کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
سلام دوست عزیز.برای کسی که دکتر عمومی هست مدرک تحصیلی رو چی باید بزنیم؟ ممنون میشم کسی اطلاعات دقیق داره پاسخ بده
تشکر کنندگان:
(2012-11-01 ساعت 03:32)saman.saman نوشته:  سلام دوست عزیز.برای کسی که دکتر عمومی هست مدرک تحصیلی رو چی باید بزنیم؟ ممنون میشم کسی اطلاعات دقیق داره پاسخ بده

فکر نمی کنم بین دکتر عمومی و متخصص فرقی کنه
هر دو دکتر هستن و دارای مدرک دکترا

اگر اشتباه میکنم , دوستان اصلاح کنند
تشکر کنندگان: lilac
میتونم بپرسم بهرامی رو چطور باید نوشت ؟
Bahrami یا Bahramei ?
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
تشکر کنندگان:
(2012-11-01 ساعت 02:29)p450 نوشته:  [سلام دوستان
لطفا" به من بگید این قسمت آدرس رو چطور به انگلیسی بنویسم:
بلوار چمران،خیابان 196 غربی(خیابان اصلی است)،خیابان خزائی(خیابان فرعی است)
ممنون از عزیزانی که پاسخ میدند...

تو رو خدا یکی جواب من رو بده.من منتظرم یکی جواب بده چون فقط الان فرصت ثبت نام دارم...خواهش میکنم جواب بدید...
خودتونو اذیت نکنین هر جور بنویسین چیزی براتون ارسال نمیشه

(2012-11-01 ساعت 02:04)feri66 نوشته:  دوتا سوال داشتم ممنون میشم از دوستای اهل فن جواب مارو بدن:
من الن دانشجوی کارشناسی ناپیوسته مکانیک هستم.
1) یه ترمم مونده تموم کنم. میشه بگید Some University Courses رو باید انتخاب کنم یا University Degree؟
2)قبل از اینکه عکسمو آپ کنم چطور می تونم بفهمم آیا قابل تایید هست یا نه؟ من پاسپورتم یک ماهی میشه اومده و دو هفته قبل اون عکسمو انداختم, همونو بدم اسکن کنن واسم؟
3) یه سوال دیگه اینکه میشه ایمیل hotmaile یعنی live داد؟
دوست من چون شما دانشجویی باید some university courses رو بزنی.

عکست رو برو تو سایت خود لاتاری اونجا قبل ثبت نام میتونی امتحان کنی.عکس هم با اینکه فرقی نداره جدید قدیمی بودنش ولی خوب یکی جدید بگیر.در مورد ایمیلت هم درست متوجه منظورت نشدم

(2012-11-01 ساعت 06:13)babak82 نوشته:  میتونم بپرسم بهرامی رو چطور باید نوشت ؟
Bahrami یا Bahramei ?
اگه پاسپورت دارین طبق اون اگر نه هر جور مینویسین همون جوری هم پاسپورت بگیرین.اما فکر کنم bahramiدرست تر باشه.
تشکر کنندگان: feri66
(2012-11-01 ساعت 06:13)babak82 نوشته:  میتونم بپرسم بهرامی رو چطور باید نوشت ؟
Bahrami یا Bahramei ?
Bahrami
تشکر کنندگان:
(2012-11-01 ساعت 01:55)Saeeedah نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 01:14)اردوان نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 00:50)Saeeedah نوشته:  تا حالا شده كسي بعد از برنده شدن درخواست تغيير اطلاعات فرم رو بده و قبول كنند؟
مرسي
بستگی به نوع اطلاعات و نقص مدرک بله

راستش براي خودم كه دانشجوام تو فرم زدم high school degree ولي مثل اينكه بايد some university رو مي زدم.
به نظرتون قبول مي كنند تغييرش بدن بعدا؟
مرسي از جوابتون
راستش نمیدونم دقیقا اما چون شما مدرک پایین تر زدین شاید بشه کاری کرد ولی با اطمینان نمیتونم بگم!.به طور کلی این کیس ها رد میشن شاید مورد شما استثنا باشه.صبر کنین تا نتیجه ها بیاد
تشکر کنندگان: Saeeedah
(2012-11-01 ساعت 00:50)Saeeedah نوشته:  تا حالا شده كسي بعد از برنده شدن درخواست تغيير اطلاعات فرم رو بده و قبول كنند؟
مرسي

راستش براي خودم كه دانشجوام تو فرم زدم high school degree ولي مثل اينكه بايد some university رو مي زدم.
مرسي از جوابتون

دوست عزیز اصلا لازم نیست تغییرش بدهید که. شما برای خروج از کشور برگه اشتغال به تحصیل میگیرید و تو برگه زمان شروع دانشجویی رو نمینویسه که

پس برای این که مشکلی پیش نیاد میتونید بگید اون موقع من دانشجو نبودم الان دانشجو هستم هرچند بهتره دروغ گفته نشه اما چون خیلی به این اشکالات حساس هستن و کیس ها رو رد میکنن اینجوری بهتره
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
سلام دوست عزیز.برای کسی که دکتر عمومی هست مدرک تحصیلی رو چی باید بزنیم؟ ممنون میشم کسی اطلاعات دقیق داره پاسخ بده

کسی اطلاع دقیق نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
-------دوستان اگه کسی برنده شه ولی برای مصاحبه به هر دلیلی خدای نکرده خدای نکرده نتونه بره سفارت واسه مصاحبه و اون سال بگذره..آیا برای سال های بعد ثبت نام کنه شانس قبولی داره یا اینکه چون یه بار برنده شده و استفاده نکرده یه جورایی وارده لیست سیاه میشه؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-01 ساعت 12:23)beelzebub نوشته:  
مرسي

مرسي از جوابتون

دوست عزیز اصلا لازم نیست تغییرش بدهید که. شما برای خروج از کشور برگه اشتغال به تحصیل میگیرید و تو برگه زمان شروع دانشجویی رو نمینویسه که

پس برای این که مشکلی پیش نیاد میتونید بگید اون موقع من دانشجو نبودم الان دانشجو هستم هرچند بهتره دروغ گفته نشه اما چون خیلی به این اشکالات حساس هستن و کیس ها رو رد میکنن اینجوری بهتره

خودم هم توي همين فكر بودم.
حالا كه ميگين تو اين مسائل خيلي گير ميدن بايد همين كار رو بكنم.
در ضمن من معاف سربازي هم هستم براي خروج نيازي به اجازه دانشگاه ندارم.
تشکر کنندگان: behzadb57
سلام دوستان گرامی‌

یک موضوع را دوستان به دو صورت مطرح کردند،که شک ایجاد کرد

در زمان ثبت نام، باید مدرک دیپلم دبیرستانی‌ (High school degree)رو داشته باشیم واگر نه ردّ میشه فرم تقاضا ؟؟؟درسته ؟

(چون بعضی‌ از دوستان گفتن مهم،زمان مصاحبه است که فکر کنم این اشتباه باشه)

ممنون
تشکر کنندگان:
(2012-11-01 ساعت 17:55)ttt نوشته:  -------دوستان اگه کسی برنده شه ولی برای مصاحبه به هر دلیلی خدای نکرده خدای نکرده نتونه بره سفارت واسه مصاحبه و اون سال بگذره..آیا برای سال های بعد ثبت نام کنه شانس قبولی داره یا اینکه چون یه بار برنده شده و استفاده نکرده یه جورایی وارده لیست سیاه میشه؟
مشکلی نیست دوست من هر سال برنامه و شانس خودشو داره و ربطی به سال های قبل نداره

(2012-11-01 ساعت 18:24)Saeeedah نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 12:23)beelzebub نوشته:  
مرسي

مرسي از جوابتون

خودم هم توي همين فكر بودم.
حالا كه ميگين تو اين مسائل خيلي گير ميدن بايد همين كار رو بكنم.
در ضمن من معاف سربازي هم هستم براي خروج نيازي به اجازه دانشگاه ندارم.
خوب از این نظر خوبه صبر کن نتیجه ها بیاد.ایشالا برنده شدی یه فکری میکنیم واسه نقص مدرک
سلام دوستان

مادر من DV2013 برنده شده ولی هنوز کارنت نشده و به مصاحبه هم نرفته.

اشکالی از نظر قانونی نداره که DV2014 ثبت نام کنه ؟ نکنه گیر بدند که تو که قبول شدی چرا دوباره ثبت نام کردی ؟

مرسی
تشکر کنندگان:
(2012-11-01 ساعت 19:56)mishka نوشته:  سلام دوستان گرامی‌

در زمان ثبت نام، باید مدرک دیپلم دبیرستانی‌ (High school degree)رو داشته باشیم واگر نه ردّ میشه فرم تقاضا ؟؟؟درسته ؟

ممنون
زمان ثبت نام باید آخرین وضعیت تحصیلی رو بزنین مثلا اگه دانشجوی لیسانسین باید مورد مشخص رو بزنین و غیره..اما برای مصاحبه ایشالا برنده شدین باید دیپلم دوازده سال باشین یا دو سال سابقه کار مربوط و مد نظر اونها

(2012-11-01 ساعت 20:00)mreza_ce نوشته:  سلام دوستان

مادر من DV2013 برنده شده ولی هنوز کارنت نشده و به مصاحبه هم نرفته.

اشکالی از نظر قانونی نداره که DV2014 ثبت نام کنه ؟ نکنه گیر بدند که تو که قبول شدی چرا دوباره ثبت نام کردی ؟

مرسی
نه اصلا دوست من حتما این کارو بکنن.خیلی ها که برنده میشن باز هم ثبت نام میکنن سال بعد برای اطمینان.پس ایشون دوباره امسال ثبت نام کنند مشکلی پیش نمیاد.ایشالا زودتر کارنت بشن.کیس نامبرشون چنده؟
تشکر کنندگان: mishka
(2012-11-01 ساعت 19:56)mishka نوشته:  سلام دوستان گرامی‌

ممنون

مهم،زمان مصاحبه است که شما باید مدرکتون رو نشون بدین
یعنی مثلا دانشجویی که فقط پایان نامش مونده یا واحدهای کمی مونده اگه مطمئنه که تا چند ماه دیگه مدرک می گیره می تونه بگه لیسانس ولی فقط اگه مطمئنه

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: mishka

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان