2012-10-31 ساعت 17:19
ممنون یعنی هیچ وقت چیزی درخونه نمیاد پس برای چی ادرس میخواهد؟ سوال دوم-ایا به جز نام ونام خانوادگی میشه بقیه قسمتها رو با حروف لاتین تمام بزرگ پر کرد ؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
|
2012-10-31 ساعت 17:19
ممنون یعنی هیچ وقت چیزی درخونه نمیاد پس برای چی ادرس میخواهد؟ سوال دوم-ایا به جز نام ونام خانوادگی میشه بقیه قسمتها رو با حروف لاتین تمام بزرگ پر کرد ؟
2012-10-31 ساعت 17:21
راهی برای ویرایش مجدد پروفایل وجود داره
(2012-10-31 ساعت 17:19)behnam56a نوشته: ممنون یعنی هیچ وقت چیزی درخونه نمیاد پس برای چی ادرس میخواهد؟ سوال دوم-ایا به جز نام ونام خانوادگی میشه بقیه قسمتها رو با حروف لاتین تمام بزرگ پر کرد ؟ 1- چند سالیست که دیگه چیزی در خونه نمیاد 2- شما اگه اسمت رو هم با حروف کوچیک بنویسی در اخر خود سیستم اونو به حروف بزرگ مینویسه در بقیه موارد هم تقریبا به این شکله . مشکلی پیش نمیاد (2012-10-31 ساعت 17:21)masuod1365 نوشته: راهی برای ویرایش مجدد پروفایل وجود داره نه دوست عزیز این همه تایپیک به همین خاطره
... .
2012-10-31 ساعت 17:49
دوستان ببخشید من سوال زیاد میکنم من در قسمت . Country of Eligibility for the DV Program بخش اول گزینه no رو زدم ولی بخش دوم کشور ایران را انتخاب کردم به نظر شما فرم من باطل میشه؟
(2012-10-31 ساعت 17:49)masuod1365 نوشته: دوستان ببخشید من سوال زیاد میکنم من در قسمت . Country of Eligibility for the DV Program بخش اول گزینه no رو زدم ولی بخش دوم کشور ایران را انتخاب کردم به نظر شما فرم من باطل میشه؟نمیدونم مسعود جان چی میشه ولی کاشکی عجله نمیکردی من که برات نوشتم چی بزنی.صبر کن نتیجه ها بیاد ببینیم چی میشه تشکر کنندگان: masuod1365
2012-10-31 ساعت 18:08
ممنون اردوان عزیز
2012-11-01 ساعت 00:03
دوستان از فرم ها را باید دقیقا چه اذرسی گرفت ؟ لطفا کمک کنید.
شنيده ام كه در بلاد كفر آدميان ديندارترند.
بچه ها, سایته ف ی ل ت ر شده؟ با پ ر و ک س ی باید رفت free... نمیاره.
تا حالا شده كسي بعد از برنده شدن درخواست تغيير اطلاعات فرم رو بده و قبول كنند؟
مرسي
2012-11-01 ساعت 01:14
تشکر کنندگان: Saeeedah
سلام دوستان
لطفا" به من بگید این قسمت آدرس رو چطور به انگلیسی بنویسم: بلوار چمران،خیابان 196 غربی(خیابان اصلی است)،خیابان خزائی(خیابان فرعی است) ممنون از عزیزانی که پاسخ میدند...
2012-11-01 ساعت 01:55
(2012-11-01 ساعت 01:14)اردوان نوشته:(2012-11-01 ساعت 00:50)Saeeedah نوشته: تا حالا شده كسي بعد از برنده شدن درخواست تغيير اطلاعات فرم رو بده و قبول كنند؟بستگی به نوع اطلاعات و نقص مدرک بله راستش براي خودم كه دانشجوام تو فرم زدم high school degree ولي مثل اينكه بايد some university رو مي زدم. به نظرتون قبول مي كنند تغييرش بدن بعدا؟ مرسي از جوابتون
دوتا سوال داشتم ممنون میشم از دوستای اهل فن جواب مارو بدن:
من الن دانشجوی کارشناسی ناپیوسته مکانیک هستم. 1) یه ترمم مونده تموم کنم. میشه بگید Some University Courses رو باید انتخاب کنم یا University Degree؟ 2)قبل از اینکه عکسمو آپ کنم چطور می تونم بفهمم آیا قابل تایید هست یا نه؟ من پاسپورتم یک ماهی میشه اومده و دو هفته قبل اون عکسمو انداختم, همونو بدم اسکن کنن واسم؟ 3) یه سوال دیگه اینکه میشه ایمیل hotmaile یعنی live داد؟
[سلام دوستان
لطفا" به من بگید این قسمت آدرس رو چطور به انگلیسی بنویسم: بلوار چمران،خیابان 196 غربی(خیابان اصلی است)،خیابان خزائی(خیابان فرعی است) ممنون از عزیزانی که پاسخ میدند... تو رو خدا یکی جواب من رو بده.من منتظرم یکی جواب بده چون فقط الان فرصت ثبت نام دارم...خواهش میکنم جواب بدید... (2012-11-01 ساعت 02:29)p450 نوشته: [سلام دوستان سلام دوست عزیز khazaee St. , west 196 Ave , chamran Blvd فکر میکنیم اینجوری باشه تشکر کنندگان: lilac
|