کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-11-01 ساعت 20:10)behzadb57 نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 19:56)mishka نوشته:  سلام دوستان گرامی‌

یک موضوع را دوستان به دو صورت مطرح کردند،که شک ایجاد کرد

در زمان ثبت نام، باید مدرک دیپلم دبیرستانی‌ (High school degree)رو داشته باشیم واگر نه ردّ میشه فرم تقاضا ؟؟؟درسته ؟

(چون بعضی‌ از دوستان گفتن مهم،زمان مصاحبه است که فکر کنم این اشتباه باشه)

ممنون
مهم،زمان مصاحبه است که شما باید مدرکتون رو نشون بدین
یعنی مثلا دانشجویی که فقط پایان نامش مونده یا واحدهای کمی مونده اگه مطمئنه که تا چند ماه دیگه مدرک می گیره می تونه بگه لیسانس ولی فقط اگه مطمئنه

من بر عکس شما شنیدم و مطالعه کردم
باید توی پر کردن وضعیت همون لحظه رو بنویسید نه سال آینده
تشکر کنندگان: mishka
(2012-11-01 ساعت 20:14)reza6966 نوشته:  

در زمان ثبت نام، باید مدرک دیپلم دبیرستانی‌ (High school degree)رو داشته باشیم واگر نه ردّ میشه فرم تقاضا ؟؟؟درسته ؟

ممنون
یعنی مثلا دانشجویی که فقط پایان نامش مونده یا واحدهای کمی مونده اگه مطمئنه که تا چند ماه دیگه مدرک می گیره می تونه بگه لیسانس ولی فقط اگه مطمئنه

دوست عزیز من دیدم

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: reza6966 ، mishka
وستان اگه کسی برنده شه ولی برای مصاحبه به هر دلیلی خدای نکرده خدای نکرده نتونه بره سفارت واسه مصاحبه و اون سال بگذره..آیا برای سال های بعد ثبت نام کنه شانس قبولی داره یا اینکه چون یه بار برنده شده و استفاده نکرده یه جورایی وارده لیست سیاه میشه؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-01 ساعت 20:17)behzadb57 نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 20:14)reza6966 نوشته:  

ممنون

دوست عزیز من دیدم
آی دُنت نُو Big Grin
شاید شما درست بگید , من هم چیزی بود که مطالعه کرده بودم رو گفتم دوست عزیز
تشکر کنندگان: behzadb57
(2012-11-01 ساعت 17:55)ttt نوشته:  -------دوستان اگه کسی برنده شه ولی برای مصاحبه به هر دلیلی خدای نکرده خدای نکرده نتونه بره سفارت واسه مصاحبه و اون سال بگذره..آیا برای سال های بعد ثبت نام کنه شانس قبولی داره یا اینکه چون یه بار برنده شده و استفاده نکرده یه جورایی وارده لیست سیاه میشه؟

نه مشکلی نیست ولی چرا از الان آیه یاس فکرش رو نکن

(2012-11-01 ساعت 18:24)Saeeedah نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 12:23)beelzebub نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 01:55)Saeeedah نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 01:14)اردوان نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 00:50)Saeeedah نوشته:  تا حالا شده كسي بعد از برنده شدن درخواست تغيير اطلاعات فرم رو بده و قبول كنند؟
مرسي
بستگی به نوع اطلاعات و نقص مدرک بله

راستش براي خودم كه دانشجوام تو فرم زدم high school degree ولي مثل اينكه بايد some university رو مي زدم.
به نظرتون قبول مي كنند تغييرش بدن بعدا؟
مرسي از جوابتون

دوست عزیز اصلا لازم نیست تغییرش بدهید که. شما برای خروج از کشور برگه اشتغال به تحصیل میگیرید و تو برگه زمان شروع دانشجویی رو نمینویسه که

پس برای این که مشکلی پیش نیاد میتونید بگید اون موقع من دانشجو نبودم الان دانشجو هستم هرچند بهتره دروغ گفته نشه اما چون خیلی به این اشکالات حساس هستن و کیس ها رو رد میکنن اینجوری بهتره

خودم هم توي همين فكر بودم.
حالا كه ميگين تو اين مسائل خيلي گير ميدن بايد همين كار رو بكنم.
در ضمن من معاف سربازي هم هستم براي خروج نيازي به اجازه دانشگاه ندارم.

دوست عزیز اصلا مهم نیست اون بیشتر برای کسایی که دانشگاه رو ول کردن یا اخراج شدن یا نمی تونن مدرک دیپلمشون به دلایلی ارائه بدن
شما دیپلم زدی هیچ مشکلی نداره حتی اگه مدرک گرفتی اونو ببری

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: Saeeedah ، ttt
سلام بچه ها چند تا سوال فوری داشتم خوشحال میشم اونایی که الان که توسایت هستن و از جواب ها اطلاع دارند جواب بدن: 1.شما از کدام سایت استفاده میکنید؟ برای من همش Access Deniedمیده 2.ایا داخل ایران ادرس میرسه یا باید کشور های دیگر باشد؟ با تشکر
تشکر کنندگان:
(2012-11-02 ساعت 01:32)gtly نوشته:  سلام بچه ها چند تا سوال فوری داشتم خوشحال میشم اونایی که الان که توسایت هستن و از جواب ها اطلاع دارند جواب بدن: 1.شما از کدام سایت استفاده میکنید؟ برای من همش Access Deniedمیده 2.ایا داخل ایران ادرس میرسه یا باید کشور های دیگر باشد؟ با تشکر

1-از این سایت https://www.dvlottery.state.gov
دومی رو متوجه نشدم.ولی اگر منظورتون رسیدن نامه قبولی هست برای شما چیزی پست نمی شود و شما باید در همین سایت با کانفیرمیشن نامبرتون چک کنید ببینید قبول شدید یا نه
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان:
ادرس پستی سوال شماره 8 ادرس داخل ایران را بدهیم یا ادرس دوستان در خارج کشور ؟

ببخشید میشه یک نمونه ادرس پستی بنویسید؟
تشکر کنندگان:
تو قسمت شماره 14 (تعداد فرزندان) همه فرزندان را باید وارد کرد یا فقط فرزندی که زیر بیست و یک ساله؟
"هميشه آخر هر چيز خوب مي شود ، اگر نشد بدان كه هنوز به آخر نرسيده "چارلي چاپلين
تشکر کنندگان:
(2012-11-02 ساعت 02:00)feligoli نوشته:  تو قسمت شماره 14 (تعداد فرزندان) همه فرزندان را باید وارد کرد یا فقط فرزندی که زیر بیست و یک ساله؟

فقط فرزندان زیر بیست و یک سال
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: feligoli
(2012-11-01 ساعت 10:20)اردوان نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 02:29)p450 نوشته:  دوتا سوال داشتم ممنون میشم از دوستای اهل فن جواب مارو بدن:
من الن دانشجوی کارشناسی ناپیوسته مکانیک هستم.
1) یه ترمم مونده تموم کنم. میشه بگید Some University Courses رو باید انتخاب کنم یا University Degree؟
2)قبل از اینکه عکسمو آپ کنم چطور می تونم بفهمم آیا قابل تایید هست یا نه؟ من پاسپورتم یک ماهی میشه اومده و دو هفته قبل اون عکسمو انداختم, همونو بدم اسکن کنن واسم؟
3) یه سوال دیگه اینکه میشه ایمیل hotmaile یعنی live داد؟
دوست من چون شما دانشجویی باید some university courses رو بزنی.

عکست رو برو تو سایت خود لاتاری اونجا قبل ثبت نام میتونی امتحان کنی.عکس هم با اینکه فرقی نداره جدید قدیمی بودنش ولی خوب یکی جدید بگیر.در مورد ایمیلت هم درست متوجه منظورت نشدم

ممنون از راهنمایتون اردوان عزیز، صبح دیگه ثبت نام میکنم.
منظورم از ایمیل این بود که میشه توو اون بخش که ایمیل میخاد hotmail بزاریم ؟یا حتما باید gmail یا yahoo باشه؟
بازم ممنون
تشکر کنندگان:
(2012-11-02 ساعت 03:09)feri66 نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 10:20)اردوان نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 02:29)p450 نوشته:  دوتا سوال داشتم ممنون میشم از دوستای اهل فن جواب مارو بدن:
من الن دانشجوی کارشناسی ناپیوسته مکانیک هستم.
1) یه ترمم مونده تموم کنم. میشه بگید Some University Courses رو باید انتخاب کنم یا University Degree؟
2)قبل از اینکه عکسمو آپ کنم چطور می تونم بفهمم آیا قابل تایید هست یا نه؟ من پاسپورتم یک ماهی میشه اومده و دو هفته قبل اون عکسمو انداختم, همونو بدم اسکن کنن واسم؟
3) یه سوال دیگه اینکه میشه ایمیل hotmaile یعنی live داد؟
دوست من چون شما دانشجویی باید some university courses رو بزنی.

عکست رو برو تو سایت خود لاتاری اونجا قبل ثبت نام میتونی امتحان کنی.عکس هم با اینکه فرقی نداره جدید قدیمی بودنش ولی خوب یکی جدید بگیر.در مورد ایمیلت هم درست متوجه منظورت نشدم

ممنون از راهنمایتون اردوان عزیز، صبح دیگه ثبت نام میکنم.
منظورم از ایمیل این بود که میشه توو اون بخش که ایمیل میخاد hotmail بزاریم ؟یا حتما باید gmail یا yahoo باشه؟
بازم ممنون

دوست عزیز , فرقی نداره
تشکر کنندگان: feri66
سلام به همگی
من ثبت نام کردم.فقط خواستم بگم ممنونم از همه دوستانی که دلسوزانه پاسخ دیگران رو دادند.امیدوارم هر کس که واقعا" به این برد احتیاج داره،برنده بشه.اگر دوست داشتید برای من هم دعا کنید.خیلی بهش نیاز دارم،خیلی...
التماس دعا از همه دوستان دارم.
سربلند و پیروز باشید...
تشکر کنندگان: Omid-Aria ، اردوان
(2012-09-25 ساعت 18:56)اردوان نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 04:36)zoire نوشته:  سلام..من دانشچوی سال 4 رشته ی پزشکی هستم.. برای تحصیلات دیپلم رو بزنم یا some university courses؟
سوال دیگه اینکه اگه همه چی اوکی شد چه مدت باید اونجا باشیم؟ چیزایی که بقیه نوشته بودنو خوندم اما درست متوجه نشدم...
دیدم که میگن باید 6 ماه از سال حداقل اونجا بود اما ادمایی رو دیدم که سالی نهایتن 1 ماه میرن واسه باطل نشدن گرین کارتشون تا وقتی که مثلن درسشون تموم شه و بتونن کامل برن
میزان تحصیلات در روز ثبت نام معادل تحصیلات در سیستم آموزشی آمریکا:
ابتدایی گزینه Primary school only را انتخاب کنید
.
دبیرستان بدون مدرک یا دیپلم ۱۱ ساله گزینه High School, no degree را انتخاب کنید.

دیپلم ۱۲ ساله یا مدرک پیش دانشگاهی گزینه High School degree را انتخاب کنید.

فنی و حرفه‌ای گزینه Vocational School را انتخاب کنید.

دانشجوی کاردانی یا کارشناسی یا مدرک کاردانی Some University
Courses

مدرک کارشناسیUniversity Degree

دانشجوی کارشناسی ارشدSome Graduate Level Courses

مدرک کارشناسی ارشدMaster's Degree

دانشجوی دکترا Some Doctorate Level Courses

مدرک دکترا Doctorate Degree

آقا من برای ثبت نام برای مدرک کاردانی University Degree رو زدم .. الان چی میشه .. دیگه باطل شده ؟؟؟؟ لطفن جواب بدین .. ممنون میشم ..
تشکر کنندگان:
(2012-11-02 ساعت 08:18)meisamail نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 18:56)اردوان نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 04:36)zoire نوشته:  سلام..من دانشچوی سال 4 رشته ی پزشکی هستم.. برای تحصیلات دیپلم رو بزنم یا some university courses؟
سوال دیگه اینکه اگه همه چی اوکی شد چه مدت باید اونجا باشیم؟ چیزایی که بقیه نوشته بودنو خوندم اما درست متوجه نشدم...
دیدم که میگن باید 6 ماه از سال حداقل اونجا بود اما ادمایی رو دیدم که سالی نهایتن 1 ماه میرن واسه باطل نشدن گرین کارتشون تا وقتی که مثلن درسشون تموم شه و بتونن کامل برن
میزان تحصیلات در روز ثبت نام معادل تحصیلات در سیستم آموزشی آمریکا:
ابتدایی گزینه Primary school only را انتخاب کنید
.
دبیرستان بدون مدرک یا دیپلم ۱۱ ساله گزینه High School, no degree را انتخاب کنید.

دیپلم ۱۲ ساله یا مدرک پیش دانشگاهی گزینه High School degree را انتخاب کنید.

فنی و حرفه‌ای گزینه Vocational School را انتخاب کنید.

دانشجوی کاردانی یا کارشناسی یا مدرک کاردانی Some University
Courses

مدرک کارشناسیUniversity Degree

دانشجوی کارشناسی ارشدSome Graduate Level Courses

مدرک کارشناسی ارشدMaster's Degree

دانشجوی دکترا Some Doctorate Level Courses

مدرک دکترا Doctorate Degree

آقا من برای ثبت نام برای مدرک کاردانی University Degree رو زدم .. الان چی میشه .. دیگه باطل شده ؟؟؟؟ لطفن جواب بدین .. ممنون میشم ..

سلام ،

درست زدی دادش نگران نباش , به امید موفقیت Cool
-----------------------------------------------------------
انشالله تمامی دوستان نیازمند به این گرین کارت ؛ برنده ی این قرعه کشی باشن
التماس دعا
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان