کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
دوستان عزیز اگه کد پستیو اشتباه زده باشیم مشکلی پیش میاد؟
تشکر کنندگان:
درود بر شما
دوستان این آدرس درسته
کوی آزادگان خیابان 4 شرقی پلاک 13
no.13, 4 East Street ,kooy azadegan
تشکر کنندگان:
(2012-10-26 ساعت 02:09)satin نوشته:  دوستان عزیز اگه کد پستیو اشتباه زده باشیم مشکلی پیش میاد؟
نه عزیز جان دیگه مثل قدیم چیزی واسه شما پست نمیشه

(2012-10-26 ساعت 03:04)afkar_margbar نوشته:  درود بر شما
دوستان این آدرس درسته
کوی آزادگان خیابان 4 شرقی پلاک 13
no.13, 4 East Street ,kooy azadegan
بله لطفا برای اطلاعات دقیق تر به این آدرس برید:
http://wiki.mohajersara.com/%D8%B1%D8%A7...9%86%DB%8C
تشکر کنندگان: afkar_margbar ، satin
دوستان من پاسپورت خودم رو نگرفتم و اسم و فامیلم رو حدسی نوشتم و فکر کنم همینوطری هم در پاسم نوشته بشه ایا مشکلی پیش میاد؟

فرهاد حسین زاده.

FARHAD HOSSEINZADEH
اکثر مردم ترجیح می‌دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین دلیل...
تشکر کنندگان:
(2012-10-25 ساعت 17:23)fairy نوشته:  دوستان از یه ایمیل میشه برای 2نفر استفاده کرد؟

مشکلی نیست

(2012-10-25 ساعت 17:25)mahdi1 نوشته:  اگر از عکس دروه 2013 سال قبل استفاده کنیم مشکل پیش میاد؟

مشکلی نیست
بهتره نکنی ولی

(2012-10-26 ساعت 00:47)mahdi1 نوشته:  نتایج دوره 2013 هنوز اعلام نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اعلام شده تا کیس نامبر 20000 برای آسیا

(2012-10-26 ساعت 00:58)sosol نوشته:  سلام
یکی از دوستان 2014ثبت نام کرده و در بند 4 پرسش نامه :4. City Where You Were Born به اشتباه به جای وارد کردن اسم شهر ، اسم کشور را زده به نظر شما کار خواستی من میتونه انجام بده یا که امکان داره طرف را از لیست 2014حذفش کنند؟

مشکلی ایشالا پیش نمیاد
الان نمیتونی کاری بکنی

(2012-10-26 ساعت 02:09)satin نوشته:  دوستان عزیز اگه کد پستیو اشتباه زده باشیم مشکلی پیش میاد؟

مشکلی نیست
تشکر کنندگان: satin
(2012-10-26 ساعت 11:39)kolange_edalat نوشته:  دوستان من پاسپورت خودم رو نگرفتم و اسم و فامیلم رو حدسی نوشتم و فکر کنم همینوطری هم در پاسم نوشته بشه ایا مشکلی پیش میاد؟

فرهاد حسین زاده.

FARHAD HOSSEINZADEH

زمانی که خواستی پاسپورت بگیری , اسم و فامیلت رو همینجوری بهشون اعلام کن
تشکر کنندگان: kolange_edalat
با سلام خدمت همه دوستان
یه نفر از اقوام دیروز از من سوالی پرسید که واقعا نتونستم بهش جواب بدم ، ایشون از من پرسید اگر فرد الف با فرد ب خصومت داشته باشه و همه اطلاعات مورد نیاز برایه ثبت نامه فرد ب در لاتاری(حتی عکس فرد ب رو) رو داشته باشه و از طرفی چون مطمئنه که فرد ب در لاتاری ثبت نام میکنه، بیاد و دوباره با مشخصات شخص ب ثبت نام کنه، آیا این کاره شخص الف میتونه باعث باطل شدن ثبت نام فرد ب بشه یا نه؟ چون گویا دوبار ثبت نام برایه یک فرد باعث باطل شدن هر دو ثبت نام میشه؟ اگر دوستان با تجربه تر پاسخ بنده را بدند یه خانواده رو از نگرانی در میارن؟ سپاسگزارم.
تشکر کنندگان:
(2012-10-26 ساعت 16:38)alas2012 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
یه نفر از اقوام دیروز از من سوالی پرسید که واقعا نتونستم بهش جواب بدم ، ایشون از من پرسید اگر فرد الف با فرد ب خصومت داشته باشه و همه اطلاعات مورد نیاز برایه ثبت نامه فرد ب در لاتاری(حتی عکس فرد ب رو) رو داشته باشه و از طرفی چون مطمئنه که فرد ب در لاتاری ثبت نام میکنه، بیاد و دوباره با مشخصات شخص ب ثبت نام کنه، آیا این کاره شخص الف میتونه باعث باطل شدن ثبت نام فرد ب بشه یا نه؟ چون گویا دوبار ثبت نام برایه یک فرد باعث باطل شدن هر دو ثبت نام میشه؟ اگر دوستان با تجربه تر پاسخ بنده را بدند یه خانواده رو از نگرانی در میارن؟ سپاسگزارم.

بله , حذف میشه فرد الف
فرد الف باید بدونه هیچوقت همه مشخصاتش رو در اختیار دیگران مخصوصا آدم های نوع ب قرار ندهد
تشکر کنندگان:
آخ آخ موقع ثبت نام برای اصلاح تایپی رفتم صفحه قبل دیدم جای عکس هم خود به خود پاک شده.دوباره اپلود کردم حواستون باشه.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان:
توصيه ميشه معمولا به صفحه قبل برنكرديد بعد إز إتمام ثبت نام
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان:
من عجله کردم جای اسم و فامیل رو برعکس نوشتم!!
اگه برنده شدم بعدا میشه تماس گرفت درستش کرد نه؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-26 ساعت 16:43)reza6966 نوشته:  
(2012-10-26 ساعت 16:38)alas2012 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان

بله , حذف میشه فرد الف
فرد الف باید بدونه هیچوقت همه مشخصاتش رو در اختیار دیگران مخصوصا آدم های نوع ب قرار ندهد

با سپاس اما اطلاعات مورد نیاز برایه لاتاری مثله نام و فامیلی و سال تولد و محل تولد چیزایی هست که دسترسی بهش خیلی راحته! حتی یه فامیله دور هم میتونه به این اطلاعات با کمی پرس و جو دست پیدا کنه! باید راهی باشه که جلویه این افراد گرفته بشه؟
تشکر کنندگان:
با سلام لطفا اگه میشه این آدرس رو برام ترجمه کنید
فلکه دوم آریا شهر ( صادقیه ؟) - آیت الله کاشانی - کوی کیهان
ممنون
تشکر کنندگان:
(2012-10-26 ساعت 18:14)farshid232 نوشته:  با سلام لطفا اگه میشه این آدرس رو برام ترجمه کنید
فلکه دوم آریا شهر ( صادقیه ؟) - آیت الله کاشانی - کوی کیهان
ممنون

keyhan Alley , ayatollah kashani , ariashahr second square
تشکر کنندگان: farshid232
آقا رضای عزیز ممنون از راهنماییتون برای کوی کیهان دوستی میگفت از quarter استفاده کنیم به نظر شما درست گفته یا همان Alley کاقیست ؟
تشکر کنندگان: reza6966

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان