کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
امسال 2بار قرعه کشی میشه ؟
جریانش چیه ؟!!!
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من ليسانس عمران دارم و دانشجو فوق ليسانسم 1 ترم ديگه درسم تمامه الان واسه ثبت نام بتويسم فوق ليسانس دارم يا بزنم همون ليسانس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون كمك كنيد
تشکر کنندگان:
(2012-10-15 ساعت 10:45)dr4mir نوشته:  
(2012-10-15 ساعت 08:12)marjan59 نوشته:  سلام من به یک مشکلی بر خورد کردم میشه لطفآ کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من برای یکی از دوستم ثبت نام کردم والی متاسفانه جای نام و نامه خانوادگی رو اشتباه نوشتم و بعدش فهمیدم .الان کلی عذاب وجدان دارم نمیدونم چه اتفاقی میوفته اگه برنده بشه آیا میتونم دوباره با اسمو فامیله درست براش ثبت نام کنم یا نمیشه؟؟؟
میشه لطفآ کمکم کنیددددددددد

سلام.به نظر من زیاد عذاب وجدان نداشته باشید چون دوستتون خودش نتونسته سعی کنه برای خودش ثبت نام کنه و باید احتمال هرگونه خطا و اشتباه رو می داده.اشتباه بزرگی کردید و احتمال رد شدن کیس پس از قبولی بسیار زیاد هست ولی احتمال هم بدید که شاید با مکاتبه و توضیح مطلب حل بشه (کمتر از ۱۰ درصد به نظر من)

راستی چرا روی اینکه دوباره با مشخصات صحیح ثبت نام کنید فکر نمی کنید؟ اون هم ریسک خودش رو داره البته !
سلام با تشکر از شما من به این موضوع که دوباره ثبت نام کنم فکر کردم و آخره سوالم همینم پرسیدم نظرتون در مرده اون چی؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-15 ساعت 18:19)marjan59 نوشته:  
(2012-10-15 ساعت 08:12)marjan59 نوشته:  سلام من به یک مشکلی بر خورد کردم میشه لطفآ کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من برای یکی از دوستم ثبت نام کردم والی متاسفانه جای نام و نامه خانوادگی رو اشتباه نوشتم و بعدش فهمیدم .الان کلی عذاب وجدان دارم نمیدونم چه اتفاقی میوفته اگه برنده بشه آیا میتونم دوباره با اسمو فامیله درست براش ثبت نام کنم یا نمیشه؟؟؟

سلام.به نظر من زیاد عذاب وجدان نداشته باشید چون دوستتون خودش نتونسته سعی کنه برای خودش ثبت نام کنه و باید احتمال هرگونه خطا و اشتباه رو می داده.اشتباه بزرگی کردید و احتمال رد شدن کیس پس از قبولی بسیار زیاد هست ولی احتمال هم بدید که شاید با مکاتبه و توضیح مطلب حل بشه (کمتر از ۱۰ درصد به نظر من)

راستی چرا روی اینکه دوباره با مشخصات صحیح ثبت نام کنید فکر نمی کنید؟ اون هم ریسک خودش رو داره البته !
سلام با تشکر از شما من به این موضوع که دوباره ثبت نام کنم فکر کردم و آخره سوالم همینم پرسیدم نظرتون در مرده اون چی؟؟؟؟؟
دوست عزیز من فکر می کنم ثبت نام مجدد شما باعث باطل شدن کیستون میشه پس بهتره که اینکارو نکنید و صبر کنید اگر انشالاه برنده شدید به kcc ایمیل بزنید و اشتباهتون و بگین. اما مجدد ثبت نام نکنید که همون اولی هم از بین می ره

(2012-10-15 ساعت 18:04)reza6966 نوشته:  
(2012-10-15 ساعت 15:35)momoelx نوشته:  سلام دوستان من ليسانس عمران دارم و دانشجو فوق ليسانسم 1 ترم ديگه درسم تمامه الان واسه ثبت نام بتويسم فوق ليسانس دارم يا بزنم همون ليسانس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون كمك كنيد

سلام دوست عزیز

به نظر من some graduate level courses

بازم ببین دوستان دیگه چه نظری دارند

دوست عزیز اگه تو سایت ویکی مهاجرسرا برین دقیقا نحوه پر کردن فرمهای ثبت نام و همین سوال شما در مورد مدرک تحصیلی و تمام و کمال توضیح داده و گفته که اگر شرایطتتون فلان هست کدام گزینه را انتخاب کنید. موفق باشید

Some Graduate Level Courses
شما به گفته اوت دوست عزیز باید همین رو بزنید چون دانشجوی ارشد هستید
تشکر کنندگان:
(2012-10-15 ساعت 15:35)momoelx نوشته:  سلام دوستان من ليسانس عمران دارم و دانشجو فوق ليسانسم 1 ترم ديگه درسم تمامه الان واسه ثبت نام بتويسم فوق ليسانس دارم يا بزنم همون ليسانس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون كمك كنيد
شما اگه یکمی پست های قبل رو میخوندید جوابتون رو هم میگرفتید!!به این لینک برید:
http://wiki.mohajersara.com/%D8%B1%D8%A7...9%86%DB%8C
تشکر کنندگان:
(2012-10-15 ساعت 19:24)اردوان نوشته:  
شما اگه یکمی پست های قبل رو میخوندید جوابتون رو هم میگرفتید!!به این لینک برید:
http://wiki.mohajersara.com/%D8%B1%D8%A7...9%86%DB%8C
گزینه برخی از واحدهای فوق لیسانس رو بزنBig Grin
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز

خدارو شکر که آدم های بی سواد نمی توانند شرکت کنند. همین الان که همه حداقل دیپلم دارند وجدانا کف کردم وقتی این 34 صفحه را خوندم. من هم مثل n نفر دیگه، دفعه ی اول هست که شرکت می کنم ولی الان حتی از کسانی که 10 دفعه هم شرکت کرده اند اطلاعات بیشتری دارم. به خاطر اینکه هر سوال به طور میانگین 1000 دفعه پرسیده شده است و این مدیرهای فعال هم به صورت 24 ساعته در حال تلاش هستند و دائما تاپیک را پاکسازی می کنند. واقعا باید به همشون خدا قوت گفت.

یه نکته دیگه، اگه مو ندارید و کچل هستید لطفا نه شونه بخرید و نه قیمت کنید. یعنی اگر فارسی بلد هستید؟ اگر تمام شرایط لازمه را خواندید؟ و اگر واجد شرایط نبودید؟ شرکت نکن عزیزم. سوال بی مورد هم نپرس

در آخر هم به تمام دوستانی که با صبر ایوبی که دارند، این همه سوال تکراری و خسته کننده را جواب می دهند، خدا قوت می گویم و امیدوارم دوستان دیگر از این همه محبت شرمنده شده و قبل از پرسیدن هر سوالی، حداقل دوتا کامنت قبل تر را بخوانند، البته بی زحمت.

یا حق
تشکر کنندگان: rezaahmadi ، اردوان ، marjan59 ، amir0_0amir ، pariya2 ، Omid-Aria ، amir wanted
(2012-10-15 ساعت 22:06)omid120 نوشته:  سلام دوستان عزیز

خدارو شکر که آدم های بی سواد نمی توانند شرکت کنند. همین الان که همه حداقل دیپلم دارند وجدانا کف کردم وقتی این 34 صفحه را خوندم. من هم مثل n نفر دیگه، دفعه ی اول هست که شرکت می کنم ولی الان حتی از کسانی که 10 دفعه هم شرکت کرده اند اطلاعات بیشتری دارم. به خاطر اینکه هر سوال به طور میانگین 1000 دفعه پرسیده شده است و این مدیرهای فعال هم به صورت 24 ساعته در حال تلاش هستند و دائما تاپیک را پاکسازی می کنند. واقعا باید به همشون خدا قوت گفت.

یه نکته دیگه، اگه مو ندارید و کچل هستید لطفا نه شونه بخرید و نه قیمت کنید. یعنی اگر فارسی بلد هستید؟ اگر تمام شرایط لازمه را خواندید؟ و اگر واجد شرایط نبودید؟ شرکت نکن عزیزم. سوال بی مورد هم نپرس

در آخر هم به تمام دوستانی که با صبر ایوبی که دارند، این همه سوال تکراری و خسته کننده را جواب می دهند، خدا قوت می گویم و امیدوارم دوستان دیگر از این همه محبت شرمنده شده و قبل از پرسیدن هر سوالی، حداقل دوتا کامنت قبل تر را بخوانند، البته بی زحمت.

یا حق

آره خدا شاهده. من خودم جواب بعضی از سوال ها رو شده 5 بار تکراری دادهام .منتی ندارم که بزارم .ولی دوستان صفحات قبلی رو بخونید اگه به جواباتون نرسیدید اونوقت بپرسید.20 دقیقه نمیشه بخدا
تشکر کنندگان: marjan59 ، pariya2
(2012-10-15 ساعت 22:41)ostokhan نوشته:  [quote='omid120' pid='225338' dateline='1350322587']
سلام دوستان عزیز

یا حق

آره خدا شاهده. من خودم جواب بعضی از سوال ها رو شده 5 بار تکراری دادهام .منتی ندارم که بزارم .ولی دوستان صفحات قبلی رو بخونید اگه به جواباتون نرسیدید اونوقت بپرسید.20 دقیقه نمیشه بخدا
[/quote
منم موافقم...
اما اینطور شدید انتقاد کردن هم خوب نیست...
تشکر کنندگان:
(2012-10-15 ساعت 18:19)marjan59 نوشته:  

به نظر من ریسک اینکه بعد از قبولی براشون علت رو توضیح بدی کمتر از این هست که ثبت نام کنی و کلا حذف بشی !
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان:
(2012-10-14 ساعت 23:48)beelzebub نوشته:  
(2012-10-14 ساعت 19:23)MovieCT نوشته:  دوستان من اون قسمت eligibility کشور رو No زدم ... و بعد زیرش دوباره ایران رو انتخاب کردم ...
چکار کنم حالا ؟

شما نباید گزینه no رو انتخاب میکردید و بعد هم ایران چون ایران تو اون لیست وجود داشته. فکر نکنم برنده بشید اما اگه هم شدید باید از kcc پرسید اما احتمال داره به خاطر تناقض گویی کیستان رد شود

موفق باشید

دوستان امکانش نیست که دوباره ثبت نام کنم. ؟؟
یا همین الان ایمیل بزنم و درستش کنم. ؟
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان عزیز. من بار اوله که میخوام تو لاتاری شرکت کنم. من پاسپورت نگرفتم. من اسپل اسم انگلیسی خودم و خانمم رو چطوری وارد کنم که بعدا پاسپورت گرفتم مثل همین اسمی باشه که موقع ثبت نام وارد میکنم. اخه میترسم mismatch بخورم.
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
تشکر کنندگان:

سلام. دوست عزیز جناب دکتر امیر، شما که خودتون تجربه رو دارید چرا؟ تو فایل راهنمای ثبت نام به صراحت گفته شده که ثبت نام دوباره موجب عدم شرکت در قرعه کشی میشه.
نقل قول:The Department utilizes special technology and other means to identify those who commit fraud for the purposes of illegal immigration or those who submit multiple entries.
نقل قول:All entries by an individual will be disqualified if more than ONE entry for that individual is received, regardless of who submitted the entry. You may prepare and submit your own entry or have someone submit the entry for you.
ولی این اشتباهی که دوستمون کردن بارها پیش اومده و مورد مثل اون هم توی سایت زیاده. مثل دوستانی که توی میدل نیم اسم نوشته بودن و ...
این مسائل با یک ایمیل ساده قطعا حل خواهد شد ولی ثبت نام دوباره قطعا شانس ایشون رو از بین خواهد برد.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: Omid-Aria
در قسمتی که تعداد فرزندان رو نوشته باید فرزندان زیر ۲۱ سال رو بنویسم یا کلا میگه چند تا فرزند دارید؟؟؟؟؟؟من پدر و مادرم همه بچه هاشون بالای ۲۱ هستن چی باید بزنه؟؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-16 ساعت 16:47)2013selectee نوشته:  

سلام. دوست عزیز جناب دکتر امیر، شما که خودتون تجربه رو دارید چرا؟ تو فایل راهنمای ثبت نام به صراحت گفته شده که ثبت نام دوباره موجب عدم شرکت در قرعه کشی میشه.
نقل قول:The Department utilizes special technology and other means to identify those who commit fraud for the purposes of illegal immigration or those who submit multiple entries.
نقل قول:All entries by an individual will be disqualified if more than ONE entry for that individual is received, regardless of who submitted the entry. You may prepare and submit your own entry or have someone submit the entry for you.
ولی این اشتباهی که دوستمون کردن بارها پیش اومده و مورد مثل اون هم توی سایت زیاده. مثل دوستانی که توی میدل نیم اسم نوشته بودن و ...
این مسائل با یک ایمیل ساده قطعا حل خواهد شد ولی ثبت نام دوباره قطعا شانس ایشون رو از بین خواهد برد.

بله دوست من این رو همه میدونن که دوبار ثبت نام باعث ابطال هر دو خواهد شد.ولی شما جواب من به ایشون رو مطالعه نفرمودید.من هم در پست بعدب بهشون گفتم که اینکار رو نکنن ! ولی این موضوع رو هم که شما می فرمایید "قطعا" باطل میشه قبول ندارم.

شما وقتی نام و نام فامیل رو جابجا می نویسید در حقیقت با یه اسم دیگه ثبت نام کردید و احتمال داره که شامل قانون حذف هر دو نشید ولی احتمالش بسیار کم هست.

موفق باشید
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11