مصاحبه کارت آبی میگیرن و باید بعد مصاحبه اول منتظر کلیرنس بمونن تا جواب اف بی آی چک اشان بیاد.
2012-09-30 ساعت 04:02
(2012-08-13 ساعت 23:58)shahyad نوشته: ثبت نام 1 روز بعد از اعلام نتایج دور دوم اعلام میشه 1 اکتبر نتایج اعلام میشه 2 اکتبر ثبت نام 2014 شروع میشه اینم لینکشhttp://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1322.html سلام.ولی تو سایت تایپ نشده که اول اکتبر جواب قرعه کشی دور دوم اعلام میشه تا اونجا که من سر در اوردم ازش این بود که 22 اکتبر اعلام میشه...و یا شاید من اشتباه میکنم.اگه میشه تاریخ قرعه کشی دور دوم رو یه بار دیگه با توجه به گفته ی بنده اعلام کنید..ممنون و به امید موفقیت روز افزون برای شما دوستان مهاجر سرا
2012-09-30 ساعت 09:27
سلام
قبل از هر چیزی از دوستانی که زحمت میکشند و سوالای دیگران را پاسخ میدن تشکر میکنم. یه سوالی تو ذهنم هست که فکر مو کمی مشغول کرده با اینکه نه از لحاظ موضوعی و نه از لحاظ زمانی با موضوع هم خوانی نداره ولی لطف میکنید اگه جوابمو بدید. میخواستم بدونم منبع درستی یا نادرستی اطلاعات شخص در مرحله کلیرنس چی هست؟ آیا میشه در اطلاعات وارد شده اشاره ایی به داشتن شغل دولتی نداشت؟ یعنی راستشو نگیم. و آیا شغل پدر و مادر هم تو نتیجه کلیرنس تاثیری داره یا خیر؟ در صورتی که متاهل باشیمااااا. (2012-09-30 ساعت 09:27)pariya2 نوشته: میخواستم بدونم منبع درستی یا نادرستی اطلاعات شخص در مرحله کلیرنس چی هست؟سلام مسلماً منبع داخلی نیست. یعنی کسی رو نمی فرستن ایران بیاد راجع به متقاضی تحقیق کنه ! ولی خیلی مسائل برای کلرنس مهمه. مثلاً حتماً چیزی شبیه به Black List دارن که بررسی می کنن شخص متقاضی توی اون لیست نباشه و یا نسبتی با آنها نداشته باشه. یا یک سری مشاغل حساس که بررسی می کنند توی اونا یا موسسه و سازمان های وابسته به آنها فعالیت نداشته باشید. به عنوان مثال عضوی از شرکت هایی نباشی که تحریم ها رو دور میزنن ! یا فعالیت هایی که از نظر آمریکا قابل قبول نیست و خیلی مسائل دیگه موقع پر کردن فرم های بعد از قبولی شما مشخصات پدر و مادر را وارد می کنید اما مدرکی در مورد شغل آنها ارائه نمی دهید. مسلماً نام و مشخصات و شغل آنها رو هم بررسی می کنند اما مدرکی نمی خوان. اما در مورد اینکه چیزی رو مخفی کنید یا حقیقت رو بگید نظر نمی دم. (2012-09-30 ساعت 04:02)milichi نوشته:حق با شماست.(2012-08-13 ساعت 23:58)shahyad نوشته: ثبت نام 1 روز بعد از اعلام نتایج دور دوم اعلام میشه 1 اکتبر نتایج اعلام میشه 2 اکتبر ثبت نام 2014 شروع میشه اینم لینکشhttp://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1322.html من هم قبلاً تاریخ 2 اکتبر رو دیده بودم اما الان DV-2013 entrants should keep their confirmation number as it is possible that more entries may be selected on October 22, 2012 at noon (EDT). مثل اینکه شده 22 اکتبر
2012-09-30 ساعت 11:56
(2012-09-29 ساعت 10:36)tenesi نوشته:سلام یه سوال داشتم. برای افراد 21 سال می خواستم ببینم ورود به سن 21 مطرحه یا پايان 21 سالگی. برای مثال کسيکه متولد23/09/1992 هست تکليفش چيه؟(2012-09-28 ساعت 14:46)tala2013 نوشته: درود
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند. (2012-09-30 ساعت 04:02)milichi نوشته: سلام.ولی تو سایت تایپ نشده که اول اکتبر جواب قرعه کشی دور دوم اعلام میشه تا اونجا که من سر در اوردم ازش این بود که 22 اکتبر اعلام میشه...و یا شاید من اشتباه میکنم.اگه میشه تاریخ قرعه کشی دور دوم رو یه بار دیگه با توجه به گفته ی بنده اعلام کنید..ممنون و به امید موفقیت روز افزون برای شما دوستان مهاجر سرا 2013 Entrant Status Check DV-2013 entrants may now enter their confirmation information through the link below, as of noon (EDT) May 1, 2012. The DV-2013 registration period was from October 4, 2011, until November 5, 2011. DV-2013 entrants should keep their confirmation number as it is possible that more entries may be selected on October 1, 2012 at noon (EDT). فکر میکنم 1 اکتبر باشه . https://www.dvlottery.state.gov
2012-09-30 ساعت 13:31
مدیران عزیز و پیشکسوتان من یک سوال برام پیش اومده چرا بعضی از قسمت های مهاجر سرا دوستان نوشتن که باید اسم تمامی فرزندان رو وارد کنیم ولی بعضی جاها نوشتن فقط زیر 21 سال http://mohajersara.com/thread-4628.html مثل اینجا من دوباره گیج شدم مثل گرین کارت که دوجای مختلف در مهاجرسرا دو متن مختلف خوندم از طرفی هم نمیخوام دوباره اطلاعات غلط بنویسم میشه لطفا راهنماییم کنین با تشکر
2014 منوازدست داد
2015 منوازدست داد به امید 2016 (2012-09-30 ساعت 13:31)sepidehrazavi93 نوشته: مدیران عزیز و پیشکسوتان من یک سوال برام پیش اومده چرا بعضی از قسمت های مهاجر سرا دوستان نوشتن که باید اسم تمامی فرزندان رو وارد کنیم ولی بعضی جاها نوشتن فقط زیر 21 سال http://mohajersara.com/thread-4628.html مثل اینجا من دوباره گیج شدم مثل گرین کارت که دوجای مختلف در مهاجرسرا دو متن مختلف خوندم از طرفی هم نمیخوام دوباره اطلاعات غلط بنویسم میشه لطفا راهنماییم کنین با تشکرموقع ثبت نام در لاتاری فقط اسامی فرزندان مجرد و زیر 21 سال را وارد می کنید. انشاء الله بعد از قبولی نام تمام فرزندان با هر شرایط سنی و تأهل ، چه مجرد چه متأهل ، چه زیر 21 سال و چه بالای 21 سال را اعلام می کنید . تشکر کنندگان: sepidehrazavi93 ، pariya2 ، parastoo mohajer
2012-09-30 ساعت 14:26
(2012-09-30 ساعت 14:22)tenesi نوشته:مرسی ازلطفتتون تشکر(2012-09-30 ساعت 13:31)sepidehrazavi93 نوشته: مدیران عزیز و پیشکسوتان من یک سوال برام پیش اومده چرا بعضی از قسمت های مهاجر سرا دوستان نوشتن که باید اسم تمامی فرزندان رو وارد کنیم ولی بعضی جاها نوشتن فقط زیر 21 سال http://mohajersara.com/thread-4628.html مثل اینجا من دوباره گیج شدم مثل گرین کارت که دوجای مختلف در مهاجرسرا دو متن مختلف خوندم از طرفی هم نمیخوام دوباره اطلاعات غلط بنویسم میشه لطفا راهنماییم کنین با تشکرموقع ثبت نام در لاتاری فقط اسامی فرزندان مجرد و زیر 21 سال را وارد می کنید.
2014 منوازدست داد
2015 منوازدست داد به امید 2016 |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان