(2012-10-08 ساعت 12:35)amir_cool_2001 نوشته: يكي از دوستان سوال پرسيده بود بعد از قبول شدن در قرعه كشي چقدر بايد هزينه كرد.بايد بگم همونطور كه ميدونيد ثبت نام در قرعه كشي هزينه ايي نداره ولي بعد از قبولي براي تكميل مدارك و انجام امور مربوط به مهاجرت بايد هزينه هاي تكميل اسناد و هزينه اي سفارتي و سفر هاي خارج از كشور و هزينه هاي اقامتي رو بپردازيد. بطور متوسط هزينه هاي مهاجرت به آمريكا رو براتون بصورت تقريبي تخمين ميزنم تا با ديد باز تر اقدام كنيد.
1- هزينه تكميل مدارك در ايران:
شامل ترجمه مدارك ، عكس، گذرنامه،واكسيناسيون و پست مدارك حدود 250.000 تومان
2- هزينه هاي سفر جهت گرفتن ويزا:
شامل خروجي، تهيه بليط براي يكي از سفارتها (آنكارا، ابوظبي، ايروان، ناپل، فرانكفورت)، اقامت يك هفته ايي، هزينه هاي پزشكي و تائيديه سلامت از پزشك معتمد سفارت و هزينه هاي سفارتي مجموعا حدود 1500$ براي هر نفر
3- هزينه سفر به آمريكا:
تهيه بليط هواپيما جهت سفر تقريبا حدود 1200$ براي هر نفر
4-هزينه هاي پس از مهاجرت:
شامل هزينه مسكن و خوراك تا پيدا كردن كار (ميانگين 4 ماه) براي هر نفر درماه حدود 1200 $
يعني شما بايد حداقل حدود 7500$ براي هر نفر كنار گذاشته براي شروع زندگي جديد در آمريكا هزينه كنيد.
ممنون دوست من ، من نمیدونم قبول میشم یا نه ، اما پیش خودم رو قبولی حساب کردم و برنامه ریزی کردم برای بعد از قبولی.
دغدغه اصلی من هم همین هزینه ها هستش که جای سوال بود...
دردسرهای دیگه مثل پیدا کردن ساپورتر و خیلی جیزهای دیگه به کنار ، این مسئله مالی مهمترین موضو برای بعد از قبولی هست...
مرسی داداش ، کمی آمار ارقام دستم اومد.
موفق باشی
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین