کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-10-09 ساعت 20:33)3rip نوشته:  سلام دوست من، لاتاری یک شانسه......اگر بخشندگیه طبیعت زندگی رو میخوایم بهتره خودمون هم نگاه بخشنده ای داشته باشیم........الان در آمریکا باشم.

بخشندگیه طبیعتو خیلی قشنگ استفاده کردین

ولی دوستان واقعا قبل از ثبت نام، تصمیم قطعیتونو واسه مهاجرت بگیرین و بعد ثبت نام کنین،
اگه واسه دیگران هم میخواین ثبت نام کنین، در مورد هزینه ها تا ویزا و رسیدن به آمریکا و زندگی در اونجا روشنشون کنین، چون سالهای گذشته افرادی بودن که بعد از قبول شدن فهمیدن باید چند هزار دلاری هزینه کنن و یا چون شرایطشو اصلا نداشتن، کیسشونو پیگیری نکردن و ....
همیشه سختیهای مهاجرت و قبل از قشنگیاش بگین تا طرف بتونه تصمیم درستو بگیره .
تشکر کنندگان:
پارسال من يه صحنه ايي ديدم كه واقعا شگفت زده شدم. پارسال من رفته بودم دانشگاهي كه درس خونده بودم تو گوهردشت كرج يكي رو ديدم كه يه پلاكارد بزرگ دستش گرفته بود و تو خيابان اصلي داشت فرياد ميزد شانس خود را از دست ندهيد ويزاي آمريكا فقط با 15000 تومن نفري. ملت هم صف كشيده بودند. همه جور آدمي هم تو صف بود از بچه هاي كوچك تا پيرمرد 72 ساله. يارو هم براي اينكه پول بيشتري بگيره ميگفت كه والدين براي بچه ها هم ثبت نام جدا انجام بدن. به همه ميگفت اگه برنده بشن يه نامه براشون ارسال ميشه. و شماره كانفريميشن رو هم به كسي نميداد يكي رو ديدم كه سواد خوندن نوشتن نداشت ولي هم براي خودش ثبت نام كرد هم براي همسرش. پيش خودم گفتم عجب آدمهايي پيدا ميشن و تا مدتها اين قيضه فكرم رو مشغول كرده بود. امسال همين صحنه رو عينا تو خيابون جمهوري اسلامي تهران هم ديدم. نميدونم بايد چه عكس العملي داشته باشم. لطفا اگه كسي ميدونه بايد چه عكس العملي نشون داد راهنمايي كنه چون من كلا هنگ كردم.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
تشکر کنندگان: اردوان ، pariya2
(2012-10-10 ساعت 14:12)amir_cool_2001 نوشته:  پارسال من يه صحنه ايي ديدم كه واقعا شگفت زده شدم. پارسال من رفته بودم دانشگاهي كه درس خونده بودم تو گوهردشت كرج يكي رو ديدم كه يه پلاكارد بزرگ دستش گرفته بود و تو خيابان اصلي داشت فرياد ميزد شانس خود را از دست ندهيد ويزاي آمريكا فقط با 15000 تومن نفري. ملت هم صف كشيده بودند. همه جور آدمي هم تو صف بود از بچه هاي كوچك تا پيرمرد 72 ساله. يارو هم براي اينكه پول بيشتري بگيره ميگفت كه والدين براي بچه ها هم ثبت نام جدا انجام بدن. به همه ميگفت اگه برنده بشن يه نامه براشون ارسال ميشه. و شماره كانفريميشن رو هم به كسي نميداد يكي رو ديدم كه سواد خوندن نوشتن نداشت ولي هم براي خودش ثبت نام كرد هم براي همسرش. پيش خودم گفتم عجب آدمهايي پيدا ميشن و تا مدتها اين قيضه فكرم رو مشغول كرده بود. امسال همين صحنه رو عينا تو خيابون جمهوري اسلامي تهران هم ديدم. نميدونم بايد چه عكس العملي داشته باشم. لطفا اگه كسي ميدونه بايد چه عكس العملي نشون داد راهنمايي كنه چون من كلا هنگ كردم.
امیر جان انقد تبلیغات و خبر رسانی زیاد شده که هر آدمه...میاد و ابراز وجود میکنه و از ملت سو استفاده میکنه
تشکر کنندگان:
عزیزان این لینک نحوه ثبت نام و پرکردن فرم ها به صورت ویدیو هستش ....خیلی خیلی کمک میکنه به کسایی که برای بار اولشونه .....
تا چند صفحه قبل رو رفتم و ندیدم همچین چیزی .....امیدوارم تکراری نباشه و اگه هم بود از مدیران عزیز خواهش میکنم این پست ما رو پاک کنن ....
http://www.youtube.com/watch?v=hXlXFseSki4
تشکر کنندگان: pariya2 ، tenesi ، Tasnim banou ، somayeh8159 ، behzad2013
سلام
دوستان توی پاسپورت اسم و فامیل رو با حرف بزرگ نوشته منم با حروف بزرگ بنویسم یا مثل خودشون فقط حرف اول بزرگ باقیش کوچیک؟مثلا تو پاسپورت ASHKAN GHOLAMI هست من اینجوری بنویسم یا Ashkan Gholami ?
ممنون از راهنماییتون
تشکر کنندگان:
(2012-10-09 ساعت 17:00)bobakk نوشته:  ای جونم بازم داره شروع میشه -- ببینین اگه بچه شیر خوار/ بقالی سر کوچه/ گدای محله/ خورده نون فروش محله و... باشه تو رو خدا دلش رو نشکنین ثبت نام کنین ها بالاخره آمریکاست و از جور حرفا دیگه -- عزیزان بخدا قسم با این کارتون شانس قبولی رو از خودتون که هیچ از کسانی که سرنوشت زندگیشان با رفتن عوض میشود تغییر میدین نکنین این کار رو
حالا اینهایی که شما اشاره کردین خوبه!!یه عده هستن جدیدا تو خیابون و اینترنت تبلیغ میکنند و ثبت نام واسه ملت....واقعا ما ایرانی ها چرا اینجوری هستیم؟
و از یه چیزی طوری به نفع خودمون و درآمد زاییمون استفاده میکنیم که به عقل جن هم شاید نرسه...
تشکر کنندگان: idn
(2012-10-10 ساعت 14:36)ashkan.b10 نوشته:  سلام
دوستان توی پاسپورت اسم و فامیل رو با حرف بزرگ نوشته منم با حروف بزرگ بنویسم یا مثل خودشون فقط حرف اول بزرگ باقیش کوچیک؟مثلا تو پاسپورت ASHKAN GHOLAMI هست من اینجوری بنویسم یا Ashkan Gholami ?
ممنون از راهنماییتون

دوست عزیزم هیچ مشکلی نداره چه به صورت حروف بزرگ یا کوچیک ....شما هر طوری بنویسید آخر کار خود سایت نوشته های شما رو درست میکنه ...
تشکر کنندگان:
من با ثبت نام كردن براي افرادي كه بلد نيستند با كامپيوتر كار كنند يا اطلاعات كافي براي ثبت نام ندارند مشكل ندارم. سوال من اينه كه چرا اطلاعات غلط به مردم ميدهند و چرا مردم رو درست راهنمايي نمي كنند. لااقل اگه ثبت نام ميكنند درست ثبت نام كنند. نه عكسي از مردم ميگرفت نه كانفريميشن نامبر ميداد نه ميزان تحصيلات رو سوال ميكرد نه وضعيت تاهل رو كنترل ميكرد تازه ميگفت براي بچه هاي زير 21 سال جدا ثبت نام كنيد. يا واقعا مرض داشته و ميخوسته مردم رو سركيسه كنه يا واقعا قصدش اين بوده كه افرادي كه نميتونند ثبت نام كنند رو از قرعه كشي محروم كنه واقعا نميدونم قصدش چي بوده. و چرا مردمي كه هيچ گونه نگرشي نسبت به مهاجرت به كشور خارجي ندارند تو اون صف ايستاده بودند؟ شايد پيش خودشون فكر كردند مهاجرت به آمريكا مثل مهاجرت به كرج يا تهرانه و زياد سخت نميتونه باشه. براي همينه كه من هنگ كردم.
تشکر کنندگان: reza6966 ، pariya2 ، June ، my2220
(2012-10-10 ساعت 14:40)soheil_m نوشته:  
ممنون از راهنماییتون

دوست عزیزم هیچ مشکلی نداره چه به صورت حروف بزرگ یا کوچیک ....شما هر طوری بنویسید آخر کار خود سایت نوشته های شما رو درست میکنه ...

مرسی...مثل پاس مینویسم
تشکر کنندگان: soheil_m
ممنون از راهنماییتون
درود
اشکان جان شما یه مقدار کم لطفی کردین.اونم به این دلیل که اگه یکم پست های قبل رو میخوندین حتما جوابتون رو میگرفتین.حداقل 3 نفر این مساله بزرگ و کوچک بودن حروف رو پرسیدند!!عزیز جان هیچ فرقی نداره چه برزگ چه کوچک در هر دو حالت واستون بزرگ ثبت میکنه زمانی که کامفیرمیشن نامبر بهتون میده.به این لینک برو و با دقت بخون:
موفق باشین
http://wiki.mohajersara.com/%D8%B1%D8%A7...9%86%DB%8C

(2012-10-10 ساعت 14:42)amir_cool_2001 نوشته:  من با ثبت نام كردن براي افرادي كه بلد نيستند با كامپيوتر كار كنند يا اطلاعات كافي براي ثبت نام ندارند مشكل ندارم. سوال من اينه كه چرا اطلاعات غلط به مردم ميدهند و چرا مردم رو درست راهنمايي نمي كنند. لااقل اگه ثبت نام ميكنند درست ثبت نام كنند. نه عكسي از مردم ميگرفت نه كانفريميشن نامبر ميداد نه ميزان تحصيلات رو سوال ميكرد نه وضعيت تاهل رو كنترل ميكرد تازه ميگفت براي بچه هاي زير 21 سال جدا ثبت نام كنيد. يا واقعا مرض داشته و ميخوسته مردم رو سركيسه كنه يا واقعا قصدش اين بوده كه افرادي كه نميتونند ثبت نام كنند رو از قرعه كشي محروم كنه واقعا نميدونم قصدش چي بوده. و چرا مردمي كه هيچ گونه نگرشي نسبت به مهاجرت به كشور خارجي ندارند تو اون صف ايستاده بودند؟ شايد پيش خودشون فكر كردند مهاجرت به آمريكا مثل مهاجرت به كرج يا تهرانه و زياد سخت نميتونه باشه. براي همينه كه من هنگ كردم.
منم عرض کردم هر کی به نوعی سو استفاده میکنه...
به این حرکت میگن ایرانی بازی که متاسفانه خیلی از هموطنان این اخلاق رو دارند..
تشکر کنندگان: amir_cool_2001 ، S0SHiANT
(2012-10-10 ساعت 14:59)reza6966 نوشته:  
(2012-10-10 ساعت 14:42)amir_cool_2001 نوشته:  تازه ميگفت براي بچه هاي زير 21 سال جدا ثبت نام كنيد.

دوستان واسه اشخاص زیر 21 , علاوه بر اینکه به همراه پدر و مادر ثبت نام می شوند , حق ثبت نام جداگانه را نیز دارند ؟
بله
تشکر کنندگان: amir_cool_2001 ، reza6966
(2012-10-10 ساعت 14:42)amir_cool_2001 نوشته:  تازه ميگفت براي بچه هاي زير 21 سال جدا ثبت نام كنيد.
دوستان واسه اشخاص زیر 21 , علاوه بر اینکه به همراه پدر و مادر ثبت نام می شوند , حق ثبت نام جداگانه را نیز دارند ؟
بله . می توانند ثبت نام کنند ولی باید حداقل دارای دیپلم 12 ساله یا 2 سال سابقه کار(که مسلماً ندارند) باشند.
تشکر کنندگان: reza6966 ، eagla
تو جمهوري اونطوريكه من ديدم براي ثبت نام هر نفر 25000 تومان ميگرفت چه زير 21 سال چه بالاي 21 سال.
تشکر کنندگان:
(2012-10-10 ساعت 16:02)brotherhood نوشته:  
(2012-10-10 ساعت 15:15)tenesi نوشته:  
بله . می توانند ثبت نام کنند ولی باید حداقل دارای دیپلم 12 ساله یا 2 سال سابقه کار(که مسلماً ندارند) باشند.

میتونم بپرسم که من زیر 20 سال سن دارم ولی دیپلم 12 ساله دارم داستانش چطوری هست ؟

اگر مجرد باشيد معمولا از افرادي مانند شما تعهد گرفته ميشه كه تا 5 سال ازدواج نكنيد اگه خانم هستيد حتما به اسپانسر احتياج خواهيد داشت و در غير اينصورت كمي دچار مشكل خواهيد شد.
تشکر کنندگان: Omid-Aria
يه سوال ثبت نام من 45 دقيقه طول كشيد ولي كانفريميشن نامبر هم گرفتم ولي يكي گفته بود اگر بيشتر از 30 دقيقه طول بكشه ثبت نام باطل ميشه حالا تكليف من چيه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان