موضوعها: 0
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
پارسال من يه صحنه ايي ديدم كه واقعا شگفت زده شدم. پارسال من رفته بودم دانشگاهي كه درس خونده بودم تو گوهردشت كرج يكي رو ديدم كه يه پلاكارد بزرگ دستش گرفته بود و تو خيابان اصلي داشت فرياد ميزد شانس خود را از دست ندهيد ويزاي آمريكا فقط با 15000 تومن نفري. ملت هم صف كشيده بودند. همه جور آدمي هم تو صف بود از بچه هاي كوچك تا پيرمرد 72 ساله. يارو هم براي اينكه پول بيشتري بگيره ميگفت كه والدين براي بچه ها هم ثبت نام جدا انجام بدن. به همه ميگفت اگه برنده بشن يه نامه براشون ارسال ميشه. و شماره كانفريميشن رو هم به كسي نميداد يكي رو ديدم كه سواد خوندن نوشتن نداشت ولي هم براي خودش ثبت نام كرد هم براي همسرش. پيش خودم گفتم عجب آدمهايي پيدا ميشن و تا مدتها اين قيضه فكرم رو مشغول كرده بود. امسال همين صحنه رو عينا تو خيابون جمهوري اسلامي تهران هم ديدم. نميدونم بايد چه عكس العملي داشته باشم. لطفا اگه كسي ميدونه بايد چه عكس العملي نشون داد راهنمايي كنه چون من كلا هنگ كردم.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان توی پاسپورت اسم و فامیل رو با حرف بزرگ نوشته منم با حروف بزرگ بنویسم یا مثل خودشون فقط حرف اول بزرگ باقیش کوچیک؟مثلا تو پاسپورت ASHKAN GHOLAMI هست من اینجوری بنویسم یا Ashkan Gholami ?
ممنون از راهنماییتون
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
من با ثبت نام كردن براي افرادي كه بلد نيستند با كامپيوتر كار كنند يا اطلاعات كافي براي ثبت نام ندارند مشكل ندارم. سوال من اينه كه چرا اطلاعات غلط به مردم ميدهند و چرا مردم رو درست راهنمايي نمي كنند. لااقل اگه ثبت نام ميكنند درست ثبت نام كنند. نه عكسي از مردم ميگرفت نه كانفريميشن نامبر ميداد نه ميزان تحصيلات رو سوال ميكرد نه وضعيت تاهل رو كنترل ميكرد تازه ميگفت براي بچه هاي زير 21 سال جدا ثبت نام كنيد. يا واقعا مرض داشته و ميخوسته مردم رو سركيسه كنه يا واقعا قصدش اين بوده كه افرادي كه نميتونند ثبت نام كنند رو از قرعه كشي محروم كنه واقعا نميدونم قصدش چي بوده. و چرا مردمي كه هيچ گونه نگرشي نسبت به مهاجرت به كشور خارجي ندارند تو اون صف ايستاده بودند؟ شايد پيش خودشون فكر كردند مهاجرت به آمريكا مثل مهاجرت به كرج يا تهرانه و زياد سخت نميتونه باشه. براي همينه كه من هنگ كردم.
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-10 ساعت 15:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-10 ساعت 15:36 توسط amir_cool_2001.)
تو جمهوري اونطوريكه من ديدم براي ثبت نام هر نفر 25000 تومان ميگرفت چه زير 21 سال چه بالاي 21 سال.
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-10 ساعت 16:02)brotherhood نوشته: (2012-10-10 ساعت 15:15)tenesi نوشته: (2012-10-10 ساعت 14:59)reza6966 نوشته: (2012-10-10 ساعت 14:42)amir_cool_2001 نوشته: تازه ميگفت براي بچه هاي زير 21 سال جدا ثبت نام كنيد.
دوستان واسه اشخاص زیر 21 , علاوه بر اینکه به همراه پدر و مادر ثبت نام می شوند , حق ثبت نام جداگانه را نیز دارند ؟
بله . می توانند ثبت نام کنند ولی باید حداقل دارای دیپلم 12 ساله یا 2 سال سابقه کار(که مسلماً ندارند) باشند.
میتونم بپرسم که من زیر 20 سال سن دارم ولی دیپلم 12 ساله دارم داستانش چطوری هست ؟
اگر مجرد باشيد معمولا از افرادي مانند شما تعهد گرفته ميشه كه تا 5 سال ازدواج نكنيد اگه خانم هستيد حتما به اسپانسر احتياج خواهيد داشت و در غير اينصورت كمي دچار مشكل خواهيد شد.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
يه سوال ثبت نام من 45 دقيقه طول كشيد ولي كانفريميشن نامبر هم گرفتم ولي يكي گفته بود اگر بيشتر از 30 دقيقه طول بكشه ثبت نام باطل ميشه حالا تكليف من چيه؟