کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
به فرزندان بالاي ٢١ سال إز طريق والدين ويزا نميدن.الان نبايد نوشته بشه بعد قبولي تو فرم مهاجرت مينويسيد

به أميد قبولي
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، dove
آقا جان ما یکی خیال منو راحت کنه. من زمانی که کانفیرمیشن نامبر رو نشون داد ازش عکس گرفتم ذخیره کردم. بعد اشتباه دستم خورد به کلید F5 صفحه ریفرش شد نوشت WEB PAGE HAS EXPIERD. نکنه دوباره اطلاعات ارسال بشه من حذف بشم بخاطر ثبت نام دوباره. یکی بگه اگه صفحه ریفرش بشه چه اتفاقی میوفته. دارم دیونه میشم ای خدا
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
تشکر کنندگان:
(2012-10-24 ساعت 00:19)behzadkhatari نوشته:  آقا جان ما یکی خیال منو راحت کنه. من زمانی که کانفیرمیشن نامبر رو نشون داد ازش عکس گرفتم ذخیره کردم. بعد اشتباه دستم خورد به کلید F5 صفحه ریفرش شد نوشت WEB PAGE HAS EXPIERD. نکنه دوباره اطلاعات ارسال بشه من حذف بشم بخاطر ثبت نام دوباره. یکی بگه اگه صفحه ریفرش بشه چه اتفاقی میوفته. دارم دیونه میشم ای خدا
مشکلی نیست. خیالت راحت.
شما "کانفیرمیشن نامبر" رو دریافت کردی ، پس رفتی تو قرعه کشی.
موفق باشید
تشکر کنندگان: Omid-Aria
(2012-10-24 ساعت 00:19)behzadkhatari نوشته:  آقا جان ما یکی خیال منو راحت کنه. من زمانی که کانفیرمیشن نامبر رو نشون داد ازش عکس گرفتم ذخیره کردم. بعد اشتباه دستم خورد به کلید F5 صفحه ریفرش شد نوشت WEB PAGE HAS EXPIERD. نکنه دوباره اطلاعات ارسال بشه من حذف بشم بخاطر ثبت نام دوباره. یکی بگه اگه صفحه ریفرش بشه چه اتفاقی میوفته. دارم دیونه میشم ای خدا

هیچی نمیشه دوست من
اون سشن بعد از ارسال کانفرمیشن نامبر اکسپایر میشه و چیزی ارسال نمشه
نگران نباش
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Omid-Aria
(2012-10-22 ساعت 01:55)IRANDOKHT نوشته:  دوستان سلام...با اینکه یارها گفته شده که در بند 6 yes میزنیم و در کادر زیرش هیچی نمینویسیم بازم این اشتباه را دوستان انجام میدن....لطفا یکی از مدیران و یا دوستان با تجربه لطف کنه جواب بده که اگر کسی این اشتباه را انجام داد...آیا اشتباه غیر قابل جبرانی میتونه به حساب بیاد و یا راه حلی داره؟ ممنون از توجهتون

اگر بند 6 رو yes بزنید، چه باکس زیر رو پر کنید و چه نکنید، همان کشور بند 5 (محل تولد) رو در نظر میگیره. پس مهم yes زدنه.
اما اگر no بزنید، دو حالت داره:
1- در باکس زیر باز هم ایران (کشور بند 5) رو انتخاب میکنید که اگر ازتون ایراد نگیره و برید صفحه بعد، پس نگران نباشید. خطای کوچکی انجام دادید و در اصل ماجرا تغییری حاصل نمیشه. چون در هر صورت از سهمیه ایران استفاده کردید.
2- در باکس زیر کشوری به جز ایران رو انتخاب میکنید، در اینصورت کیس شما در صورت قبولی صد در صد رد میشه. چون از سهمیه کشور دیگری استفاده کردید. این مورد برای کسانی است که متولد کشوری هستند (مثلا ایران) اما یکی از والدینشون تابعیت کشور دیگری را دارند (مثلا آلمان) و این فرزند طبق قانون لاتاری میتونه ادعای استفاده از سهمیه آلمان رو بکنه. یا اصلا خود شخص دارای تابعیت دوگانه است.

(2012-10-22 ساعت 02:23)IRANDOKHT نوشته:  دوستم من از صفجه آخر که برای چک کردن مشخصات میاد عکس گرفتم ....در زمان ثبت نام yes را انتخاب کردم و کادر زیرشم خالی گذاشتم اما در صفحه چک کردن خودش ریر بند 6 زده ایران ....آیا برای شما هم همینطور بوده یا اینکه منم این اشتباه را انجام دادم و داخل کادر ایران را انتخاب کردم؟ممنون از توجهتون

وقتی میزنید yes، یعنی دارید میگید که کشوری که از سهمیه اش میخواهید استفاده کنید همون کشور محل تولد (بند 5 ) هستش و معنیش اینه که اونهم ایرانه. پس جای نگرانی نیست و غیر از این باشه غلطه.
تشکر کنندگان: reza6966 ، Omid-Aria
سلام خسته نباشید ، من دانشجوی کارشناسی دانشگاه آزاد هستم تو قسمت تحصیلات باید دیپلم بزنم یا گزینه ی Some University Courses ؟ من مطالب رو خوندم اما متوجه یه چیزی نشدم ، الان مادر و پدر من سه تا بچه دارن یکی ازدواج کرده 25 ساله ، یکی من مجرد 22 ساله ، یکی هم 11 ساله ، باید تو فرمشون بزنن 3 تا بچه دارن یا یکی؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-24 ساعت 01:20)milad.nazari نوشته:  سلام خسته نباشید ، من دانشجوی کارشناسی دانشگاه آزاد هستم تو قسمت تحصیلات باید دیپلم بزنم یا گزینه ی Some University Courses ؟ من مطالب رو خوندم اما متوجه یه چیزی نشدم ، الان مادر و پدر من سه تا بچه دارن یکی ازدواج کرده 25 ساله ، یکی من مجرد 22 ساله ، یکی هم 11 ساله ، باید تو فرمشون بزنن 3 تا بچه دارن یا یکی؟
اگر شما از مقطع دیپلم وارد مقطع کارشناسی شدید ، باید گزینه Some University Courses را انتخاب کنید.
اما اگر از مقطع فوق دیپلم وارد مقطع لیسانس شدید و یعنی فعلاً آخرین مدرک شما فوق دیپلم است ، باید گزینه University Degree را انتخاب کنید.
پدر و مادر شما باید در فرم های خودشان فقط و فقط نام و مشخصات فرزند 11 ساله را بنویسند. چون طبق قانون لاتاری باید فقط افراد مجرد و زیر 21 سال را وارد کنند که این شامل آن 2 فرزند دیگر نمی شود.
موفق باشید
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Omid-Aria ، milad.nazari
(2012-10-24 ساعت 01:28)tenesi نوشته:  
(2012-10-24 ساعت 01:20)milad.nazari نوشته:  سلام خسته نباشید ، من دانشجوی کارشناسی دانشگاه آزاد هستم تو قسمت تحصیلات باید دیپلم بزنم یا گزینه ی Some University Courses ؟ من مطالب رو خوندم اما متوجه یه چیزی نشدم ، الان مادر و پدر من سه تا بچه دارن یکی ازدواج کرده 25 ساله ، یکی من مجرد 22 ساله ، یکی هم 11 ساله ، باید تو فرمشون بزنن 3 تا بچه دارن یا یکی؟
اگر شما از مقطع دیپلم وارد مقطع کارشناسی شدید ، باید گزینه Some University Courses را انتخاب کنید.
اما اگر از مقطع فوق دیپلم وارد مقطع لیسانس شدید و یعنی فعلاً آخرین مدرک شما فوق دیپلم است ، باید گزینه University Courses را انتخاب کنید.
پدر و مادر شما باید در فرم های خودشان فقط و فقط نام و مشخصات فرزند 11 ساله را بنویسند. چون طبق قانون لاتاری باید فقط افراد مجرد و زیر 21 سال را وارد کنند که این شامل آن 2 فرزند دیگر نمی شود.
موفق باشید

دوست عزیز فک کنم شما اشتباه میکنید. آخه تو ویکی چیز دیگه ای نوشته.
دانشجوی کاردانی یا کارشناسی یا مدرک کاردانی : Some University Courses
مدرک کارشناسی : University Degree

من خانمم دانشجوی کارشناسی است و دارای مدرک فوق دیپلم که من some university Courses رو زدم. یعنی من اشتباه زدم؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-24 ساعت 09:04)behzadkhatari نوشته:  
(2012-10-24 ساعت 01:28)tenesi نوشته:  
اما اگر از مقطع فوق دیپلم وارد مقطع لیسانس شدید و یعنی فعلاً آخرین مدرک شما فوق دیپلم است ، باید گزینه University Courses را انتخاب کنید.
موفق باشید

دوست عزیز فک کنم شما اشتباه میکنید. آخه تو ویکی چیز دیگه ای نوشته.
دانشجوی کاردانی یا کارشناسی یا مدرک کاردانی : Some University Courses
مدرک کارشناسی : University Degree

من خانمم دانشجوی کارشناسی است و دارای مدرک فوق دیپلم که من some university Courses رو زدم. یعنی من اشتباه زدم؟؟؟؟؟
دوست عزیزم
بارها و بارها راجع به این مسئله صحبت شده.
متاسفانه بین دوستان با تجربه نیز اختلاف نظر وجود داره.
شخصاً معتقدم شخصی که دارای مدرک دانشگاهی(University Degree) فوق دیپلم است ، از شخصی که از مقطع دیپلم(High School degree) ، وارد مقطع کارشناسی شده است و هنوز مشخص نیست چند واحد پاس کرده ، چند واحد مونده ، و یا اصلاً تحصیلات خود را به پایان برساند یا نه(Some University Courses) ، از نظر آخرین مدرک تحصیلی بالاتر است.
از طرف دیگر ، شخصی که با مدرک دانشگاهی(University Degree) فوق دیپلم وارد مقطع لیسانس می شود(Some University Courses) ، از قبل دارای مدرک دانشگاهی(University Degree) است . مگر غیر این است که مدرک فوق دیپلم مدرک دانشگاهی(University Degree) است ؟؟؟

مثال : شما دارای مدرک دیپلم 12 ساله(High School degree) و دانشجوی ترم 1 کارشناسی(Some University Courses) یه رشته سطح بالا ، من دارای مدرک دانشگاهی(University Degree) فوق دیپلم یه رشته سطح پایین. از نظر آخرین مدرک تحصیلی کدام بالاتریم ؟؟؟ من که مدرک دارم یا شما که معلوم نیست سرانجام به کجا برسی؟؟؟

اگر فکر می کنید شما بالاتر هستید که با اطلاعات قبلی خودتان درست انتخاب کرده اید ، اگر متقاعد شدید که من بالاترم باید طبق روالی که عرض کردم انتخاب کنید.

Primary school only : مدرک دبستان
High School, no degree : دبیرستان ناتمام ، بدون مدرک
High School degree : دیپلم 12 ساله دبیرستان
Vocational School : مدرک آموزشگاه های حرفه ای
Some University Courses : دانشجوی فوق دیپلم یا لیسانس
University Degree : مدرک فوق دیپلم یا لیسانس
Some Graduate Level Courses : دانشجوی فوق لیسانس
Master's Degree : مدرک فوق لیسانس
Some Doctorate Level Courses : دانشجوی دکتری
Doctorate Degree : مدرک دکتری

البته همانطور که عرض کردم ، بین دوستان صاحب نظر در این مورد اختلاف نظر وجود دارد و در نهایت این خود شما هستید که با مطالعه و تفسیر مطالب درج شده در مهاجرسرا ، گزینه صحیح را انتخاب خواهید کرد.
موفق باشید
تشکر کنندگان: Dilectio6 ، behzadkhatari
با سلام
من برا یک نفر ثبت نام کردم ولی به اشتباه جای فیلد نام و نام خانوادگی رو جابجا نوشتم ، نام رو بجای فامیل و فامیل رو بجای نام نوشتم !
حالا باید چکار کنم ؟ دوباره براش ثبت نام کنم؟ حذف نمیشه؟ میشه ادیت کرد؟
باتشکر
تشکر کنندگان:
(2012-10-24 ساعت 10:49)ali_z202 نوشته:  با سلام
من برا یک نفر ثبت نام کردم ولی به اشتباه جای فیلد نام و نام خانوادگی رو جابجا نوشتم ، نام رو بجای فامیل و فامیل رو بجای نام نوشتم !
حالا باید چکار کنم ؟ دوباره براش ثبت نام کنم؟ حذف نمیشه؟ میشه ادیت کرد؟
باتشکر

دوست عزیز بهتره به ثبت نام دوباره اصلاً فکر نکنید، چون ممکنه کلاً حذف شوید.
به نظرم بهتره صبر کنید اگر به امید خدا قبول شدید برای kcc توضیح بدید که اشتباه شده و امیدوار باشید که ازتون بپذیرند.
تشکر کنندگان: ali_z202 ، battosai
حالا من که برای خانمم Some University Courses رو انتخاب کردم و خانمم دارای مدرک فوق دیپلم هست. اگه قبول بشه بعد ممکنه تو مصاحبه رد بشه؟ آخه من شنیدم توی کشورای خارجی چیزی به نام فوق دیپلم وجود نداره به همین خاطر باید Some University Courses رو انتخاب کرد. tenesi عزیز جسارت نباشه من بار اول ثبت نام میکنم و ثبت نام رو دقیقا مطابق چیزی که ویکی مهاحر سرا گفته بود انجام دادم. نمیدونم گیج شدم. یعنی احتمال رد شدن هست؟
تشکر کنندگان:
زیاد سخت نگیرید، نهایتاً بعد از قبولی در روز مصاحبه میشه در مورد این مسائل توضیح داد.
تشکر کنندگان: behzadkhatari
دانشجو مقطع کاردانی میشه Some University Courses
و دانشجوی لیسانس هم Some University Courses
درسته دیگه
تشکر کنندگان: pariya2
(2012-10-24 ساعت 11:30)pariya2 نوشته:  زیاد سخت نگیرید، نهایتاً بعد از قبولی در روز مصاحبه میشه در مورد این مسائل توضیح داد.

مطمئنی دوست عزیز؟ نیازی به ارسال ایمیل نیست؟ اگه خدا خواست و قبول شد روز مصاحبه باید چه توضیحی بدیم؟ چی باید بگیم؟ اونا قبول می کنن؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان