کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-11-02 ساعت 23:10)moris نوشته:  دوستان من همین الان ثبت نام کردم و متاسفانه تا ok آخر رو زدم فهمیدم یک حرف از فامیلم رو به جای i y نوشتم.
الان دوباره میتونم ثبت نام کنم؟
نگران نباش
تشکر کنندگان: moris ، silence7
سلام دوستان, یه سوال دارم که خیلی واسم مهمه, من دو روز پیش که رفتم سایت ف ی ل ت ر بود, صبح تا بعد از ظهر امروز بدون پ ر پ ک س ی سایت میومد و مشکلی نداشت. الان دوباره بستنش, حالا که میخاستم ثبت نام کنم و با توجه به فرم آموزشی این سوال پیش اومد واسم که اولا توو بند 6 فقط Yes رو میزنیمو با اون کرکره ای که کشورا تووشه ایرانو نمیزنیم؟ دوما اگه تا فردا سایتو باز نکنن و بخام با پ ر و ک س ی برم توو سایت, ای پی آخه عوض میشه مشکلی پیش نمیاد؟یه وقت فکر نکنن که میخام تقلب کنم؟
از اساتید خاهش میکنم جواب بدین , فقط تورو خدا زودتر.
تشکر کنندگان:
(2012-11-03 ساعت 00:03)feri66 نوشته:  سلام دوستان, یه سوال دارم که خیلی واسم مهمه, من دو روز پیش که رفتم سایت ف ی ل ت ر بود, صبح تا بعد از ظهر امروز بدون پ ر پ ک س ی سایت میومد و مشکلی نداشت. الان دوباره بستنش, حالا که میخاستم ثبت نام کنم و با توجه به فرم آموزشی این سوال پیش اومد واسم که اولا توو بند 6 فقط Yes رو میزنیمو با اون کرکره ای که کشورا تووشه ایرانو نمیزنیم؟ دوما اگه تا فردا سایتو باز نکنن و بخام با پ ر و ک س ی برم توو سایت, ای پی آخه عوض میشه مشکلی پیش نمیاد؟یه وقت فکر نکنن که میخام تقلب کنم؟

سلام
کاری به آی پی فرد ندارن , شما از تو خاک آم ری ک ا هم می تونی ثبت نام کنی
بله yes می زنی و کرکره رو دست نزن بزار سر جاش بمونه Big Grin
تشکر کنندگان: feri66
(2012-11-03 ساعت 00:03)feri66 نوشته:  سلام دوستان, یه سوال دارم که خیلی واسم مهمه, من دو روز پیش که رفتم سایت ف ی ل ت ر بود, صبح تا بعد از ظهر امروز بدون پ ر پ ک س ی سایت میومد و مشکلی نداشت. الان دوباره بستنش, حالا که میخاستم ثبت نام کنم و با توجه به فرم آموزشی این سوال پیش اومد واسم که اولا توو بند 6 فقط Yes رو میزنیمو با اون کرکره ای که کشورا تووشه ایرانو نمیزنیم؟ دوما اگه تا فردا سایتو باز نکنن و بخام با پ ر و ک س ی برم توو سایت, ای پی آخه عوض میشه مشکلی پیش نمیاد؟یه وقت فکر نکنن که میخام تقلب کنم؟

بله طبق گفته خودتون yes رو بزنید به به کرکره کشورها هم کاری نداشته باشید / به طور پیش فرض yes هست خودش .
اگر ف ل ت ر بود سعی کنید با یک شبکه اینترنتی دیگه وارد بشید در نهایت اگر باز هم ف ی ل ت ر بود با ف ی ل ت ر شکن برید مشکلی نیست آی پی عوض بشه خیلی از دوستان ایرانی از خارج ایران ثبت نام میکنن.
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!

کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
تشکر کنندگان: feri66
سلام دوستان . نمیدونم سوالم رو کجا بپرسم . من 2014 ثبت نام کردم ولی بعد فهمیدم که پسر خاله ام هم برای غافل گیری ام من را هم ثبت نام کرده یعنی دو بار ثبت نام کردم البته پسر خاله ام من را با pezhman ثبت نام کرده و من خودم با اسپل pejman ثبت نام کردم !!!!!! نمیدونم چیکار کنم . یعنی میفهمن ؟؟؟؟ خیلی نگرانم لطفا راهنمایی ام کنید . نکنه واسه همیشه برم تو بلک لیست وزارت خارجه ؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-03 ساعت 15:39)pejman1991 نوشته:  سلام دوستان . نمیدونم سوالم رو کجا بپرسم . من 2014 ثبت نام کردم ولی بعد فهمیدم که پسر خاله ام هم برای غافل گیری ام من را هم ثبت نام کرده یعنی دو بار ثبت نام کردم البته پسر خاله ام من را با pezhman ثبت نام کرده و من خودم با اسپل pejman ثبت نام کردم !!!!!! نمیدونم چیکار کنم . یعنی میفهمن ؟؟؟؟ خیلی نگرانم لطفا راهنمایی ام کنید . نکنه واسه همیشه برم تو بلک لیست وزارت خارجه ؟

سلام دوست من

شما امسال رو از دست خواهی داد
من نمی دونم این سورپرایز کردن یعنی چی ؟؟؟؟
آقا , خانم با رضایت خود شخص ثبت نام باید انجام بشه
شاید یکی نخواد بره , شاید یکی خودش ثبت نام کرده

فرق بین pezhman و pejman وجود نداره , اگر بخوان اینجوری عمل کنن که هر نفر بیش از 10 تا می تونه ثبت نام کنه و هر کدوم برنده شد همون رو ملاک قرار بده
مثلا : pooria , puria , pouria , pooriya , pouriya , puriya و ...
تشکر کنندگان:
(2012-11-03 ساعت 15:47)reza6966 نوشته:  
(2012-11-03 ساعت 15:39)pejman1991 نوشته:  سلام دوستان . نمیدونم سوالم رو کجا بپرسم . من 2014 ثبت نام کردم ولی بعد فهمیدم که پسر خاله ام هم برای غافل گیری ام من را هم ثبت نام کرده یعنی دو بار ثبت نام کردم البته پسر خاله ام من را با pezhman ثبت نام کرده و من خودم با اسپل pejman ثبت نام کردم !!!!!! نمیدونم چیکار کنم . یعنی میفهمن ؟؟؟؟ خیلی نگرانم لطفا راهنمایی ام کنید . نکنه واسه همیشه برم تو بلک لیست وزارت خارجه ؟

سلام دوست من

شما امسال رو از دست خواهی داد
من نمی دونم این سورپرایز کردن یعنی چی ؟؟؟؟
آقا , خانم با رضایت خود شخص ثبت نام باید انجام بشه
شاید یکی نخواد بره , شاید یکی خودش ثبت نام کرده

فرق بین pezhman و pejman وجود نداره , اگر بخوان اینجوری عمل کنن که هر نفر بیش از 10 تا می تونه ثبت نام کنه و هر کدوم برنده شد همون رو ملاک قرار بده
مثلا : pooria , puria , pouria , pooriya , pouriya , puriya و ...

خدا لعنتش کنه . ببینم توی سال دیگه هم تاثیری میزاره ؟ ممنونم که جواب دادید . شاید قسمت نبوده
تشکر کنندگان:
چند ساعت دیگه از ثبت نام امسال مونده؟
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان:
(2012-11-03 ساعت 15:59)sadeghi897 نوشته:  چند ساعت دیگه از ثبت نام امسال مونده؟
فقط تا ساعت ۸ و نیم شب شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۱ به وقت ایران برای ثبت نام سایت فعال خواهد بود.
تشکر کنندگان: بازگشت
سلام
یکی از آشناها که خانم هستند الان از من تقاضا کردند براشون ثبت نام کنم.ایشون چندین ساله که متارکه کرده اند(طلاق).حالا من نمیدونستم باید گزینه divorced رو بزنم یا گزینه Legally separated؟!من Legally separated رو زدم. اشتباه که نیست؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-03 ساعت 16:07)p450 نوشته:  سلام
یکی از آشناها که خانم هستند الان از من تقاضا کردند براشون ثبت نام کنم.ایشون چندین ساله که متارکه کرده اند(طلاق).حالا من نمیدونستم باید گزینه divorced رو بزنم یا گزینه Legally separated؟!من Legally separated رو زدم. اشتباه که نیست؟

متاسفانه , اشتباست

(2012-11-03 ساعت 15:56)pejman1991 نوشته:  خدا لعنتش کنه . ببینم توی سال دیگه هم تاثیری میزاره ؟ ممنونم که جواب دادید . شاید قسمت نبوده

نه دوست من
هر سال مجزا از سال قبل هست
تشکر کنندگان:
(2012-11-03 ساعت 16:15)reza6966 نوشته:  [quote='p450' pid='231518' dateline='1351942630']
سلام

متاسفانه , اشتباست

[quote='pejman1991' pid='231513' dateline='1351942011']

خب نمیشه از طریق KCC بعدا" توضیح داد؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-03 ساعت 16:48)p450 نوشته:  نمیشه از طریق KCC بعدا" توضیح داد؟

دوست من , باید دوستان با تجربه این مورد رو نظر بدهند
اما توی همین فروم , موردی پیش اومده که مجرد بوده اما توی فرم ثبت نام متاهل زده بوده و به KCC نیز اطلاع دادند اما وقتی به مصاحبه رفت , ریجکت شد
تشکر کنندگان:
تا ساعت 7:30 امشب
تشکر کنندگان:
Wink 
(2012-11-03 ساعت 17:53)اردوان نوشته:  
تا ساعت 7:30 امشب

8:30
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان