موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
این بخش از شما میخواد بپرسه که کشور شما واجد شرایط برای شرکت در قرعه کشی هست یا نه؟ که هست. پس باید گزینه yes رو انتخاب کنین.
پایین yes و no هم میگه اگه کشور شما واجد شرایط نیست ازکدوم یکه از این کشورای واجد شرایط می خواین شرکت کنین که داستانش درازه.
شما همون yes رو بزن و در قسمت کشورها که زیر yes و no هست هیچی رو انتخاب نکین و برین قسمت بعدی رو پر کنین.
موفق باشید
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون میشم اگه جواب سوال منو بدید.من در واقع همین ابتدای راه موندم!!!!!! توی سایت اصلی لاتاری میرم ولی نمیدونم کدوم گزینه رو باید بزنم که فرم باز بشه و من مشخصاتمو وارد کنم در یوتیوب فیلمی که تمام مراحل ثبت نام رو توضیح میداد دیدم,ولی تنها موردی که اشاره نکرد سوال من بود
[/quote]
رو گزینه ی begin entry باید کلیک کنین تا به صفحه ی اصلی ثبت نام وارد بشین.
اما قبل از اون رو گزینه ی بالای begin entry که photo validator باشه باید کلیک کنین برای اینکه عکستون رو چک کنین ببینین مورد قبول سایت هست یا نه
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من اون قسمت eligibility کشور رو No زدم ... و بعد زیرش دوباره ایران رو انتخاب کردم ...
چکار کنم حالا ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-14 ساعت 19:23)MovieCT نوشته: دوستان من اون قسمت eligibility کشور رو No زدم ... و بعد زیرش دوباره ایران رو انتخاب کردم ...
چکار کنم حالا ؟
اگر در ایران بدنیا آمدید به قمست eligibility کار نداشته باشید و دست هم به انتحاب کشور که زیر همین گرینه هست نزنید
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!
کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-14 ساعت 19:23)MovieCT نوشته: دوستان من اون قسمت eligibility کشور رو No زدم ... و بعد زیرش دوباره ایران رو انتخاب کردم ...
چکار کنم حالا ؟
شما نباید گزینه no رو انتخاب میکردید و بعد هم ایران چون ایران تو اون لیست وجود داشته. فکر نکنم برنده بشید اما اگه هم شدید باید از kcc پرسید اما احتمال داره به خاطر تناقض گویی کیستان رد شود
موفق باشید
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من به یک مشکلی بر خورد کردم میشه لطفآ کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من برای یکی از دوستم ثبت نام کردم والی متاسفانه جای نام و نامه خانوادگی رو اشتباه نوشتم و بعدش فهمیدم .الان کلی عذاب وجدان دارم نمیدونم چه اتفاقی میوفته اگه برنده بشه آیا میتونم دوباره با اسمو فامیله درست براش ثبت نام کنم یا نمیشه؟؟؟
میشه لطفآ کمکم کنیددددددددد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-15 ساعت 11:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-15 ساعت 11:06 توسط behnam56a.)
دوستان سلام کمک فوری فوری من مدرکم فوق دیپلم گیاهان دارویی هست باید دقیق اینو بنویسم وانگلیسیسش چی میشه؟ وتاریخ تولد 9 بهمن به انگلیسی دقیقا چه تاریخ میلادی میشه چون من پاسپورت هنوز نگرفتم ؟ سوال بعدی عکسو نمیشه با دوربین گوشی موبایل گرفت؟ سوال بعدی ایا نباید سیبیل در عکس داشته باشیم ؟ منتظر جوابم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دقیقا دوربین گوشی موبایل باید چه مشخصاتی داشته چند مگا پیکسل باشه؟ تا با اون قوانین مچ و اکی باشه