کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-10-07 ساعت 15:31)pantheia نوشته:  سلام اگه میشه فورا جواب بدید
اون قسمت country of eligibility باید بزنیم؟
yes, iran?
ایا اگه تو همون صفحه اول پنجره رو ببندیم مشکلی نداره بعدا ثبت نام کنیم؟

چقدر وقت داریم فرم صفحه اول رو پر کنیم؟
اگر متولد ایران هستید ، در قسمت Country of Eligibility for the DV Program باید گزینه Yes را انتخاب کنید و با قسمت دوم کاری نداشته باشید.
اگر متولد ایران نیستید ، گزینه NO را انتخاب کنید و در قسمت دوم نام کشور محل تولد را انتخاب کنید.
برای تکمیل کردن فرم 30 دقیقه وقت دارید.
Estimated Burden: 30 minutes
تشکر کنندگان: pantheia
سلام
اینطور که من متوجه شدم اگر کسی مجرد و بدون فرزند باشه فقط صفحه اول رو پر میکنه.در واقع اصلا" سیستم به صفحه دوم نمیره که شخص مجرد بدون فرزند بخواد صفحه دوم رو پر کنه...درست متوجه شدم؟
ممنونم از کسانی که پاسخ میدن...
تشکر کنندگان:
(2012-10-07 ساعت 16:36)p450 نوشته:  سلام
اینطور که من متوجه شدم اگر کسی مجرد و بدون فرزند باشه فقط صفحه اول رو پر میکنه.در واقع اصلا" سیستم به صفحه دوم نمیره که شخص مجرد بدون فرزند بخواد صفحه دوم رو پر کنه...درست متوجه شدم؟
ممنونم از کسانی که پاسخ میدن...
بله . درست متوجه شدید.
شما صفحه ای که مربوط به وارد کردن اطلاعات همسر و فرزندان هست رو مشاهده نخواهید کرد
تشکر کنندگان: amir_cool_2001
سلام، یه سوال داشتم من پدرم ایرانی‌ هستش ولی‌ مادرم در یک کشوری که واجد شرایط ثبتِ نام در قرعه کشی ویزا ی گوناگونی (نیست) به دنیا اومده، آیا من واجد شرایط ثبت نم هستم یا خیر؟
من یه چیزی‌رو یادم رفت بگم من خودم هم در کشور مادرم به دنیا اومدم، هنوز واجد شرایطم ؟
مرسی‌.
تشکر کنندگان:
با درود فراوان
من اولین بارمه لطفا منو راهنمایی کنید
من هنوزپاسپورت نگرفتم یعنی نمیتونم ثبت نام کنمSad
تشکر کنندگان:
(2012-10-07 ساعت 16:44)body نوشته:  با درود فراوان
من اولین بارمه لطفا منو راهنمایی کنید
من هنوزپاسپورت نگرفتم یعنی نمیتونم ثبت نام کنمSad
می توانید ثبت نام کنید.
اما در پر کردن فرم دقت کنید و نحوه نوشتن مشخصات خود را به خاطر بسپارید که هنگام درخواست پاسپورت ، با همان مشخصات که ثبت نام کردید ، درخواست پاسپورت دهید.
این هم لینک راهنمایی ثبت نام

(2012-10-07 ساعت 16:43)Fa.z نوشته:  سلام، یه سوال داشتم من پدرم ایرانی‌ هستش ولی‌ مادرم در یک کشوری که واجد شرایط ثبتِ نام در قرعه کشی ویزا ی گوناگونی (نیست) به دنیا اومده، آیا من واجد شرایط ثبت نم هستم یا خیر؟
مرسی‌.
بله.
شما می توانید ثبت نام کنید.
اگر بالای 21 سال هستید که باید جداگانه ثبت نام کنید و ربطی به محل تولد پدر و مادر ندارد.
اگر زیر 21 سال هستید هم جداگانه ثبت نام کنید و هم در فرم پدر که اجازه ثبت نام دارد.
مادر شما اجازه ثبت نام جداگانه ندارد.
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان کسی اطلاعی داره که فرم رو باید با حروف بزرگ بنویسیم یا کوچک؟
آخه قاعدتا فقط باید حرف اول بزرگ باشد ولی در پاسپورتم تماما باحروف بزرگ نوشته است!!!
Don't ever let someone tell you that you can't do something . You got a dream , you gotta protect it . When people can't do something themselves , they're gonna tell you that you can't do it . You want something, go get it , period
تشکر کنندگان:
(2012-10-07 ساعت 23:02)rezaahmadi نوشته:  سلام
آخه قاعدتا فقط باید حرف اول بزرگ باشد ولی در پاسپورتم تماما باحروف بزرگ نوشته است!!!
هیچ فرقی نمیکنه اما با حروف کوچک بهتر هست فکر میکنم!
تشکر کنندگان: amir_cool_2001
(2012-10-07 ساعت 23:44)اردوان نوشته:  
بهتر است به صورت Capitalize بنویسید. مثل Mehdi Moradi
من کشتم این مرادی‏و Big Grin همه مثال‏هام مرادی‏ه Tongue
تشکر کنندگان:
(2012-10-08 ساعت 00:03)tenesi نوشته:  
(2012-10-07 ساعت 23:44)اردوان نوشته:  
بهتر است به صورت Capitalize بنویسید. مثل Mehdi Moradi
من کشتم این مرادی‏و Big Grin همه مثال‏هام مرادی‏ه Tongue

فرق نمیکنه در آخر سیستم اسم شمارو بصورت حروف بزرگ همراه با کانفیرمیشن نامبر نمایش میدهTongue
تشکر کنندگان:
سلام
Devorce با legally separate چه فرقی داره؟
یکی از آشناها طلاق گرفته بود، legally separate رو زدم... درسته؟ اصلا صفحه دوم نرفت که مشخصات زن و ... بخواد
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان:
(2012-10-08 ساعت 02:15)mori نوشته:  سلام
یکی از آشناها طلاق گرفته بود، legally separate رو زدم... درسته؟ اصلا صفحه دوم نرفت که مشخصات زن و ... بخواد
دوباره سوال و مشورت ، وقتی کار از کار گذشته !
باید divorce را انتخاب می کردید. ما در ایران چیزی به اسم legally separate نداریم.
اما با انتخاب هر دو گزینه ، صفحه دوم نمایش داده نمی شود.
تشکر کنندگان: mori ، pariya2
(2012-10-08 ساعت 02:21)tenesi نوشته:  
باید divorce را انتخاب می کردید. ما در ایران چیزی به اسم legally separate نداریم.

کاری نمیشه کرد دیگه؟ چیز مهمیه؟
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان:
(2012-10-08 ساعت 05:09)mori نوشته:  
(2012-10-08 ساعت 02:21)tenesi نوشته:  

کاری نمیشه کرد دیگه؟ چیز مهمیه؟
ان شاء الله بعد از قبولی ، باید آفیسر رو توجیه کنید که قصد شما تقلب نبوده و متوجه مفهوم این 2 و فرق آنها نشدید. فکر کنم 50% 50% باشه.
چیزی به تصحیح هم نداریم و به فکر ثبت نام مجدد هم نباشید که کلاً از قرعه کشی خارج میشید.
تشکر کنندگان: amir_cool_2001 ، mori ، S0SHiANT ، ata_bros
يكي از دوستان سوال پرسيده بود بعد از قبول شدن در قرعه كشي چقدر بايد هزينه كرد.بايد بگم همونطور كه ميدونيد ثبت نام در قرعه كشي هزينه ايي نداره ولي بعد از قبولي براي تكميل مدارك و انجام امور مربوط به مهاجرت بايد هزينه هاي تكميل اسناد و هزينه اي سفارتي و سفر هاي خارج از كشور و هزينه هاي اقامتي رو بپردازيد. بطور متوسط هزينه هاي مهاجرت به آمريكا رو براتون بصورت تقريبي تخمين ميزنم تا با ديد باز تر اقدام كنيد.
1- هزينه تكميل مدارك در ايران:
شامل ترجمه مدارك ، عكس، گذرنامه،واكسيناسيون و پست مدارك حدود 250.000 تومان
2- هزينه هاي سفر جهت گرفتن ويزا:
شامل خروجي، تهيه بليط براي يكي از سفارتها (آنكارا، ابوظبي، ايروان، ناپل، فرانكفورت)، اقامت يك هفته ايي، هزينه هاي پزشكي و تائيديه سلامت از پزشك معتمد سفارت و هزينه هاي سفارتي مجموعا حدود 1500$ براي هر نفر
3- هزينه سفر به آمريكا:
تهيه بليط هواپيما جهت سفر تقريبا حدود 1200$ براي هر نفر
4-هزينه هاي پس از مهاجرت:
شامل هزينه مسكن و خوراك تا پيدا كردن كار (ميانگين 4 ماه) براي هر نفر درماه حدود 1200 $

يعني شما بايد حداقل حدود 7500$ براي هر نفر كنار گذاشته براي شروع زندگي جديد در آمريكا هزينه كنيد.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
تشکر کنندگان: S0SHiANT ، pariya2 ، lilistar ، اردوان ، faridl14

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان