کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-10-09 ساعت 12:05)دکتر 2012 نوشته:  باسلام خدمت دوستان
می خواستم بپرسم من متولد کشور عراق هستم و سیکلم از کشور عراق هست و لی در پاسپورت متولد افغانستان ( خودم اهل افغانستان هستم ) زده والان ساکن ایران هستم به نظر شما محل تولد و کشور واجد شرایط رو چه بزنم ؟ ممنون
مطابق پاسپورت و ID (شناسنامه) خود وارد کنید.
اگر در هر دو ، محل تولد افغانستان درج شده ، شما مجاز به شرکت در قرعه کشی هستید و باید افغانستان را وارد کنید.
آدرس محل سکونت هم مطابق وضعیت الانتان ، ایران وارد کنید.

دوست عزیز ، شما شرایط اکازیونی داری !!! می دونستی یکی دیگه از راه های دریافت گرین کارت برای شما آنهم بدون قرعه کشی (احتمالاً برای استخدام در ارتش آمریکا) ، تسلط شما به زبان افغانی یا عراقی است ؟؟؟

Other Ways to Get a Green Card
Green Cards Through Special Categories of Jobs
:Includes
Afghan/Iraqi Translator
به لینک های زیر مراجعه کن و اطلاعات بیشتری کسب کن:

لینک 1 : http://www.uscis.gov/greencard
لینک 2 : اینجا
تشکر کنندگان: mohammad.maleki
تو پاسپورتم تمام حروف اسم و فامیلم رو با حروف بزرگ نوشته تو فرم هم تمام حروف رو بزرگ بنویسم یا فقط حرف اول رو بزرگ بنویسم؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-09 ساعت 13:15)amir.s نوشته:  تو پاسپورتم تمام حروف اسم و فامیلم رو با حروف بزرگ نوشته تو فرم هم تمام حروف رو بزرگ بنویسم یا فقط حرف اول رو بزرگ بنویسم؟
تفاوتی نمی کند. در نهایت سیستم همه حروف رو به بزرگ تبدیل می کند.
ولی جدا از بحث لاتاری ، فرم نرمال اسم و فامیل نوشتن به صورت capitalize است. یعنی اولین حرف بزرگ و بقیه کوچک . مثل Mehdi Moradi
تشکر کنندگان: amir.s
(2012-10-09 ساعت 14:22)reza6966 نوشته:  اگر موقع ثبت نام فردی زیر 21 و بالاتر از 18 باشد چی ؟؟؟ آیا در صورت برنده شدن باز هم پدر و مادر ایشون شامل نمی شود ؟؟؟
نه نمیشه.
باید اول خودش سیتیزن بشه ، بعد برای پدر و مادرش اقدام کنه
تشکر کنندگان: reza6966
یک سوال از دوستان با تجربه و قبول شدگان گرامی سالهای قبل
تصور کنید (فرض محال که محال نیست) موقع مصاحبه قبول نشید یا به هر دلیلی به شما گرین کارد ندن. اونوقت با وجود قبولی در این دوره، آیا برای سریهای بعد هم میشه شرکت کرد یا برای همیشه این شانس رو از دست می دیم؟ (توضیح تکمیلی این که دیدم بعضی از دوستان پیشکسوت نوشتن اگه تا پایان ماه سپتامبر سالی که قبول شدین (برای ما سال 2013 میشه) وقت مصاحبه بهتون ندن ؛ دیگه انگار نه انگار که برنده شده باشین و باید قید قبولی رو بزنید)
تشکر کنندگان:
(2012-10-09 ساعت 15:00)benimclaren نوشته:  یک سوال از دوستان با تجربه و قبول شدگان گرامی سالهای قبل
تصور کنید (فرض محال که محال نیست) موقع مصاحبه قبول نشید یا به هر دلیلی به شما گرین کارد ندن. اونوقت با وجود قبولی در این دوره، آیا برای سریهای بعد هم میشه شرکت کرد یا برای همیشه این شانس رو از دست می دیم؟ (توضیح تکمیلی این که دیدم بعضی از دوستان پیشکسوت نوشتن اگه تا پایان ماه سپتامبر سالی که قبول شدین (برای ما سال 2013 میشه) وقت مصاحبه بهتون ندن ؛ دیگه انگار نه انگار که برنده شده باشین و باید قید قبولی رو بزنید)

نه دوست عزیز باز هم میتونید شرکت کنید این یک شانس هست . هر سال میتونید شانس خودتون رو امتحان کنید.
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!

کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
تشکر کنندگان:
(2012-10-09 ساعت 16:19)S0SHiANT نوشته:  دوستان وقتی ثبت نام تمام میشه ، میشه کانفرمیشن خودمون رو تست کنیم؟
جایی هست تو خود سایت اصلی ؟

قربونت می خوای اداره مهاجرت امریکا رو تست کنی؟ بیخیال همه چی درسته اگر کد رو گرفتی صبر کن May 2013 تست کن ایشالا قبول میشی
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، storagemeter
ای جونم بازم داره شروع میشه -- ببینین اگه بچه شیر خوار/ بقالی سر کوچه/ گدای محله/ خورده نون فروش محله و... باشه تو رو خدا دلش رو نشکنین ثبت نام کنین ها بالاخره آمریکاست و از جور حرفا دیگه -- عزیزان بخدا قسم با این کارتون شانس قبولی رو از خودتون که هیچ از کسانی که سرنوشت زندگیشان با رفتن عوض میشود تغییر میدین نکنین این کار رو
اگه بعضی ها فرصت قبول شدن رو از ما نگیرن به لطف خدا 2013
تشکر کنندگان: dr4mir ، pariya2 ، اردوان
دوستان عزیزکسی با استفاده از گوگل کروم ثبت نام کرده است؟ آخه نمیدونم چرا از زمان اعلام نتایج 2013 تا حالا دیگه با اینترنت اکسپلورر نمی تونیم صفحه ثبت نام و چک کردن رو باز بکنیم. البته زیر قسمت ورود نوشته که این سایت با بیشتر مرورگرها کار میکنه اما گفته که بهترین عمل رو در اینترنت اکسپلورر 7 به بالا داره،

برای 2014 هنوز ثبت نام نکردیم اما میخوام ببنیم که
1- آیا کسی با گوگل کروم فرم ثبت نام پر کرده و مشکلی نبوده؟
2_ این مشکل اینترنت اکسپلورر ما که ورژن 9 هم هست از چی میتونه باشه؟
تشکر کنندگان:
سلام
این سایت ثبت نام بدون "F.ی.L.ت.R.ش.K.ن"هم باز میشه؟من بار اوله که میخوام ثبت نام کنم و نگرانم که موقع باز شدن صفحه تایید به هزار و یک دلیل غیر قابل پیش بینی این صفحه زود بسته بشه و فرصت save کد تأیید با کپی و پرینت و ایمیل و ... نشه.نمیدونم البته،شاید نگرانیم بی مورد باشه.اما چون بار اولمه خواهش میکنم از دوستان عزیز که اگر اطلاعات دقیق و درست دارید منو راهنمایی کنید: کدوم بهتر و مطمین تره...با F یا بدون F ؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-09 ساعت 17:00)bobakk نوشته:  ای جونم بازم داره شروع میشه -- ببینین اگه بچه شیر خوار/ بقالی سر کوچه/ گدای محله/ خورده نون فروش محله و... باشه تو رو خدا دلش رو نشکنین ثبت نام کنین ها بالاخره آمریکاست و از جور حرفا دیگه -- عزیزان بخدا قسم با این کارتون شانس قبولی رو از خودتون که هیچ از کسانی که سرنوشت زندگیشان با رفتن عوض میشود تغییر میدین نکنین این کار رو

سلام دوست من، لاتاری یک شانسه، منم موافقم که کسانی که شرایط رفتن و قصد رفتن دارن باید ثبت نام کنن. ولی اینطور برداشت نکنید که اگه همه ثبت نام کنن شانس شما کم میشه، اگر شانس با آدم یار باشه حتی اگه 6 میلیارد نفر هم ثبت نام کنن اسمت در میاد، اگر هم شانس با آدم یار نباشه حتی اگه دو نفر ثبت نام کنند اسمش در نمیاد. پس اگر بخشندگیه طبیعت زندگی رو میخوایم بهتره خودمون هم نگاه بخشنده ای داشته باشیم. من وقتی ثبت نام کردم هیچکدوم از شرایط رو نداشتم، حتی پیش دانشگاهیم نداشتم و مدرک کاردانیمم دستم نبود، حتی از لحاظ مالی هم شرایط اومدن به امریکا رو نداشتم و حتی برای رفتن به مصاحبه هم از لحاظ مالی میشکل داشتم، اما همه چی دست به دست هم داد تا الان در امریکا باشم.

(2012-10-09 ساعت 17:25)Almond نوشته:  دوستان عزیزکسی با استفاده از گوگل کروم ثبت نام کرده است؟ آخه نمیدونم چرا از زمان اعلام نتایج 2013 تا حالا دیگه با اینترنت اکسپلورر نمی تونیم صفحه ثبت نام و چک کردن رو باز بکنیم. البته زیر قسمت ورود نوشته که این سایت با بیشتر مرورگرها کار میکنه اما گفته که بهترین عمل رو در اینترنت اکسپلورر 7 به بالا داره،

برای 2014 هنوز ثبت نام نکردیم اما میخوام ببنیم که
1- آیا کسی با گوگل کروم فرم ثبت نام پر کرده و مشکلی نبوده؟
2_ این مشکل اینترنت اکسپلورر ما که ورژن 9 هم هست از چی میتونه باشه؟

من برای خانواده با گوگل کروم ثبت نام کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد

(2012-10-09 ساعت 20:16)p450 نوشته:  سلام
این سایت ثبت نام بدون "F.ی.L.ت.R.ش.K.ن"هم باز میشه؟من بار اوله که میخوام ثبت نام کنم و نگرانم که موقع باز شدن صفحه تایید به هزار و یک دلیل غیر قابل پیش بینی این صفحه زود بسته بشه و فرصت save کد تأیید با کپی و پرینت و ایمیل و ... نشه.نمیدونم البته،شاید نگرانیم بی مورد باشه.اما چون بار اولمه خواهش میکنم از دوستان عزیز که اگر اطلاعات دقیق و درست دارید منو راهنمایی کنید: کدوم بهتر و مطمین تره...با F یا بدون F ؟

بله بدون فیلترشکن هم میتونید ثبت نام کنید و هیچ مشکلی پیش نمیاد.
تشکر کنندگان: sisi0098 ، reza6966 ، Almond ، Tasnim banou ، myfriendsmy2010 ، lilistar ، Dilan1987
(2012-10-08 ساعت 21:33)به گل نوشته:  دوستان برای بچه یک و نیم ساله هم باید عکس گرفت یا خیر؟؟؟؟
خیلی فوری لطفا جواب بدهید
بله
تشکر کنندگان:
(2012-10-09 ساعت 17:00)bobakk نوشته:  ای جونم بازم داره شروع میشه -- ببینین اگه بچه شیر خوار/ بقالی سر کوچه/ گدای محله/ خورده نون فروش محله و... باشه تو رو خدا دلش رو نشکنین ثبت نام کنین ها بالاخره آمریکاست و از جور حرفا دیگه -- عزیزان بخدا قسم با این کارتون شانس قبولی رو از خودتون که هیچ از کسانی که سرنوشت زندگیشان با رفتن عوض میشود تغییر میدین نکنین این کار رو

من کاملا با این دوست عزیز موافقم. اصلا کسی که قصد مهاجرت رو نداره چرا باید ثبت نام کنه و یا براش ثبت نام کنن. حلا چه میخواد نزدیکترین فرد خوانواده آدم باشه یا بقول این دوستمنون بقال سر کوچه. شانس قبولی هم خودتون و هم باقی افراد که غیر از این لاتاری شانسی برای خروج از ایران رو ندارن< با این کارا از بین نبرید. حالا خود دانیدSad
تشکر کنندگان: pariya2
(2012-10-10 ساعت 00:28)ostokhan نوشته:  

من کاملا با این دوست عزیز موافقم. اصلا کسی که قصد مهاجرت رو نداره چرا باید ثبت نام کنه و یا براش ثبت نام کنن. حلا چه میخواد نزدیکترین فرد خوانواده آدم باشه یا بقول این دوستمنون بقال سر کوچه. شانس قبولی هم خودتون و هم باقی افراد که غیر از این لاتاری شانسی برای خروج از ایران رو ندارن< با این کارا از بین نبرید. حالا خود دانیدSad
پارسال حدود 370000 نفر از ایران شرکت کردند اما امسال من مطمئنم بالای 500000 شرکت می کنم. همه دیگه لاتار باز شدن. هر کی رو میبینم می خواد ثبت نام کنه. ایشا... همه ی اونایی که واقعا میخوان برن قبول میشن...Smile
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: lilistar
(2012-10-10 ساعت 11:53)afshin sadeghi 2 نوشته:  
(2012-10-10 ساعت 00:28)ostokhan نوشته:  

پارسال حدود 370000 نفر از ایران شرکت کردند اما امسال من مطمئنم بالای 500000 شرکت می کنم. همه دیگه لاتار باز شدن. هر کی رو میبینم می خواد ثبت نام کنه. ایشا... همه ی اونایی که واقعا میخوان برن قبول میشن...Smile
اگه کسی قرار باشه بره میره...به هر قیمتی شده.اگه واقعا از ته قلبش بخواد.
حتی اگه لاتاری هم نشد یه راهی براش پیدا میکنه...
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان