موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آیا میشه با یه آدرس و با یه ایمیل برای سه چهار نفر ثبت نام کرد یا اینکه هر کس باید آدرس و ایمیل جداگانه داشته باشه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
درود
اگر پسوند فامیلی با پاسپورت فرق داشته باشه اسپلینگش البته ممکنه مشکل ساز باشه؟
میدونم بعد از قبولی(به امید خدا) باید به kcc اطلاع داد ولی میخوام بدونم مشکل سازه یا با اطلاع دادن حل میشه؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-20 ساعت 17:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-20 ساعت 17:54 توسط armaghani.)
یه سوال فنی : اگر من در لاتاری ثبت نام کنم، و یک فردی که با من دشمنی داره بره دوباره برای من ثبت نام کنه چی میشه؟ خب مسلما او عکسی رو که من در فرم ثبت نام میذارم نداره، اما میتونه از یه عکس دیگه استفاده کنه، و اسم و فامیل هم که تابلوئه و تاریخ تولد هم که در فیس بوک هست! اطلاعات خاص دیگه ای هم در سایت لاتاری نمیخواد که!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود لطفا منو راهنمای کنید.نمونه ایمیلها به kccوغیره را کجای سایت پیدا کنم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-20 ساعت 17:50)armaghani نوشته: یه سوال فنی : اگر من در لاتاری ثبت نام کنم، و یک فردی که با من دشمنی داره بره دوباره برای من ثبت نام کنه چی میشه؟ خب مسلما او عکسی رو که من در فرم ثبت نام میذارم نداره، اما میتونه از یه عکس دیگه استفاده کنه، و اسم و فامیل هم که تابلوئه و تاریخ تولد هم که در FB هست! اطلاعات خاص دیگه ای هم در سایت لاتاری نمیخواد که!
این دیگه از بد شانسی شماست برای همین میگن تمام اطلاعاتتون رو روی نت قرار ندید
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!
کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها قبولی های دوره دوم را 22 OCT اعلام می کنند ؟
آخه هیچ جایی از سایت ننوشته دیگه..
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اینکه اطلاعات خاصی نیست؛ شامل اسم و فامیل و تاریخ تولده. و میتونه برای تعداد زیادی اتفاق بیفته بخصوص کسانیکه در کافینتها ثبت نام میکنند! و البته شانس قبولی فردیکه اینکار رو میکنه بالا میبره... یه جورایی میشه نتیجه گرفت که چرا در لاتاری 2013 جمع زیادی از ایرانیانی که برای بار اول ثبت نام کردند قبول شدند !!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-20 ساعت 20:23)armaghani نوشته: حالا اگه تشابه اسمی باشه چی؟ مثلا دو تا فاطمه محمدی با تاریخ تولد یکسان! بیچاره ها هر دوشون حذف میشن
دوست عزیز اینکه میگن مشخصات مثل هم باشه یعنی اسم فامیل تاریخ تولد تحصیلات وضعیت تا هل تمام اینها چطور میتونه مثل هم باشه ؟
یکی از دلایلی که میگن اشتباه بنویسی فزضا دیپلم بعد برید اونج ببینن لیسانس هستید و ردتون میکنن برای همینه که شما با چند حالت ثبت نام نکرده باشی وگرنه اونا لیسانس رو بیشتر دوست دارن مطمئنا !!
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!
کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
كسي از دوستان مي دونه توي پاسپورت پوريا رو چطوري مي نويسن (چون هنوز پاس نگرفتم مطمئن نيستم كدوم اسپل درسته)
pooria
pooriya
pouria
pouriya
...
?
مرسي