کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
سلام
اگر فردی به فرض اسمش Ahmad باشه ، ولی موقع ثبت نام به اشتباه بنویسه Ahnad ، آیا در صورت قبولی میتونه با KCC مکاتبه کنه برای تصحیح این اشتباه، یا خیر.
متاسفانه این اتفاق برای من همین الان افتاد. البته اسمم احمد نیست. مثال زدم که بدونید چطور اشتباهی مرتکب شدم.
آیا قابل تصحیح هست؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-19 ساعت 01:19)firstpars نوشته:  سلام
اگر فردی به فرض اسمش Ahmad باشه ، ولی موقع ثبت نام به اشتباه بنویسه Ahnad ، آیا در صورت قبولی میتونه با KCC مکاتبه کنه برای تصحیح این اشتباه، یا خیر.
متاسفانه این اتفاق برای من همین الان افتاد. البته اسمم احمد نیست. مثال زدم که بدونید چطور اشتباهی مرتکب شدم.
آیا قابل تصحیح هست؟

سلام.بله می تونی توضیح بدی.احتمال قبول کردنش از طرف اونا زیاد هست ولی ۱۰۰ درصد نیست.
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: Omid-Aria ، firstpars
سلام به دوستان من دو تا سوال داشتم : ممنون میشم اگه جواب بدین...
اول اینکه : قسمت 8a. in care of توی تکمیل فرم برای چیه؟ اصلا میتونم این قسمت رو خالی بزارم؟
دوم اینکه : برای نوشتن آدرس خیابان شهید رجایی به انگلیسی چه طور نوشته میشه؟
ممنون میشم جواب بدین.
تشکر کنندگان:
(2012-10-19 ساعت 16:19)حسن پیری نوشته:  سلام به دوستان من دو تا سوال داشتم : ممنون میشم اگه جواب بدین...
اول اینکه : قسمت 8a. in care of توی تکمیل فرم برای چیه؟ اصلا میتونم این قسمت رو خالی بزارم؟

این قسمت آپشنال یا دلخواه هست , میتونی خالی هم بذارید
یعنی برسد به دست : مثال MR PIRI یا HASAN PIRI

دوم اینکه : برای نوشتن آدرس خیابان شهید رجایی به انگلیسی چه طور نوشته میشه؟

.shahid rajaee St
توی گوگل مپ می تونی اسم خیابون ها و کوچه ها را چک کنید

ممنون میشم جواب بدین.
تشکر کنندگان: H Pier
با عرض معذرت به نظر شما حسن به انگلیسی Hassan نوشته میشه یا Hasan ؟
تشکر کنندگان: پروا
(2012-10-19 ساعت 17:35)حسن پیری نوشته:  با عرض معذرت به نظر شما حسن به انگلیسی Hassan نوشته میشه یا Hasan ؟

طبق پاسپورت باید بنویسید و اگر پاسپورت ندارید در زمان گرفتن پاسپورت , بر اساس اسپل نامی که اینجا نوشته اید فرم مخصوص پاسپورت رو پر کنید
تشکر کنندگان: پروا ، H Pier ، S0SHiANT
(2012-10-19 ساعت 17:35)حسن پیری نوشته:  با عرض معذرت به نظر شما حسن به انگلیسی Hassan نوشته میشه یا Hasan ؟

شما اگه پاسپورت دارين كه بر اساس اسپلي كه در پاستون نوشته اين رو مينويسيد اگر هم پاسپورت نداريد ، هر طوري كه مينويسيد بعدا بايد پاسپورتتون هم به همون نحو باشه اسمتون ،
تشکر کنندگان: reza6966 ، H Pier
میشه لطفا بگید برای شخص مجرد متولد ایران مقیم ایران در قسمت eligibility , چی بزنیم yes یا no?
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان:
(2012-10-19 ساعت 18:03)refiusa نوشته:  میشه لطفا بگید برای شخص مجرد متولد ایران مقیم ایران در قسمت eligibility , چی بزنیم yes یا no?

YES
و دیگه اون قسمت .... IF , no , you must enter the country رو چیزی انتخاب نمی کنید
تشکر کنندگان:
(2012-10-17 ساعت 00:02)tenesi نوشته:  
(2012-10-16 ساعت 18:36)asxz نوشته:  در قسمتی که تعداد فرزندان رو نوشته باید فرزندان زیر ۲۱ سال رو بنویسم یا کلا میگه چند تا فرزند دارید؟؟؟؟؟؟من پدر و مادرم همه بچه هاشون بالای ۲۱ هستن چی باید بزنه؟؟
بارها و بارها و بارها این مطلب توضیح داده شده.
علاوه بر این ، در زیر همین کادر ، توضیح زیر ارائه شده. کافی بود کمی مطالعه می کردید:
Children include all biological children, legally adopted children, and stepchildren who are unmarried and under the age of 21 on the date that you submit your entry. Failure to include all children or inclusion of children who are not your biological children, legally adopted children, and stepchildren (regardless of whether they live with you and/or intend to apply for a visa as your derivative) is grounds for disqualification of the entire entry.

فقط فرزندان مجرد و زیر 21 سال ( هر دو شرط با هم ) را بنویسید
پدر و مادر شما در آن کادر چیزی ننویسند.

(2012-10-16 ساعت 15:07)MovieCT نوشته:  دوستان من اون قسمت eligibility کشور رو No زدم ... و بعد زیرش دوباره ایران رو انتخاب کردم ...
چکار کنم حالا ؟
دوستان امکانش نیست که دوباره ثبت نام کنم. ؟؟
یا همین الان ایمیل بزنم و درستش کنم. ؟
فکر دوباره ثبت نام کردن رو نکن که کلاً تقلب حساب میشه و از قرعه کشی خارج میشی.
چیزی به اسم تصحیح هم نداریم.
منتظر جواب باش ، ببین چی پیش میاد . شاید شاید قبولت کنن.
چون به نظر من ، یه جورایی اشتباه از خودشون بوده ، باید فرم رو جوری طراحی می کردند که کشورهای غیرمجاز در فهرست نمایش داده شود.
یعنی اگر IRAN گزینه YES بوده ، دیگه لزومی نداره وقتی NO رو انتخاب می کنی در فهرست پایین کشور IRAN موجود باشه.
امید به خدا

سلام دوستان خب yes رابزنیم کار به گزینه بعد نداشته باشیم؟؟؟شک به دلم افتاد تازه شبکهvoa انگار گفت ایران رو از کادر انتخاب کنیم......
کمککککککک

مرسی جواب رو دیدم
تشکر کنندگان:
(2012-10-19 ساعت 18:19)پرستو مهاجر نوشته:  سلام دوستان خب yes رابزنیم کار به گزینه بعد نداشته باشیم؟؟؟شک به دلم افتاد تازه شبکهvoa انگار گفت ایران رو از کادر انتخاب کنیم......
کمککککککک

مرسی جواب رو دیدم

دوست عزیز خودش نوشته IF no , you must enter the country
پس وقتی yes هست جوابت , شما نمی خواد چیزی رو انتخاب کنید
تشکر کنندگان:
دوستان من ثبت نام کردم به امید موفقیت

دوستان برادرم را ثبت نام کردم الان متوجه شدم جای اسم و فامیل رو اشتباه نوشتم یعنی اسم به جای فامیل فامیل به جای اسم
چکار کنم؟؟؟
تشکر کنندگان: S0SHiANT
(2012-10-19 ساعت 20:21)پرستو مهاجر نوشته:  دوستان من ثبت نام کردم به امید موفقیت

دوستان برادرم را ثبت نام کردم الان متوجه شدم جای اسم و فامیل رو اشتباه نوشتم یعنی اسم به جای فامیل فامیل به جای اسم
چکار کنم؟؟؟

اگر به امید خدا قبول شدید باید به kcc ایمیل بزنید و بگید اشتباه وارد کردبد احتمالا مشکلی پیش نمیاد اما 100% نیست ممکنه رد بشید .
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!

کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
تشکر کنندگان:
سلام من ادرس رو اشتباه نوشتم یعنی باید از اخر به اول مینوشتم از اول به اخر نوشتم مشکلی پیش میاد؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-19 ساعت 23:17)uem نوشته:  سلام من ادرس رو اشتباه نوشتم یعنی باید از اخر به اول مینوشتم از اول به اخر نوشتم مشکلی پیش میاد؟

شما که کارتون رو انجام دادید و پس از انجام کار سوال می پرسید , البته فکر نمی کنم مشکلی باشه , امیدواریم پیش نیاد و شما جز برندگان 2014 باشید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان