کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
این بخش از شما میخواد بپرسه که کشور شما واجد شرایط برای شرکت در قرعه کشی هست یا نه؟ که هست. پس باید گزینه yes رو انتخاب کنین.
پایین yes و no هم میگه اگه کشور شما واجد شرایط نیست ازکدوم یکه از این کشورای واجد شرایط می خواین شرکت کنین که داستانش درازه.
شما همون yes رو بزن و در قسمت کشورها که زیر yes و no هست هیچی رو انتخاب نکین و برین قسمت بعدی رو پر کنین.
موفق باشیدWink
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: پ.ر ، armaghani
(2012-08-11 ساعت 20:40)daria نوشته:  سلام
دیگه داریم به زمان ثبت نام لاتاری 2014 نزدیک میشیم و Saint عزیز هم زحمت ایجاد تاپیک رو کشیدن. خواستم اولین اطلاعات رو راجع به 2014 من پست کرده باشم.

زمان ثبت نام لاتاری 2014 از روز سه شنبه 2 اکتبر 2012 ساعت 12 ظهر به وقت شرق آمریکا برابر با 11 مهر 1391 ساعت 7:30 عصر به وقت ایران آغاز میشه و تا روز شنبه 3 نوامبر 2012 ساعت 12 ظهر باز به وقت شرق آمریکا برابر با 13 آبان (روز دانش آموز و عید غدیر خم) ساعت 7:30 عصر به وقت ایران به مدت 33 روز ادامه داره و مثل سالهای قبل ثبت نام به صورت آنلاین و از طریق سایت (http://dvlottery.state.gov) انجام میشه. (منبع: سایت US Department of State)

توضیح اینکه اصولا ساعت شرق آمریکا 8 ساعت و نیم از ساعت رسمی ایران عقب تره. ولی ساعت تابستانی در ایران روز 30 شهریور به اتمام میرسه و یک ساعت عقب میریم، در حالیکه در آمریکا پایان ساعت تابستانی 2 صبح اولین یک شنبه نوامبر (که امسال میشه 4 نوامبر) انجام میشه. برای همین در طول مدت ثبت نام ساعت رسمی ایران تنها 7 ساعت و نیم از شرق آمریکا جلوتره. از اونجاییکه ما ایرانیها اکثرا دقیقه نودی هستیم این رو گفتم که در نظر داشته باشیم روز 13 آبان تا ساعت 19:30 وقت داریم، نه تا 20:30

سلام لطفا یکی منو راهنمایی کنه,من توی سایت اصلی ثبت نام واسه لاتاری میرم ولی نمیدونم باید کدوم گزینه رو بزنم تا فرم ثبت نام بیاد!!! از یوتیوب یه فیلم دیدم که مراحلو کامل شرح داد ولی نگفت که کدوم گزینه رو باید بزنی تا فرم باز بشه.ممنون میشم اگه جوابمو بدید.

سلام ممنون میشم اگه جواب سوال منو بدید.من در واقع همین ابتدای راه موندم!!!!!! توی سایت اصلی لاتاری میرم ولی نمیدونم کدوم گزینه رو باید بزنم که فرم باز بشه و من مشخصاتمو وارد کنمSad در یوتیوب فیلمی که تمام مراحل ثبت نام رو توضیح میداد دیدم,ولی تنها موردی که اشاره نکرد سوال من بودSad
تشکر کنندگان: afshin sadeghi 2
(2012-10-14 ساعت 14:48)nikaes نوشته:  
(2012-08-11 ساعت 20:40)daria نوشته:  سلام
دیگه داریم به زمان ثبت نام لاتاری 2014 نزدیک میشیم و Saint عزیز هم زحمت ایجاد تاپیک رو کشیدن. خواستم اولین اطلاعات رو راجع به 2014 من پست کرده باشم.

زمان ثبت نام لاتاری 2014 از روز سه شنبه 2 اکتبر 2012 ساعت 12 ظهر به وقت شرق آمریکا برابر با 11 مهر 1391 ساعت 7:30 عصر به وقت ایران آغاز میشه و تا روز شنبه 3 نوامبر 2012 ساعت 12 ظهر باز به وقت شرق آمریکا برابر با 13 آبان (روز دانش آموز و عید غدیر خم) ساعت 7:30 عصر به وقت ایران به مدت 33 روز ادامه داره و مثل سالهای قبل ثبت نام به صورت آنلاین و از طریق سایت (http://dvlottery.state.gov) انجام میشه. (منبع: سایت US Department of State)

توضیح اینکه اصولا ساعت شرق آمریکا 8 ساعت و نیم از ساعت رسمی ایران عقب تره. ولی ساعت تابستانی در ایران روز 30 شهریور به اتمام میرسه و یک ساعت عقب میریم، در حالیکه در آمریکا پایان ساعت تابستانی 2 صبح اولین یک شنبه نوامبر (که امسال میشه 4 نوامبر) انجام میشه. برای همین در طول مدت ثبت نام ساعت رسمی ایران تنها 7 ساعت و نیم از شرق آمریکا جلوتره. از اونجاییکه ما ایرانیها اکثرا دقیقه نودی هستیم این رو گفتم که در نظر داشته باشیم روز 13 آبان تا ساعت 19:30 وقت داریم، نه تا 20:30

سلام لطفا یکی منو راهنمایی کنه,من توی سایت اصلی ثبت نام واسه لاتاری میرم ولی نمیدونم باید کدوم گزینه رو بزنم تا فرم ثبت نام بیاد!!! از یوتیوب یه فیلم دیدم که مراحلو کامل شرح داد ولی نگفت که کدوم گزینه رو باید بزنی تا فرم باز بشه.ممنون میشم اگه جوابمو بدید.

سلام ممنون میشم اگه جواب سوال منو بدید.من در واقع همین ابتدای راه موندم!!!!!! توی سایت اصلی لاتاری میرم ولی نمیدونم کدوم گزینه رو باید بزنم که فرم باز بشه و من مشخصاتمو وارد کنمSad در یوتیوب فیلمی که تمام مراحل ثبت نام رو توضیح میداد دیدم,ولی تنها موردی که اشاره نکرد سوال من بودSad

https://www.dvlottery.state.gov/application.aspx
این آدرسش هست

https://www.dvlottery.state.gov/application.aspx

ادرس ثبت نام

(2012-10-14 ساعت 15:39)reza6966 نوشته:  سلام دوستان

دوستان بعد پایان ثبت نام , چه زمانی قرعه کشی انجام می شود و اعلام می شود ؟؟؟؟

سال دیگه 1 می تا 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: reza6966
[/quote]
رو گزینه ی begin entry باید کلیک کنین تا به صفحه ی اصلی ثبت نام وارد بشین.
اما قبل از اون رو گزینه ی بالای begin entry که photo validator باشه باید کلیک کنین برای اینکه عکستون رو چک کنین ببینین مورد قبول سایت هست یا نه
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: pariya2 ، پ.ر
(2012-10-13 ساعت 16:01)IRANDOKHT نوشته:  نه دوستم......هورااااا شدیمممم ...دقیقا اینو گفت.....( دوستان عجله کنید که 20 روز تا پایان ثبت نام برای قرعه کشی لاتاری باقی مونده....این شانس را از خودتون نگیرید و حتما ثبت نام کنید.....این شانس امسال دو برابر شده چون 2 بار قرعه کشی خواهد شد.....پس با داشتن یه عکس600*600 مگا پیکسل به راحتی میتونید از طریق اینترنت ثبت نام کنید....در ضمن باید بگم که اگر بخواهید ما میتونیم براتون اینکار را انجام بدیم ...) اینو خودم با گوشهام شنیدم......هوراااااا شدیم هوراااااااااااااا هههههههههBig GrinBig GrinBig Grin

سلام
کاش زیر این متن تشویق همگان برای شرکت اینم اضافه میکردی که اونایی که واقعا امکان مهاجرت ندارند ثبت نام نکنند!اینطوری شانس بقیه هم کم میشه!
طرف نوشته دیپلم نداره ، هنوز خدمتم نرفته بعد میگه دعاکنین قبول بشه
آخه یکی نیست بگه تو قبول ، وقتی مشکل خروج داری چطوری میخوای بری؟!
Don't ever let someone tell you that you can't do something . You got a dream , you gotta protect it . When people can't do something themselves , they're gonna tell you that you can't do it . You want something, go get it , period
تشکر کنندگان: Omid-Aria ، my2220
(2012-10-14 ساعت 17:16)rezaahmadi نوشته:  
(2012-10-13 ساعت 16:01)IRANDOKHT نوشته:  نه دوستم......هورااااا شدیمممم ...دقیقا اینو گفت.....( دوستان عجله کنید که 20 روز تا پایان ثبت نام برای قرعه کشی لاتاری باقی مونده....این شانس را از خودتون نگیرید و حتما ثبت نام کنید.....این شانس امسال دو برابر شده چون 2 بار قرعه کشی خواهد شد.....پس با داشتن یه عکس600*600 مگا پیکسل به راحتی میتونید از طریق اینترنت ثبت نام کنید....در ضمن باید بگم که اگر بخواهید ما میتونیم براتون اینکار را انجام بدیم ...) اینو خودم با گوشهام شنیدم......هوراااااا شدیم هوراااااااااااااا هههههههههBig GrinBig GrinBig Grin

سلام
کاش زیر این متن تشویق همگان برای شرکت اینم اضافه میکردی که اونایی که واقعا امکان مهاجرت ندارند ثبت نام نکنند!اینطوری شانس بقیه هم کم میشه!
رضا جان خود خواهی یکی از خصوصیت های ما ایرانی هاست...متاسفانه!
تشکر کنندگان: rezaahmadi ، S0SHiANT
(2012-10-14 ساعت 17:56)اردوان نوشته:  
(2012-10-14 ساعت 17:16)rezaahmadi نوشته:  

سلام
رضا جان خود خواهی یکی از خصوصیت های ما ایرانی هاست...متاسفانه!

منم موافقم ولی به نظرم کسی که نه دیپلم داره ، نه میتونه از کشور خارج بشه ، واقعا شایسته نیست جای یک نفری رو پر کنه که واقعا نیاز داره به رفتن!
ما که بخیل نیستیم انشاالله قبول بشه!
من خودم با وجود داشتن تمام شرایط بازم هزار بار سبک سنگین کردم که آیا شرکت کنم یا نه؟
به هر حال امیدوارم حداقل همه مهاجر سرایی ها قبول شن!
Don't ever let someone tell you that you can't do something . You got a dream , you gotta protect it . When people can't do something themselves , they're gonna tell you that you can't do it . You want something, go get it , period
تشکر کنندگان: reza6966 ، Omid-Aria ، pariya2 ، S0SHiANT
دوستان من اون قسمت eligibility کشور رو No زدم ... و بعد زیرش دوباره ایران رو انتخاب کردم ...
چکار کنم حالا ؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-14 ساعت 19:23)MovieCT نوشته:  دوستان من اون قسمت eligibility کشور رو No زدم ... و بعد زیرش دوباره ایران رو انتخاب کردم ...
چکار کنم حالا ؟

اگر در ایران بدنیا آمدید به قمست eligibility کار نداشته باشید و دست هم به انتحاب کشور که زیر همین گرینه هست نزنید
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!

کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
تشکر کنندگان: پ.ر
(2012-10-14 ساعت 19:23)MovieCT نوشته:  دوستان من اون قسمت eligibility کشور رو No زدم ... و بعد زیرش دوباره ایران رو انتخاب کردم ...
چکار کنم حالا ؟

شما نباید گزینه no رو انتخاب میکردید و بعد هم ایران چون ایران تو اون لیست وجود داشته. فکر نکنم برنده بشید اما اگه هم شدید باید از kcc پرسید اما احتمال داره به خاطر تناقض گویی کیستان رد شود

موفق باشید
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان:
سلام من به یک مشکلی بر خورد کردم میشه لطفآ کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من برای یکی از دوستم ثبت نام کردم والی متاسفانه جای نام و نامه خانوادگی رو اشتباه نوشتم و بعدش فهمیدم .الان کلی عذاب وجدان دارم نمیدونم چه اتفاقی میوفته اگه برنده بشه آیا میتونم دوباره با اسمو فامیله درست براش ثبت نام کنم یا نمیشه؟؟؟
میشه لطفآ کمکم کنیددددددددد
تشکر کنندگان:
(2012-10-15 ساعت 08:12)marjan59 نوشته:  سلام من به یک مشکلی بر خورد کردم میشه لطفآ کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من برای یکی از دوستم ثبت نام کردم والی متاسفانه جای نام و نامه خانوادگی رو اشتباه نوشتم و بعدش فهمیدم .الان کلی عذاب وجدان دارم نمیدونم چه اتفاقی میوفته اگه برنده بشه آیا میتونم دوباره با اسمو فامیله درست براش ثبت نام کنم یا نمیشه؟؟؟
میشه لطفآ کمکم کنیددددددددد

سلام.به نظر من زیاد عذاب وجدان نداشته باشید چون دوستتون خودش نتونسته سعی کنه برای خودش ثبت نام کنه و باید احتمال هرگونه خطا و اشتباه رو می داده.اشتباه بزرگی کردید و احتمال رد شدن کیس پس از قبولی بسیار زیاد هست ولی احتمال هم بدید که شاید با مکاتبه و توضیح مطلب حل بشه (کمتر از ۱۰ درصد به نظر من)

راستی چرا روی اینکه دوباره با مشخصات صحیح ثبت نام کنید فکر نمی کنید؟ اون هم ریسک خودش رو داره البته !
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: marjan59
دوستان سلام کمک فوری فوری من مدرکم فوق دیپلم گیاهان دارویی هست باید دقیق اینو بنویسم وانگلیسیسش چی میشه؟ وتاریخ تولد 9 بهمن به انگلیسی دقیقا چه تاریخ میلادی میشه چون من پاسپورت هنوز نگرفتم ؟ سوال بعدی عکسو نمیشه با دوربین گوشی موبایل گرفت؟ سوال بعدی ایا نباید سیبیل در عکس داشته باشیم ؟ منتظر جوابم
تشکر کنندگان:
(2012-10-15 ساعت 11:04)behnam56a نوشته:  دوستان سلام کمک فوری فوری من مدرکم فوق دیپلم گیاهان دارویی هست باید دقیق اینو بنویسم وانگلیسیسش چی میشه؟ وتاریخ تولد 9 بهمن به انگلیسی دقیقا چه تاریخ میلادی میشه چون من پاسپورت هنوز نگرفتم ؟ سوال بعدی عکسو نمیشه با دوربین گوشی موبایل گرفت؟ سوال بعدی ایا نباید سیبیل در عکس داشته باشیم ؟ منتظر جوابم

سلام.من هنوز منظور از "فوری فوری" رو نفهمیدم ! بگذریم

۱- دوست عزیز جایی وجود نداره که بخواهید دقیق دقیق بتنویسید.فعلا شما به مدرک University Degree بسنده کنید تا بعد از قبولی "دقیق دقیق" براشون بنویسید

۲- 9 بهمن چه سالی هستید ؟ خودتون برید به این سایت تبدیل کنید http://www.time.ir/

۳- اگر می تونید با گوشی عکسی که فوکوس باشه و تمام مشخصات لازم رو داشته باشه (مثلا 24Bit عمق رنگ) بگیرید.چرا که نه !

۴- کسی با سبیل شما کاری نداره (البته امیدوارم منظورتون سبیل عجیب و غریب که مثلا دهانتون رو بپوشونه نباشه !)

در ضمن معنی "منتظر جوابم " رو هم نفهمیدم ۱

موفق باشید
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: my2220
دقیقا دوربین گوشی موبایل باید چه مشخصاتی داشته چند مگا پیکسل باشه؟ تا با اون قوانین مچ و اکی باشه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان