موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-10 ساعت 16:50)June نوشته: يه سوال ثبت نام من 45 دقيقه طول كشيد ولي كانفريميشن نامبر هم گرفتم ولي يكي گفته بود اگر بيشتر از 30 دقيقه طول بكشه ثبت نام باطل ميشه حالا تكليف من چيه؟
ثبت نام در صورتی باطل میشه که بیشتر از 60 دقیقه طول بکشه نه 30 دقیقه.
در ضمن اگه ثبت نام باطل بشه کانفیرمیشن برای شما نمایش داده نمیشه
پس...
شما تمام و کمال و به درستی ثبت نام شدی و ایشااااااااااا... که برنده هم میشی
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-07 ساعت 01:11)tenesi نوشته: [quote='deineath' pid='222590' dateline='1349547121']
کسایی که 2013 قبول شدن برای 2014 ثبت نام کنن مشکلی پیش میاد ؟
مشکلی نیست.
من هم شرایط شما رو داشتم
برنده 2012 بودن اما قبل از مصاحبه برای 2013 هم ثبت نام کردم
(2012-10-07 ساعت 00:18)rezaahmadi نوشته: سلام[/size][/color]
مرسی از راهنمایی .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من میخوام برای یک خانواده 4تفره ثبت نام کنم اینها 2تا بچه 2و1ساله دارند آیا باید بچه ها هم عکس بندازند با خیر؟
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91
کنسولگری: ANKARA
یکضرب
تعداد :1نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.
دوستان من 2 سوال از حضورتون دارم:
1- اگر کسی توی لاتاری برنده بشه و بعد به هر دلیلی برای دریافت گرین کارت اقدام نکنه، آیا سال بعد و سالهای بعد باز هم میتونه توی لاتاری شرکت کنه؟
2- کسی که از طریق برنده شدن توی لاتاری موفق به دریافت گرین کارت شده، باید سالانه چه مدتی رو توی آمریکا اقامت داشته باشه تا گرین کارتش باطل نشه؟
با سپاس.
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-11 ساعت 13:47)hashia نوشته: با سلام.
دوستان من 2 سوال از حضورتون دارم:
1- اگر کسی توی لاتاری برنده بشه و بعد به هر دلیلی برای دریافت گرین کارت اقدام نکنه، آیا سال بعد و سالهای بعد باز هم میتونه توی لاتاری شرکت کنه؟
2- کسی که از طریق برنده شدن توی لاتاری موفق به دریافت گرین کارت شده، باید سالانه چه مدتی رو توی آمریکا اقامت داشته باشه تا گرین کارتش باطل نشه؟
با سپاس.
در خصوص سوال اول باید بگم که بله میشه باز هم شرکت کنه ولی ممکنه اینقدر خوش شانس نباشه که دوسال پشت سر هم برنده بشه.
و در خصوص سوال دوم باید بگم که به در مدت 5 سال باید حدود 30 ماه در خاک آمریکا حضور داشته باشید و نباید حداکثر بیش از 6 ماه خاک آمریکا رو ترک کنید.در غیر اینصورت برای گرفتن پاس آمریکایی و سیتیزن شیپ دچار مشکل میشه.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بسیار ممنونم امیر جان.
در واقع من سؤال دوم رو به این دلیل پرسیدم که الآن ترم اول دورهی فوق لیسانس هستم. اینطور که پیداس بهار سال بعد نتایج اولیه میاد و در صورت برنده شدن، چند ماه هم طول میکشه تا گرینکارت صادر بشه و از وقتی صادر میشه شیش ماه فرصت داریم که وارد آمریکا بشیم (درسته؟). با این حساب فکر کنم چیزی در حدود اواخر سال 92 یا اوایل سال 93 من "باید" وارد آمریکا بشم. اونموقع هنوز یک یا دو ترم از درس من باقی مونده. دنبال یه راهی برای مدیریت کردن زمان هستم. هدف اصلیم گرفتن سیتیزنشیپ نیست. هدف اصلیم باطل نشدن گرینکارته. چون سیتیزنشیپو نهایتاً آدم یه سال دیرتر میگیره. محاسباتم درسته امیر جان؟
ضمناً در مورد جوابایی که لطف کردین و به این دو سؤال دادین، لینک معتبری به زبان انگلیسی وجود داره؟ مثلاً جایی تو سایت خود لاتاری، یا سایت وزارت امور خارجهی آمریکا همچین چیزیو نوشته؟
سپاس فراوان.