کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-10-19 ساعت 23:17)uem نوشته:  سلام من ادرس رو اشتباه نوشتم یعنی باید از اخر به اول مینوشتم از اول به اخر نوشتم مشکلی پیش میاد؟

مشکلی نیست. kcc با آدرس شما کاری نداره و براتون چیزی نمیفرسته
تشکر کنندگان:
سلام
آیا لازمه مشخصات فرزندان بالای ۲۱ سال هم در فرم وارد بشه؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-20 ساعت 03:25)kamelia نوشته:  سلام
آیا لازمه مشخصات فرزندان بالای ۲۱ سال هم در فرم وارد بشه؟

سلام دوست عزیز

همونطور که نوشته فرزندان زیر 21 و مجرد
تشکر کنندگان:
(2012-10-19 ساعت 22:03)sabtenam11 نوشته:  
(2012-10-19 ساعت 20:21)پرستو مهاجر نوشته:  دوستان من ثبت نام کردم به امید موفقیت

دوستان برادرم را ثبت نام کردم الان متوجه شدم جای اسم و فامیل رو اشتباه نوشتم یعنی اسم به جای فامیل فامیل به جای اسم
چکار کنم؟؟؟

اگر به امید خدا قبول شدید باید به kcc ایمیل بزنید و بگید اشتباه وارد کردبد احتمالا مشکلی پیش نمیاد اما 100% نیست ممکنه رد بشید .

وای نهههههههههههه..من خیلی امیدوارم برادرم قبول شه ..آخی چه اشتباهی انجام دادم..نمیشه یکبار دیگه ثبت نام کنم و امس و فامیل رو به جا وارد کرد؟؟؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. يه سوال داشتم.
بنده ديروز ثبت نام كردم. اما متاسفانه فاميلم رو يه حرفشو اشتباه تايپ كردم و ثبت نامم رو تكميل كردم.
بعدش كه فهميدم دوباره ثبت نام كردم و يه ايميل ديگه دادم و اطلاعاتم رو درست كردم.
آيا راهي وجود داره كه مكاتبه كنيم كه اون ثبت نام اول رو كنسل كنن؟
ممنون ميشم پاسخ بديد.
تشکر کنندگان:
(2012-10-20 ساعت 08:56)reza76622201 نوشته:  سلام دوستان. يه سوال داشتم.
بنده ديروز ثبت نام كردم. اما متاسفانه فاميلم رو يه حرفشو اشتباه تايپ كردم و ثبت نامم رو تكميل كردم.
بعدش كه فهميدم دوباره ثبت نام كردم و يه ايميل ديگه دادم و اطلاعاتم رو درست كردم.
ممنون ميشم پاسخ بديد.
فکر میکنم هرکسی فقط یک بار مجاز به ثبت نام میباشد واگر کسی بیش از یک بار ثبت نام کند نام او در قرعه کشی شرکت داده نمی شود

(2012-10-19 ساعت 23:24)ostokhan نوشته:  
(2012-10-19 ساعت 23:17)uem نوشته:  سلام من ادرس رو اشتباه نوشتم یعنی باید از اخر به اول مینوشتم از اول به اخر نوشتم مشکلی پیش میاد؟

مشکلی نیست. kcc با آدرس شما کاری نداره و براتون چیزی نمیفرسته

ممنون از پاسختون انشاله که مشکلی پیش نمی یاد و من خیلی امیدوارم که قبول بشم
تشکر کنندگان:
ممنون ميشم پاسخ بديد.
دوست عزیز نباید دوباره ثبت نام میکردید چون متاسفانه ثبت نام اولتون هم باطل خواهد شد. باید منتظر می ماندید تا در صورت قبولی مشکلتون رو مطرح میکردید ، شاید میپذیرفتند.
در این مرحله فکر نمیکنم بشه میلی فرستاد و توضیحی رو از شما قبول کنند مبنی بر کنسل کردن ثبت نام اولتون.
تشکر کنندگان: reza76622201 ، S0SHiANT
سلام دوستان
من فکر می کنم منظورش از eligibility اینه که سفارت داره یا نه به خاطر همینم پایینش این امکان رو داره که یه کشور دیگرو انتخاب کنی که سفارت داشته باشه؟
نظر شما چیه؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان:
(2012-10-20 ساعت 10:07)pariya2 نوشته:  
ممنون ميشم پاسخ بديد.
دوست عزیز نباید دوباره ثبت نام میکردید چون متاسفانه ثبت نام اولتون هم باطل خواهد شد. باید منتظر می ماندید تا در صورت قبولی مشکلتون رو مطرح میکردید ، شاید میپذیرفتند.
در این مرحله فکر نمیکنم بشه میلی فرستاد و توضیحی رو از شما قبول کنند مبنی بر کنسل کردن ثبت نام اولتون.

دوست عزيز ممنون از پاسختون. اونا از كجا مي تونن بفهمن يه نفر دو بار ثبت نام كرده باشه وقتي كه ايميل و ... فرق ميكنه!
ضمنا از ساير دوستان مي خواستم بپرسم يعني هيچ راه مكاتباتي با شركت باني اين لاتري وجود نداره!؟ خيلي بعيده!
تشکر کنندگان:
Sad 
Sadسلام بچه ها من هنوز ثبت نام نکردمSadSadSadSadSadSad
تو یه کاری گرفتار شدیم که تا حل نشه اصلا نمی توانیم دنبال کار دیگه ای بریم
چون هنوز عکس نگرفتیم و حتی وقت نمی کنیم بریم عکس بگیریم و گرنه هر موقع کوچک ترین وقتی میشد ثبت نام میکردم
ترو خدا دعا کنید کارمون حل بشه..
تشکر کنندگان: pariya2 ، S0SHiANT
(2012-10-20 ساعت 12:09)Tasnim banou نوشته:  Sadسلام بچه ها من هنوز ثبت نام نکردمSadSadSadSadSadSad
تو یه کاری گرفتار شدیم که تا حل نشه اصلا نمی توانیم دنبال کار دیگه ای بریم
چون هنوز عکس نگرفتیم و حتی وقت نمی کنیم بریم عکس بگیریم و گرنه هر موقع کوچک ترین وقتی میشد ثبت نام میکردم
ترو خدا دعا کنید کارمون حل بشه..

امیدوارم مشکلتون حل بشه اما شما که اومدی و همین پیام رو گذاشتی خوب بجای این پیام میرفتی ثبت نام میکردی !
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!

کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
تشکر کنندگان: sam_sabz
راستی tenesi جان رفتم بهتون امتیاز بدم ولی ... چون خودم رتبه ندارم نتونستم Sadولی ازتون تشکر میکنم که اطلاعاتون رو صادقانه و خیرخواهانه در اختیار همه قرار میدیدSmile
وهمچنین تشکر از همه دوستانی که تجربیاتشون رو صادقانه در اختیار همه قرار میدنSmile
تشکر کنندگان: tenesi ، S0SHiANT
(2012-10-20 ساعت 08:55)پرستو مهاجر نوشته:  
(2012-10-19 ساعت 22:03)sabtenam11 نوشته:  
(2012-10-19 ساعت 20:21)پرستو مهاجر نوشته:  دوستان من ثبت نام کردم به امید موفقیت

دوستان برادرم را ثبت نام کردم الان متوجه شدم جای اسم و فامیل رو اشتباه نوشتم یعنی اسم به جای فامیل فامیل به جای اسم
چکار کنم؟؟؟

اگر به امید خدا قبول شدید باید به kcc ایمیل بزنید و بگید اشتباه وارد کردبد احتمالا مشکلی پیش نمیاد اما 100% نیست ممکنه رد بشید .

وای نهههههههههههه..من خیلی امیدوارم برادرم قبول شه ..آخی چه اشتباهی انجام دادم..نمیشه یکبار دیگه ثبت نام کنم و امس و فامیل رو به جا وارد کرد؟؟؟

به هیچ عنوان دوباره ثبت نام نکنید وگرنه همین شانس رو هم از دست میدید صبر کنید قبول که شدید با kcc صحبت کنید اگر دوباره ثبت نام کنید حتما از دور مسایقه حارج میشید این فکر نکنید که یه اسم عوض میشه اونا نمیفهمن سیستم رد یابی برای 2 بار ثبت نام اونها کاملا پیشرفتست.

تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان:
دوستان با توجه به اینکه میبینم همه دارن اسم و فامیل رو جابجا وارد میکنن !!! یک توصیه داشتم و اینکه قبل از ثبت نام تمامی اطلاعات از قبیل اسم - فامیل -آدرس - کد پستی - ایمیل و ... رو در یک فایل word بنویسید و در هنگام ثبت نام فقط (کپی - پیست ) کنید با مشکی پیش نیاد درضمن اسم و فامیل رو به ترتیب جدول تو word بنویسید تا باز جابجا کپی نکنید !
با تشکر

تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2012-10-20 ساعت 12:29)sabtenam11 نوشته:  
(2012-10-20 ساعت 08:55)پرستو مهاجر نوشته:  
(2012-10-19 ساعت 22:03)sabtenam11 نوشته:  [quote='پرستو مهاجر' pid='226433' dateline='1350661885']
دوستان من ثبت نام کردم به امید موفقیت

چکار کنم؟؟؟

به هیچ عنوان دوباره ثبت نام نکنید وگرنه همین شانس رو هم از دست میدید صبر کنید قبول که شدید با kcc صحبت کنید اگر دوباره ثبت نام کنید حتما از دور مسایقه حارج میشید این فکر نکنید که یه اسم عوض میشه اونا نمیفهمن سیستم رد یابی برای 2 بار ثبت نام اونها کاملا پیشرفتست.
===========================
كاملا درست مي فرمايند حتما اينكارو بكن . اشتباهاتي مثل جابجا نوشتن اسم و فاميل يا اشتباهات تايپي بعد از قبولي براحتي قابل ارائه به KCC خواهد بود و اونها رو اين مسائل بسيار منعطف برخورد ميكنند. به اميد قبولي شما
موفق باشي
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: sabtenam11 ، امیر مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان