کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
من بايد براي چند نفر از اقوام و آشنايان ثبت نام كنم. سوال من اينه كه اگه براي همشون از يك كامپيوتر (يعني 1ip) ثبت نام رو انجام بدم، مشكلي پيش نمياد؟

(هموشون فكراشونو كردن و اگه انشاله قبول شن با كله مي رن، خيال همه راحت)

باسپاس فراوان
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ....تو یکی از کانالهای م اه و ا ر ه وکیل مهاجرت به آمریکا گفت که امسال دوبار...2 بار.... برای لاتاری قرعه کشی میشه.....هورااااااااااا شما در این باره چیزی شنیدید؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-13 ساعت 15:22)kevin4472 نوشته:  من بايد براي چند نفر از اقوام و آشنايان ثبت نام كنم. سوال من اينه كه اگه براي همشون از يك كامپيوتر (يعني 1ip) ثبت نام رو انجام بدم، مشكلي پيش نمياد؟
(هموشون فكراشونو كردن و اگه انشاله قبول شن با كله مي رن، خيال همه راحت)
باسپاس فراوان
نه مشکلی نیست.
حالا که فکراشونو کردن و میخوان با کله برن ، حواست باشه Confirmation Number هارو گم و گور نکنی که کلت پریده !!! Big Grin

(2012-10-13 ساعت 15:31)IRANDOKHT نوشته:  سلام دوستان ....تو یکی از کانالهای م اه و ا ر ه وکیل مهاجرت به آمریکا گفت که امسال دوبار...2 بار.... برای لاتاری قرعه کشی میشه.....هورااااااااااا شما در این باره چیزی شنیدید؟
منظورش همون بچه های 2013 بوده که برای جبران کمبود ورودی 2012 که به دلیل باطل شدن جواب قرعه کشی صورت گرفت ، بوده.
در تاریخ لاتاری به جز 2013 که دلیلشو گفتم ، 2 بار قرعه کشی سابقه نداشته ، ندارد و نخواهد داشت.
تشکر کنندگان: amir_cool_2001
سلام به دوستان گل مهاجر سرا
برای من یک سوالی پیش اومده اونم اینکه من متاهل هستم و یک نوبت توی لاتاری با اسم خودم و همراه با همسرم ثبت نام کردم حالا میخوام بدونم میتونم یکبار دیگه از طریق اسم همسرم ثبت نام کنم و اسم خودمم رو بنویسم یا فقط باید یکبار ثبت نام بکنی و فقط یکبار اسمت داخل لاتاری ثبت بشه؟
خواهش میکنم دوستان با تجربه جواب بدن چون داخل تایپیک هایی که مال همین امسال و سال قبل بود هر کس یک چیزی میگه بعضی ها استناد میکنند به قوانین لاتاری و میگن نه و بعضی ها میگن میشه؟
منتظر جواب شما دوستان گل هستم
نشد : 2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-2020-2021-2022
بازم نمیشه: 2023
تاآخرش همینه
چیزای خوب به ما نیومده
تشکر کنندگان:
(2012-10-13 ساعت 15:44)saeed_sqs_20 نوشته:  سلام به دوستان گل مهاجر سرا
برای من یک سوالی پیش اومده اونم اینکه من متاهل هستم و یک نوبت توی لاتاری با اسم خودم و همراه با همسرم ثبت نام کردم حالا میخوام بدونم میتونم یکبار دیگه از طریق اسم همسرم ثبت نام کنم و اسم خودمم رو بنویسم یا فقط باید یکبار ثبت نام بکنی و فقط یکبار اسمت داخل لاتاری ثبت بشه؟
خواهش میکنم دوستان با تجربه جواب بدن چون داخل تایپیک هایی که مال همین امسال و سال قبل بود هر کس یک چیزی میگه بعضی ها استناد میکنند به قوانین لاتاری و میگن نه و بعضی ها میگن میشه؟
بله . می توانید یک بار هم همسرتان را ثبت نام کنید و نام خود را به عنوان همراه وارد کنید.
و این به معنی 2 باز ثبت نام کردن هرشخص که خلاف مقررات لاتاریه نیست.
2 بار ثبت نام کردن یعنی مثلاً شما اسمت "مهدی مرادی" باشه ، و زرنگی کنی یه بار به اسم Mehdi Moradi ثبت نام کنی و یک بار به اسم Mahdi Moradi. یا بعدا بفهمی اشتباه فرم رو تکمیل کردی ، دوباره ثبت نام کنی. یه همچین کارایی 2 بار ثبت نام کردن به حساب میاد. کلاً اگر اسم شما 2 بار به عنوان متقاضی اصلی باشه تلقب محسوب میشه.
خیالتون راحت.
من و همسرم هم اینگونه ثبت نام کردیم که در نهایت فرمی که من در آن متقاضی اصلی بودم برنده شد.
تشکر کنندگان: saeed_sqs_20 ، amir_cool_2001
وقتی configuration naumber رو میده یعنی ثبت نام تموم شده ؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-13 ساعت 15:48)tenesi نوشته:  
(2012-10-13 ساعت 15:44)saeed_sqs_20 نوشته:  سلام به دوستان گل مهاجر سرا
بله . می توانید یک بار هم همسرتان را ثبت نام کنید و نام خود را به عنوان همراه وارد کنید.
خیالتون راحت.
من و همسرم هم اینگونه ثبت نام کردیم که در نهایت فرمی که من در آن متقاضی اصلی بودم برنده شد.

با تشکر از پاسخ حضرتعالی
میخواستم بدونم شما در زمان ثبت نام مجدد از طریق همسرتان در زمان ثبت اسمتان آیا در اسپلینگ نامتان تغییری داده اید؟
بعضی از دوستان میگویند که با تغییر بعضی از حروف اسپلینگی میشود اینکار رو انجام داد ولی چون من نمیخوام اینکار رو بکنم میخواستم بدونم بازم هم خیالم راحت باشد و همانطور که دفعه اول ثبت نام کردم با همان شرایط دوباره ثبت نام کنم؟
نشد : 2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-2020-2021-2022
بازم نمیشه: 2023
تاآخرش همینه
چیزای خوب به ما نیومده
تشکر کنندگان:
نه دوستم......هورااااا شدیمممم ...دقیقا اینو گفت.....( دوستان عجله کنید که 20 روز تا پایان ثبت نام برای قرعه کشی لاتاری باقی مونده....این شانس را از خودتون نگیرید و حتما ثبت نام کنید.....این شانس امسال دو برابر شده چون 2 بار قرعه کشی خواهد شد.....پس با داشتن یه عکس600*600 مگا پیکسل به راحتی میتونید از طریق اینترنت ثبت نام کنید....در ضمن باید بگم که اگر بخواهید ما میتونیم براتون اینکار را انجام بدیم ...) اینو خودم با گوشهام شنیدم......هوراااااا شدیم هوراااااااااااااا هههههههههBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: parastoo mohajer ، lilistar
سلام به دوستان
آیا کسی که لاتاری 2013 قبول شده می تواند در لاتاری 2014 هم شرکت کند؟
با تشکر از راهنمائی دوستان.
تشکر کنندگان:
(2012-10-13 ساعت 15:54)petr0s نوشته:  وقتی configuration naumber رو میده یعنی ثبت نام تموم شده ؟
بله. تمومه

(2012-10-13 ساعت 16:02)hassanghobadi نوشته:  سلام به دوستان
آیا کسی که لاتاری 2013 قبول شده می تواند در لاتاری 2014 هم شرکت کند؟
با تشکر از راهنمائی دوستان.
بله.
منم شرایط شمارو داشتم.برنده 2012 بودم و قبل از مصاحبه برای 2013 هم ثبت نام کردم
تشکر کنندگان: lilistar
(2012-10-13 ساعت 16:01)IRANDOKHT نوشته:  نه دوستم......هورااااا شدیمممم ...دقیقا اینو گفت.....( دوستان عجله کنید که 20 روز تا پایان ثبت نام برای قرعه کشی لاتاری باقی مونده....این شانس را از خودتون نگیرید و حتما ثبت نام کنید.....این شانس امسال دو برابر شده چون 2 بار قرعه کشی خواهد شد.....پس با داشتن یه عکس600*600 مگا پیکسل به راحتی میتونید از طریق اینترنت ثبت نام کنید....در ضمن باید بگم که اگر بخواهید ما میتونیم براتون اینکار را انجام بدیم ...) اینو خودم با گوشهام شنیدم......هوراااااا شدیم هوراااااااااااااا هههههههههBig GrinBig GrinBig Grin

سلام..من یک سوال داشتم...راجب آدرس>>این زده ادرس لاین 1 و ادرس لاین 2 داستانش تو ایران چی میشه؟؟؟
یعنی دوتاشو ادرس بدیم...میشه یه مثال بزنید
تشکر کنندگان:
(2012-10-13 ساعت 15:55)saeed_sqs_20 نوشته:  با تشکر از پاسخ حضرتعالی
میخواستم بدونم شما در زمان ثبت نام مجدد از طریق همسرتان در زمان ثبت اسمتان آیا در اسپلینگ نامتان تغییری داده اید؟
بعضی از دوستان میگویند که با تغییر بعضی از حروف اسپلینگی میشود اینکار رو انجام داد ولی چون من نمیخوام اینکار رو بکنم میخواستم بدونم بازم هم خیالم راحت باشد و همانطور که دفعه اول ثبت نام کردم با همان شرایط دوباره ثبت نام کنم؟
نه . من هیچ تغییری در اسپلینگ نام ها ندادم.
به طور کلی هر Confirmation Number به متقاضی اصلی که نامش در صفحه اول وارد میشه ، تعلق دارد. و هر شخصی که 2 تا Confirmation Number داشته باشه یعنی به عبارت دیگر 2 بار نامش در صفحه اول وارد شده باشه ، تقلب کرده.
ولی یه قضیه هست.
اگر به عنوان مثال شما برنده بشید و تصمیمتان برای رفتن به آمریکا عوض شود ، همسر شما هم اجازه ورود به آمریکا نخواهد داشت و بالعکس. در واقع مجوز ورود همراه به آمریکا ، منوط به ورود متقاضی اصلی به آمریکاست.
شما با خیال راحت همسرتان را ثبت نام کنید و مطمئن باشید این مصداق تقلب نیست.
موفق باشید
تشکر کنندگان: saeed_sqs_20 ، Omid-Aria
(2012-10-13 ساعت 16:28)kamran293 نوشته:  سلام..من یک سوال داشتم...راجب آدرس>>این زده ادرس لاین 1 و ادرس لاین 2 داستانش تو ایران چی میشه؟؟؟
یعنی اگر آدرس شما طولانی بود ، ادامه آن را در لاین 2 وارد کنید. اگر نه که لاین 2 را خالی رها کنید.
تشکر کنندگان: afshin sadeghi 2 ، amir_cool_2001
(2012-10-13 ساعت 16:52)tenesi نوشته:  
(2012-10-13 ساعت 16:28)kamran293 نوشته:  سلام..من یک سوال داشتم...راجب آدرس>>این زده ادرس لاین 1 و ادرس لاین 2 داستانش تو ایران چی میشه؟؟؟
یعنی اگر آدرس شما طولانی بود ، ادامه آن را در لاین 2 وارد کنید. اگر نه که لاین 2 را خالی رها کنید.

آدرس چیز زیاد مهمی نیست. زیاد روش زوم نکنین. چون دیگه مثل قبل از پست مدارک خبری نیست. حواستون باشه ایمیل رو درست وارد کنین چون از این طریق باهاتون مرتبط می شن. ایشا... شما هم اسمت در میادSmile
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: mmmsdeghi ، parastoo mohajer
سلام ...یه سوال دارم...در بخش 6 از فرم لاتاری باید no رو انتخاب کنم؟؟؟؟ من این قسمت و اصلا نمی فهمم...ممنون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان