کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
سلام.
می خواستم بپرسم این آدرس به انگلیسی چطوری نوشته میشه.
دانشجوی 13 چهارراه اول سمت چپ
ممنون
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
تشکر کنندگان:
(2012-10-21 ساعت 12:39)behzadkhatari نوشته:  سلام.
می خواستم بپرسم این آدرس به انگلیسی چطوری نوشته میشه.
دانشجوی 13 چهارراه اول سمت چپ
ممنون

first cross on the left- 13 daneshjo

در ضمن چیزی برای شما ارسال نمیشه پس حساسیت به خرج ندید

آموزش نوشتن آدرس به انگليسي

کوچه :Alley بلوار : Blvd طبقه : Floor شماره پلاک : No

واحد:Unite بعد از: after شرقی:east غربي:West

میدان: Sq بزرگراه: Free Way خیابان بزرگ : Ave خیابان: St

شمالی :north جنوبی: south چهار راه: Cross ساختمان : Bldg

قبل از: before جاده: Rd

نمونه یک آدرس کامل پستی در زیر آورده شده .سعی شده بیشتر لغات در این آدرس استفاده شود، تا شما دوست عزیز با رعایت قوائد نوشتن آدرس بتوانید نشانی دقیق پستی خود را قید نمائید.

برای مثال:
تهرانپارس- خیابان حجر بن عدی- بعد از
چهار راه تیر انداز- خیابان 160 غربی-
پلاک 12 – واحد5
Unit 5, No 12, West 160 St, after Tirandaz Cross ,Hojr ebne oday Ave, Tehran Pars

(2012-10-21 ساعت 12:22)instant_trader نوشته:  سلام
كسي از دوستان مي دونه توي پاسپورت پوريا رو چطوري مي نويسن (چون هنوز پاس نگرفتم مطمئن نيستم كدوم اسپل درسته)

pooria
pooriya
pouria
pouriya
...
?

مرسي

من فکر میکنم اولی درست باشه اما مشکلی نیست زمانی که خواستید پاسپورت بگیرید همونجا بر طبق چیزی که ثبت نام کردید اسمتون رو بنوبیسید چون خودتون میتونید تصمیم بگیرید با چه اسپلی در پاسپورت درج بشه
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!

کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
تشکر کنندگان: reza6966 ، pariya2 ، instant_trader ، behzadkhatari
من این رو توی ثبت نام خانوادگی گذاشتم اما کسی جواب نداد
اینجا پر رونق تره

من شرایطم یه کم خاصه در واقع فکر کنم باید معما طرح کنم
همسر من دو تا بچه داره که حضانتشون با همسر قبلیش هست و با اون زندگی می کنند
می خواستم بدونم که برای ثبت نام باید اسمشون رو بنویسیم یا نه
چه توی ثبت نام همسرم چه توی ثبت نام خودم؟
البته این متن رو هم خوندم راستش بیشتر گیج شدم
NUMBER OF CHILDREN – Entries MUST include the name, date, and place of birth of your spouse and all living natural children. Entries must also include all living children legally adopted by you, and living step-children who are unmarried and under the age of 21 on the date of your electronic entry, even if you are no longer legally married to the child’s parent, and even if the spouse or child does not currently reside with you and/or will not immigrate with you. Note that married children and children 21 years or older are not eligible for the DV; however, U.S. law protects children from “aging out” in certain circumstances. If your DV entry is made before your unmarried child turns 21, and the child turns 21 before visa issuance, he/she may be protected from aging out by the Child Status Protection Act and be treated as though he/she were under 21 for visa-processing purposes. You are not required to list a spouse or child who is already a U.S. citizen or a Lawful Permanent Resident, as they will not be eligible for a DV visa. Failure to list all children who are eligible will result in disqualification of the principal applicant and refusal of all visas in the case at the time of the visa interview
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم
تشکر کنندگان:
(2012-10-21 ساعت 17:17)سفیر نوشته:  من این رو توی ثبت نام خانوادگی گذاشتم اما کسی جواب نداد
اینجا پر رونق تره

NUMBER OF CHILDREN – Entries MUST include the name, date, and place of birth of your spouse and all living natural children. Entries must also include all living children legally adopted by you, and living step-children who are unmarried and under the age of 21 on the date of your electronic entry, even if you are no longer legally married to the child’s parent, and even if the spouse or child does not currently reside with you and/or will not immigrate with you. Note that married children and children 21 years or older are not eligible for the DV; however, U.S. law protects children from “aging out” in certain circumstances. If your DV entry is made before your unmarried child turns 21, and the child turns 21 before visa issuance, he/she may be protected from aging out by the Child Status Protection Act and be treated as though he/she were under 21 for visa-processing purposes. You are not required to list a spouse or child who is already a U.S. citizen or a Lawful Permanent Resident, as they will not be eligible for a DV visa. Failure to list all children who are eligible will result in disqualification of the principal applicant and refusal of all visas in the case at the time of the visa interview
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم

سلام دوست عزیز
طبق این متن فکر می کنم تعداد فرزندان زیر 21 و مجرد خود یا همسر شما که حتی الان با شما زندگی نمی کنند و حتی قصد مهاجرت با شما رو ندارند رو باید نوشت

اما باز هم به گفته من اکتفا نکنید ببینید دوستان با تجربه دیگر چه نظری دارند
توی اون تاپیک هم من این پست شما رو دیدم و دوستان دیگر هم حتما دیدن اما چون مطمئن نبودیم جوابی ندادیم
تشکر کنندگان: سفیر ، امیر مهاجر
مربوط به ادرس در این محل چه باید نوشت ؟ 8a. In Care Of
تشکر کنندگان:
(2012-10-21 ساعت 21:41)mr.amir نوشته:  مربوط به ادرس در این محل چه باید نوشت ؟ 8a. In Care Of

یعنی برسد به دستِ .... منزلِ ...
که می تونی اسم صاحب خونه رو بنویسی MR ahmadi یا ahmadi
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
[quote='mr.amir' pid='227258' dateline='1350839494']
مربوط به ادرس در این محل چه باید نوشت ؟ 8a. In Care Of
[/quo
سرپرست خونه. میتونید این گزینه رو خالی بزارید چون آپشنال هست.من خودم خالی گذاشتم
تشکر کنندگان:
(2012-10-21 ساعت 17:17)سفیر نوشته:  من این رو توی ثبت نام خانوادگی گذاشتم اما کسی جواب نداد
اینجا پر رونق تره

لطفا راهنمایی کنید
ممنونم

همونطور که خودتون در متن بالا می بینید. کاملا واضح نوشته که ثبت نام کنندگان باید اضافه کنند نام، تاریخ و محل تولد همسر و فرزندان خود را. همچنین باید اضافه کنند فرزندان در قید حیات خود را که بصورت قانونی به شما سپرده شده اند. و فرزندان خوانده که ازدواج نکرده اند و در هنگام ثبت نام الکترونیکی زیر 21 سال سن دارند حتی اگر شما بصورت قانونی با والدین این فرزندان ازدواج نکرده اید. حتی اگر این فرزندان اکنون با شما زندگی نمی کنند و قصد مهاجرت با شما را نیز ندارند. در نظر داشته باشید که فرزندان ازدواج کرده و فرزندانی که 21 سال تمام یا بیشتر دارند شایسته ثبت نام با شما نیستند. اگر چه قانون آمریکا حمایت میکند از فرزندان مسن تر در شرایط خاص(معلولیت و ...). اگر ثبت نام شما قبل از سن 21 سالگی فرزندان غیر متاهل شما باشد و زمان صدور ویزا به 21 سال برسند تحت قانون حمایت از افراد سنین 21 سال قرار میگیرند و با آنها بصورت افرا تحت تکفل والدین در پروسه دریافت ویزا رفتار میشود. نیاز به ثبت اطلاعات همسر و یا فرزندان سیتیزن یا مقیم آمریکا نیست همانطور که ایشان نمی توانند در قرعه کشی شرکت کنند. قصور در ثبت اطلاعات فرزندان دارای صلاحیت منجربه رد صلاحیت (Reject) متقاضی اصلی و ذینفعان در هنگام مصاحبه میشود.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
تشکر کنندگان: سفیر ، امیر مهاجر
سلام
الان که سال 2012 هستش چرا ثبت نام 2014انجام میشه؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-21 ساعت 22:58)gholamreza_fe نوشته:  سلام
الان که سال 2012 هستش چرا ثبت نام 2014انجام میشه؟

هر سال که شما شرکت کنید در حقیقت برای سال بعد ثبت نام میکنید یعنی امسال ثبت نام 2013 انجام شده و امسال ثبت نام کنید برای سال بعد از اون یعنی 2014 میشه
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!

کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
تشکر کنندگان:
سلام دوستان,
کساني که در لاتاري پارسال برنده شدند و در حال حاضر منتظر کارنت شدن هستند,آيا اجازه دارند در قرعه کشي امسال هم ثبت نام کنند???????
با ثبت نام کردن ,مشکلي براي گرفتن ويزامون پيش نمياد???
تشکر کنندگان:
(2012-10-22 ساعت 00:22)shadi20 نوشته:  سلام دوستان,
کساني که در لاتاري پارسال برنده شدند و در حال حاضر منتظر کارنت شدن هستند,آيا اجازه دارند در قرعه کشي امسال هم ثبت نام کنند???????
با ثبت نام کردن ,مشکلي براي گرفتن ويزامون پيش نمياد???
مشکلی نیست. با خیال راحت ثبت نام کنید.
من هم شرایط شما رو داشتم. برنده 2012 بودم و قبل از مصاحبه برای 2013 هم ثبت نام کردم که اگر به هر دلیلی موفق به اخذ ویزا نشدم ، شانس دوباره ای داشته باشم.
تشکر کنندگان: shadi20
در قسمت 6 فرم ثبت نام باید yes را علامت بزنیم و بعد گزینه ایران را انتخاب کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها ترو خدا یکی جواب بده؛ در قسمت 6 فرم ثبت نام باید yes را علامت بزنیم و بعد گزینه ایران را انتخاب کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
دوستان سلام...با اینکه یارها گفته شده که در بند 6 yes میزنیم و در کادر زیرش هیچی نمینویسیم بازم این اشتباه را دوستان انجام میدن....لطفا یکی از مدیران و یا دوستان با تجربه لطف کنه جواب بده که اگر کسی این اشتباه را انجام داد...آیا اشتباه غیر قابل جبرانی میتونه به حساب بیاد و یا راه حلی داره؟ ممنون از توجهتون
تشکر کنندگان: sabtenam11 ، armaghani
(2012-10-22 ساعت 01:55)IRANDOKHT نوشته:  دوستان سلام...با اینکه یارها گفته شده که در بند 6 yes میزنیم و در کادر زیرش هیچی نمینویسیم بازم این اشتباه را دوستان انجام میدن....لطفا یکی از مدیران و یا دوستان با تجربه لطف کنه جواب بده که اگر کسی این اشتباه را انجام داد...آیا اشتباه غیر قابل جبرانی میتونه به حساب بیاد و یا راه حلی داره؟ ممنون از توجهتون

بهتر بود خود سایت با فعال شدن YES قسمت بعد رو غیر فعال می کرد و با فعال شدن NO قمست بعد رو فعال می کرد تا انتخاب کنن دوستان

امید و مثبت اندیشیت عالی هست , به امید یه روز قشنگ آفتابی
تشکر کنندگان: IRANDOKHT ، armaghani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان