کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-10-24 ساعت 11:41)behzadkhatari نوشته:  
(2012-10-24 ساعت 11:30)pariya2 نوشته:  زیاد سخت نگیرید، نهایتاً بعد از قبولی در روز مصاحبه میشه در مورد این مسائل توضیح داد.

مطمئنی دوست عزیز؟ نیازی به ارسال ایمیل نیست؟ اگه خدا خواست و قبول شد روز مصاحبه باید چه توضیحی بدیم؟ چی باید بگیم؟ اونا قبول می کنن؟

ببینید الان که دیگه فرم رو پر کردین و کاری از دستتون بر نماد و ثبت نام مجدد هم که نمیشه کرد.
پس چاره ایی ندارین جز اینکه صبر کنید به امید خدا بعد از قبولی به وقتش در موردش توضیحات بدین.
اگر سفرنامه دوستان و مصاحبه با آفسیر در سالهای قبل رو مطالعه بفرمایید از این دست موارد رو کمابیش میبینید که قبل از قسم خوردن در روز مصاحبه این طور مشکلات رو مطرح کردن. حتی تاریخ تولد اشتباه رو هم پذیرفتن.
ولی خب همه چیز بستگی به اون روز و آفسیر مربوطه داره.
پس بهتره فعلاً بهش فکر نکنید و بسپارید دست خدا.
تشکر کنندگان: behzadkhatari
ایشالله که اسمتون در میاد

زیاد سخت نگیرید .

پریا جون شما سیده مریم رو چه جور نوشتی بالاخره

من دیروز سرچ می کردم تو یه سایتی دقیقا مثال سیده مریم رو زده بود
تشکر کنندگان: pariya2
(2012-10-24 ساعت 11:41)behzadkhatari نوشته:  
(2012-10-24 ساعت 11:30)pariya2 نوشته:  زیاد سخت نگیرید، نهایتاً بعد از قبولی در روز مصاحبه میشه در مورد این مسائل توضیح داد.

مطمئنی دوست عزیز؟ نیازی به ارسال ایمیل نیست؟ اگه خدا خواست و قبول شد روز مصاحبه باید چه توضیحی بدیم؟ چی باید بگیم؟ اونا قبول می کنن؟
بهزاد جان شما مشکلت چیه دقیقا؟!من کسی رو میشناسنم با مدرک کاردانی برنده شد کاراش درست شد و ماه دیگه داره میره.شما نگران نباش اینا همش وسواس فکری ک گریبان گیر همه ی ما میشه بعد از ثبت نام.
تشکر کنندگان:
(2012-10-23 ساعت 11:49)sabtenam11 نوشته:  
(2012-10-23 ساعت 11:39)behzadkhatari نوشته:  آقا تو رو خدا یکی کمک کنه. پیشوند سیده رو سرهم با اسم بنویسم یا جدا؟
seyedeh maryam یا seyedehmaryam

دوست عزیز ببنید اگر شما پاسپورت دارید که طبق اون بنویسید اگر ندارید شما هر مدل که بنویسید زمانی که خواستید پاسپورت بگیرید میتونید بگید اسپل رو مدلی که در لاتاری ثبت نام کردید تنظیم کنند چون دست خودتونه . اما من خودم چون سید هستم زمانی که پاسپورت گرفتم سر هم زده بودن .در کل فرقی نمیکنه هرطور میخواین وارد کنین اما حواستون باشه در زمان پاسپورت گرفتن طبق اون چیزی که اینجا پر کردین بگین اونجام همینطور وارد کنن.
نام همسر مرا که جلوی اسمش سید است در پاسپورتش سرهم نوشته اند
تشکر کنندگان:
سلام
یکی از دوستام لیسانس زراعت داره خوب برای قسمتی که مدرک تحصیلی را خواسته باید کدام گذینه را زد که درست باشه ممنون
تشکر کنندگان:
چرا پست های قبل رو نمی خونین؟این سوال چند بار پرسیدند!!!یکم مطالعه کنین به لینک زیر برین:
http://wiki.mohajersara.com/%D8%B1%D8%A7...9%86%DB%8C
تشکر کنندگان: rezaahmadi
سلام
یکی از دوستام لیسانس زراعت داره خوب برای قسمتی که مدرک تحصیلی را خواسته باید کدام گذینه را زد که درست باشه ممنون
تشکر کنندگان:
(2012-10-25 ساعت 14:01)good نوشته:  سلام

University Degree
تشکر کنندگان:
دوستان از یه ایمیل میشه برای 2نفر استفاده کرد؟
we fight for a better life
تشکر کنندگان:
اگر از عکس دروه 2013 سال قبل استفاده کنیم مشکل پیش میاد؟
تشکر کنندگان:
سلام
تو قسمت آدرس روبرو چی میشه؟مثلا روبروی 20 متری اول میشهin front of first 20 meter st?
تشکر کنندگان:
(2012-10-25 ساعت 17:23)fairy نوشته:  دوستان از یه ایمیل میشه برای 2نفر استفاده کرد؟
بهتره دوتا ایمیل درست کنین

(2012-10-25 ساعت 22:56)hani r نوشته:  سلام
تو قسمت آدرس روبرو چی میشه؟مثلا روبروی 20 متری اول میشهin front of first 20 meter st?
سلام به این لینک برین:
http://wiki.mohajersara.com/%D8%B1%D8%A7...9%86%DB%8C

(2012-10-25 ساعت 17:25)mahdi1 نوشته:  اگر از عکس دروه 2013 سال قبل استفاده کنیم مشکل پیش میاد؟
خیر ولی بهتره عکس جدید بگیرین
تشکر کنندگان: battosai
نتایج دوره 2013 هنوز اعلام نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
سلام
یکی از دوستان 2014ثبت نام کرده و در بند 4 پرسش نامه :4. City Where You Were Born به اشتباه به جای وارد کردن اسم شهر ، اسم کشور را زده به نظر شما کار خواستی من میتونه انجام بده یا که امکان داره طرف را از لیست 2014حذفش کنند؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-26 ساعت 00:58)sosol نوشته:  سلام
یکی از دوستان 2014ثبت نام کرده و در بند 4 پرسش نامه :4. City Where You Were Born به اشتباه به جای وارد کردن اسم شهر ، اسم کشور را زده به نظر شما کار خواستی من میتونه انجام بده یا که امکان داره طرف را از لیست 2014حذفش کنند؟
فکر نمیکنم مشکلی براشون پیش بیاد در هر حال دیگه گذشته و باید تا اعلام نتایج صبر کنن و ایشالا که برنده شدن مراتب رو به کی سی سی گزارش میدن.
تشکر کنندگان: sosol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان