موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تو پاسپورتم تمام حروف اسم و فامیلم رو با حروف بزرگ نوشته تو فرم هم تمام حروف رو بزرگ بنویسم یا فقط حرف اول رو بزرگ بنویسم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال از دوستان با تجربه و قبول شدگان گرامی سالهای قبل
تصور کنید (فرض محال که محال نیست) موقع مصاحبه قبول نشید یا به هر دلیلی به شما گرین کارد ندن. اونوقت با وجود قبولی در این دوره، آیا برای سریهای بعد هم میشه شرکت کرد یا برای همیشه این شانس رو از دست می دیم؟ (توضیح تکمیلی این که دیدم بعضی از دوستان پیشکسوت نوشتن اگه تا پایان ماه سپتامبر سالی که قبول شدین (برای ما سال 2013 میشه) وقت مصاحبه بهتون ندن ؛ دیگه انگار نه انگار که برنده شده باشین و باید قید قبولی رو بزنید)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-09 ساعت 15:00)benimclaren نوشته: یک سوال از دوستان با تجربه و قبول شدگان گرامی سالهای قبل
تصور کنید (فرض محال که محال نیست) موقع مصاحبه قبول نشید یا به هر دلیلی به شما گرین کارد ندن. اونوقت با وجود قبولی در این دوره، آیا برای سریهای بعد هم میشه شرکت کرد یا برای همیشه این شانس رو از دست می دیم؟ (توضیح تکمیلی این که دیدم بعضی از دوستان پیشکسوت نوشتن اگه تا پایان ماه سپتامبر سالی که قبول شدین (برای ما سال 2013 میشه) وقت مصاحبه بهتون ندن ؛ دیگه انگار نه انگار که برنده شده باشین و باید قید قبولی رو بزنید)
نه دوست عزیز باز هم میتونید شرکت کنید این یک شانس هست . هر سال میتونید شانس خودتون رو امتحان کنید.
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!
کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ای جونم بازم داره شروع میشه -- ببینین اگه بچه شیر خوار/ بقالی سر کوچه/ گدای محله/ خورده نون فروش محله و... باشه تو رو خدا دلش رو نشکنین ثبت نام کنین ها بالاخره آمریکاست و از جور حرفا دیگه -- عزیزان بخدا قسم با این کارتون شانس قبولی رو از خودتون که هیچ از کسانی که سرنوشت زندگیشان با رفتن عوض میشود تغییر میدین نکنین این کار رو
اگه بعضی ها فرصت قبول شدن رو از ما نگیرن به لطف خدا 2013
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزکسی با استفاده از گوگل کروم ثبت نام کرده است؟ آخه نمیدونم چرا از زمان اعلام نتایج 2013 تا حالا دیگه با اینترنت اکسپلورر نمی تونیم صفحه ثبت نام و چک کردن رو باز بکنیم. البته زیر قسمت ورود نوشته که این سایت با بیشتر مرورگرها کار میکنه اما گفته که بهترین عمل رو در اینترنت اکسپلورر 7 به بالا داره،
برای 2014 هنوز ثبت نام نکردیم اما میخوام ببنیم که
1- آیا کسی با گوگل کروم فرم ثبت نام پر کرده و مشکلی نبوده؟
2_ این مشکل اینترنت اکسپلورر ما که ورژن 9 هم هست از چی میتونه باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
این سایت ثبت نام بدون "F.ی.L.ت.R.ش.K.ن"هم باز میشه؟من بار اوله که میخوام ثبت نام کنم و نگرانم که موقع باز شدن صفحه تایید به هزار و یک دلیل غیر قابل پیش بینی این صفحه زود بسته بشه و فرصت save کد تأیید با کپی و پرینت و ایمیل و ... نشه.نمیدونم البته،شاید نگرانیم بی مورد باشه.اما چون بار اولمه خواهش میکنم از دوستان عزیز که اگر اطلاعات دقیق و درست دارید منو راهنمایی کنید: کدوم بهتر و مطمین تره...با F یا بدون F ؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-10 ساعت 00:28)ostokhan نوشته: (2012-10-09 ساعت 17:00)bobakk نوشته: ای جونم بازم داره شروع میشه -- ببینین اگه بچه شیر خوار/ بقالی سر کوچه/ گدای محله/ خورده نون فروش محله و... باشه تو رو خدا دلش رو نشکنین ثبت نام کنین ها بالاخره آمریکاست و از جور حرفا دیگه -- عزیزان بخدا قسم با این کارتون شانس قبولی رو از خودتون که هیچ از کسانی که سرنوشت زندگیشان با رفتن عوض میشود تغییر میدین نکنین این کار رو
من کاملا با این دوست عزیز موافقم. اصلا کسی که قصد مهاجرت رو نداره چرا باید ثبت نام کنه و یا براش ثبت نام کنن. حلا چه میخواد نزدیکترین فرد خوانواده آدم باشه یا بقول این دوستمنون بقال سر کوچه. شانس قبولی هم خودتون و هم باقی افراد که غیر از این لاتاری شانسی برای خروج از ایران رو ندارن< با این کارا از بین نبرید. حالا خود دانید
پارسال حدود 370000 نفر از ایران شرکت کردند اما امسال من مطمئنم بالای 500000 شرکت می کنم. همه دیگه لاتار باز شدن. هر کی رو میبینم می خواد ثبت نام کنه. ایشا... همه ی اونایی که واقعا میخوان برن قبول میشن...
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣