کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-10-20 ساعت 10:52)refiusa نوشته:  سلام دوستان
من فکر می کنم منظورش از eligibility اینه که سفارت داره یا نه به خاطر همینم پایینش این امکان رو داره که یه کشور دیگرو انتخاب کنی که سفارت داشته باشه؟
نظر شما چیه؟
خیر منظورش اینه که کشور شما مجاز به شرکت در قرعه کشی هست

(2012-10-20 ساعت 12:25)Tasnim banou نوشته:  راستی tenesi جان رفتم بهتون امتیاز بدم ولی ... چون خودم رتبه ندارم نتونستم Sadولی ازتون تشکر میکنم که اطلاعاتون رو صادقانه و خیرخواهانه در اختیار همه قرار میدیدSmile
وهمچنین تشکر از همه دوستانی که تجربیاتشون رو صادقانه در اختیار همه قرار میدنSmile
کسانی میتونن رتبه بدن که reputationآنها بیشتر از 5 باشه.
تشکر کنندگان: reza6966 ، Tasnim banou ، tenesi
دوستان آیا میشه با یه آدرس و با یه ایمیل برای سه چهار نفر ثبت نام کرد یا اینکه هر کس باید آدرس و ایمیل جداگانه داشته باشه؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-20 ساعت 15:15)Maysam6616 نوشته:  دوستان آیا میشه با یه آدرس و با یه ایمیل برای سه چهار نفر ثبت نام کرد یا اینکه هر کس باید آدرس و ایمیل جداگانه داشته باشه؟
آدرس که خوب طبیعی یکی باشه مثلا واسه همه اعضا خانواده ولی ایمیل خیر.با اینکه به ایمیل و آدرس پسی شما کاری ندارند.واسه هر کس یه ایمیل بسازین
تشکر کنندگان:
درود
اگر پسوند فامیلی با پاسپورت فرق داشته باشه اسپلینگش البته ممکنه مشکل ساز باشه؟
میدونم بعد از قبولی(به امید خدا) باید به kcc اطلاع داد ولی میخوام بدونم مشکل سازه یا با اطلاع دادن حل میشه؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان:
یه سوال فنی : اگر من در لاتاری ثبت نام کنم، و یک فردی که با من دشمنی داره بره دوباره برای من ثبت نام کنه چی میشه؟ خب مسلما او عکسی رو که من در فرم ثبت نام میذارم نداره، اما میتونه از یه عکس دیگه استفاده کنه، و اسم و فامیل هم که تابلوئه و تاریخ تولد هم که در فیس بوک هست! اطلاعات خاص دیگه ای هم در سایت لاتاری نمیخواد که!
تشکر کنندگان:
با درود لطفا منو راهنمای کنید.نمونه ایمیلها به kccوغیره را کجای سایت پیدا کنم؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-20 ساعت 17:50)armaghani نوشته:  یه سوال فنی : اگر من در لاتاری ثبت نام کنم، و یک فردی که با من دشمنی داره بره دوباره برای من ثبت نام کنه چی میشه؟ خب مسلما او عکسی رو که من در فرم ثبت نام میذارم نداره، اما میتونه از یه عکس دیگه استفاده کنه، و اسم و فامیل هم که تابلوئه و تاریخ تولد هم که در FB هست! اطلاعات خاص دیگه ای هم در سایت لاتاری نمیخواد که!

این دیگه از بد شانسی شماست برای همین میگن تمام اطلاعاتتون رو روی نت قرار ندید
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!

کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
تشکر کنندگان: rezaahmadi ، امیر مهاجر
سلام
بچه ها قبولی های دوره دوم را 22 OCT اعلام می کنند ؟
آخه هیچ جایی از سایت ننوشته دیگه..
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان:
اینکه اطلاعات خاصی نیست؛ شامل اسم و فامیل و تاریخ تولده. و میتونه برای تعداد زیادی اتفاق بیفته بخصوص کسانیکه در کافینتها ثبت نام میکنند! و البته شانس قبولی فردیکه اینکار رو میکنه بالا میبره... یه جورایی میشه نتیجه گرفت که چرا در لاتاری 2013 جمع زیادی از ایرانیانی که برای بار اول ثبت نام کردند قبول شدند !!
تشکر کنندگان:
حالا اگه تشابه اسمی باشه چی؟ مثلا دو تا فاطمه محمدی با تاریخ تولد یکسان! بیچاره ها هر دوشون حذف میشنBig Grin
تشکر کنندگان:

(2012-10-20 ساعت 18:59)eerfan نوشته:  با درود لطفا منو راهنمای کنید.نمونه ایمیلها به kccوغیره را کجای سایت پیدا کنم؟

اصلا ایمیل آدرس KCC چی هست؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-20 ساعت 19:38)farzad-it نوشته:  سلام
بچه ها قبولی های دوره دوم را 22 OCT اعلام می کنند ؟
آخه هیچ جایی از سایت ننوشته دیگه..

بله , قبولی های دور دوم DV-2013 تا 2 روز دیگه اعلام میشود

(2012-10-20 ساعت 20:44)armaghani نوشته:  
(2012-10-20 ساعت 18:59)eerfan نوشته:  با درود لطفا منو راهنمای کنید.نمونه ایمیلها به kccوغیره را کجای سایت پیدا کنم؟

اصلا ایمیل آدرس KCC چی هست؟

KCCDV@state.gov
تشکر کنندگان:
(2012-10-20 ساعت 20:10)armaghani نوشته:  اینکه اطلاعات خاصی نیست؛ شامل اسم و فامیل و تاریخ تولده. و میتونه برای تعداد زیادی اتفاق بیفته بخصوص کسانیکه در کافینتها ثبت نام میکنند! و البته شانس قبولی فردیکه اینکار رو میکنه بالا میبره... یه جورایی میشه نتیجه گرفت که چرا در لاتاری 2013 جمع زیادی از ایرانیانی که برای بار اول ثبت نام کردند قبول شدند !!

(2012-10-20 ساعت 20:10)armaghani نوشته:  حالا اگه تشابه اسمی باشه چی؟ مثلا دو تا فاطمه محمدی با تاریخ تولد یکسان! بیچاره ها هر دوشون حذف میشن

(2012-10-20 ساعت 20:10)armaghani نوشته:  یه سوال فنی : اگر من در لاتاری ثبت نام کنم، و یک فردی که با من دشمنی داره بره دوباره برای من ثبت نام کنه چی میشه؟ خب مسلما او عکسی رو که من در فرم ثبت نام میذارم نداره، اما میتونه از یه عکس دیگه استفاده کنه، و اسم و فامیل هم که تابلوئه و تاریخ تولد هم که در FB هست! اطلاعات خاص دیگه ای هم در سایت لاتاری نمیخواد که!

مثبت فکر کنید ... هیچین چیزی کاملا اشتباست و کسی نمیتونه بیش از یک بار ثبت نام کنه تشابه اسمی هم فکر نمی کنم در همه اطلاعات رخ بده
نام
نام خانوادگی
تاریخ تولد
میزان تحصیلات
...

این حرفتون یعنی چی ؟؟؟
یه جورایی میشه نتیجه گرفت که چرا در لاتاری 2013 جمع زیادی از ایرانیانی که برای بار اول ثبت نام کردند قبول شدند !!
تشکر کنندگان: armaghani ، sabtenam11
(2012-10-20 ساعت 20:23)armaghani نوشته:  حالا اگه تشابه اسمی باشه چی؟ مثلا دو تا فاطمه محمدی با تاریخ تولد یکسان! بیچاره ها هر دوشون حذف میشنBig Grin

دوست عزیز اینکه میگن مشخصات مثل هم باشه یعنی اسم فامیل تاریخ تولد تحصیلات وضعیت تا هل تمام اینها چطور میتونه مثل هم باشه ؟
یکی از دلایلی که میگن اشتباه بنویسی فزضا دیپلم بعد برید اونج ببینن لیسانس هستید و ردتون میکنن برای همینه که شما با چند حالت ثبت نام نکرده باشی وگرنه اونا لیسانس رو بیشتر دوست دارن مطمئنا !!
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!

کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
تشکر کنندگان:
سلام
كسي از دوستان مي دونه توي پاسپورت پوريا رو چطوري مي نويسن (چون هنوز پاس نگرفتم مطمئن نيستم كدوم اسپل درسته)

pooria
pooriya
pouria
pouriya
...
?

مرسي
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان