کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-10-08 ساعت 12:35)amir_cool_2001 نوشته:  يكي از دوستان سوال پرسيده بود بعد از قبول شدن در قرعه كشي چقدر بايد هزينه كرد.بايد بگم همونطور كه ميدونيد ثبت نام در قرعه كشي هزينه ايي نداره ولي بعد از قبولي براي تكميل مدارك و انجام امور مربوط به مهاجرت بايد هزينه هاي تكميل اسناد و هزينه اي سفارتي و سفر هاي خارج از كشور و هزينه هاي اقامتي رو بپردازيد. بطور متوسط هزينه هاي مهاجرت به آمريكا رو براتون بصورت تقريبي تخمين ميزنم تا با ديد باز تر اقدام كنيد.
1- هزينه تكميل مدارك در ايران:
شامل ترجمه مدارك ، عكس، گذرنامه،واكسيناسيون و پست مدارك حدود 250.000 تومان
2- هزينه هاي سفر جهت گرفتن ويزا:
شامل خروجي، تهيه بليط براي يكي از سفارتها (آنكارا، ابوظبي، ايروان، ناپل، فرانكفورت)، اقامت يك هفته ايي، هزينه هاي پزشكي و تائيديه سلامت از پزشك معتمد سفارت و هزينه هاي سفارتي مجموعا حدود 1500$ براي هر نفر
3- هزينه سفر به آمريكا:
تهيه بليط هواپيما جهت سفر تقريبا حدود 1200$ براي هر نفر
4-هزينه هاي پس از مهاجرت:
شامل هزينه مسكن و خوراك تا پيدا كردن كار (ميانگين 4 ماه) براي هر نفر درماه حدود 1200 $

يعني شما بايد حداقل حدود 7500$ براي هر نفر كنار گذاشته براي شروع زندگي جديد در آمريكا هزينه كنيد.

ممنون دوست من ، من نمیدونم قبول میشم یا نه ، اما پیش خودم رو قبولی حساب کردم و برنامه ریزی کردم برای بعد از قبولی.
دغدغه اصلی من هم همین هزینه ها هستش که جای سوال بود...
دردسرهای دیگه مثل پیدا کردن ساپورتر و خیلی جیزهای دیگه به کنار ، این مسئله مالی مهمترین موضو برای بعد از قبولی هست...
مرسی داداش ، کمی آمار ارقام دستم اومد.
موفق باشی
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان: pariya2 ، Old_Spider
(2012-10-08 ساعت 15:44)S0SHiANT نوشته:  ممنون دوست من ، من نمیدونم قبول میشم یا نه ، اما پیش خودم رو قبولی حساب کردم و برنامه ریزی کردم برای بعد از قبولی.
دردسرهای دیگه مثل پیدا کردن ساپورتر و خیلی جیزهای دیگه به کنار ، این مسئله مالی مهمترین موضو برای بعد از قبولی هست...
موفق باشی

البته دوست من این حساب و کتاب حداقل میزان نیاز هست ولی در واقعیت این رقم به دو برابر میرسه چون پروسه پیدا کردن کار و هزینه های ابتدایی زندگی کمی در ابتدای ورود بالاست.محخصوصا اگر آشنا یا فامیلی نداشته باشین که در ابتدا کمکتون کنه.

ضمن اینکه برای ساپورت مالی نباید سرمایه ایی که انشاء الله بعد از قبولی به آفیسر نشون میدی زیره خط فقر آمریکا باشه. که این مقدار برای هر نفر 15000 دلاره. که در صورت وجود یا عدم وجود اسپانسر ضروریه.
تشکر کنندگان: Old_Spider
سلام
من امسال رو شرکت نمی کنم چون این ماه می خوام برم سربازی و تا دوسال دیگه هم نمی تونم از ایران خارج شم .
(یه سوالل : اگه ثبت نام کنم وجود اسم تو سالهای قبل باعث افزایش درصد قبولی نمیشه یعنی مثلا اونای که یه سال ثبت نام کردن با اونی که ده ساله ثبت نام میکنه یه درصد قبولی دارن؟)
اما سوال اول :به چه سایتی برای ثبت نام باید رفت اونی که برای پیگیریه سالای قبله که چیزی مربوط به سال 2014 توش نیست !
سوال دوم : من تو سپاه خدمت خواهم کرد بعد از اتمام دوره سربازی فرقی هم میکنه شنیدم به سپاهیا گیر میدن آره؟
ممنون
تشکر کنندگان:
با درود
من چون هنوز پایان خدمت ندارم نتونستم پاسپورت بگیرم. حالا سوال من اینه که اسمم اگه به حروف کوچک یا بزرگ باشه فرق می کنه؟ مثلا بابام که پاس گرفته بود تمام اسمش را به حروف بزرگ نوشته بودند. اصولا کوچکی یا بزرگی حروف تایپ شده فرقی می کند؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-08 ساعت 21:04)kavehirani نوشته:  با درود
من چون هنوز پایان خدمت ندارم نتونستم پاسپورت بگیرم. حالا سوال من اینه که اسمم اگه به حروف کوچک یا بزرگ باشه فرق می کنه؟ مثلا بابام که پاس گرفته بود تمام اسمش را به حروف بزرگ نوشته بودند. اصولا کوچکی یا بزرگی حروف تایپ شده فرقی می کند؟

به خدا قسم فرق نمیکنه. دوستان چرا تاپیک ها رو کمی نمیخونین. همه این موارد قبلا توضیح داده شده
تشکر کنندگان: pariya2 ، kavehirani
(2012-10-08 ساعت 19:53)ata_bros نوشته:  سلام
من امسال رو شرکت نمی کنم چون این ماه می خوام برم سربازی و تا دوسال دیگه هم نمی تونم از ایران خارج شم .
(یه سوالل : اگه ثبت نام کنم وجود اسم تو سالهای قبل باعث افزایش درصد قبولی نمیشه یعنی مثلا اونای که یه سال ثبت نام کردن با اونی که ده ساله ثبت نام میکنه یه درصد قبولی دارن؟)
اما سوال اول :به چه سایتی برای ثبت نام باید رفت اونی که برای پیگیریه سالای قبله که چیزی مربوط به سال 2014 توش نیست !
سوال دوم : من تو سپاه خدمت خواهم کرد بعد از اتمام دوره سربازی فرقی هم میکنه شنیدم به سپاهیا گیر میدن آره؟
ممنون

1. تعداد سال شرکت در لاتاری هیچ اثری ندارد و تمام افراد شانس یکسانی دارند.Big Grin
2.شما با اکسپلورر ورژن 7 به بالا بری تو سایت http://www.dvlottery.state.govلینک 2014 رو میبینی ولی با سایر مرورگرها دیده نمیشهBig Grin
3.شما اف بی آی چک میخورینBig Grin
تشکر کنندگان: ata_bros
دوستان برای بچه یک و نیم ساله هم باید عکس گرفت یا خیر؟؟؟؟
خیلی فوری لطفا جواب بدهید
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان:
درود بر تو
نه آقا اصلا هیچ فرقی نداره چه کوچک چه بزرگ در آخر ثبت نام که کامفیرمیشین بهتون میده حروف رو بزرگ مینویسه.ولی شما کوچک بنویس هیچ فرقی نمیکنه.
فقط خواهشا دوستانی که هنوز ثبت نام نکردنند از صحت اطلاعاتشون و نحوه پر کردن فرم ها اطمینان حاصل کنند که بعد از اتمام ثبت نام دچار شک و تردید و ناراحتی نشوند.
ضمنا وقتی ثبت نام میکنین و گزینه continueرو میزنین یه بار براتون چک میکنه که آیا درست نوشتین همه چیزو یا نه تا در صورت امکان اصلاحش کنین!.از این صفحه+صفحه confirmation numberاز هر 2 صفحه عکس بگیرین(دکمه Prt sc) یا همون print screenو در paint با فرمت jpgذخیره کنین!!یادتون نره!
نکته آخر اینکه هول نشین اصلا با آرامش فرم هارو پر کنین.
موفق باشین
تشکر کنندگان: kavehirani ، ساقر
(2012-10-08 ساعت 15:44)S0SHiANT نوشته:  
(2012-10-08 ساعت 12:35)amir_cool_2001 نوشته:  يكي از دوستان سوال پرسيده بود بعد از قبول شدن در قرعه كشي چقدر بايد هزينه كرد.بايد بگم همونطور كه ميدونيد ثبت نام در قرعه كشي هزينه ايي نداره ولي بعد از قبولي براي تكميل مدارك و انجام امور مربوط به مهاجرت بايد هزينه هاي تكميل اسناد و هزينه اي سفارتي و سفر هاي خارج از كشور و هزينه هاي اقامتي رو بپردازيد. بطور متوسط هزينه هاي مهاجرت به آمريكا رو براتون بصورت تقريبي تخمين ميزنم تا با ديد باز تر اقدام كنيد.
1- هزينه تكميل مدارك در ايران:
شامل ترجمه مدارك ، عكس، گذرنامه،واكسيناسيون و پست مدارك حدود 250.000 تومان
2- هزينه هاي سفر جهت گرفتن ويزا:
شامل خروجي، تهيه بليط براي يكي از سفارتها (آنكارا، ابوظبي، ايروان، ناپل، فرانكفورت)، اقامت يك هفته ايي، هزينه هاي پزشكي و تائيديه سلامت از پزشك معتمد سفارت و هزينه هاي سفارتي مجموعا حدود 1500$ براي هر نفر
3- هزينه سفر به آمريكا:
تهيه بليط هواپيما جهت سفر تقريبا حدود 1200$ براي هر نفر
4-هزينه هاي پس از مهاجرت:
شامل هزينه مسكن و خوراك تا پيدا كردن كار (ميانگين 4 ماه) براي هر نفر درماه حدود 1200 $

يعني شما بايد حداقل حدود 7500$ براي هر نفر كنار گذاشته براي شروع زندگي جديد در آمريكا هزينه كنيد.

ممنون دوست من ، من نمیدونم قبول میشم یا نه ، اما پیش خودم رو قبولی حساب کردم و برنامه ریزی کردم برای بعد از قبولی.
موفق باشی

بابا ای ول هنوز اعلام نشده برای خودت کیس نامبر درست کردی
ایشالله برنده میشی
موفق باشی
تشکر کنندگان:

دوست عزیز بزرگی و کوچکی الفبای اسم و فامیل در روی پاسپورت هیچ فرقی نمیکنه و اگر منظورتون در موقع ثبت نام است اصلا فرقی نمیکنه چون چه بزرگ بنویسی چه کوچک خودش تریم میشه
تشکر کنندگان:
(2012-10-08 ساعت 22:16)reza6966 نوشته:  سلام دوستان

1)
Are you claiming eligibility based on the country where you were born ?
واسه که ایران زندگی می کنیم , جواب yes هست ؟؟ و قسمت زیرین رو نباید انتخاب کرد , درسته ؟؟
If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility.

2)
8. Mailing Address رو باید آدرس خارج از ایران بدیم ؟؟؟ یا می توان آدرس ایران رو هم داد ؟؟؟

3)
12. What is the highest level of education you have achieved, as of today?
این قسمت واسه کسی که لیسانس هست در حال حاضر اما تا سال دیگه شاید مشغول به درس خواند در ارشد باشد
باید University Degree رو انتخاب کنم ؟؟؟

4) واسه کسی که مجرد هست 14. Number of Children رو باید 0 بزنیم یا کلا داخلش چیزی ننوسیم ؟؟؟

پیشاپسش از جواب های شما ممنونم

1.کاملا درسته. باید بله رو بزنید وکاری به نوشته زیر نداشته باشید.
2.باید آدرس محل سکونتتان تو ایران رو بدین
3.به سال دیگه کار نداشته باشید . موقعیت الانتون رو وارد کنید
4.هیچی ننویسید. سیستم اتومات 0 رو میزنهBig GrinTongueSmile
تشکر کنندگان: reza6966
(2012-10-08 ساعت 22:16)reza6966 نوشته:  سلام دوستان

1)
Are you claiming eligibility based on the country where you were born ?
واسه که ایران زندگی می کنیم , جواب yes هست ؟؟ و قسمت زیرین رو نباید انتخاب کرد , درسته ؟؟ درسته
If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility.

2)
8. Mailing Address رو باید آدرس خارج از ایران بدیم ؟؟؟ یا می توان آدرس ایران رو هم داد ؟؟؟ باید آدرس محل سکونت داد

3)
12. What is the highest level of education you have achieved, as of today?
این قسمت واسه کسی که لیسانس هست در حال حاضر اما تا سال دیگه شاید مشغول به درس خواند در ارشد باشد
باید University Degree رو انتخاب کنم ؟؟؟ درسته

4) واسه کسی که مجرد هست 14. Number of Children رو باید 0 بزنیم یا کلا داخلش چیزی ننوسیم ؟؟؟ چیزی ننویسید

پیشاپسش از جواب های شما ممنونم
تشکر کنندگان: reza6966 ، S0SHiANT
(2012-10-08 ساعت 21:33)به گل نوشته:  دوستان برای بچه یک و نیم ساله هم باید عکس گرفت یا خیر؟؟؟؟
خیلی فوری لطفا جواب بدهید
بله باید عکس گرفت
تشکر کنندگان: amir_cool_2001
(2012-10-09 ساعت 02:59)reza6966 نوشته:  دوستان سوال دیگه داشتم :

1) اگر کسی موقع ثبت نام زیر 21 باشد و بعد از اعلام نتایج بالا 21 باشد , اگر پدر یا مادرش برنده لاتاری شوند , خود شخص هم شامل می شود ؟؟؟

2) برعکس آیا اگر فرزند بالا 18 و زیر 21 برنده لاتاری شود , پدر و مادر شخض نیز شامل میشوند ؟؟؟

با سپاس

بله ملاك سن متقاضي هنگام ثبت نامه اگر هنگام ثبت نام زير 21 سال سن داريد ميتونيد همراه با پدر يا مادر ثبت نام كنيد كه درصورت برنده شدن پدر يا مادر با اونها براي مهاجرت اقدام كنيد و در حقيقت دوتا شانس داريد. ولي در خصوص سوال دوم چنين نيست فرد برنده بالاي 21 سال نميتونه پدر يا مادر خود را با خود ببره. و بايد 5 سال صبر كنه و بعد از دريافت سيتيزني از راه هاي ديگه مثل خويشاوندي براي مهاجرت پدر يا مادر يا خواهر و برادر خودش اقدام كنه.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
باسلام خدمت دوستان
می خواستم بپرسم من متولد کشور عراق هستم و سیکلم از کشور عراق هست و لی در پاسپورت متولد افغانستان ( خودم اهل افغانستان هستم ) زده والان ساکن ایران هستم به نظر شما محل تولد و کشور واجد شرایط رو چه بزنم ؟ ممنون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان