کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-10-16 ساعت 18:36)asxz نوشته:  در قسمتی که تعداد فرزندان رو نوشته باید فرزندان زیر ۲۱ سال رو بنویسم یا کلا میگه چند تا فرزند دارید؟؟؟؟؟؟من پدر و مادرم همه بچه هاشون بالای ۲۱ هستن چی باید بزنه؟؟
بارها و بارها و بارها این مطلب توضیح داده شده.
علاوه بر این ، در زیر همین کادر ، توضیح زیر ارائه شده. کافی بود کمی مطالعه می کردید:
Children include all biological children, legally adopted children, and stepchildren who are unmarried and under the age of 21 on the date that you submit your entry. Failure to include all children or inclusion of children who are not your biological children, legally adopted children, and stepchildren (regardless of whether they live with you and/or intend to apply for a visa as your derivative) is grounds for disqualification of the entire entry.

فقط فرزندان مجرد و زیر 21 سال ( هر دو شرط با هم ) را بنویسید
پدر و مادر شما در آن کادر چیزی ننویسند.

(2012-10-16 ساعت 15:07)MovieCT نوشته:  دوستان من اون قسمت eligibility کشور رو No زدم ... و بعد زیرش دوباره ایران رو انتخاب کردم ...
چکار کنم حالا ؟
دوستان امکانش نیست که دوباره ثبت نام کنم. ؟؟
یا همین الان ایمیل بزنم و درستش کنم. ؟
فکر دوباره ثبت نام کردن رو نکن که کلاً تقلب حساب میشه و از قرعه کشی خارج میشی.
چیزی به اسم تصحیح هم نداریم.
منتظر جواب باش ، ببین چی پیش میاد . شاید شاید قبولت کنن.
چون به نظر من ، یه جورایی اشتباه از خودشون بوده ، باید فرم رو جوری طراحی می کردند که کشورهای غیرمجاز در فهرست نمایش داده شود.
یعنی اگر IRAN گزینه YES بوده ، دیگه لزومی نداره وقتی NO رو انتخاب می کنی در فهرست پایین کشور IRAN موجود باشه.
امید به خدا
تشکر کنندگان: Omid-Aria
با سلام. ببخشید اگه سوالم تکراریه. تو فرم ثبت نام تعداد فرزندان رو اختیاری گذاشته. اگه بچه نداشته باشی باید 0 بذاری یا اصلا هیچی ننویسی؟
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
تشکر کنندگان:
(2012-10-17 ساعت 11:47)behzadkhatari نوشته:  با سلام. ببخشید اگه سوالم تکراریه. تو فرم ثبت نام تعداد فرزندان رو اختیاری گذاشته. اگه بچه نداشته باشی باید 0 بذاری یا اصلا هیچی ننویسی؟

عزیز من شما که میدونی سوالت تکراری چرا میپرسی پس یه سرچ بکنین بخدا چیزی کم نمیشه ازتون !
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!

کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
تشکر کنندگان: behzadkhatari
سلام دوستان
من ثبت نام کردم اما یه اشتباه توی spell اسم کوچیکم کردم به جای e , a گزاشتم، ایا کیس رد میشه؟
تشکر کنندگان:
دوستان یک بنا بود یک خانواده را من ثبت نام کنم اما منصرف شدند وخودشان ثبت نام کردندطرف الان زنگ زده وبندکشور شما قابلیت ثبت نام دارد را زده NO وزیرش زده IRAN بنظرم ردمیشه نظرشماها چی هستش؟؟؟
این هم ازغروربیجاو ادعای باسوادها...
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91
کنسولگری: ANKARA
یکضرب
تعداد :1نفر
تشکر کنندگان: mansour*** ، abas_kashan
(2012-10-17 ساعت 19:36)iranian1 نوشته:  دوستان یک بنا بود یک خانواده را من ثبت نام کنم اما منصرف شدند وخودشان ثبت نام کردندطرف الان زنگ زده وبندکشور شما قابلیت ثبت نام دارد را زده NO وزیرش زده IRAN بنظرم ردمیشه نظرشماها چی هستش؟؟؟

نه عزیز جان مشکلی نداره من هم آخرین ثبت نام همین اشتباه را کردم بدون دقت کافی پرکردم اما برنده شدم مشکلی نیست وهیچ جایی هم این موضوع را فاش نکردمShy
کسی از این بابت نگران نباشه.

موفق باشید
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان:
دوتا توصیه کوچیک:
1.دوستان عزیزم که تازه ثبت نام کردن وسواس به خرج ندین و نگران نباشین!

2. دوستان عزیزی که هنوز ثبت نام نکردن پست های قبل و هم چنین پست های سال های قبل رو پیش از ثبت نام مطالعه کنند تا خدای نکرده دچار مشکل نشن.

موفق و برنده باشین همتون...Smile
تشکر کنندگان: Omid-Aria
(2012-10-17 ساعت 19:36)iranian1 نوشته:  دوستان یک بنا بود یک خانواده را من ثبت نام کنم اما منصرف شدند وخودشان ثبت نام کردندطرف الان زنگ زده وبندکشور شما قابلیت ثبت نام دارد را زده NO وزیرش زده IRAN بنظرم ردمیشه نظرشماها چی هستش؟؟؟

خلایق هر چه لایق

(2012-10-17 ساعت 15:57)armin1272 نوشته:  سلام دوستان
من ثبت نام کردم اما یه اشتباه توی spell اسم کوچیکم کردم به جای e , a گزاشتم، ایا کیس رد میشه؟

خیر رد نمیشه ولی باید بعد از برنده شدن (اگر شانس باهات باشه) اطلاع بدی تا برات درست کنن
تشکر کنندگان: armin1272
سلام دوستان
پست های قبلی رو خوندم اما یکی زده اگه ازدواج نکردی تعداد فرزندا رو صفر بزن یکی زده خالی بزار من تا پارسال صفر میزدم اما امسال همین تناقض ها دچار شک کرد منو .از کسانی که قبول شدند و ازدواج نکرده بودند در زمان پر کردن فرم ممنون می شم پاسخ بدن
تشکر کنندگان:
(2012-10-18 ساعت 12:41)mmm3hd نوشته:  سلام دوستان
پست های قبلی رو خوندم اما یکی زده اگه ازدواج نکردی تعداد فرزندا رو صفر بزن یکی زده خالی بزار من تا پارسال صفر میزدم اما امسال همین تناقض ها دچار شک کرد منو .از کسانی که قبول شدند و ازدواج نکرده بودند در زمان پر کردن فرم ممنون می شم پاسخ بدن

سلام
فرقی نمیکنه چه خالی بگذاری چه صفر بزنی
سیستم خودش در آخر صفر میزنه
Don't ever let someone tell you that you can't do something . You got a dream , you gotta protect it . When people can't do something themselves , they're gonna tell you that you can't do it . You want something, go get it , period
تشکر کنندگان: mmm3hd
در فرم ثبت نام در قسمت شهر محل تولد نوشته " محله، ناحیه و.." رو وارد نکنید و فقط اسم شهر محل تولد
اگر کسی محل تولدش رو در پاسپورت شمیران زده باشند و از آن جایی که شمیران یک بخش تهران حساب میشه، فارغ از این اینکه در شناسنامه محل تولد شمیران خورده باید شهر محل تولد رو تهران بزنه؟؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-18 ساعت 18:41)renausa نوشته:  در فرم ثبت نام در قسمت شهر محل تولد نوشته " محله، ناحیه و.." رو وارد نکنید و فقط اسم شهر محل تولد
اگر کسی محل تولدش رو در پاسپورت شمیران زده باشند و از آن جایی که شمیران یک بخش تهران حساب میشه، فارغ از این اینکه در شناسنامه محل تولد شمیران خورده باید شهر محل تولد رو تهران بزنه؟؟

عین واژه ی پاسپورتت رو وارد کن
به حرف کسی هم کاری نداشته باش
تشکر کنندگان:
دوستان راهنمای ترجمه قسمتهای فزم رو میشه بزارید ؟ تو پست اول
صفحه هم مدیران زحمتشو بکشن خیلی خوب میشه
انتظار.....
تشکر کنندگان:
(2012-10-18 ساعت 21:46)gt3333 نوشته:  دوستان راهنمای ترجمه قسمتهای فزم رو میشه بزارید ؟ تو پست اول
کدوم فرم؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-18 ساعت 21:46)gt3333 نوشته:  دوستان راهنمای ترجمه قسمتهای فزم رو میشه بزارید ؟ تو پست اول

دوست عزیز از لینک زیر دریافت کنید / درضمن سوال تکراری بود

http://s3.picofile.com/file/7513794515/D..._.pdf.html

http://s3.picofile.com/file/7513795585/D...2.pdf.html
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!

کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
تشکر کنندگان: armin1272 ، gt3333